Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

Suzuki swift special edition 2006 untuk dijual

Posted 20-09-2016 at 08:59 PM by alep_tk

Quote:
Originally Posted by permatabiru View Post
Lor... ingatkan comment nak beli tadi... kikiki
kita ada dekat seremban je ni, kot ada kawan2 nk, kita roger bos
alep_tk's Avatar
Regular
Posted in Uncategorized
Views 128 Comments 0 alep_tk is offline
Old

Atikah akan ambil tindakan penyebaran foto bogel miripnya

Posted 18-09-2016 at 12:02 PM by ZURA-SAN (kasih ibu membawa ke syurga)

Quote:
Originally Posted by TT View Post
toksahla pg tumblr tu. konon2 nak tgk satu je kang terjebak lama keh3

Haha. Giler. Mcm2 ada.
ZURA-SAN's Avatar
Legendary Member
Posted in Uncategorized
Views 114 Comments 0 ZURA-SAN is offline
Old

Case #4 TengkuHaadi

Posted 30-08-2016 at 12:35 PM by Hitman™ (Hitman™ Carigold Blog)

Quote:
Originally Posted by TengkuHaadi View Post
No, just Atheist, tapi tertarik dengan Ajaran Buddha.
Hitman™'s Avatar
Legendary Member
Views 156 Comments 0 Hitman™ is offline
Old

Tudung Instant Shawl AIRAZ

Posted 19-08-2016 at 02:24 PM by azrulizzam
Updated 19-08-2016 at 02:27 PM by azrulizzam

Koleksi terbaru kami, Tudung Instant Shawl Sara, adalah gaya side twist yang sangat popular di Malaysia sekarang. Gaya yang dipopularkan oleh artist tempatan Elfira Loy, ia menjadi inspirasi kepada ciptaan kami ini. Tudung ini dapat dipakai kurang dari seminit. Dibuat dari kain stretchable chiffon yang berkualiti tinggi, lebih lembut dari bubble chiffon, tudung ini tahan kedut dan mudah diurus. Kerana kami memahami kehendak anda, Tudung Instant Shawl Sara direka agar anda dapat tampil bergaya dan...
azrulizzam's Avatar
Newbie
Views 455 Comments 0 azrulizzam is offline
Old

Kecatatan pada rumah baru dibeli

Posted 08-08-2016 at 12:48 AM by eriq

Mohon pandangan otai2 yg dah ada pengalaman beli rumah baru tentang (Defect Liability Period DLP)

Dipendekkan cerita.. saya beli rumah baru melalui agen pemaju pada bulan 10 tahun 2015.. rumah dah lama siap dlm 3 tahun.. ada dlm 12 unit yg masih x tiada pembeli so saya mohon beli pada tahun 2015..
bulan jun 2016 semua proses loan perumahan diselesaikan oleh lembaga pembiayaan perumahan sektor awam dan bulan ogos saya dpt kunci rumah..

masalahnya skarang ada...
Regular
Posted in Uncategorized
Views 174 Comments 0 eriq is offline

All times are GMT +8. The time now is 04:42 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE