Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


 
  ...


Old
erDrAg00n's Avatar
Legendary Member

This iS Me.... This is i Am.... not AYAM but I am nAgA

Posted 25-10-2008 at 12:31 PM by erDrAg00n

Well....
alang2 aku da benti posting kat CG... aku nak amik masa2 aku free ni untuk menceritakan tentang aku... seperti tajuk di atas... mwahahah... its will be all about me... not anyone else... so sape2 yang da rasa nak benti membaca... sila2 lah keluar dari blog aku.....(ikhlas dari hati nie)

Naga v.01

...well itulah nama yang aku dapat dari kawan2 aku semenjak aku sekolah menengah... the truth is aku dapat masa aktiviti makan... kerana aku ni bersifat...
Posted in Uncategorized
Views 2908 Comments 10 erDrAg00n is offline
Old
underscore's Avatar
Legendary Member

Hidangan waktu hujan - UDANG Lada Hitam

Posted 24-10-2008 at 08:16 PM by underscore

enak dimakan bersama nasi putih ...panas-panas


Udang Blackpepper

BAHAN
Udang ** digaul ngan garam dan serbuk kunyit

Bwg putih **
Bwg merah **tumbuk
Lada hitam **

Halia **
Bwg besar ** hiris
Cili merah **
Kacang panjang **
Tomato ** belah 4

Sos tomato
Sos tiram
Kicap

…goreng
...
Posted in Uncategorized
Views 1991 Comments 1 underscore is offline
Old
Blues's Avatar
Elite Member

Salam Daripada Blues

Posted 22-10-2008 at 11:24 PM by Blues
Updated 22-10-2008 at 11:33 PM by Blues

Salam to all,

Meriah gak aku nengok blog2 yg member2 buat..
Rasa nak wat tu ada gak, tapi x baper nyempat lagi buat masa ni..

Apa pun selamat berkarya buat semua.

Selamat Maju Jaya bersama Carigold.com.

and Alwayz

Posted in Uncategorized
Views 2732 Comments 4 Blues is offline
Old
bossprepaid's Avatar
Active Plus

Melayan Mulot Orang!

Posted 21-10-2008 at 08:49 PM by bossprepaid

Masih terngiang2 tinge nie...
Quote:
Bila lagi nak tambah?
tu lea molot maknusia...
Bile tak kawin2.. umur lanjut semacam..
disuruhnya mandi bonga 7 jenis!
Bile dah kawin.. tak dapat anak... pandang kita semacam jea...
Bile dah dapat anak.. umor dah 4 taon, tanya lagi tuh...
Quote:
Anak mike sonyi tu.. mintak kawan!
Ate empas puleh lea..mencari lagi satu!


Terasa rogi tu kalau kome lewat kawin...
Bile jumpa kekawan lama... Deme ngambek
...
Posted in Uncategorized
Views 2462 Comments 3 bossprepaid is offline
Old
underscore's Avatar
Legendary Member
Rating: 2 votes, 3.00 average.

Mendidik anak bermula dari alam rahim

Posted 20-10-2008 at 12:54 PM by underscore

Perlakuan dan emosi ibu sepanjang tempoh kehamilan turut mempengaruhi personaliti dan watak bayi apabila dilahirkan kelak. Sebaik sahaja bayi lahir ke dunia, mereka telah pun memiliki lebih kurang 1 X 10 sel neuron di otak. Sel-sel neuron terus berembang dengan pesat sehingga berusia lima tahun. Pada tahap inilah bayi belajar mengamati lingkungannya. "Sepanjang manusia membesar, terutama di awal usianya, dia adalah seperti plastik, terdedah kepada tanggapan-tanggapan, peka dan terpengaruh dengan...
Posted in Uncategorized
Views 2762 Comments 0 underscore is offline

Resources saved on this page: MySQL 16.67%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2018, CariGold.com.