Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!

Forums Blogs New Posts Register Login

Go Back   CariGold Forum > Blogs > mdlenga

Rate this Entry

Dapat rm100 bila login facebook!!!

Posted 30-01-2010 at 11:26 PM by mdlenga

Wahhh aku ade business baru yg boleh dikongsikan dengan semua org...bisnes yg gerenti dapat pulangan modal dan keuntungan yg lumayan....nak tahu caranye??dengan hanya login facebook sahaja....mudah bukan....pendapatan ni bukan sekali jer tapi setiap bulan...dengan hanya login facebook...menarik bukan???pada sesiapa yg berminat boleh la add facebook saye [email protected] atau ym saye jer....modai nyer rm100 jer....pulangan sgt lumayan....sape ade rm100 baru mari aaaaa...kalau takder tak leh la join..hehhee.....lepas join teknik2 berkesan akan diberikan utk menjana kewangan....dlm masa sebulan tak tahu laa berapa kali rm100 masuk terus ke bank anda....seronok kan.....best2


0 Thanks, 0 Likes
Posted in Uncategorized
Views 2258 Comments 2
Total Comments 2

Comments

  1. Old Comment
    mdlenga's Avatar
    sesiapa yang berminat boleh roger aku......jgn lepaskan peluang best ini....lepak2 di facebook dpt duit.....
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 30-01-2010 at 11:27 PM by mdlenga mdlenga is offline
  2. Old Comment
    sweet_molek's Avatar
    bole caye ke?
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 03-02-2010 at 01:28 PM by sweet_molek sweet_molek is offline
 
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.