Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

Day 2

Posted 30-07-2012 at 10:07 PM by Moharmard

Aku sambung lagi kisah perjalananku dalam dunia forex...seperti aku katakan..selepas kejutan MC yang pertama, aku mula mengkaji forex, teknik pertama yang aku temui adalah trade berdasarkan moving average atau lebih dikenali sebagai "Golden Cross"

Aku gunakan Ema 5 dan 8 di tf 5 min, OP apabila ema bersilang, sentiasa aku cuba mendapatkan titik persilangan, tetapi kelemahan aku ialah terlalu cepat OP apabila persilangan masih belum confirm. Tetapi sekurang-kurangnya aku...
Junior
Posted in Uncategorized
Views 297 Comments 0 Moharmard is offline
Old

Day 1

Posted 30-07-2012 at 08:25 AM by Moharmard

Salam,

Ini pertama kali aku gunakan blog feature kat cg. Aku nak cerita pasal aku forex dan extra income.

Aku mengenali forex sejak tahun 2005, pada masa tu, aku tergolong dalam kategori newbie, ada pun sebab musabab aku menceburi forex ni adalah kerana aku mempunyai wawasan untuk maju dalam hidup especially mengukuhkan kedudukan kewangan aku.

Seperti biasalah, dengan pengalaman dan pengetahuan yang cetek masa tu, aku mula bertrading, Wah!, sungguh mudah,...
Junior
Posted in Uncategorized
Views 257 Comments 0 Moharmard is offline
Old

forex

Posted 29-07-2012 at 12:39 AM by riz_network
Updated 12-10-2013 at 06:46 PM by riz_network

bosan asyik2 topup acc forex anda?
mahu trader2 yg pro handel acc forex anda?
mahu profit 10%-30% setiap bulan secara konsesten?
di sini ada jawapannya.

di group SURE PROFIT menawarkan semua diatas
anda tidak perlu lagi sakit kepala tengok acc forex asyik2 berlawanan arah.
apa yg anda lakukan hanya senyum tunggu profit masuk setiap bulan tanpa rasa rungsing.

tak perlu cari orang bukannya ada komesen pun klu cari org
tak perlu
...
riz_network's Avatar
Super Active
Posted in Uncategorized
Views 877 Comments 1 riz_network is offline
Old

Marble susu done!

Posted 28-07-2012 at 04:43 PM by kopirait

Patutnya kena pakai loyang yang berdiameter kecik supaya kek ni jadi tebal.




Nasib tak hangus semuanya..
Lepas ni nak buat german cookies pulak.
kopirait's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 1769 Comments 2 kopirait is offline
Old

Hadiah dari Buena Vista Columbia Tristar

Posted 26-07-2012 at 10:30 AM by Syedz (Syedz - Duniaku)
Updated 10-10-2012 at 11:40 AM by Syedz

Salam semua, minggu ni dapat hadiah daripada Buena Vista Columbia Tristar,
hadiah nya sehelai t-shirt 'The Muppets'..
Alhamdulillah...syukur ke hadrat ilahi..
saya pun mmg t-shirt collector, kalo boleh nak kumpul seberapa banyak t-shirt yang dapat..

USAHA TANGGA KEJAYAAN!

KALAU NAK TGK GAMBAR KLIK SINI
Syedz's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Hadiah
Views 482 Comments 0 Syedz is offline

All times are GMT +8. The time now is 04:12 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you