Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,256
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,816
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,531
More...

mr.rajoli mr.rajoli is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 15
  1. adioz88
    21-11-2013 01:22 AM
    adioz88
    salam bro, saya baru bawak masuk stok baru. Luangkan masa lawat thread saya. Stok terkini, Adidas Long Pants .
  2. Trupert
    08-11-2013 08:36 PM
    Trupert
    Bos, sy ni kan nak kata pun serba x kena dah .
    Jujur sy sekali pun tak pernah terdetik utk jadikan perkongsian sy disini sebagai punca utk raih sumbangan dari mana2 pihak . tapi kalau dah ada yg sudi menyumbang atas nama ikhlas sbgai tanda penghargaan, sy dgn tapak tangan yg kecil ni tadah terima walau sekecil mana rezeki tu datang

    Alhamdulillah, terima kasih byk2 sy ucapkan pd bos, at least sedikit sebanyak dpt ringankn beban sy disini moga rezeki bos berpanjangan dan segala urusan dipermudahkan .
  3. arif_tarabas
    09-09-2013 10:27 PM
    arif_tarabas
    sila hubungi saya 0179247868 untuk order broadband guna sampai meletup guna tanpa bayaran bulanan, minyak naik 20 sen, lepaskan bebanan bil tenet anda
  4. tomie
    20-08-2013 12:35 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE & VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal)

    dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    cara-cara untuk VOTE:

    1- Login Facebook

    2-Klik link tersebut.
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3-Klik OKAY untuk kebenaran facebook.

    4-tekan VOTE untuk gambar Ahmad Naufal

    terima kasih
  5. muhafis
    18-08-2013 11:05 PM
    muhafis
    slm. kau pakai yg ex5 kan? pakai modem jenis ape, model ape, jenama ape dpt 3mbps tu? tak silap aku beli dgn si bun ni sbb testi kau lah kot..
  6. muhafis
    16-08-2013 07:57 AM
    muhafis
    yang bb unlimited tu
  7. muhafis
    15-08-2013 11:40 PM
    muhafis
    salam, plz advise.. saya beli yg ex5 dpt signal 0.18mbps je, kalau sy nak jual balik berapa harga cadangan, dah disconnetct banyak kali ni je max speed dia,
  8. arif_tarabas
    01-05-2013 11:43 PM
    arif_tarabas
    call aku yer 0179247868 untuk detail, stock limited (broadband pakai sampai muntah heheehe)>>
  9. arif_tarabas
    01-05-2013 11:42 PM
    arif_tarabas
    call aku yer 0179247868 untuk detail, stock limited (broadband pakai sampai muntah heheehe)
  10. maxis002
    18-02-2013 11:14 AM
    maxis002
    Salam bro . Sy terbaca komen bro kat thread note 2 clone , made in korea , rm799 tu . Betul ke bro dah jumpa seller dia ? phone tu okey tak ? Sy ni 1st time nak beli phone android dan clone punya so sy tak tahu benda wajib kita perlu check semasa membeli . Disebabkan bro ada mention dlm komen , phone clone yg dijual kita boleh dapat dgn harga yg jauh lebih murah , boleh saran kan seller mana yg jual clone note terbaik . Thanks before .

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 27-04-2015 03:46 PM
  • Join Date: 21-02-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 8 of 8

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 03:52 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you