Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!

Forums Blogs
New Posts
Register Login
 
  ...


Old
L.O.V.E's Avatar
CG Top Poster Club

L.O.V.E is C.I.N.T.A

Posted 09-10-2008 at 09:01 PM by L.O.V.E

Percaya atau tidak, anda memerlukan seminit untuk tertarik kepada
seseorang, sejam untuk menyukai seseorang, sehari untuk mencintai
seseorang tetapi mengambil masa seumur hidup untuk melupakan
seseorang yang anda cintai.


Mungkin Tuhan sengaja menemukan kita dengan seseorang yang tidak
sepadan sebelum kita ditemukan dengan orang yang sehati sejiwa.
Justeru, apabila kita bertemu dengan orang yang tepat, kita akan
mengetahui betapa berharganya
...
Views 1611 Comments 1 L.O.V.E is offline
Old
iNsPiRoN_69's Avatar
Active Member

kenyataan perasaan: terberbeze dr org lain???

Posted 08-10-2008 at 02:18 PM by iNsPiRoN_69

aku baru perasan ade blog kat cg nih.. aku mmg rajin tulis blog kat frentr aku.. ni yg terbaru.. hehehehehe.. nnt kalo aku tulis lagi,, aku edit paste kat sini la.. tapi,,, aku rase jarang org bace blog2 nih.. yg bace pun best2 fewn aku jerk.. tapi tak kisah la kalo org lain nk bace,, huhuhuhu...

hari2 otak aku ni ske membezekan antare diri aku ngan org lain.. macam2 aku bezekan,, dari luaran, dalaman, kehidupan, fizikal, mental, rohani, jasmani,,
sebenarnyer,,, aku sedey gak,,...
Posted in Uncategorized
Views 1238 Comments 2 iNsPiRoN_69 is offline
Old
BizClub's Avatar
Super Active

Jiwang sesekali hahaaa...

Posted 07-10-2008 at 06:46 PM by BizClub
Updated 08-02-2017 at 07:39 PM by BizClub

ada blog lak sini...cayalah cg...

Saat ini aku masih lagi melayan 'dunia maya' yang penuh dengan warna warni kisah hidup...
Teman di dunia maya yang pelbagai ragam dan pelbagai cerita....
Tergelak aku bila menatap coretan demi coretan yang ada di situ....
....rupa-rupanya banyak yang terpapar keindahan dan kedukaan mereka....
Begitulah lumrah kehidupan....

Melayari dunia maya hanyalah untuk mengisi ruang waktuku...
adakalanya memerlukan
...
Posted in Uncategorized
Views 415 Comments 16 BizClub is offline
Old
haQ's Avatar
haQ
Active Plus

kisah duit raya..

Posted 06-10-2008 at 09:49 PM by haQ (Duit Raya & Koyak Poket)

Salam Aidilfitri,

Selesai sudah hari raya yang agak panjang di Malaysia dan hari ini juga merupakan hari raya ke enam pada tahun ini.

Macam mana dengan poket anda? Duit raya banyak yang keluar atau banyak yang masuk?

Soalan lazim kepada remaja yang baru memasuki alam pekerjaan di mana penerimaan duit raya semakin kurang dan perlu mengeluarkan wang untuk memberi duit raya..

Terpanggil untuk berkongsi secebis kisah duit raya..
Teringat...
Posted in Uncategorized
Views 1854 Comments 2 haQ is offline
Old
fadel's Avatar
Active Plus

Tips & tips

Posted 06-10-2008 at 06:49 PM by fadel (No EyE dear)

Tips.....


Answer the phone by LEFT ear
Do not drink coffee TWICE a day
Do not take pills with COLD water
Do not have HUGE meals after 5pm
Reduce the amount of TEA you consume
Reduce the amount of OILY food you consume
Drink more WATER in the morning, less at night
Keep your distance from hand phone CHARGERS
Do not use headphones/earphone for LONG period of time
Best sleeping time is from 10pm at night to 6am...
Posted in Uncategorized
Views 3241 Comments 7 fadel is offline

Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.