Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs > RuthlessFairy

Uncategorized Entries with no category
Old

sentap

Posted 15-03-2011 at 01:47 AM by RuthlessFairy

npa tah.


aku tgh sentap skrg ni.
lepas aku temui sesuatu, aku dapat tahu sesuatu, terus aku jadi sentap.


it's really hurt bila tahu sesuatu yang sebenarnye tak disangka pun.

fine, this time aku taknak lawan
aku akan biarkan je benda ni main dengan aku.
aku penat.biarlah.
biar benda ni terus mempermainkan aku.
aku dah taknak lawan, aku dah taknak berdegil.

itulah hakikatnye...
...
RuthlessFairy's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 853 Comments 2 RuthlessFairy is offline
Old

Siapa Dia?

Posted 25-02-2011 at 11:53 PM by RuthlessFairy

aku kesal.
kesal sbb dalam alam maya ni, semakin ramai menipu.

dan dalam menipu tu, ada banyak tujuan.

tapi tentang satu penipuan ni,aku mmg tak tau apakah sebenarnye motifnye.

siap sanggup berabis duit.

begini.

tahu dengan ID ARDILLA kan?

masa aku tgk posting pertama dia, aku dah rasa pelik.
pelik bila aku tgk design layout siggy dia. hurmmm... mcm ku kenal stylenye itu.
mcm seorang lagi...
RuthlessFairy's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 3069 Comments 27 RuthlessFairy is offline
Old

Random

Posted 21-02-2011 at 12:31 AM by RuthlessFairy

hurmmm malas nak bersihkan space aku yang bersepah2 ni.
biarlah

so.. i just wanna answer a rondom question.
soalan2 neh aku kopipes dari blog mamat gay mana tah.
layan je la gay tu. kononnye baru putus cinta. kemain hensem lagi es boyfie dia tu.
mmg takde ciri2 gay!.

so the questions are:

Kissed somebody whose name starts with a M, I, K, E, T, N, A,K,J, D, or S?


YUP! wit full of love

Do you ever...
RuthlessFairy's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 418 Comments 0 RuthlessFairy is offline
Old

zzZZzzzZzz

Posted 29-12-2010 at 12:36 AM by RuthlessFairy

ok. letih.


bluek.
letih perjalanan yang panjang yang semalam tak hilang lagi.
haha gile ko. ke melaka and segamat, macam gi perlis punye panjang perjalanannye. letih gile.
gile secara sangat.

and di lewat malam ni, aku tersadai kat opis. hohoho tolong opis mate aku kejar deadline untuk submission.

nak muntah aku. ter-bluek!



pukul berapa tah boleh balik ni.

mamat yang menyerupai...
RuthlessFairy's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 377 Comments 0 RuthlessFairy is offline
Old

Tiga Ratus Enam Puluh Lima

Posted 25-12-2010 at 03:34 AM by RuthlessFairy
Updated 02-01-2011 at 01:03 PM by RuthlessFairy

removed .
RuthlessFairy's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 426 Comments 0 RuthlessFairy is offline

All times are GMT +8. The time now is 12:45 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE