Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,602
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,594
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,850
More...

$EudSurfer $EudSurfer is offline

Regular

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 17
  1. Qrich
    16-06-2017 09:47 AM
    Qrich
    Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja...

    Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    http://j.mp/2pEBJkz
  2. bosscom
  3. kedaitopup
    24-10-2015 12:33 AM
    kedaitopup
    500 PENGGUNA KEDAI PREPAID ONLINE DIPERLUKAN=MODAL RM100 UNTUNG RM500 SEHARI + DUIT CUTI SEK.. RM300K… Semua di hujung jari anda.Kerja anda sungguh mudah… Copy N Paste iklan saya sebarkan pd kwn2 anda.Sungguh mudah. Berminat?? Perdaftaran Percuma. Sila klik sini utk maklumat
    lanjut: https://www.jutawantopup.com/agentopup
    Info biz lanjut: sms – jutawantopup/nama/no.hp/email/negeri - send ke 017-2420920 .TQ
  4. jhu3150
  5. parenda
    13-02-2014 10:56 PM
    parenda
    hello dear friend
    I am a MSc student and my dissertation topic is how to solve everyday problems with asking for help on forums.
    If you have time, can you help me and fill in my questionnaire. I'm so grateful.

    https://docs.google.com/forms/d/16hI...ho8NQ/viewform
  6. pfiza
    12-02-2014 08:19 PM
    pfiza
    best juga mcm tu ek..untung bertambah tambah
  7. akmal_tawau
    26-01-2014 12:17 PM
    akmal_tawau
    Assalamualaikum & salam sejahtera.
    13 tahun saya mengguna nombor saya sekarang (maxis). rm100++/sebulan saya mendapat:
    1. pakej call rm28 utk 100 minit & 200 sms. jika lebih kena tambah bayar.
    2. data-rm68 utk 3gb
    3. THATS ALL!

    Kini saya beralih ke TUNE TALK - TUNE EXCEL WOW!
    dengan KEKALKAN nombor lama, saya bayar rm100++ juga saya mendapat:
    1. lbh kurang sama sperti di atas
    2. lebih kurang sama seperti di atas
    3. insuran bernilai rm100k
    4. boleh redeem point dari topup terkumpul untuk beli tiket Air Asia.
    5. diskaun sehingga 30% di Tune Hotel.
    6. peluang cabutan bertuah.
    7. PELUANG BISNESS @ dapat income setiap kali orang yang anda introduce & tukar ke TuneTalk top up kredit, automatik anda dapat profit sehingga Level ke-3.

    Huubungi saya sekarang untuk bertukar ke TuneTalk.
    012-2353560 (sms/call/whatsapp/wechat/telegram)@ PM
    SEGERA!
    Topup tak perlu kita ingatkan isi setiap bulan, masing2 tak pernah lupa untuk topup. jadi usaha anda hanya SEKALI!
  8. korie195
    23-01-2014 01:14 PM
    korie195
    Gunakanlan V Power Stabilizer Alat jimat minyak dan tambah pick up kereta terkini.Telah berada dipasaran Kawasan Utara selama 3 tahun.Teknologi jepun buatan pakar elektronik tempatan.Harga RM70 sahaja termasuk POS.Memang berbaloi-baloi dengan harganya dan prestasinya yang tidak mengecewakan anda.Boleh layari http://onlinebizzone.com/vpower untuk tengok produk dengan detail.Sila hubungi Azhar 019-4764462.COD sungai petani kedah.
  9. goonerz
    08-10-2013 12:51 PM
    goonerz
    saya bekerja sebagai account manager di sebuah syarikat swasta dan syarikat kami sedang mencari pegawait teknologi maklumat. kerja sepenuh masa dengan gaji yang bagus. Pengambil terus dan secepat mungkin. kepada mereka yang mencari jawatan kosong dalam bidang teknologi maklumat sila hubungi saya di [email protected], programming dan network engineers. JAVA,PHP. secepat yang mungkin. i end my conversations with many thanks from yourside. al your co-operation will be much appreciated. Thanks again.
  10. MyKita
    01-06-2013 07:55 PM
    MyKita
    slm semua..saya baru sahaja selesai membaca buku pasal "Guide to Investing in Gold & Silver" by Michael Maloney

    buku ni memang mengajar basic dlm investing emas dan perak..sehabis2 basic la utk org yg baru nk start investing dlm gold and silver nih. So sini ada petikan dari buku ni yg penting utk kita semua

    "From end of World War II to 1966, the hot assets were stocks and real estate. From 1966 to 1980 it was commodities (gold). From 1980 to 2000 it was stock and real estate. And at this turn of the century, the hot asset class became gold and commodities once again"

    klik link di bawah utk anda mendalami lagi ilmu dlm investing gold & silver

    http://bit.ly/10PewJf

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-07-2013 08:30 AM
  • Join Date: 30-11-2012
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 3 of 3

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 04:35 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you