Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


 
  ...


Old
Junior

Day 2

Posted 30-07-2012 at 10:07 PM by Moharmard

Aku sambung lagi kisah perjalananku dalam dunia forex...seperti aku katakan..selepas kejutan MC yang pertama, aku mula mengkaji forex, teknik pertama yang aku temui adalah trade berdasarkan moving average atau lebih dikenali sebagai "Golden Cross"

Aku gunakan Ema 5 dan 8 di tf 5 min, OP apabila ema bersilang, sentiasa aku cuba mendapatkan titik persilangan, tetapi kelemahan aku ialah terlalu cepat OP apabila persilangan masih belum confirm. Tetapi sekurang-kurangnya aku...
Posted in Uncategorized
Views 350 Comments 0 Moharmard is offline
Old
Junior

Day 1

Posted 30-07-2012 at 08:25 AM by Moharmard

Salam,

Ini pertama kali aku gunakan blog feature kat cg. Aku nak cerita pasal aku forex dan extra income.

Aku mengenali forex sejak tahun 2005, pada masa tu, aku tergolong dalam kategori newbie, ada pun sebab musabab aku menceburi forex ni adalah kerana aku mempunyai wawasan untuk maju dalam hidup especially mengukuhkan kedudukan kewangan aku.

Seperti biasalah, dengan pengalaman dan pengetahuan yang cetek masa tu, aku mula bertrading, Wah!, sungguh mudah,...
Posted in Uncategorized
Views 308 Comments 0 Moharmard is offline

Resources saved on this page: MySQL 20.00%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.