Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,176
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 15,870
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,751
More...

momoque momoque is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 18
  1. fan.art
    23-05-2014 07:36 PM
    fan.art
    [IMG][/IMG]

    PM me If interested. RM30 with post
  2. [V]endetta
    06-10-2013 01:19 PM
    [V]endetta
    salam bro. saya baru pos laptop kepada customer saya. laptop telah selamat sampai. kalau bro nak saya pos ke johor pun takda masalah. saya da penah pos ke penang and johor sebelum ni
  3. zorro30
    23-09-2013 12:04 AM
    zorro30
    Selalunya, pelanggan saya terus beri pelan asal pada saya.
    Jika tuan tiada plan asal pun xpe.
    Tuan boleh ukur sendiri dan sketch pada saya ruang bilik/rumah tuan.
    jika tuan xtahu nk ukur bagaimana, boleh minta kontraktor ukurkan. Selebihnya tuan serahkan pada kontraktor mengikut design yg saya beri.

    Saya tidak menyediakan khidmat kontraktor dan site visit kerana ada komitmen lain.
  4. zorro30
    22-09-2013 11:39 PM
    zorro30
    Begini tuan, step2xnya:

    1)tuan beri plan rumah/ukuran pd saya

    2)tuan bgtau saya jenis/contoh idea design yg tuan nak (boleh google contoh2x design rmh).

    3)bayar deposit rm600.(balance selepas siap kesemua dwg).

    4)proses 2d dwg (plan, elevation/detail) dan 3d dwg (2view) tempoh dlm 1-2minggu mengikut keluasan area.

    5)setelah tuan berpuas hati, baki pembayaran boleh dibuat.

    Semua urusan akan dilakukan melalui email @tuan boleh hubungi saya:0136929047 azan.
    saya juga akan menghantar quotition-invoice pada tuan utk pemerhatian tuan.
  5. tomie
    21-08-2013 11:59 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya..

    Terima kasih byk2

  6. [V]endetta
    20-02-2013 09:49 AM
    [V]endetta
    salam bro. the best bro boleh dapat untuk laptop bawah RM2k is intel i5-3rd generation yg paling latest =)
  7. alibara
    19-02-2013 11:26 PM
    alibara
    PILIHAN 2 ( Dengan Medical Card )
    - Khairat Kematian RM 2000 di bayar 24jam
    - Khairat Kematian RM 5000 di bayar secara susulan
    - Dana Kecemasan RM 170 000 jika meninggal dunia disebabkan apa jua punca
    - Dana Kecemasan RM 170 000 jika hilang upaya disebabkan apa jua punca
    - Dana Kecemasan RM 220 000 jika meninggal dunia/hilang upaya disebabkan kemalangan.
    - Elaun Hospital RM 200 sehari jika warded di hospital Panel swasta
    - RM 50 000 dana Kecemasan jika disahkan mengidap salah satu dari 46 penyakit kritikal
    - MAA Takaful akan sambung bayar jika mengidap salah satu dari 46 penyakit kritikal
    - Medical Card Smartmedic 100 - Plan 1 Annual RM 50 000, Lifetime RM 150 000.
    - Ada Investment Saham Amanah Syariah
    - Ada Surplus sharing 50:50 antara MAA Takaful & peserta
    - Boleh tolak cukai RM 3000 setahun
    - Anggaran selepas 20 tahun - RM 23 175
  8. alibara
    19-02-2013 11:25 PM
    alibara
    Slaam,

    Utk simpanan bulanan RM 200, Maa Takaful Cover seperti di bawaah :

    PILIHAN 1 ( Tanpa Medical Card )
    - Khairat Kematian RM 2000 di bayar 24jam
    - Khairat Kematian RM 5000 di bayar secara susulan
    - Dana Kecemasan RM 300 000 jika meninggal dunia disebabkan apa jua punca
    - Dana Kecemasan RM 300 000 jika hilang upaya disebabkan apa jua punca
    - Dana Kecemasan RM 350 000 jika meninggal dunia/hilang upaya disebabkan kemalangan.
    - Elaun Hospital RM 200 sehari jika warded di hospital Panel swasta
    - RM 100 000 dana Kecemasan jika disahkan mengidap salah satu dari 46 penyakit kritikal
    - MAA Takaful akan sambung bayar jika mengidap salah satu dari 46 penyakit kritikal
    - Ada Investment Saham Amanah Syariah
    - Ada Surplus sharing 50:50 antara MAA Takaful & peserta
    - Boleh tolak cukai RM 3000 setahun
    - Anggaran selepas 20 tahun - RM 27 199

    ------------------------------------------
    Yuzairi @alibara carigold
    017 427 6046
  9. ProfesorForex
    29-11-2012 08:59 AM
    ProfesorForex
    Dapatkan libertyreserve disini www.geegold.com
  10. kancil_ijau
    19-11-2012 08:41 PM
    kancil_ijau
    salam, kalau jadi beli bleh la transfer duit n kasi alamat ye =D

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 08:08 PM
  • Join Date: 26-12-2011
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

Post Thanks / Like

09-07-2017
03:54 AM - oldtbone clicked Likes for this post: ^Peminat Tegar Kucing - Jom Sembang ^ by momoque
Tgk thread ni...teringat...
08-07-2017
02:33 PM - momoque clicked Likes for this post: Kajian: Kemoterapi menyebabkan kanser merebak dan tumbuh semula lebih agresif by buffet2
pengalaman aku sendiri...
01:27 PM - pecot85 clicked Likes for this post: Cikgu didakwa miliki gambar lucah isteri orang by momoque
Astagfirullah...dh tua2...
07-07-2017
01:33 AM - pecot85 clicked Likes for this post: Lelaki Tercantik di Thailand? by momoque
Siam suke tul mende2 mcm...
02-07-2017
06:01 PM - momoque clicked Likes for this post: Bos restoren zamzam bawak pekerje gi umrah ramadan by puyol
best sgt ke zam zam...
27-06-2017
08:39 AM - Jedi clicked Likes for this post: Sihat di Usia 40an - Jom kongsi tips di sini! by momoque
Raya ni mcm2 mkn Ni...
26-06-2017
01:57 PM - Jedi clicked Likes for this post: Tolong recommend speaker bagus. by momoque
Altec la yg terbaik ...
21-06-2017
10:31 PM - momoque clicked Likes for this post: Tips beRaya rumah mertua by SmileAlways
Ramai dah start balik...

All times are GMT +8. The time now is 12:39 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you