Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,465
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,325
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,787
More...

MHN MHN is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
  1. burungsayur
    23-09-2014 05:03 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
  2. burungsayur
    23-09-2014 04:54 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
  3. kaYaIlmu
    07-08-2014 02:55 PM
    kaYaIlmu
    Salam tuan ,
    sekarang ni di HumanshoppePerfume ada PROMOSI "TRIAL" ..RM40/botol...FREE POS LAJU..
    RM40/Botol
    RM80/2 Botol

    boleh rujuk info di thread saya :
    http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=520246


    jika tuan nak order ,boleh contact saya di : 011-29344353/013-9545 892

    jika PM ini menggangu ,tuan boleh abaikan ...terima kasih ..
  4. Dreamboxjb
    30-05-2013 10:14 AM
    Dreamboxjb
    bole xda maslah...
    bos u punya inbox dah full
  5. seganu
    29-05-2013 08:12 PM
    seganu
    Soalan bro:bos apa kelebihan jam ni?

    fungsi dia bagus bro...antaranya:

    Specialized Outdoor Functions:
    - Full-featured GPS with Waypoint navigation
    - 3D compass
    - Accurate barometric altitude, Barometer, and Temperature
    Advanced Training Functions:
    - Highly responsive pace and speed with accelerometer integrated GPS
    - Accurate vertical speed with barometric altimeter
    - Advanced heart rate monitoring with Peak Training Effect and Recovery Time
    - Online
  6. lizzqute
    29-08-2012 03:13 PM
    lizzqute
    Encik boleh daftar di www.wangextra.com. Pastu click kat bahagian SERTAI... Isi form dalam tu, abaikan bahagian pengenal dan YM..

    Kemudian, ikut arahan seterusnya..
  7. mahone_abc
    30-05-2012 09:22 PM
    mahone_abc
    Bro, inbox anda dah penuh. Xleh reply.
  8. AjuL
    24-04-2012 12:25 PM
    AjuL
    Salam bro dah leh settlekan payment, mgu dpan amek barang je..barang confirm sampai minggu depan around hari selasa atau rabu mcm tu
  9. kuwe5579
    13-09-2011 10:05 PM
    kuwe5579
    PENERANGAN PAKEJ-PAKEJ INCOME TANPA MENAJA SPEEDLINE

    ==>> PAKEJ GOLD (100 Euro = RM500.00)
    RM500.00 - menjadi RM1000.00 - dalam waktu 100 hari

    Invest : RM500.00 , CASH BACK (R.O.I.) = 2% X RM500.00 = 30/hari (selama 100hari kerja)

    Invest : RM500.00 , balik modal selama50 hari, baki 50 hari adalah keuntungan bersih = RM500.00


    ===>> PAKEJ PLATINUM ( 250 Euro = RM1250.00)
    RM1250.00,- menjadi RM3125.00,- dalam waktu 100 hari

    Invest : RM1250.00 , CASH BACK (R.O.I.) = 2,5% X RM1250.00 = RM31.25/hari (selama 100hari kerja)

    Invest : RM1250.00, balik modal selama 40 hari, baki 60 hari adalah keuntungan bersih = RM1875.00


    ===>> PAKEJ DIAMOND (500 Euro = RM2500.00)
    RM2500.00 - menjadi RM7500.00,- dalam waktu 100 hari

    invest : RM2500.00 , CASH BACK (R.O.I.) = 3% X RM2500.00 = RM7500.00 = (selama 100hari kerja)

    invest : RM2500.00 balik modal selama 34 hari, baki 66 hari adalah keuntungan bersih = RM5000.00.


    ===>> PAKEJ SILVER (10 Euro = RM50.00) - "Khusus untuk Networkers" yg tak berkemampuan dari segi kewangan utk memulakan membina rangkaian.
    NOTE : PAKEJ SILVER : TIADA PULANGAN SELEPAS 100 HARI

    Invest : RM50 , CASH BACK (R.O.I.) = 1% X RM50 = 0.50/hari (selama 100hari kerja).
  10. jay_starz
    19-08-2011 04:41 PM
    jay_starz
    Tuan.

    Di sini sy ada menjual,losyen,pil,gel,spray,krim dan tablet. Fungsinya khas untuk tahan lama di ranjang dan menjadikan zakar betul2 power dan tegang. Kalo encik nak besarkan zakar dan panjangkan zakar juga ada. Dijamin berkesan kerana semua produk saya telah mencubanya terlebih dahulu.

    http://powerbatin.blogspot.com/

    Semua produk sudah dicuba terlebih dahulu dan hasilnya memang berkesan. Tahan lama misalnya pakai losyen atau spray. Untuk tahan 30 min tu mmg x de masalah encik. Lebih lama pun boleh. Produk untuk tambahkan saiz dan ukur lilit zakar pun ada. Sy cadangkan Vigrx Plus. No1 produk in the world. Saya sendiri dah amalkan selama 8 bulan.Hasilnya amat baik.

    Produk ni akan :

    1.besar dan pjgkan zakar.(dr segi pjg dan ukur lilit zakar-mmg bertambah) Pm kalo sedara nk tau berapa pjg zakar yg meningkat.

    2. Saudara punya tenaga sek* atas ranjang akan bertambah dr sebelum ni.

    3.Nafsu dan naluri sek* turut meningkat dari sebelum ni. Saya nak explain pun agak susah kt sini..saudara2 kena try br tau ape yg saya maksudkan. Sangat2 berbaloi.

    Produk vigrx plus ade promosi .Untuk kawan2 forum,saya jual harga special.
    Sila PM saya atau boleh sms/ctc saya 012 348 5690.

    Saya ade refer pada doktor pasal ubat ni..mmg tiada kesan sampingan.Produk ni mcm produk2 suplemen yg ade kt pasaran.Bezanya produk ni khusus untuk lelaki atau lebih tepatnya untuk zakar anda.

    Kesimpulannya, saya amalkan vigrx plus..mmg puas hati. Ramai customer2 minx order lagi sbb diorg sgt puas hati dengan vigrx plus..In the end mmg puas hati.

    sila layari http://powerbatin.blogspot.com/

    Di sini juga terdapat pelbagai jenis ubat,krim,tablet,gel,losyen khas untuk batin anda.
    nak tahan lama ada.
    nak tambah power ada.
    nak kurangkan rasa sensitif pada zakar ada.
    nak tambah sperm ada.
    kalo produk untuk besar dan panjangkan zakar semestinya ada.

    nk info kt bro.
    bulan ni special promo dan diskaun!
    produk utk besarkan dan panjangkan zakar (vigrx plus dan vigrx oil etc) SEMUA PRODUK ADA DISKAUN!

    ubat herba 100% asli.

    Terdapat juga gadjet2 elektronik yang menarik.

    Ni no saya 012 348 5690 (24 Hours)
    [email protected]

    Terima Kasih.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 29-10-2016 11:34 AM
  • Join Date: 08-04-2010
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 01:08 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you