Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

forex

Posted 31-05-2012 at 12:42 PM by kyairul eone

assalammualaikum...sy mahu belajar megenai forex...macam mne nk mdftar demo forex??
Silent Member
Posted in Uncategorized
Views 152 Comments 0 kyairul eone is offline
Old

lamanya

Posted 31-05-2012 at 11:27 AM by valera (Ape aku nak taip nih~)

tu dia
last entry hampir setahun lepas
lama tak lepak forum
sebab sibuk keje ngan sibuk men game kahkah

apa kabar aku selepas setahun?
kabar baik alhamdulillah
emosi stabil
dalam tempoh setahun tu aku putus cinte lagi tapi wa rilek je

owh minggu depan ada bolaaaaaaaaaa
bolaaaaaaaa
bolaaaaaaaaa
tak cukup tido la wa
Die Nationalmannschaft FTW!!
valera's Avatar
Normal Member
Posted in Uncategorized
Views 154 Comments 0 valera is offline
Old

Sweater, Coat, Jacket dan Suit Korean Style.

Posted 29-05-2012 at 09:37 PM by jaisalleh

Kepada anda yang ingin mendapatkan sweater, Coat, Jacket atau Suit Korean style boleh layari http://pakaiantoyou.blogspot.com
Newbies
Posted in Uncategorized
Views 380 Comments 1 jaisalleh is offline
Old

Jubah Muslimah

Posted 29-05-2012 at 09:26 PM by jaisalleh

anda mencari-cari jubah muslimah, jubah lelaki, telekung dan kain ela??... kami ada koleksi ini yang diimport dari Syria, Qatar dan Vietnam... kepada anda yang berminat sila layari http://rubyabaya.blogspot.com
Newbies
Posted in Uncategorized
Views 224 Comments 0 jaisalleh is offline
Old

Apa nak Jadi Zaman Sekarang ini...

Posted 29-05-2012 at 07:28 PM by jamil83

“Kedua-dua lelaki terbabit menyerang mangsa dan mendakwa kononnya merogol adik mereka menyebabkan mangsa terkejut dan menafikan kejadian itu.

“Bagaimanapun, lelaki terbabit enggan mempercayainya sebelum seorang daripada mereka merampas beg duitnya dan menyuruh mangsa bersemuka dengan gadis yang didakwa dirogolnya,” katanya.

http://cercitor.blogspot.com/2012/05...lum-samun.html
Normal Member
Posted in Uncategorized
Views 124 Comments 0 jamil83 is offline

All times are GMT +8. The time now is 08:50 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE