Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


 
  ...


Old
irama's Avatar
Active Plus

1st from my fingers : Advance in CG?

Posted 06-10-2008 at 01:00 AM by irama

1st of all, assalamualaikum..and eid mubarak to all CGrian.

Today, monday, 6/10/08, on my beloved table, i came to CG (lepas beraya sakan dengan gamaknya) to see whats going on in prime.
Of course, CG is my source of info (and place to throw cacing macing dlm kepala ni). heh..

so, I got 2 notifications. 1st time got it.

Notification apekah? Hmm..then i openned, jeng..jeng..jeng..there is something new in CG! this is cool. there is a blog...
Posted in Uncategorized
Views 1976 Comments 2 irama is offline
Old
Sureduit's Avatar
Super Active
Rating: 3 votes, 3.33 average.

Welcome to myBlog - SureDuit

Posted 05-10-2008 at 08:48 PM by Sureduit



Assalamualaikum,

nampaknya Cg dah maju setapak lagi... ada blog la pulak..jadi apa lagi mai laa kita pakat2 guna laa benda dah ada mai la pakat2 meriah kan nya...

ok sempena post pertama nie berada dalam bulan mulia bulan gembira jadi aku pon ingin mengucapkan Salam lebaran Salam Aidil fitri...

dan ingin aku memohon
...
Posted in Uncategorized
Views 2459 Comments 3 Sureduit is offline
Old
Not yet started
Rating: 3 votes, 4.67 average.

CG d' best!

Posted 05-10-2008 at 04:30 PM by terrajannah

Actually dah lama aku tercari2 blog yg semacam nih..byk2 blog yg aku temui blog nih la yg dapat memenuhi citarasa dan kehendak aku. CG d' best!Tahniah tuk creatornya dan terima kasih coz membantu org2 yg semacam aku nih tuk meluah rasa hati atau melepas geram tanpa perlu 'kaber line' ngn sesiapa..hehee..
Posted in Uncategorized
Views 1890 Comments 1 terrajannah is offline
Old
Not yet started
Rating: 4 votes, 2.75 average.

Aidilfitri 2008

Posted 03-10-2008 at 02:38 AM by terrajannah


Syawal kali ni tak meriah bagiku sbb tak dpt blk kmpg beraya ngn famili
Malam takbir dan pagi syawal airmata dah bercucuran..nasib baik ada gak member2 yg prihatin lupa jap kesedihan.Apa pun aku patut bersyukur sbb ada lg org yg lebih malang dari aku..
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin untuk semua muslimin & muslimat.
Posted in Uncategorized
Views 1310 Comments 0 terrajannah is offline
Old
fadel's Avatar
Active Plus
Rating: 6 votes, 4.33 average.

SeLamEt HaRi RayA ku ulurkan!

Posted 01-10-2008 at 12:36 AM by fadel (No EyE dear)

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SALAM SEMUA KEPADA PENGHUNI PENGHUNI FORUM Cari Gold
DISINI SAYA MENYUSUN SEPULUH JARI MEMOHON MAAF JIKA ADA TERSILAP, TERSINGGUNG, TER APA, TER ITU, TER INI, TERSENGAJA ATAU TAK SEGAJA, HARAP DIMAAFKAN

DENGAN UCAPAN, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,

WASALAM
Posted in Uncategorized
Views 2178 Comments 2 fadel is offline

Resources saved on this page: MySQL 18.75%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.