Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,704
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,806
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,948
More...

NEMO NEMO is offline

CG Super Hardcore

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 902
  1. machaman
    21-06-2016 08:33 PM
    machaman
    sapa tangkap aku bunuh diri...aku tak peduli wei
  2. akanopiat
    09-05-2016 08:38 PM
    akanopiat
    saya sharing ni sebab saya nak kawan2 juga dapat berjimat bil2 yang memang wajib kena bayar.bil tnb,astro,unifi,dan topap semua tu

    Tak perlu menaja, maintain, duduk je diam2 layan sistem untuk bayar bil@topup.

    Saya faham, kawan2 ramai yang dah ada biz masing2, tapi, bil memang bayar kan, so apa salah klu join untuk guna sendiri. Whatsapp +60143653808
    www.mymi1millionaire.com/miracle07
    Instagram- rajapenawar.mymi1

    #gunasendiri
    #jimatsendiri
    #untungsendiri
  3. halhas
    15-08-2015 12:19 AM
    halhas
    ada buka sewa sigg? saya nak sewa sigg..
  4. kudat subang
    23-04-2015 01:30 PM
    kudat subang
    Selamat pagi
    anda pening ? Pagi-pagi dah memikirkan masalah
    kewangan ?
    Anda tidak mempunyai cukup wang untung membayar tunggakan hutang-hutang anda ?
    Usah risau saya sedia membantu anda !!
    Anda ctos ? Anda ccris ? Anda blacklist ?
    Kelulusan dalam masa (1jam)
    syarat2
    * kerja lebih 8 bulan
    * tinggal atau bekerja area kl/selangor
    * gaji autodebit
    * ada potongan epf dan socso
    call atau wasap 016-6400303 zura
  5. Akulascalper
    18-03-2015 09:04 PM
    Akulascalper
    trsr mrlan09...jap....aku send link...

    https://www.dropbox.com/s/gv8x45pxz1...81%29.wmv?dl=0
  6. ejalmlk
    31-10-2014 08:56 PM
    ejalmlk
    Abam Nemmo brg dah ado pm ur number ... 0166463158 .tq
  7. burungsayur
    23-09-2014 06:15 PM
    burungsayur
    ****** Trading Contest will be held on next month 1st of Oct.

    1st Prize USD5000.00
    2nd Prize USD3000.00
    3rd Prize USD1000.00

    Please visit : http://www.******.com/en/forum.php?m...e%3D1?/af_1015

    or contact us via skype:******
  8. abangpower99
    17-09-2014 01:07 PM
    abangpower99
    salam tuan, saya berminat untuk buat iklan di cg tuan, berapa utk sebualan?
  9. mzniaga
    11-05-2014 09:14 PM
    mzniaga
    salam...
    minta pandangan sikit tuan nemo...
    sekarang ni saya bantu trade untuk kawan2 yg buka akaun GWG...
    pastu sebab asyik untung jer... maka ramailah kawan2 lain pun nak join GWG dan nak bagi saya trade...
    apa pendapat tuan nemo?
    saya sejak dari awal lagi mmg tak yakin langsung dgn GWG ni.. dan saya pun mmg tak join pun... huhuhu
    harap dapat bagi pendapatyg sewajarnya...
    terima kasih
  10. Rezekiillahi
    06-05-2014 03:32 PM
    Rezekiillahi
    salam abang.

    saya nak mintak pertolongan abang untuk menghulurkan sedikit modal buat saya sebanyak RM200 untuk saya memulakan bisness saya.
    saya disini nak menjual baju tshirst ISLAMIC
    http://www.wangcyber.com/forum/attac...9&d=1399283905

    Saya perlukan modal hari ini. kerana terdapat 10 orang preoder. baju tersebut sepatutnya di hantar minggu depan. Tetapi saya perlukan 20helai baju untuk dicetakan baru bersamaan dengan kos yang saya kira,

    Jadi saya harap abang khairul dapat membantu saya.

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 25-06-2017 11:30 PM
  • Join Date: 13-01-2007
  • Referrals: 13

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 272

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to NEMO Using...
Home Page
http://variasari.blogspot.com
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=8864

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 08:15 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you