Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors




bossprepaid bossprepaid is offline

Active Plus

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 21
  1. azanney
    17-01-2012 11:30 AM
    azanney
    Kedai Anu Kuat Baru Dibuka - Free Poslaju & Potongan Harga Sehingga 31 Jan 2012

    http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=302037
  2. bossprepaid
    10-08-2010 12:39 PM
    bossprepaid
    lama benor idak bukak CG...
    rindu ngan kome semua!
  3. amazinggold88
    21-07-2010 10:20 PM
    amazinggold88
    lma x nmpk bos
  4. eishen
    21-04-2010 01:59 PM
    eishen
    salam bos..nk tnye ttg software tuk hp nokia leh kn
    hehehe
    ade x software leh view powerpoint ...word ke.
    tq
  5. mr_rejectman
  6. JoeTawan88
    12-11-2009 02:13 AM
    JoeTawan88
    PELANCARAN 1 NOVEMBER 2009

    ANDA MAHU MENAMBAH PENDAPATAN DENGAN CARA


    1. TIDAK PERLU MENJUAL PRODUK
    2. TIDAK PERLU MENCARI ORANG / MENAJA
    3. TIDAK PERLU MENCARI MASA
    4. TIDAK ADA RISIKO
    5. DLL

    INI KERANA KERJA ANDA TELAH SAYA LAKSANAKAN 100%
    INI JUGA......

    1. BUKAN MLM
    2. BUKAN SKIM CEPAT KAYA
    3. BUKAN PIRAMID
    4. BUKAN PELABURAN INTERNET
    5. DLL

    PENDAPATAN HARIAN RM 100 - RM 700 DAN POTENSI BULANAN MENCECAH **RM 20 K

    MAHUKAH ANDA MENDAPAT PASIF INCOME RM 5460 DENGAN HANYA RM 250 SEKALI SEUMUR HIDUP DAN PASTI MENDAPAT HADIAH SAMPINGAN BERUPA..

    1. TIKET CABUTAN BERTUAH
    2. PAKEJ UMRAH / PELANCONGAN 15 HARI

    CABUTAN BERTUAH PADA 29 / 11 / 2009

    HADIAH UTAMA 1X BMW 318

    HADIAH PERTAMA 1X SET HABIB JEWELS RM 12000
    HADIAH KEDUA 2X I PHONE 3GS
    HADIAH KETIGA 3X NOTEBOOK
    SAGUHATI 50X SSP BSN RM 100

    SMS : CONTOH : <1MF><NAMA><LOKASI> HANTAR KE 016 - 7182546 / 013 - 7975546 / 017 - 7971232

    ***KEAHLIAN 50 ORANG PERTAMA UNTUK SESI KALI INI SEBELUM 29/ 11 / 2009

    http://1mfoundation.ning.com/ http://www.1mfoundation.org/
  7. Hafiz1990
    30-10-2009 06:39 AM
    Hafiz1990
    BISNESS 100% KOMISEN! BKN MLM ATAU SKIM CEPAT KAYA!!

    Firstly, saya nak minta maaf.. Tapi niat saya nak tolong anda semua dengan pendapatan lumayan.

    Saya Hafiz. Nak kenalkan kepada korang semua pasal satu Bisness baru kat Malaysia ni. Bisness masih lagi di peringkat awal (BABY) lagi!! Bayangkan, Komisen yang diberi oleh syarikat kepada kita adalah 100% dan bermodalkan sekali seumur hidup, anda mampu menjana pendapatan mingguan mencecah 5 ANGKA!! MASYA’ALLAH!! Orang bisu pun boleh dapat pendapatan sehingga mencecah 5 ANGKA!! Apaah lagi kita yang semua ni sempurna sifatnya baik dari segi Zahir dan Batin.. Sama-sama kita doa yang kita akan berjaya Insya’Allah!!

    Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan.. Yang penting, Bisness ini HALAL dari segi undang-undang islam!! Sudah diluluskan oleh pihak JAKIM dan beberapa orang Ustaz yang Professional di Malaysia.. Untuk Maklumat lanjut, Sila hubungi saya di talian (012–5334753).. Call/SMS pun tak apa.. Lebih baik Face To Face untuk penjelasan yang lebih efektif.. Untuk dalam negeri Perak, saya boleh jumpa anda! Tapi bagi yang duduk di luar negeri perak, anda tak perlu risau.. Saya akan cuba turun berjumpa di tempat anda Insya’Allah.. Janji Call/SMS saya dulu untuk segala penerangan tentang Bisness ni..

    Saya bukan apa, saya nak tolong orang-orang MELAYU kat semenanjung Malaysia ni saja. Bayangkan orang CINA dan INDIA pun ada join saya!! Kalau tak ada yang berminat, bagi saya Allah tu tak bukak lagi pintu hati orang (anda) untuk sertai perjuangan kami..MAJU LAH KITA SEMUA !!! Sekali lagi, terima kasih kerana sudi luangkan sedikit masa utk keterangan saya ini...

    Laman Kami Di : www.bulksms.my

    Wassalam..

    Email : [email protected]
  8. fizzy86
    29-05-2009 12:02 AM
    fizzy86
    ooo...ajak bergambar rupanya...awat brat pitt tgk ke arah lain?sbb bro korek taik gigi ek......
  9. bossprepaid
    24-05-2009 08:28 PM
    bossprepaid
    uhuk2...
    jenuh gak ajak bergambor tuh..
    kan main bread pitt..
    takot enjelina marah berkawan ngan orang CG....
  10. fizzy86
    24-05-2009 04:37 PM
    fizzy86
    salam...

    kat avatar tu kembar bro ker?

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Join Date: 13-03-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 11

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to bossprepaid Using...
Home Page
http://www.prepaidboss.com
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=23895

Post Thanks / Like

No results to show...

Blog

Latest Blog Entry

Posted 25-08-2009 at 07:06 AM by bossprepaid Comments 0
Posted in Uncategorized
acapkali tibanya bulan puasa, aku pasti akan ke bazar ramadhan di sekitar tapah ataupun ipoh....

aku suka peratikan orang ramai di situ... macam3 expressi yang aku nampak.... tapi kali ini aku perasan, ada ibubapa yang bawak baby2 kecik ke bazar ramadhan... pada aku... tak digalakkan sebab maklumlea time sesema **** nie.. peh, jangan ambek risiko...

oleh kerana aku berminat dengan photograpi,
...

Posted 31-05-2009 at 10:00 PM by bossprepaid Comments 3
Posted in Uncategorized


peh...
hari ni 31hb mei adalah hari istimewa kerana...
pada tarikh tu... 6 taon lepas...
aku genggam tangan kadi... tak lepas2...
mesti riso kadi tuh.. huhu..
sedar tak sedar.. agak lama gak aku dah kawin..
tapi terlewat ckit umor masa kawin tu..
ini kerana tak de sorang pon yang dapat
mengasingkan..
1.beras
2. garam
3. gula
4.
...

Posted 22-01-2009 at 02:53 PM by bossprepaid Comments 0
Posted in Uncategorized


Pertama kali dalam idop nie.. dapat teman saksikan sendiri kalimah Allah pada Hirisan terung... Merasa gak pegang.. Biasanya nengok kat tenet atopon dalam surat habor jea...



teruja betoi rasanya...
*Peringatan datang dalam pelbagai cara... samada kita terleka atau terlupa.....

Posted 09-01-2009 at 03:47 PM by bossprepaid Comments 4
Posted in Uncategorized
peh...smalam kat tapah ada satu eksiden yang pada teman sedih tul rasanya...
ada satu makcik linteh jalan... tetiba bungkusan yang dia bawak tu.. terjatuh, so makcik tu pon tunduk le nak ambek...
tetiba ada sebuah lori yang tayar banyak2 tu terlanggar makcik tuh... drebar lori tu mmg tak perasan....
eem...makcik tu kena gelek camtu jea...
kata orang yang nampak tuh... perot dia terburai kat ctu jea..
berlaku berhampiran KFC tapah kata dema...
peh...apapun
...

Posted 30-10-2008 at 02:35 PM by bossprepaid Comments 2
Posted in Uncategorized
Hari nie teman terima Kemeja Carigold yang segak...
Peh... bukan kecik saiz dia 4XL! hahaha..
Tapi tu la, masa ngaji kat mpip dolo pon sama... dapat anugerah pelatih terbesor gak!



Macam2 teman belajor kat CG nie... Macam2 jenih orang teman dah gaul.... Cuma jauh je kome... Rata2 Kolompo... Ate kalau teman
...
Recent Comments
SABAR JE LAAAcgr ock...
Posted 17-09-2010 at 01:11 AM by shah jehan shah jehan is offline
oh terlupa.. tahniah.....
Posted 13-06-2009 at 01:29 PM by eday84 eday84 is online now
ye ke? hurmm.. cerita...
Posted 13-06-2009 at 01:28 PM by eday84 eday84 is online now
tahniah...
...
Posted 03-06-2009 at 08:53 AM by hidet hidet is offline
ngeri nya...
...
Posted 11-03-2009 at 03:59 PM by marlen marlen is offline
CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.