Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!




1. Selepas anda menginstall mt4 exness,jika keluar waiting for update,anda perlu:

bawak mouse ke kiri sekali
bawah market watch
ade ayat symbol
kat ayat symbol tu
klik mouse kanan dan pilih show all
kemudian klik file kat atas sekali pilih new chart dan pilih forex mini atau forex cent.


Berkenaan bonus
Quote:
Originally Posted by apeyx View Post
selamat malam trader2 sekalian. sy x paham sangat berkenaan bonus exness ni. bonus 2013 tu boleh withdraw ataupun untuk kegunaan trading sahaja?? lepas tu dekat bonus section tu ade tulis compensation. bonus 150, bonus compensation 1.50. apebende compensation tu?? mohon tunjuk ajar.. omputeh failed. huhu
bonus tu boleh wdraw apabila da trade cukup lot,,

yg current bonus tu adalah nilai bonus yg dah masuk dalam mt4 dan bonus compensation tu adalah nilai yg da xkan ditolak bila wdraw...

contoh bro wdraw semua duit sekarang ,bonus yg akan ditolak hanya 148.50 usd sahaja

jika bro trade berterusan dan nilai kat compensation bonus tu da sama dengan nilai current bonus,,bro wdraw xkan kene tolak2 ape2 bonus..sebab semua bonus da jadi equity


Quote:
Originally Posted by Viere View Post
Selamat malam bos. Ok. Bonus di EXNESS ni akan ditolak apabila ada berlaku transaksi withdraw. Tapi bukan tolak semua lah. Dia tolak ikut percent withdrawal kita je. So kalau x nak elak bonus kena tolak memang kena trade bagi cukup lot. Tp mcm lama sgt la plak kan.

Bonus juga support margin seandainya floating.

Berkenaan dengan compensation tu, apabila trade dan cukup 8 lot kita akan dapat 10 usd di dalam compensation. Maksudnya bonus semua 150 usd. Lepas tu dah cukup 8 lot compensation pun jd 10 usd. So andaikata bos withdraw semua, bonus hanya ditolak ialah 140 usd je. Yg 10 usd td dah jadi hak milik kekal dan termasuk di dalam withdrawal bos da.. Setiap apa yg kita trade tu kita akan claim bonus tu supaya menjadi hak milik kita
Rate this Entry

Rakaman samun berparang ketika sedang makan di restoran

Posted 08-05-2017 at 12:41 PM by haudli

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Kalau nak tekan duit, jangan buat di bank yang tiada sekuriti guard bersenjata pada waktu malam.

Lebih baik keluarkan duit di stesen minyak.

Kalau nak makan kat restoran mewah macam ni, lebih baik menjamu selera dalam kompleks membeli belah dan bukan restoran tepi lebuh raya atau jalan besar.

Senang penyamun nak lari.
good advise ni

boleh ramai ramai amalkan
0 Thanks, 0 Likes
Posted in Uncategorized
Views 1106 Comments 0
Total Comments 0

Comments

 
Resources saved on this page: MySQL 11.11%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.