Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


 
  ...


Old
Junior

Day 2

Posted 30-07-2012 at 10:07 PM by Moharmard

Aku sambung lagi kisah perjalananku dalam dunia forex...seperti aku katakan..selepas kejutan MC yang pertama, aku mula mengkaji forex, teknik pertama yang aku temui adalah trade berdasarkan moving average atau lebih dikenali sebagai "Golden Cross"

Aku gunakan Ema 5 dan 8 di tf 5 min, OP apabila ema bersilang, sentiasa aku cuba mendapatkan titik persilangan, tetapi kelemahan aku ialah terlalu cepat OP apabila persilangan masih belum confirm. Tetapi sekurang-kurangnya aku...
Posted in Uncategorized
Views 341 Comments 0 Moharmard is offline
Old
Junior

Day 1

Posted 30-07-2012 at 08:25 AM by Moharmard

Salam,

Ini pertama kali aku gunakan blog feature kat cg. Aku nak cerita pasal aku forex dan extra income.

Aku mengenali forex sejak tahun 2005, pada masa tu, aku tergolong dalam kategori newbie, ada pun sebab musabab aku menceburi forex ni adalah kerana aku mempunyai wawasan untuk maju dalam hidup especially mengukuhkan kedudukan kewangan aku.

Seperti biasalah, dengan pengalaman dan pengetahuan yang cetek masa tu, aku mula bertrading, Wah!, sungguh mudah,...
Posted in Uncategorized
Views 303 Comments 0 Moharmard is offline
Old
riz_network's Avatar
Super Active

forex

Posted 29-07-2012 at 12:39 AM by riz_network
Updated 12-10-2013 at 06:46 PM by riz_network

bosan asyik2 topup acc forex anda?
mahu trader2 yg pro handel acc forex anda?
mahu profit 10%-30% setiap bulan secara konsesten?
di sini ada jawapannya.

di group SURE PROFIT menawarkan semua diatas
anda tidak perlu lagi sakit kepala tengok acc forex asyik2 berlawanan arah.
apa yg anda lakukan hanya senyum tunggu profit masuk setiap bulan tanpa rasa rungsing.

tak perlu cari orang bukannya ada komesen pun klu cari org
tak perlu
...
Posted in Uncategorized
Views 985 Comments 1 riz_network is offline
Old
kopirait's Avatar
CG Top Poster Club

Marble susu done!

Posted 28-07-2012 at 04:43 PM by kopirait

Patutnya kena pakai loyang yang berdiameter kecik supaya kek ni jadi tebal.




Nasib tak hangus semuanya..
Lepas ni nak buat german cookies pulak.
Posted in Uncategorized
Views 2265 Comments 2 kopirait is offline
Old
Syedz's Avatar
CG Top Poster Club

Hadiah dari Buena Vista Columbia Tristar

Posted 26-07-2012 at 10:30 AM by Syedz (Syedz - Duniaku)
Updated 10-10-2012 at 11:40 AM by Syedz

Salam semua, minggu ni dapat hadiah daripada Buena Vista Columbia Tristar,
hadiah nya sehelai t-shirt 'The Muppets'..
Alhamdulillah...syukur ke hadrat ilahi..
saya pun mmg t-shirt collector, kalo boleh nak kumpul seberapa banyak t-shirt yang dapat..

USAHA TANGGA KEJAYAAN!

KALAU NAK TGK GAMBAR KLIK SINI
Posted in Hadiah
Views 546 Comments 0 Syedz is offline

Page 1 of 9 Last »

1 2 3


Resources saved on this page: MySQL 20.00%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.