Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

Cara Pendaftaran Says.my

Posted 06-12-2012 at 06:51 PM by tenteraangin

Cara Daftar Says.my

Memula sekali, lawati laman web www.says.my
Klik di Sign in to Says.my (ada dalam bulatan merah dlm gambar kat bawah ni ha)
Pastu satu pop up putih pun muncul… korang pilih New User macam dalam bulatan biru tu ha

Pastu isi la petak kosong dalam popup putih yang muncul macam kat bawah. Memula tu pilih username. Aku pilih barutahu sebagai username aku. Korang nak pilih CikSiti pun boleh, AbangAbu pun boleh..
Dan isi la petak-petak...
tenteraangin's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 898 Comments 0 tenteraangin is offline
Old

TErbukti, Says Memang Bukan Scam

Posted 05-12-2012 at 07:21 PM by tenteraangin

Boleh lihat sini bukti bayaran dari says

Ketahui cara bagaimana nak buat duit di internet tanpa perlukan modal? Sebenarnya ada banyak cara, salah satu dengan memasang iklan di blog dan sebagainya. Walaupun tak banyak tapi oklah buat beli gula-gula seposen dua posen. Mungkin ramai yang dah kena tipu dengan program-program merapu kat internet, yang menjanjikan untung lumayan tapi bohong, biasalah tu.

Hari ni gua nak kongsi dengan korang salah satu cara buat duit yang...
tenteraangin's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 683 Comments 0 tenteraangin is offline
Old

Cara Nak Ngorat Awek

Posted 21-12-2011 at 09:56 PM by tenteraangin

Cara Mengurat Awek

Tanya jam pukul berapa?
1.Tu zaman jakpa tonggek dan zaman orang makan ubi kayu tanpa was-was lagi.Baik simpang je skill ni kat recycle bin atau dalam semak samun belakang umah pak kencoro.Bila-bila tukar taktik ni dengan tanya 'berapa dah balak skang?" itu baru rare.Kalau dia jawab "ada la dalam 3 guni" tu sepantas kilat anda boleh bawak dia dalam guni pergi kelab malam atau pasar malam.

Bagi bunga di taman astakona?
...
tenteraangin's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 2252 Comments 0 tenteraangin is offline
Old

Gambar Fasha Sandha Bertudung

Posted 12-11-2011 at 03:09 PM by tenteraangin

Jom tengok gambar fasha sandha bertudung
tenteraangin's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 2715 Comments 3 tenteraangin is offline
Old

Gambar Kemalangan Maut Di Jalan Raya

Posted 07-11-2011 at 11:22 PM by tenteraangin

Jom terjah pasal gambar kemalangan maut di dalam blog kari-ngeri.net. Sekian terima kasih

gambar kemalangan maut
tenteraangin's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 1516 Comments 0 tenteraangin is offline

All times are GMT +8. The time now is 06:49 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you