Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,512
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,286
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,958
More...

bart72 bart72 is offline

Active Plus

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 20
  1. soft ais murah
    27-01-2016 11:42 AM
    soft ais murah
    assalam..saya ada jual soft ais liquid dan powder dengan harga yang murah.. para peniaga kini boleh buat untung berlipat kali ganda..ais saya berharga RM 10 (SEPULUH RINGGIT) sahaja untuk setiap pek..

    saya juga ingin menjual mesin soft ais secondhand dengan harga RM2500..ianya Tanpa warranty..

    boleh contact saya di nombor 014-3490218 via whatsapp ataupn direct message..tq
  2. mike_link
    31-12-2014 09:33 PM
    mike_link
    Hello! Pasal dropshipper tu, saya memerlukan lebih lagi dropshipper. Tuan berminat ke? Area mana ya?
  3. rosfarisyaroslan
    22-08-2014 05:20 PM
    rosfarisyaroslan
    Salam,

    Maaf mengganggu. Ada tak dikalangan anda; ibubapa, keluarga, saudara mara atau kawan-kawan terdekat yang menghadapi masalah kolesterol dalam badan (eg masalah jantung tersumbat yang disebabkan oleh kolesterol)?

    Saya ada solusi yang khusus untuk masalah tersebut. Ianya:
    - Tiada kesan sampingan
    - Mempunyai status halal
    - Mempunyai kelulusan KKM

    Mohon tinggalkan contact number yang berkenaan di SMS atau Whatsapp 012-3198354 ye. Terima kasih banyak-banyak.
  4. rifle
    10-04-2014 01:58 PM
    rifle
    Salam Wrhmatullah tn bart72,

    pengumuman :

    team sy ada buat group facebook forex,group secret
    target shari hanya 30pip. seminggu 150 pip.
    walaupun sedikit,tujuan utama adalah konsisten

    bagi email tn,private message sy yg nk turut sertai.
    sy limitkan kpd 10 org dahulu shj,
    sbb nk ajar betul2 teknik ni bg dapat 30pip sehari secara
    konsisten.

    jika 10 org ini sudah berjaya,biasanya faham dlm 3-4 hari shj.
    barulah peluang untuk org lain akan dibuka.

    team sy ada buat teknik ini sehari dpt 400 pip.
    marilah turut serta,TIADA APA2 BAYARAN.HANYA UNTUK TUJUAN PEMBELAJARAN SHJ.

    TERIMA KASIH
  5. asdasdasd
    16-01-2014 03:28 AM
    asdasdasd
    Salam bro, nak join wassup bincang2 pasal market eu tak??
    Ambe dah dua kali bukak thread pasal wassup nie, dua kali jugak mod sniper kasi delete.. kalu nak join, roger2 ambe no phone bro kat PM….

    Psstt..: tak kena bayar apa2, cuma JUAL BELI DILARANG, HAL POLITIK JUGA DILARANG…kelebihan wassup adalah respon yg lebih cepat daripada trader2 CG, berbanding dengan reply post di CG…
  6. aziznasir
    17-12-2013 01:03 PM
    aziznasir
    salam... bro, masih buka mini mart ke? bolehke jika saya nak letak kuih simpul kasih saya secara consigment di kedai bro?...
    terima kasih.
  7. tomie
    25-08-2013 04:28 PM
    tomie
    update gambaq...hihi

    nanti masta vote na.. !
  8. tomie
    20-08-2013 12:26 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.

    Terima kasih byk2



  9. zalnet
    26-06-2013 03:46 PM
    zalnet
    aku xleh login, password betul ke?
  10. halhas
    23-05-2013 08:36 AM
    halhas
    boleh pm sy terus utk deal servis like dr sy..

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 05:20 PM
  • Join Date: 22-08-2007
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 13

Post Thanks / Like

11-07-2017
12:52 AM - bart72 clicked Likes for this post: Ethereum | ZCASH | Monero | Bitcoin | Jom Belajar Tentang Mining & CryptoCurrency. by mocet
Wow..400 card banyak tu...

All times are GMT +8. The time now is 06:49 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you