Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Members List

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 15,122
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,641
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 37,104
More...

Husaini07 Husaini07 is offline

Active Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 10
  1. tomie
    22-08-2013 11:51 PM
    tomie
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu klik "VOTE" gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link bawah
    https://apps.facebook.com/2747032792...tail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya

    Terima kasih byk2

  2. azanney
  3. maryann
    21-07-2012 03:22 AM
    maryann
    Hello,
    My name is Maryann,I saw your profile/comments today and i became interested in you,please i will also like to know you more,if you do not mind please kindly contact me via my private email address, i will then send you my pictures and also tell you all about me.Please my dear be honest to me so that i will introduce myself very well to you,Here is my email address([email protected]).
    I believe we can move from here,please i am waiting for your warm response via my email address above.
    Always remember that age,color or distance does not matter in relationship rather love and understanding.
    Love from,
    Maryann.
  4. bisneswang
    03-04-2012 01:31 AM
    bisneswang
    http://www.ulike.biz/?p=137 <--- Video cabutan Bertuah Bulan March ....[jangan buat muke terkejut]
    Info & pendaftaran : http://www.ulike.com.my/landsay

    mumy – pemenang laptop lenovo
    miro9 – pemenang ipad 2
    hadiahpercuma – pemenang Iphone4s

    Cabutan bagi pembeli ebook – Samsung Galaxy Note = pemenangnya adalah username kratos

    Tahniah kepada semua pemenang..!!
    Korang nak tngok je ke,,,,huhuhuh,,,x nak try ???
    PERCUMA semua nie,,

    Info & pendaftaran : http://www.ulike.com.my/landsay
  5. azanney
    10-02-2012 10:33 AM
    azanney



    -------------
    Anu Kuat
  6. afiq_4ty
    13-11-2011 11:05 AM
    afiq_4ty
    ‎7 SEBAB kenapa saya mesti join maxcash

    1. Menggunakan Liberty Reserve sebagai medium pembayaran - Liberty Reserve diterima dan diguna pakai di seluruh dunia.

    2. Tiada penglibatan orang ketiga - semua transaksi antara ahli dengan maxcash sahaja.
    2.1 Tiada peluang untuk ahli mengambil kesempatan bermain harga ewallet.
    2.2 Sistem lebih telus

    3. Kadar keuntungan yang munasabah dengan tempoh masa yang diberikan.

    4. Pengeluaran bonus ke Liberty Reserve yang pantas - 1 hingga 24 jam.

    5. Sistem dan plan yang "stright foward"

    6. Tiada syarat untuk bonus penajaan dan pengeluaran.
    6.1 bonus penajaan x syarat, tiada syarat untuk bonus pairing.
    6.2 pengeluaran boleh dilakukan pada sebarang amount.

    7. Worldwide business prospek

    SAYA SUDAH JOIN! ANDA BILA LAGI? NAK TUNGGU SAMPAI SAYA KAYA RAYA?
    www.maxcash.biz/afiq_4ty
  7. afiq_4ty
    26-07-2011 04:34 AM
    afiq_4ty
    salam.. tuan husaini07 , jika ada rasa untuk bermaxcash bersama...boleh contact saya.. plan maxcash.biz pasif dan aktif income.. so tanpa menaja pon,kita still dapat income pada pasif..
  8. nass8085
    24-02-2011 10:37 PM
    nass8085
    Terima kasih nass 0166794999
  9. nass8085
    24-02-2011 10:36 PM
    nass8085
    Alamat Syarikat: ONE AUTOCASH No. 1-3, Jalan Solaris 2, Solaris Mont Kiara, 50480, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Phone : +603-6209 9930 Fax : +603-6209 9999 Operating Hours : 9am - 5pm (Monday - Friday) email:[email protected]
    E-TRADER :- Syed Amirul Hakim bin Syed Bukhari ( Hakim ) 019-7940199 email: [email protected]:- Mohd Fikri bin Lut (Fikri) 017-8254796
  10. Aidi
    23-01-2011 09:24 AM
    Aidi
    salam saudara
    ini ada pelaburan hartanah,yang saya jalankan sendiri.saya hanya nak dapatkan pelabur sahaja.tanah yang dibeli akan dijual semula dengan harga pasaran atau lebih tinggi dari harga belian,so keuntungan adalah setelah akan ditolak kos2 terlibat.jangkamasa adalah 5 tahun,jikalau tanah tersebut tidak ada pembeli,tanah tersebut boleh menjadi milik saudara.
    saya cuma menguruskan modal pelabur,kenapa saya tak nak terangkan secara detail adalah kerana disini terlalu banyak pemerhati yang nak jatuhkan sesama kita bumiputera.sekian maklumat saudara serba sedikit.

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 10:22 PM
  • Join Date: 20-01-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Post Thanks / Like

No results to show...

All times are GMT +8. The time now is 01:12 PM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you