Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,555
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,331
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,989
More...

ed_zero ed_zero is offline

Active Plus

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 20
  1. cikmune
    14-10-2014 03:52 PM
    cikmune
    salah tempat post. saya pm
  2. burungsayur
    02-10-2014 04:18 PM
    burungsayur
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
  3. md_shukry
    02-09-2014 03:24 PM
    md_shukry
    Salam,
    Sy ingin menubuhkan pool (kongsi) ebook contoh soalan peperiksaan kastam utk geng cg yg dapat jemputan exam on9 tu dan juga yg berminat..sy akan buat 1 grup whatsapp khas utk exam dan juga pool tu, mana tau bole kita berbincng time exam tu ke..kalau sempat la nk berbincang..at least ada bahan rujukan utk masuk exam..sila rujuk link ni, http://penguasakastam.com/oto.html utk lihat ebook tersebut..utk yg berminat shja, sila pm di whatsapp sy, 0132064040 utk sy tubuhkan group pool kastam..

    Ps: sila abaikan msj ini sekiranya tuan/puan bukan calon exam atau tidak berminat..selamat menjawab peperiksaan

  4. rosfarisyaroslan
    15-08-2014 04:20 PM
    rosfarisyaroslan
    Salam,

    Maaf mengganggu. Ada tak dikalangan anda; ibubapa, keluarga, saudara mara atau kawan-kawan terdekat yang menghadapi masalah sendi (eg. sakit lutut, sakit di pelipat, sakit urat, sakit pinggang).

    Saya ada produk yang khusus untuk masalah tersebut. Ianya:
    - Insya Allah berkesan seawal 5 hari penggunaan.
    - Tiada kesan sampingan
    - Mempunyai status halal
    - Mempunyai kelulusan KKM

    Mohon tinggalkan contact number yang berkenaan di SMS atau Whatsapp 012-3198354 ye. Terima kasih banyak-banyak.
  5. fendy29
    25-02-2014 11:03 AM
    fendy29
    suspect maybe battery dah problem. replace ipad 2 battery RM160. Lokasi Shah Alam. Diagnose iPad 2 FOC.
  6. ZirahNamia
    17-09-2013 08:05 PM
    ZirahNamia
    masih berminat nak setup wifi hotspot?
    hubungi kami :-
    Phone : 012-2043950 Aiman Hariz
    FB 1 : https://www.facebook.com/UsahawanAirTech
    FB 2 : https://www.facebook.com/airtechwifi
  7. tomie
    21-08-2013 04:45 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2

  8. arif_tarabas
    04-05-2013 03:39 AM
    arif_tarabas
    boleh hubungi saya segera 0179247868 sebab stock dah limited mcm pisang panas (broadband guna sampai meletup)
  9. itvsave
  10. dirisendiri
    02-12-2011 04:29 PM
    dirisendiri
    assalamualaikum....saudara,
    ayat 33 tu apa eh...kalau ley kongsi
    tq

About Me

  • Signature
    ILMU YANG SAYA ADA INI IBARAT SETITIK AIR SEBESAR LAUTAN

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 10:11 PM
  • Join Date: 24-09-2009
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 18

Post Thanks / Like

26-07-2017
10:01 PM - ed_zero clicked Likes for this post: P1 Webe kasi notis tutup akaun - P1 nak bungkus dah? by dloanman
timokasih kengkawan, den...
14-07-2017
07:05 PM - zahidin80 clicked Likes for this post: aneh, pantai bercahaya by ed_zero
Pantai mana dulu kat...
04-07-2017
11:17 AM - ed_zero clicked Likes for this post: mufi perlis x suka org pi ziarah kubur hari raya...sebab katanya nabi x pernah buat by slare
ia menjadi bidaah bila...

All times are GMT +8. The time now is 08:41 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you