Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


 
  ...


Old
Hitman™'s Avatar
Legendary Member

More Picture of the King! (Part 3.2)

Posted 31-10-2014 at 08:36 PM by Hitman™ (Hitman™ Carigold Blog)










theres few more pictures..
tarikh sebenar akan di update.
Posted in Uncategorized
Views 1068 Comments 0 Hitman™ is offline
Old
Hitman™'s Avatar
Legendary Member

The King Arrive and Upgrade 1 = Accomplished

Posted 31-10-2014 at 08:30 PM by Hitman™ (Hitman™ Carigold Blog)

terlambat update, my R9 290 Vapor-X dah sampai dekat 2 bulan.

very satisfy with the performance of the used to be "king of price wise GPU". cakap game apa...ultra setting 1080p no hal. hehe.
2/3 minggu guna keluar pula GTX970/980. agak terkilan sikit, tapi ini semua biasa dalam dunia technology ni. this thing still kick ass and i love it.

awal october tambah satu kipas, CM Jetflo (RM40). so nice with white LED. perfomance also tiptop dan kipas pun agak...
Posted in Uncategorized
Views 1013 Comments 0 Hitman™ is offline
Old
imzza's Avatar
Active Plus

Lfc Info News: Epl Standings/Result 2014 Oct 25 - 28

Posted 29-10-2014 at 11:05 AM by imzza

EPL Standings Oct 25-28


EPL Result Oct 25-28

Posted in Uncategorized
Views 544 Comments 0 imzza is offline
Old
kedai-lelaki's Avatar
Active Member

Info – Punca Wanita Haid 2 kali Sebulan

Posted 29-10-2014 at 10:34 AM by kedai-lelaki

Punca Wanita Haid 2 kali Sebulan




Wanita yang mengalami haid lebih daripada sekali pada setiap 24 hari boleh dianggap sebagai kitaran haid yang abnormal. Apa yang dibimbangi kekerapan pendarahan haid boleh menyebabkan seseorang wanita mengalami anemia atau mungkin juga ianya disebabkan oleh jangkitan atau masalah perubatan lain yang memerlukan rawatan....
Posted in Info Wanita
Views 2174 Comments 0 kedai-lelaki is offline
Old
kedai-lelaki's Avatar
Active Member

Gambar Talam 2 Muka Yang Sebenar

Posted 29-10-2014 at 10:17 AM by kedai-lelaki
Updated 29-10-2014 at 10:20 AM by kedai-lelaki

Hati Bagai Cair Selepas Tengok Gambar Ini

Gambar Talam 2 Muka Yang Sebenar | Siapa yang menolak keindahan dan kecantikan betul tak ? Ghairah betul nak tengok gambar ini kan ? Sabar ! Sabar ! Sabar !

Gambar Talam 2 Muka Yang Sebenar



...
Views 2283 Comments 0 kedai-lelaki is offline

Resources saved on this page: MySQL 18.75%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.