Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



12jaj 12jaj is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
  1. Qrich
    25-06-2017 01:45 PM
    Qrich
    Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja...

    Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    http://j.mp/*******
  2. mazlan08
    21-11-2014 11:24 AM
    mazlan08
    Assalamualikum bos,saya dari butterworth ada menjalankan bisnes general insurans,berminat untuk menambah pendapatan boleh pm saya...tq bos
  3. akmal_tawau
    29-01-2014 06:50 PM
    akmal_tawau
    Assalamualaikum & salam sejahtera.
    13 tahun saya mengguna nombor saya sekarang (maxis). rm100++/sebulan saya mendapat:
    1. pakej call rm28 utk 100 minit & 200 sms. jika lebih kena tambah bayar.
    2. data-rm68 utk 3gb
    3. THATS ALL!

    Kini saya beralih ke TUNE TALK - TUNE EXCEL WOW!
    dengan KEKALKAN nombor lama, saya bayar rm100++ juga saya mendapat:
    1. lbh kurang sama sperti di atas
    2. lebih kurang sama seperti di atas
    3. insuran bernilai rm100k
    4. boleh redeem point dari topup terkumpul untuk beli tiket Air Asia.
    5. diskaun sehingga 30% di Tune Hotel.
    6. peluang cabutan bertuah.
    7. PELUANG BISNESS @ dapat income setiap kali orang yang anda introduce & tukar ke TuneTalk top up kredit, automatik anda dapat profit sehingga Level ke-3.

    Huubungi saya sekarang untuk bertukar ke TuneTalk.
    012-2353560 (sms/call/whatsapp/wechat/telegram)@ PM
    SEGERA!
    Topup tak perlu kita ingatkan isi setiap bulan, masing2 tak pernah lupa untuk topup. jadi usaha anda hanya SEKALI!
  4. Nazj
    21-11-2013 05:52 AM
    Nazj
    Tggu aku 25hb Nov ni..ikut turn sbb ramai dh book..lagipun aku ade buat kelas online, so tak dpt sekaligus ajar..nnti ade yg x paham...
  5. Nazj
    18-11-2013 10:28 PM
    Nazj
    Ok bro, bole start order e-book aku tu..25 hb November siap, ni link http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=475113
  6. Nazj
    15-11-2013 08:07 AM
    Nazj
    Hampir siap, tp aku jual tau RM20 untuk 10 orang pertama..pastu naik RM50 untuk yg seterusnya..tp yg 10 org pertama ni untung sikit,ebook dapat dan aku akan ajar secara online camne nak jd pro dlm game ni, dan berpendapatan pasif kurang2 RM200 sebulan..
  7. lilian7917
    09-09-2013 06:04 PM
    lilian7917
    Hi there; check this out, I earned USD50 within 20min, see this for yourself, I can't believe this, without any investment, http://sms.megastoon.com/sms.php?share=60304
  8. avenged
    01-05-2013 02:11 PM
    avenged
    Bro lepas transfer sms saya tau
  9. malaikat_maut
    06-01-2013 08:34 AM
    malaikat_maut
    salam.. maaf.. siapa yg meninggal?
  10. REMEDY KARUNG GUNI
    28-12-2012 09:59 PM
    REMEDY KARUNG GUNI
    Pengumuman Kepada semua Ahli:

    Satu perjumpaan rasmi untuk semua ahli Ehub akan diadakan di pejabat ehub pada ketentuan di bawah:

    Tarikh: 12 januari 2013
    Hari: sabtu
    Masa: 2.30 petang
    Kehadiran: Wajib

    Antara Agenda:

    1. Majlis suaikenal sesama ahli
    2. short brainstorming
    3. Pembentangan hala tuju ehub
    4. sesi soal jawab
    5. lain-lain

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 22-07-2017 10:39 PM
  • Join Date: 25-05-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 19

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

View 12jaj's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 06-04-2012 at 11:56 AM by 12jaj Comments 0
Posted in Uncategorized
syukur alhamdulillah, aku mulai tennag, thnks kepada semua member yg support aq

All times are GMT +8. The time now is 01:22 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you