Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 2,062
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,939
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,843
More...

SifuSupersonic SifuSupersonic is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 10
  1. SifuSupersonic
    22-11-2015 10:31 PM
    SifuSupersonic
    W'salam..

    Yup, masih ada lagi. Dekat forum adalah bahagian 10% berkaitan dengan bisnes.
    Dalam ESM, ada part-part yang menekankan lebih kepada dunia dalaman.
    Ada idea-idea yang ditulis untuk mengkayakan Minda + Emosi + Tindakan.
    Then akan tahu apa tindakan yang perlu dilakukan seperti sistematik, disiplin,
    dan sebagainya.

    Yang bahagian database juga ada dalam ESM. Ada beberapa idea yang dikongsikan
    what to do, how to do, and why kena kumpul database.

    Klik dekat sini untuk melihat pengalaman pembaca.

    https://sistemmenjemputrezeki.wordpr...ual-marketing/

    Sama-sama.
  2. sayasyah
    21-11-2015 09:36 PM
    sayasyah
    Assalam tuan,
    Nak tanya sikit, ebook Spiritual Marketing ada lagi ke tuan?
    Apa beza isinya dengan yang tuan tulis dalam forum tu ?

    Lagi satu, ebook mana yang menceritakan pasal artikel tuan yang dapatkan database apa semua tu

    Terima kasih tuan.
  3. SifuSupersonic
    09-06-2015 01:02 PM
    SifuSupersonic
    Dekat signature bukan dah ada ke?

    - sistemmenjemputrezeki.wordpress.com
    - https://www.facebook.com/kamikase30
    - empiris dekat cg ...

    Ni jer ...
  4. Iman_Sr
    09-06-2015 10:50 AM
    Iman_Sr
    Salam tuan,

    kalau ada fb atau blog...harap tuan bole friend atau share blog tuan dgn saya
  5. SifuSupersonic
    01-06-2013 02:57 PM
    SifuSupersonic
    4o hari hanya latihan.. zikir baik diamalkan secara berterusan...

    cadangan...
    - istighfar 300x / day
    - selawat 300x / day
  6. mr syem
    29-05-2013 10:26 PM
    mr syem
    Salam bro..zikir apa yg diamalkn 40 ari tu
  7. Msyah
    27-10-2011 12:34 PM
    Msyah
    wassalam..ade lagi..saya rasa x targeted..
    tapi dah memadai untuk google index website/blog kita dengan cepat..
    lagi pun free..x salah untuk try..
  8. atizura
    16-10-2010 05:53 PM
    atizura
    ye sy org alaf. hehe
  9. RuthlessFairy
    29-07-2010 12:03 AM
    RuthlessFairy
    hello......
  10. MAIDIN

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 27-05-2017 04:14 PM
  • Join Date: 05-06-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 17

Post Thanks / Like

14-05-2017
11:29 AM - SifuSupersonic clicked Likes for this post: Apakah Cabaran Terbesar Yang Anda Hadapi SEKARANG Untuk Buat Duit Secara Online? by dausbiz
Nak biz online bukan...

Blog

Latest Blog Entry

Posted 03-05-2017 at 04:26 PM by SifuSupersonic Comments 0
Posted in Uncategorized
#7WhyESM / SLM Structure (Reloaded)

Why they succeed.

~ 4. Internal dialogue.

.

Ini soalan ^_^

1. Siapa nama?

2. Berapa umur?

3. Buat bisnes apa?

4. Sudah berapa tahun?

5. Macam mana bisnes sekarang?

.

Jawapan yang bermain dalam fikiran u = Internal dialogue.

Internal dialogue sudah bersama dengan u bertahun-tahun....

All times are GMT +8. The time now is 04:30 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you