Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


 
  ...


Old
underscore's Avatar
Legendary Member

(E Codes) lemak khinzirr Dalam Makanan

Posted 26-10-2008 at 08:18 PM by underscore

sumber daripada pelajar Sains Teknologi Makanan.

Pig Fat in E Codes

E100, E110, E120, E140, E153, E210, E213, E214, E216, E234, E252, E270, E280, E325, E326, E327, E344, E355, E366, E337, E422, E420, E431, E432, E433, E434, E435, E436, E440, E470, E471, E472, E473, E474, E475, E476, E477, E478, E481, E482, E483, E491, E492, E493, E494, E495, E542, E570, E572, E631, E635, E904.

Emulsifiers Yang HARAM

120, 141, 160(A), 161, 252, 300, 422,
...
Posted in Uncategorized
Views 2731 Comments 2 underscore is offline
Old
underscore's Avatar
Legendary Member

Syeikh Mutawalli Sya'rawi - Lampu Kebenaran

Posted 26-10-2008 at 04:46 PM by underscore



Syeikh Mutawalli Sya'rawi dilahirkan pada 15 April 1911/12 Rabiulakhir 1328H di Daqadus, daerah Mit Ghamir, Negeri Daqaliyyah, Mesir. Nama sebenarnya ialah Muhammad bin Mutawalli Sya’rawi Husaini yang nasab keturunan bapanya sampai kepada Husain bin Ali ra. Beliau dibesarkan di kalangan keluarga petani namun kedua orang tuanya terkenal sebagai orang yang soleh dan mulia

Semasa Kecil dan Pendidikannya
...
Posted in Uncategorized
Views 1219 Comments 1 underscore is offline
Old
zattara's Avatar
Active Member

Mirror update [email protected] 3.0

Posted 26-10-2008 at 04:13 AM by zattara

just wanna to share with CGrians...

url dibawah ini adalah Server Mirror untuk mendownload update nod32 secara otomatik oleh engine nod32 versi 3 dan versi 2 milik anda.

List Server nod32 versi 2 dan versi 3

* http://gxrg.org/eset_upd/ (recommended)
* http://gxrg.org/nod_upd/ (recommended)

List Server
* http://nod3.madbadjack.com/ (recommended)
* http://212.3.110.42/nod32/?M=A (Recommended)
...
Posted in Uncategorized
Views 1497 Comments 0 zattara is offline
Old
zattara's Avatar
Active Member

Test 1...hihih...

Posted 26-10-2008 at 04:08 AM by zattara

Salam...kepada semua warga CG...ni sajer jer nak test ape akn jadi kat sini...hehehe...

test...test 1,test 2, test 3...klau boleh baca tu...maknanya..dah ok la tu ...hihihih...
Posted in Uncategorized
Views 696 Comments 0 zattara is offline
Old
erDrAg00n's Avatar
Legendary Member

Orang Yang Mencintai Kamoo

Posted 25-10-2008 at 12:40 PM by erDrAg00n

Orang Yang Begitu Mencintai kamoo...


1] Orang yang mecintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu. Yang dia tahu di hati dan matanya hanya ada kamu satu-satunya.

2] Walaupun kamu sudah memiliki teman istimewa atau kekasih, dia tidak perduli! Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu tetap menjadi impiannya.

3] Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya, di hati dan matanya kamu selalu yang tercantik...
Posted in Uncategorized
Views 2585 Comments 5 erDrAg00n is offline

Resources saved on this page: MySQL 17.65%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2018, CariGold.com.