Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

Day 2

Posted 30-07-2012 at 10:07 PM by Moharmard

Aku sambung lagi kisah perjalananku dalam dunia forex...seperti aku katakan..selepas kejutan MC yang pertama, aku mula mengkaji forex, teknik pertama yang aku temui adalah trade berdasarkan moving average atau lebih dikenali sebagai "Golden Cross"

Aku gunakan Ema 5 dan 8 di tf 5 min, OP apabila ema bersilang, sentiasa aku cuba mendapatkan titik persilangan, tetapi kelemahan aku ialah terlalu cepat OP apabila persilangan masih belum confirm. Tetapi sekurang-kurangnya aku...
Junior
Posted in Uncategorized
Views 318 Comments 0 Moharmard is offline
Old

Day 1

Posted 30-07-2012 at 08:25 AM by Moharmard

Salam,

Ini pertama kali aku gunakan blog feature kat cg. Aku nak cerita pasal aku forex dan extra income.

Aku mengenali forex sejak tahun 2005, pada masa tu, aku tergolong dalam kategori newbie, ada pun sebab musabab aku menceburi forex ni adalah kerana aku mempunyai wawasan untuk maju dalam hidup especially mengukuhkan kedudukan kewangan aku.

Seperti biasalah, dengan pengalaman dan pengetahuan yang cetek masa tu, aku mula bertrading, Wah!, sungguh mudah,...
Junior
Posted in Uncategorized
Views 282 Comments 0 Moharmard is offline

All times are GMT +8. The time now is 01:22 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you