Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,671
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,771
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,922
More...

afifdaud afifdaud is offline

CG Top Poster Club

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 107
  1. akanopiat
    09-05-2016 08:50 PM
    akanopiat
    saya sharing ni sebab saya nak kawan2 juga dapat berjimat bil2 yang memang wajib kena bayar.bil tnb,astro,unifi,dan topap semua tu

    Tak perlu menaja, maintain, duduk je diam2 layan sistem untuk bayar [email protected]

    Saya faham, kawan2 ramai yang dah ada biz masing2, tapi, bil memang bayar kan, so apa salah klu join untuk guna sendiri. Whatsapp +60143653808
    www.mymi1millionaire.com/miracle07
    Instagram- rajapenawar.mymi1

    #gunasendiri
    #jimatsendiri
    #untungsendiri
  2. kaze0216
  3. abangpower99
    15-09-2014 03:03 PM
    abangpower99
    salam tuan saya berminat untuk iklan di cg, berapa kos utk sebulan
  4. anashusnan
    06-01-2014 01:33 AM
    anashusnan
    Assalam bos...produk height-up adalah dlm bntuk biji (tablet), boleh telan atau kemam berperisa susu...,diformulasi utk lelaki dan perempuan brumur 12-35 thun dgn dos yg disarankan, keberkesanan die bergantung kpd metabolisme bdan masing2, penmbahan blh berlaku dr 2cm-15cm

    - Kandungan bahan-bahan semulajadi yang berkualiti tinggi
    - harga : rm 180 semenanjung
    rm 190 sbh/srwak
    - FREE POSTAGE

    Terma dan syarat : Sekiranya customer guna produk berterusan selama 12bulan tp tak ad kesan penambahan tinggi wang akan dikembalikan tp jgn bimbang produk ni insyaallah ad keberkesanannya =)
  5. adioz88
    21-11-2013 01:29 AM
    adioz88
    salam bro, saya baru bawak masuk stok baru. Luangkan masa lawat thread saya. Stok terkini, Adidas Long Pants .
  6. Zam7686
    20-10-2013 09:07 PM
    Zam7686
    Biasanya kita atau rakan2 serta family kita top up hp, untungkn kedai hp je. Sy ada cara bagaimana tiap kali top up hp, kita pun akan dpt keuntungan tanpa jual top up. Sila whatsapp ke 013-3017686 dan sy akn kongsikan info menarik ini..
  7. ZirahNamia
    17-09-2013 08:02 PM
    ZirahNamia
    masih berminat nak setup wifi hotspot?
    hubungi kami :-
    Phone : 012-2043950 Aiman Hariz
    FB 1 : https://www.facebook.com/UsahawanAirTech
    FB 2 : https://www.facebook.com/airtechwifi
  8. lilian7917
    10-09-2013 11:20 AM
    lilian7917
    Hi there, check this out, try it to believe it, i earned USD50 within 20mins, without any investment, http://sms.megastoon.com/sms.php?share=60304
  9. astrowan
  10. azanney

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Join Date: 28-02-2010
  • Referrals: 4

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 53

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 11:33 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you