Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

Day 2

Posted 30-07-2012 at 10:07 PM by Moharmard

Aku sambung lagi kisah perjalananku dalam dunia forex...seperti aku katakan..selepas kejutan MC yang pertama, aku mula mengkaji forex, teknik pertama yang aku temui adalah trade berdasarkan moving average atau lebih dikenali sebagai "Golden Cross"

Aku gunakan Ema 5 dan 8 di tf 5 min, OP apabila ema bersilang, sentiasa aku cuba mendapatkan titik persilangan, tetapi kelemahan aku ialah terlalu cepat OP apabila persilangan masih belum confirm. Tetapi sekurang-kurangnya aku...
Junior Member
Posted in Uncategorized
Views 173 Comments 0 Moharmard is offline
Old

Kontraktor Kelas A diperlukan

Posted 30-07-2012 at 11:41 AM by chulax12

Kontraktor kelas A untuk Projek Pembinaan Kem Tentera Laut di Sabah Estimate cost RM 660,000,000.00 dan Projek International Maritime Gateway (IMAGE) di Port Dickson, N9. Sekiranya berminat, sila hubungi encik Ahmad Sapian di talian 012-3243258
chulax12's Avatar
Super Active Member
Posted in Uncategorized
Views 913 Comments 1 chulax12 is offline
Old

Day 1

Posted 30-07-2012 at 08:25 AM by Moharmard

Salam,

Ini pertama kali aku gunakan blog feature kat cg. Aku nak cerita pasal aku forex dan extra income.

Aku mengenali forex sejak tahun 2005, pada masa tu, aku tergolong dalam kategori newbie, ada pun sebab musabab aku menceburi forex ni adalah kerana aku mempunyai wawasan untuk maju dalam hidup especially mengukuhkan kedudukan kewangan aku.

Seperti biasalah, dengan pengalaman dan pengetahuan yang cetek masa tu, aku mula bertrading, Wah!, sungguh mudah,...
Junior Member
Posted in Uncategorized
Views 139 Comments 0 Moharmard is offline
Old

forex

Posted 29-07-2012 at 12:39 AM by riz_network
Updated 12-10-2013 at 06:46 PM by riz_network

bosan asyik2 topup acc forex anda?
mahu trader2 yg pro handel acc forex anda?
mahu profit 10%-30% setiap bulan secara konsesten?
di sini ada jawapannya.

di group SURE PROFIT menawarkan semua diatas
anda tidak perlu lagi sakit kepala tengok acc forex asyik2 berlawanan arah.
apa yg anda lakukan hanya senyum tunggu profit masuk setiap bulan tanpa rasa rungsing.

tak perlu cari orang bukannya ada komesen pun klu cari org
tak perlu
...
riz_network's Avatar
Well-Known
Member
Posted in Uncategorized
Views 596 Comments 1 riz_network is offline
Old

Marble susu done!

Posted 28-07-2012 at 04:43 PM by kopirait

Patutnya kena pakai loyang yang berdiameter kecik supaya kek ni jadi tebal.




Nasib tak hangus semuanya..
Lepas ni nak buat german cookies pulak.
kopirait's Avatar
Legendary Member
Posted in Uncategorized
Views 928 Comments 2 kopirait is offline

All times are GMT +8. The time now is 09:55 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE