Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!

Forums Blogs New Posts Register Login
Wood is Kayu Love is Cinta
Old
Newbie
Rating: 2 votes, 5.00 average.

Jagung dan Makwe Lipstik Ungu

Posted 21-04-2010 at 01:33 PM by kingnocrown (Aku Linglung)

Satu petang, aku layankan hati yang tengah barai, otak yang tengah kusut, pergi bawak kaki pusing-pusing shopping complex sorang-sorang. Dah penat tak tau nak buat apa, aku singgah kedai kopi Setabak, minum kopi panas, pekena Dunhill tujuh lapan batang. Pehh, memang pakej lengkap untuk menenangkan jiwa yang tak berapa tenang nak senang. Itu aje la benda paling best aku boleh buat itu hari.

Bila kusut dah makin reda, stim pun dah terlayan, itu jam jugak perut aku mengidam nak makan...
Posted in Uncategorized
Views 705 Comments 1 kingnocrown is offline

Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.