Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



ooz ooz is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
  1. tomie
    22-08-2013 01:39 PM
    tomie
    update gambaq..hihi
  2. tomie
    21-08-2013 12:55 AM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2

  3. arif_tarabas
    03-05-2013 01:20 PM
    arif_tarabas
    sila hubungi saya 0179247868 untuk detail dan order, stock limited (broadband guna sampai meletup)
  4. balang
    26-01-2013 05:56 PM
    balang
    Salam bro, saya da beli cat 6,amik cable saja rm2.00 semeter, modular plug amp original rm3.00 seunit, semua harga kos,kalau bro nak saya crimpkan pun boleh, saya amik upah rm2 je sekali crimp..
  5. kuceng_gemok
    06-03-2012 09:02 AM
    kuceng_gemok
    melbox ko penuh.. aku xboleh send PM
  6. sharkpeace
    23-06-2011 05:45 PM
    sharkpeace
    sya nak...
  7. atoi78
    10-11-2010 05:23 PM
    atoi78
    salam..boleh bagi detail ttg loan pesara tu tak..saya berminat
  8. W810
    19-11-2009 01:30 PM
    W810
    yg ada wide angle, FUJI F100 dan PANASONIC FS15,
  9. sideRM
    10-11-2009 05:13 PM
    sideRM
    kamu tau tak apa benda ni? BENDA PELIK...
  10. shira_vivacious
    06-09-2009 07:33 AM
    shira_vivacious
    sy nk beli kenzo - bali... mcm mane nk order? reply me asap thanks...

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 02:24 PM
  • Join Date: 24-05-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 04:52 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you