Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

Day 2

Posted 30-07-2012 at 10:07 PM by Moharmard

Aku sambung lagi kisah perjalananku dalam dunia forex...seperti aku katakan..selepas kejutan MC yang pertama, aku mula mengkaji forex, teknik pertama yang aku temui adalah trade berdasarkan moving average atau lebih dikenali sebagai "Golden Cross"

Aku gunakan Ema 5 dan 8 di tf 5 min, OP apabila ema bersilang, sentiasa aku cuba mendapatkan titik persilangan, tetapi kelemahan aku ialah terlalu cepat OP apabila persilangan masih belum confirm. Tetapi sekurang-kurangnya aku...
Junior
Posted in Uncategorized
Views 289 Comments 0 Moharmard is offline
Old

Day 1

Posted 30-07-2012 at 08:25 AM by Moharmard

Salam,

Ini pertama kali aku gunakan blog feature kat cg. Aku nak cerita pasal aku forex dan extra income.

Aku mengenali forex sejak tahun 2005, pada masa tu, aku tergolong dalam kategori newbie, ada pun sebab musabab aku menceburi forex ni adalah kerana aku mempunyai wawasan untuk maju dalam hidup especially mengukuhkan kedudukan kewangan aku.

Seperti biasalah, dengan pengalaman dan pengetahuan yang cetek masa tu, aku mula bertrading, Wah!, sungguh mudah,...
Junior
Posted in Uncategorized
Views 252 Comments 0 Moharmard is offline

All times are GMT +8. The time now is 07:57 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE