Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,671
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,771
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,922
More...

dragonlord dragonlord is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
  1. astrolabio
    22-10-2012 09:19 PM
    astrolabio
    hola, podrias enviarme un mensaje por favor ? gracias
  2. bisneswang
    17-03-2012 03:23 AM
    bisneswang
    Salam,

    Lagi sekali pihak admin nak jemput anda untuk Cabutan Bertuah hujung bulan March ....... Jadi jangan berlengah lagi,,,
    Daftar di sini : http://www.ULike.com.my/Landsay

    Jangan risau,,,Tiada sebarang bayaran dikenakan....
    Rebutlah peluang keemasan ini...hanya sekali sahaja dapat tawaran sehebat begini....

    jangan lupe...Daftar disini : http://www.ULike.com.my/Landsay

    Tulus Ikhlas,
  3. azam575
  4. azam575
    23-01-2012 01:38 AM
    azam575
    Aku paste atas permintaan tuan punya VM ek hehehe

    salam,

    saya azam575 dari carigold. Ini ringkasan servis saya :-

    cara ini hanya bersesuaian digunakan untuk komputer/ laptop/ netbook dsb

    apa yang anda perlukan adalah

    1. TELCO BROADBAND ( BB sedia ada atau pilihan kami)
    2. Modem Broadband ( kalau xde , kena beli)
    3. Akaun VPN berserta software (RM 15/ 2bulan)

    kami hanya menyediakan akaun VPN yang berkelebihan utk :-



    dah secara tak langsung ia mampu bypass limit kuota dan speed telco.

    Kelajuan bergantung pada kawasan dan pelan subcribe BB anda dan kadang2 buleh dapat lebih.

    Antara telco yang boleh:-

    Postpaid:-

    Maxis, Celcom,p1

    Prepaid:-

    Instanet,Celcom, SKMM BB

    jika anda berminat ....

    ... JUMLAH BAYARAN :-

    YURAN PENGURUSAN SEUMUR HIDUP = RM 10 (SEKALI JER)
    YURAN BULANAN = RM 15 ( 2 bulan)

    So, semua sekali RM25 utk 2 bulan pertama ....

    bulan berikutnya rm 8 utk 1 bulan atau rm15 utk 2 bulan ....... Kami yang paling murah


    Bleh bank in ke :-

    Maybank :- 151212950455
    Nama : Mohd Sahrul Bin Abdul Rashid
    Email : [email protected] <--- mesti letak email nie di m2u .. senang nak track
    Letakkan maklumat :- Nick CG, dan email. kat M2u punya maklumat bayar tuh.

    nanti forward kan maklumat bank in ke phone :- 0173798579

    CIMB
    No Akaun :- 01200007847207
    Nama :- Mohd Sahrul Bin Abdul Rashid
    Email:- [email protected]
    Phone:- 0173798579

    PAstikan Letak maklumat :- Email dan No Phone pada ruangan transfer.[/B]

    nanti forward kan maklumat bank in ke phone :- 0173798579

    Ada masalah atau pertanyaan CALL : 0173798579 (sahrul)

    Lepas dah bayar, email info bawah nie ke [email protected]

    Nama sebenar: (penting utk check rekod dan bandingkan dengan rekod email m2u)
    Username (utk VPN- reka sendiri):
    Password (Untuk VPN-reka sendiri) :
    No tel (untuk kami call) :

    dan nanti sms inform kami ada dah email ke phone :- 0173798579

    penghantaran semua maklumat amat diperlukan untuk pengaktifan akaun .
  5. klon8504
  6. ahmadul_hadi
    27-05-2010 02:30 PM
    ahmadul_hadi
    ada 2 kelas FOREX yang akan berlangsung dalam masa terdekat:

    1) 5 June 2010---Basic Intermarket analysis--satu analisa bagaimana mennggunakan tools untuk membaca pergerakan market ,Bond,Commodity dan stock dalam perdagangan Forex serta bagaimana mengenalpasti Risk....special promosi hingga Julai 2010 RM50 sahaja , setiap sabtu 3-6 petang

    2) 6 June 2010 --- Advance Forex Course, mengupas secara mendalam Forex dari segi fundamental dan Teknikal Corse fee RM1000 untuk satu hari kursus + Back-up class setiap hari jumaat dari pukul 8-11 malam selama 8 minggu + Live trade....Special offer untuk June 2010 RM700.First sunday every month from 9-5 pm

    3) anytime Personal coaching --20hrs live market coaching + free Advance Forex Course and 8 week back-up class + free basic intermarket course fee RM2500

    venue: No A-2-1, Jalan Setiawangsa 11, Taman Setiawangsa 54200 Kl
    Call: 012-3878630 (En. Asan) Skpe ID: asanatan for register.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-03-2017 04:30 PM
  • Join Date: 17-04-2008
  • Referrals: 1

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 11:33 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you