Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,512
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,286
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,958
More...

StanNero StanNero is offline

Super Active

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 49
  1. keihin
    02-05-2016 01:38 PM
    keihin
    Oi ko idup agi ker?
  2. adioz88
    23-11-2013 05:40 PM
    adioz88
    salam bro, saya baru bawak masuk stok baru. Luangkan masa lawat thread saya. Stok terkini, Adidas Long Pants.
    Ni threadnya http://www.carigold.com/portal/forum...ad.php?t=63026
  3. Hello2ed
    05-01-2013 12:39 AM
    Hello2ed
    masta..ada persoalan berkaitan umofx..harap masta sudi menjawapnya...
    1. Baru register tadi..adakah verify account di umofx diwajibkan..?
    2. Ada local depositor tak dan rate..?
    3. ada program affiliate tak kat umofx..?
    4. apa2 yang masta rasa perlu saya tahu..sebelum saya depo dan trade..
    terima kasih masta
  4. Luqmanul Hakim
    17-12-2012 05:11 PM
    Luqmanul Hakim
    Orait Tuan, dah update dah...
  5. Lee.Cooper
  6. annafanta
    15-08-2012 08:08 AM
    annafanta
    hye stannero...nk tnya pnh ke japan kn...sy plan nk g japan ngn hubby dec ni tp ktorg mmg x pnh taw pape psl japan..flight tu leh la dpt murah gk air asia tp bab pnginapan tu hadoii...lom msuk nk p jalan2 lagi..er kt area mane kedai superken yen100 tu yek...tul ke sume brg 100 yen....tlg la guide sy huhuhu
  7. lpsoldier007
    10-08-2012 10:10 PM
    lpsoldier007
    Bro PM dah full. Sy dah bg link. Sorry sangat2. Laptop saya rosak. Ni baru dpt online. Sy mintak maaf sangat2.
  8. daksina
    04-04-2012 02:15 PM
    daksina
    Bro, kau boleh attachkan gambar GT5 tu x? Bgtau region braper, aku nak tgk dululah.
  9. Mr-Mus
    17-10-2011 11:20 AM
    Mr-Mus
    PM kau dah full bro.

    Ni aku tengah try direct connection plak bro, tadi still sama masalah dia. Aduh. Tak mungkin bro sebab nak upgrade unifi sebab kawasan aku ni kawasan kampung je.

    Kat area pekan yang terdekat pun still takde lagi unifi gitu. If masalah ni berulang, aku kena beli splitter baru la bro. Tadi aku call TM, diorang cakap masalah kabel kat luar negara tu cuma menslowkan connection aje, bukannya macam kes aku ni asyik terputus.

    Apapun thanks bro sebab tolong aku.
  10. json

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 20-10-2016 01:00 PM
  • Join Date: 12-03-2006
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 31

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 06:48 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you