Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,463
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,322
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,786
More...

wildmike wildmike is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. Ecurrency Experts
    11-08-2013 10:32 PM
    Ecurrency Experts
    jom kita berpm..
  2. wildmike
    07-12-2011 11:08 AM
    wildmike
    yup...kalau nak transfer balance alertpay ke bank di Malaysia dh xleh dh sekarang ni..
    so alternatif utk keluarkan duit adalah dgn menjual fund alertpay anda kpd yg berminat nk beli...
    atau gunakan fund alertpay anda utk shopping online
  3. Fahmiyafeii
    07-12-2011 09:58 AM
    Fahmiyafeii
    salam bro..alert pay tu betul ke? die ckap "We apologize, but localized bank transfers to Malaysia are not supported"

    naper ehh?

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 10-09-2015 09:12 AM
  • Join Date: 28-01-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

View wildmike's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 24-09-2013 at 11:28 AM by wildmike Comments 1
Posted in Uncategorized
Dah cuba bermacam ubat, jumpa pelbagai doktor, melawat pelbagai klinik, farmasi atau hospital, namun masalah GOUT, migrain atau resdung belum juga sembuh?

Berita baik!! Memperkenalkan....



Rhizoplus Az-zahra, kapsul herba yang dihasilkan daripada 100% herba dan mengandungi 100% bahan organik. Kapsul ini dihasilkan untuk membantu pesakit-pesakit yang...

Posted 29-12-2011 at 05:53 PM by wildmike Comments 0
Posted in Uncategorized
Salam,

Anda ingin menambah pendapatan? Sekarang ianya mudah dilakukan melalui SMS sahaja.
Modal permulaan hanya RM55 (sekali bayar sahaja) dan anda sudah boleh menjana sehingga 4 angka dalam 2 bulan (bergantung kepada usaha anda dan ahli kumpulan).

Bagaimana nak mendaftar?

Mudah...hanya taipkan App#Nama Penuh# No. K/P#Alamat Lengkap dan hantar ke 012-6780470 (server 24 jam).
Anda akan menerima SMS pengesahan daripada server. Seteleh itu,...

Posted 11-09-2011 at 01:21 PM by wildmike Comments 0
Posted in Uncategorized
Mungkin dah ada yang join...memperkenalkan....

Program pay-to-click. Tak perlu melabur kerana ia percuma.

Anda hanya perlu klik dan mendapat bayaran. Setiap klik anda bernilai antara $2, $5, $6 atau $10.

Anda klik, anda dapat duit. Dan kalau anda nak jadi penaja pun boleh. Sebagai penaja, anda akan mendapat sehingga 200% dari nilai klik yg downline anda buat.

Mudah kan?

Apa tunggu lagi???...Benda free dah ada di depan mata....

Posted 01-08-2011 at 06:10 PM by wildmike Comments 1
Posted in Uncategorized
Mungkin ramai yang dah mendengar tentang pay-to-click. Tapi ramai yang tak tau konsep sebenar. Di sini ada satu program yang saya jumpa yang boleh membantu anda menjana pendapatan sampingan tanpa perlu keluarkan modal. Ya betul...ia adalah PERCUMA!!!

Pay-to-click bermaksud anda klik, anda dapat duit. Anda hanya perlu klik pada iklan yang diberi oleh admin dan anda akan mendapat $0.50 dari setiap iklan yang anda klik. Tak perlu cari orang lain untuk klik. Anda yang klik, anda sendiri...

Posted 26-05-2011 at 02:13 PM by wildmike Comments 0
Posted in Uncategorized
Salam buat semua,

Dalam ruangan ini, saya ingin berkongsi dengan anda serba sedikit tentang panduan untuk mendaftar akaun AlertPay, khas bagi yang nak belum ada akau AP dan yang terlibat dgn bisnes yang melibat nilai matawang asing.


Untuk mendaftar akaun,
1. Sila lawat www.alertpay.com atau klik di sini
2. Pilih "Malaysia" pada bahagian pilihan negara.
3. Pada bahagian "Select your Account Type", klik pada Personal Starter...
Recent Comments
Pastinya berbaloi untuk...
Posted 03-05-2014 at 05:02 PM by wildmike wildmike is offline
ni lagi bes, hari2 boleh...
Posted 05-08-2011 at 04:37 PM by gold hunter gold hunter is offline

All times are GMT +8. The time now is 09:44 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you