Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs > underscore

Rating: 3 votes, 5.00 average.

pil untuk menaikan saiz payudara

Posted 26-12-2008 at 12:54 AM by underscore

B2UP mengeluarkan Bust Up Gum iaitu pil untuk membuat payudara wanita lebih besar dan padat.

Dengan cara mengunyah sebanyak 3-4 kali dalam sehari, Bust Up Gum dapat meningkatkan ukuran payu dara wanita hingga 80% dari saiz asal
serta
dapat meningkatkan aliran darah,
mengurangi stres,
awet muda dan
melancarkan kitaran haid.



Berdasarkan maklumat, antara bahan yang digunakan adalah tanaman yang bernama Pueraria mirifica (Kwao Krua) yang dapat dijumpai di Thailand dan Burma.

Tanaman ini memang sudah lama digunakan sebagai ubatan tradisional dan dengan kandungan " phytoestrogens" di dalamnya berguna untuk peningkatan hormon estrogen (hormone oestrogen).

Sebotol Bust Up Gum yang berisi 60 biji kapsul dijual dengan harga US$ 29.95.
0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
Posted in Uncategorized
Views 10929 Comments 11
Total Comments 11

Comments

  1. Old Comment
    KrisSMerah's Avatar
    Salam. any testi.

    Cari rakan CG yg boleh test produk dan kasi testi sekali. Baru boleh tau produk bagus ke x
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 28-12-2008 at 10:18 AM by KrisSMerah KrisSMerah is offline
  2. Old Comment
    naimexe's Avatar
    halal ker?
    kalo halal nak bli kasi kat future wife ako~
    seriously.


    tak pasti, sebab bukan produk orang Islam
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 29-12-2008 at 10:43 PM by naimexe naimexe is offline
    Updated 01-01-2009 at 03:00 PM by underscore
  3. Old Comment
    gengjawa's Avatar
    yer la.. halal ker nie? klu boleh sahkan wak pon nak beli satu
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 31-12-2008 at 02:13 PM by gengjawa gengjawa is offline
  4. Old Comment
    myzizul31's Avatar
    mana nak dapat??

    ada jual kat internet

    http://www.getbustupgum.com/index.html
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 31-12-2008 at 09:53 PM by myzizul31 myzizul31 is offline
    Updated 01-01-2009 at 03:01 PM by underscore
  5. Old Comment
    gengjawa's Avatar
    Org umah wak asik tny jer, meh kasi test dulu

    aku penah dengar orang tua2 ada cakap minum susu keldai untuk keraskan payudara.
    tapi susah juga nak dpt keldai kalau kat Malaysia. Pastu susu keldai tue halal ke tak
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 01-01-2009 at 12:15 PM by gengjawa gengjawa is offline
    Updated 01-01-2009 at 03:05 PM by underscore
  6. Old Comment
    underscore's Avatar
    Cara2 nak besarkan Payudara

    1. Kacang panjang ditumbuk. Kemudian dilumur bersama hampasnya ke payudara sambil diramas-ramas.

    2. Minum susu keldai murni. Keldai banyak mengandung phytoestrogen.

    3. Ketika mandi gunakan sabun ekstrak/lotion lavender atau pohon teh. Ekstrak ini ternyata dapat mengaktifkan hormon estrogen.

    Atau ini cara baru yg aku dapat, paling murah, cepat dan berkesan dalam waktu yang singkat.

    Ambil 50 ekor lebah, masukkan dalam botol atau bekas kaca yang lebih besar dari payudara.
    Kemudian letakkan botol yang berisi lebah2 tersebut ke atas payudara selama 5 minit.
    Dan sila lihat kesannya selepas itu.

    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 01-01-2009 at 02:58 PM by underscore underscore is offline
  7. Old Comment
    Burdok's Avatar
    Gilerlah cara cepat tu macam best jer tapi boleh bertahan ke?..

    Serius ni aku pun ingat nak belikan untuk future wife aku..tp macam halal/x je..confius..
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 03-01-2009 at 08:55 PM by Burdok Burdok is offline
  8. Old Comment
    kacang panjang ker kacang hijau?
    rase cam kacang hijau...
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 07-01-2009 at 10:33 PM by kambingliacute kambingliacute is offline
  9. Old Comment
    fazarudin's Avatar
    kalau ko jual pil nih kat bapok, sure ko akan masyukkk...dpd diorang dok wat plastic surgery , baik makan pil ko ni bwhahahahhaha
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 14-01-2009 at 05:42 PM by fazarudin fazarudin is offline
  10. Old Comment
    huhuhu...ye ke neh...
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 16-01-2009 at 05:07 PM by allenali allenali is offline
  11. Old Comment
    eday84's Avatar
    hahah awek dlm pic tu muak puas jek..

    ermm aku rs bleh tambah lagi tips atas tu:

    suh laki hisap hari2, tapi jgn uli.. sure bertmbh
    0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
    Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
     
    Posted 27-01-2009 at 02:22 AM by eday84 eday84 is offline
 

All times are GMT +8. The time now is 12:52 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you