Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs

Old

Mencari Pelabur : Stall Tauhu Bakar/Cakoi Bakar/Cakoi Kahwin

Posted 20-11-2014 at 09:53 AM by rissa

removed for no reason
rissa's Avatar
Well-Known
Member
Posted in Uncategorized
Views 43 Comments 0 rissa is offline
Old

Lfc Info News: Epl Standings/Result 2014 Nov 8 - 10

Posted 12-11-2014 at 12:19 PM by imzza

EPL Standings Nov 8-10


EPL Result Nov 8-10
imzza's Avatar
Active Member
Posted in Uncategorized
Views 115 Comments 0 imzza is offline
Old

Bagaimana Allah Membantuku

Posted 11-11-2014 at 10:05 AM by eday84 (Emphbone's Blog)

Quote:
Originally Posted by Ghuluw View Post
Assalamualaikum,

Sekadar nak berkongsi pengalaman hidup yang singkat ni. Aku bukanlah ahli CG yang aktif. Tapi rasa nak berkongsi pengalaman hidup yang tak seberapa ni.

Dua tahun lalu, aku ada post beberapa pertanyaan di CG;
1. http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=325428
2. http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=320971

Pertanyaan ni berkaitan dengan manusia yang telah menganiaya aku dan kesannya aku terlibat
...
eday84's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 95 Comments 0 eday84 is offline
Old

Makan Gaji Sahaja Tak Cukup!

Posted 10-11-2014 at 10:36 AM by eday84 (Emphbone's Blog)

Quote:
Originally Posted by Print_Screen View Post
Makan Gaji Sahaja Tak Cukup!
-----

Tuan jika mahu ada duit lebih, makan gaji sahaja tidak cukup.

CEO syarikat yang kaya raya, selalu dapat ganjaran dari sudut lain, sama ada ekuiti dalam syarikat yang membolehkan dia berkongsi untung syarikat, stock options dan tidak ketinggalan buat bisnes senyap-senyap, sebagai plan B sekiranya kontraknya tidak disambung.

Kontrak 'tamat' sahaja, tahu-tahu dia dah memiliki rangkaian bisnes francais yang terkenal.
...
eday84's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 99 Comments 0 eday84 is offline
Old

M.s.r.i

Posted 10-11-2014 at 01:11 AM by RuthlessFairy

Abang,
suddenly adek rindu abang.
even abang sudah tidak care adek lagi.

Abang,
Dulu abg cakap abg takut kalau xde orang boleh jaga adek mcm abang jaga..
Abang.... adik disakiti lagi...
abang....rasa ini sangat sakit....

Abang,
Tolong datang dalam mimpi adek
Pegang erat tangan adek
bagi adek kekuatan..

Abang, hati adek di sakiti...
RuthlessFairy's Avatar
CG Top Poster Club
Posted in Uncategorized
Views 77 Comments 0 RuthlessFairy is offline

All times are GMT +8. The time now is 11:11 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE