Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,767
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,619
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,623
More...

Sang Sapurba Sang Sapurba is online now

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 15
  1. tomie
    22-08-2013 11:00 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu klik "VOTE" gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link bawah
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya

    Terima kasih byk2

  2. azanney
  3. FwiMfi
    10-10-2012 01:01 PM
    FwiMfi
    xder cter best lorr....huhu
  4. FwiMfi
    09-10-2012 05:35 PM
    FwiMfi
    wkmsalam....sy da lama x online cg lorr...alhamdulillah sihat awak?
  5. azanney
    23-04-2012 09:23 PM
    azanney
    Welcome baby....



    ___________________________________________

    [img]http://s16.postimage.org/8bybnhq2d/************.gif[/img]
  6. azanney
    05-01-2012 12:58 PM
    azanney
    happy bird day
  7. jay_starz
    17-09-2011 01:51 AM
    jay_starz
    Salam Bro.

    Di sini sy ada stok ubat,losyen,pil,gel,spray,krim dan tablet.

    Fungsinya khas untuk tahan lama di ranjang dan menjadikan zakar betul2 power dan tegang.

    Ini bukan ubat atau pil yg jual di tepi jalan atau di kaki lima.
    Stok yg sy jual ade kelulusan KKM dan FDA. Jadi bro jgn risau k.

    Kalo bro nak besarkan zakar dan panjangkan zakar pun ada. Semua produk sudah dicuba terlebih dahulu dan hasilnya memang berkesan. Tahan lama misalnya pakai losyen atau spray. Untuk tahan 40 min tu mmg x de masalah bro. Lebih lama pun boleh. Produk untuk tambahkan saiz dan ukur lilit zakar pun ada. Sy cadangkan Vigrx Plus. No1 produk in the world. Sy sendiri dan guna selama 8 bulan.Hasilnya amat baik.. mmg puas hati.

    http://powerbatin.blogspot.com/

    anything nk tanye ke atau nk order ley hubungi atau sms 012 348 5690 (ashtar) 24 hours

    ubat herba 100% asli.
    pasti puas hati bro.
    bro ley anytime ctc sy kalo ade pertanyaan k.
    tq
  8. catapult_catalyzer
    13-08-2011 01:12 PM
    catapult_catalyzer
    Ebook saya Style Scalping Vadcon brought to you by Studio Orang Kampung DAH SIAP Sesiapa yang jadi affiliate saya dengan deposit 200usd boleh dapatkannya PERCUMA. Sertakan no akaun di mana broker yang anda buka akaun under affiliation saya. Terima kasih. *Atau ada yang tak mampu nak depo sebanyak itu, sila pm saya dan nyatakan harga yang Tuan/Puan/Encik/Cik mampu sedekahkan kepada saya ikhlas untuk mendapatkan ebook ini. Supaya afdhal buat kedua kita. Sila hubungi saya untuk dapatkannya.
  9. FwiMfi
    23-05-2011 01:25 PM
    FwiMfi
    wlsm...sihat alhamdulillah...
    jarang on9 laaa....PM inbox penuh pn xdelete lg nie...heeee
  10. FwiMfi
    21-04-2011 05:32 PM
    FwiMfi
    heeeee...sy dr selatan....jauh kn???
    papepon salam kenal dr sy....

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 02:40 PM
  • Join Date: 09-03-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to Sang Sapurba Using...
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=103736

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 02:55 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you