Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



viper21my viper21my is online now

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
  1. lilian7917
    19-09-2013 07:53 AM
    lilian7917
    Earned USD50 within 20 mins, No investment required, check it out, http://bit.ly/183ICR3, http://ref.megastoon.com/sms.php?share=60304
  2. reggae82
    08-07-2013 01:44 AM
    reggae82
    salam...masih buat....bleh wahtsapp jer...sebab jarang˛ masuk cg
  3. alfa83
    13-02-2013 12:52 PM
    alfa83
    yang penting niat kita, niat aku bukan untuk mengiakan apa yang batil tapi atas sebab2 tertentu terjadi sesatu dan dengan niat juga ingin memulangkan lalu diemparkan tuduhan tidak berasas dengan sikap kebudakan maka terjadilah fitnah. Sesungguhnya doa orang yang difitnah mudah dimakbulkan dan pasti jika tidak dimaafkan buruk akibatnya.
  4. alfa83
    13-02-2013 12:46 PM
    alfa83
    ni apahal lak ni bila masa aku makan duit haram.. ni da kira fitnah, sebagai orang islam tahu tak hukum fitnah ape bro.. kes ko patut dah lama bole setel tapi saje nak panjang2 utk dpt perhatian.. lepas tu ckp konon on behalf rakan2 yang lain konon ko tau ke brp ramai yg aku x deliver works.. some of them ada yg success ada yang failed but mana yg failed without earnings aku akan return atas budi bicara.. if aku ikut style bisnes haram once service taken considered sold & can't refund mmg da ikut cara non muslim berniaga le bro
  5. astro84
    11-07-2012 04:04 PM
    astro84
    hi viper..dah berubah ke masih keras hati lagi..kiki!!
  6. astro84
    02-07-2012 04:20 PM
    astro84
    berubah dan bertaubatlah....Insyaallah akan menjadi insan yg lebih berguna...
  7. mahir_tg
    30-03-2012 08:51 PM
    mahir_tg
    klu nk perfume gred AAA murah klik bawah ni...
    http://www.carigold.com/portal/forum...314382&page=78
  8. FAUZEY_FX
    23-08-2011 10:26 PM
    FAUZEY_FX
    salam bro..apa kabar?
  9. Pets Farm Station
    13-03-2011 03:05 PM
    Pets Farm Station
    utk seekor...yg telinga jatuh tu holland lop...seekor RM220
  10. Pets Farm Station
    12-03-2011 10:19 PM
    Pets Farm Station
    holland lop, fuzzy lop, netherland dwarf = RM220
    teddy bear = RM200
    baka terpelihara...berminat hubungi saya di 0134597230- fid

About Me

  • About viper21my
    E-Gold (Last 5 Digit)
    6873
    Maybank (Last 5 Digit)
    0220
    Handphone No. (Last 5 Digit)
    3699
  • Signature
    Manfaat Untuk Anda dan Keluarga Muamalah To Muslim

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 09:53 PM
  • Join Date: 25-02-2006
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to viper21my Using...
This Page
http://www.carigold.com/portal/forums/member.php?u=6214

Post Thanks / Like

No results to show...
CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.