Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,797
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,653
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,650
More...

cronk cronk is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
  1. John Nawi
    05-11-2014 09:01 AM
    John Nawi
    kawan menulis dirumah jdt apabila ada org menyebut kami binatang/natam .. so kalau anda salah seorang yg menyebutnya.. mmg patut anda terasa... x payah nk cari publisiti nk quote komen org dan tnjuk pada rumah lain... binatang yg kawan sebut refer pada org yg menyebut kami begitu.. harap jelas
  2. stylistazone
    20-03-2012 09:18 PM
    stylistazone
    salam..nk tyr ..ade pki service bayar terasa seronok x?so far camne ek?
  3. geesya
    09-01-2012 10:15 AM
    geesya
    usha profile geesya ekk ..salam kenal
  4. ijoey
    27-10-2011 04:34 AM
    ijoey
    new here...baru nak blaja guna forum ni
  5. citi
    25-09-2011 09:18 PM
    citi
    sy skrg kat jln semarak. rmh sewa msih tgh usha2 kat mne nak duduk. tp terlalu awal lg.. sbb x tau mne diorg letak kitorg. jdual biasa la shif. ada msuk ptg, ada msuk pg..
  6. citi
    14-09-2011 08:37 PM
    citi
    salam,

    nak tnya skrg ni awak kat kolej telekom kan? lepas semua house tu awak mmg dah msuk shif ke? sbb trainer sy ada ckp yg dah msuk shif lepas semua house ni. awak pun sama ke cronk?
  7. citi
    11-09-2011 08:59 PM
    citi
    salam,

    klau naik bas dr lrt dato keramat/damai utk ke kolej telekom tu,amik msa berapa lama agak2 ya? thanks.
  8. citi
    09-09-2011 12:33 PM
    citi
    oh. so skrg awk training katne?
    msih semua house ke..
    time ksih. aktif gak awk kat CG ni eh.
  9. citi
    09-09-2011 12:09 AM
    citi
    ok thnks a lot.
    klau kebetulan ada hari yg jtuh pd public holiday je la kan?
    raya aritu termasuk gak ke? klau ada pun msa time awk la kan?
  10. citi
    08-09-2011 10:11 PM
    citi
    sbtu ahad pun ada training ke? biar betul?
    klau kat jln semarak tu turun lrt mne ye?
    klau kat menara tm turun lrt kerinchi kan?
    nma awk apa nk save no takkan nk tlis cronk kot..

About Me

  • Signature
    Quote:
    Originally Posted by adolf hiltler View Post
    berkata yang elok kepada saudara yang lain agar kelak kata-kata tak menikam diri.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 20-09-2016 09:23 AM
  • Join Date: 08-05-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 10:10 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you