Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!

Forums Blogs New Posts Register Login
Everybodyyy
Uncategorized Entries with no category
Old
eday84's Avatar
CG Top Poster Club

Siri Whatsapp : Ruu 164

Posted 12-08-2017 at 09:50 AM by eday84 (Emphbone's Blog)

RUU 164 : TRAGEDI MALANG BUAT UMAT ISLAM DI NEGARA INI
(10 Ogos 2017)

1. Parlimen Malaysia mencatat sebuah lagi episod sejarah yang perlu dikenang semalam. 9 Ogos 2017 akan tertulis dalam memori mengerikan buat negara yang selama ini digelar sebagai sebuah negara Islam apabila rang undang-undang bagi meminda Akta Membaharui Undang-undang (Perkahwinan dan Perceraian) 1976 atau dikenali juga sebagai Akta 164 diluluskan pada jam 1 pagi setelah dibahaskan selama beberapa jam di...
Posted in Uncategorized
Views 8762 Comments 0 eday84 is offline
Old
eday84's Avatar
CG Top Poster Club

Tutorial Install KODI pada Raspberry PI (mini pc)

Posted 12-10-2015 at 02:26 PM by eday84 (Emphbone's Blog)

Quote:
Originally Posted by suaji View Post
yg ko sebut tu semua mmg free tp nak kasi static link dgn single link..
bru senang nak msuk kan dlm kodi..

Code:
cth single link trus ada extension kat blkg..

http://www.deadlyblogger.com/NewRelease/xmen1.mp4

yg ni mmg kodi baca..

Code:
kalo bkn static / single link (gdrive ke mega ke)

https://drive.google.com/file/d/0B06CPOGuqIqmZFA1RXhNTnpGV2s/view
salin dan edit file dlm
...
Posted in Uncategorized
Views 1380 Comments 0 eday84 is offline
Old
eday84's Avatar
CG Top Poster Club

Bagaimana Allah Membantuku

Posted 11-11-2014 at 10:05 AM by eday84 (Emphbone's Blog)

Quote:
Originally Posted by Ghuluw View Post
Assalamualaikum,

Sekadar nak berkongsi pengalaman hidup yang singkat ni. Aku bukanlah ahli CG yang aktif. Tapi rasa nak berkongsi pengalaman hidup yang tak seberapa ni.

Dua tahun lalu, aku ada post beberapa pertanyaan di CG;
1. http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=325428
2. http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=320971

Pertanyaan ni berkaitan dengan manusia yang telah menganiaya aku dan kesannya aku terlibat
...
Posted in Uncategorized
Views 1416 Comments 0 eday84 is offline
Old
eday84's Avatar
CG Top Poster Club

Makan Gaji Sahaja Tak Cukup!

Posted 10-11-2014 at 10:36 AM by eday84 (Emphbone's Blog)

Quote:
Originally Posted by Print_Screen View Post
Makan Gaji Sahaja Tak Cukup!
-----

Tuan jika mahu ada duit lebih, makan gaji sahaja tidak cukup.

CEO syarikat yang kaya raya, selalu dapat ganjaran dari sudut lain, sama ada ekuiti dalam syarikat yang membolehkan dia berkongsi untung syarikat, stock options dan tidak ketinggalan buat bisnes senyap-senyap, sebagai plan B sekiranya kontraknya tidak disambung.

Kontrak 'tamat' sahaja, tahu-tahu dia dah memiliki rangkaian bisnes francais yang terkenal.
...
Posted in Uncategorized
Views 955 Comments 0 eday84 is offline
Old
eday84's Avatar
CG Top Poster Club

IKBN Dusun Tua dan Bukit Ibam Simpan 6,000 Tan Tinggalan Emas 2

Posted 07-11-2014 at 10:40 AM by eday84 (Emphbone's Blog)

Quote:
Originally Posted by 2618918 View Post

21.Sebagai rakyat yang patriotik terhadap negara, saya sendiri berasa pelik mengapa tidak ada kepekaan dan minat yang tinggi dari pihak kerajaan khususnya ATM untuk meneruskan pencarian emas-emas ini yang disimpan di bawah kompleks lapangan terbang penjajah yang kini ditimbus dalam tanah (lokasi : IKBN Dusun Tua, Hulu Langat), sekitar kem-kem tentera milik penjajah di seluruh negara, Gunung Pulai, Sandakan, Labuan, Gombak Batu 15 dan banyak lagi tempat.

22.Saya berharap supaya
...
Posted in Uncategorized
Views 1322 Comments 0 eday84 is offline

Page 1 of 11 Last »

1 2 3


Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.