Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!

Forums Blogs
New Posts
Register Login
 
  ...


Old
Sureduit's Avatar
Super Active
Rating: 3 votes, 3.33 average.

Welcome to myBlog - SureDuit

Posted 05-10-2008 at 08:48 PM by Sureduit



Assalamualaikum,

nampaknya Cg dah maju setapak lagi... ada blog la pulak..jadi apa lagi mai laa kita pakat2 guna laa benda dah ada mai la pakat2 meriah kan nya...

ok sempena post pertama nie berada dalam bulan mulia bulan gembira jadi aku pon ingin mengucapkan Salam lebaran Salam Aidil fitri...

dan ingin aku memohon
...
Posted in Uncategorized
Views 2418 Comments 3 Sureduit is offline
Old
darkN's Avatar
Regular
Rating: 2 votes, 3.00 average.

Forex Trading - My perspective of terminal

Posted 14-12-2009 at 02:55 AM by darkN

Masa mula2 aku tengok terminal dulu, harami candlestik aku tak paham pape. Slowly aku start paham apa menda chart tu tunjuk. Then tengok org trade.. aku dok terpikir.. nape dia beli? nape dia jual? kenapa? kenapa? and so on... and so on... Still takde yang bebetul dapat jawab soalan tu dengan nas-nas and dalil yang dapat merobek kepercayaan aku.

Aku leh kategorikan jawapan-jawapan yang aku jumpa/terima kepada 3 golongan:

Indicator
Paling femes jawapan yang...
Posted in Uncategorized
Views 987 Comments 0 darkN is offline
Old
Newbie
Rating: 2 votes, 3.00 average.

Blog diy repair your car

Posted 16-12-2009 at 03:15 PM by shohaime

Blog ni ada mengajar cara-cara membaiki kereta anda dan menjual barang-barang performance kereta...http://diypomen.blogspot.com
Posted in Uncategorized
Views 1006 Comments 0 shohaime is offline
Old
underscore's Avatar
Legendary Member
Rating: 2 votes, 3.00 average.

Apple perusahaan IT terbesar kedua di dunia

Posted 28-05-2010 at 11:39 AM by underscore

iPhone dan iPad yang terjual jutaan unit hanya dalam 1 minggu memberi habuan besar kepada Apple.

Sebelum ini, Apple telah dinobatkan sebagai perusahaan IT terbesar di dunia dengan mengalahkan Microsoft dimana nilai pasaran mereka sebesar US$ 222 million sedangkan Microsoft US$ 219 million.

Dengan jumlah tersebut, Apple menjadi perusahaan terbesar kedua di dunia di bawah ExxonMobil yang nilainya US$ US$ 2 8 2 million.

Tahun 1990an, Apple mengalami kemunduran...
Posted in Uncategorized
Views 5458 Comments 1 underscore is offline
Old
tokmat™'s Avatar
CG Top Poster Club
Rating: 2 votes, 3.00 average.

Ufun Club : Kita berhak BEBAS HUTANG! Kita juga layak menjadi JUTAWAN!

Posted 29-06-2014 at 07:59 AM by tokmat™
Updated 10-07-2014 at 08:17 AM by tokmat™

http://www.youtube.com/watch?v=oDFlXC929-8

Ufun Club merupakan sebuah projek di bawah syarikat Ufun Group Co. Ltd. Syarikat ini diasaskan oleh Dato’ Dr. Warren Eu (Money Master), Chairman Ufun Group dan Penasihat Ufun Club ialah General Athiwat Soonpan. Ufun Club Chairman ialah Mr. Billy Yan.

Konsep perniagaan Ufun Club ialah di mana kesemua ahli akan berkongsi keuntungan. Ufun Group Co. Ltd. juga menjalankan perniagaan hartanah iaitu :
http://bangkokmarina.com/...
Posted in Uncategorized
Views 9631 Comments 3 tokmat™ is offline

« First Page 14 of 16

4 12 13 14 15 16


Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.