Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!




Rate this Entry

Cara Nak Ngorat Awek

Posted 21-12-2011 at 09:56 PM by tenteraangin

Cara Mengurat Awek

Tanya jam pukul berapa?
1.Tu zaman jakpa tonggek dan zaman orang makan ubi kayu tanpa was-was lagi.Baik simpang je skill ni kat recycle bin atau dalam semak samun belakang umah pak kencoro.Bila-bila tukar taktik ni dengan tanya 'berapa dah balak skang?" itu baru rare.Kalau dia jawab "ada la dalam 3 guni" tu sepantas kilat anda boleh bawak dia dalam guni pergi kelab malam atau pasar malam.

Bagi bunga di taman astakona?
2.Ni lagi satu, kalut petik bunga di sekitar taman bunga apa lagi yang jenis tanam sendiri.Korang ingat pompuan skang ni jenis ladybird ke lebah ke nak bagi bunga, jadi madu pun derang tak nak.Lain kali bagi la hanset berjenama epal ke buah langsat ke duku ke, tab 2.0 ke,laptop paling nipis ke,sedulang duit dollar amerika ke..dengan tanpa usul periksa awek tu melompat dalam pelukan korang yang bukan muhrim tu.

Pantun,sajak, syair, gurindam yang puitis?
3.Apa barang..kata awek skang la..ni bukan zaman tv kaler itam putih bai..zaman 'eck dey' (HD) kata lionell messi, zaman piring terbang (astro), dan zaman henfon nipis-nipis yang kalo letak mana-mana konfem susah nak cari.Cuba keluarkan seikat kad kredit kaler emas, silver ape lagi platinum, beratur awek dari chiang mai ke woodlands awek menari cakpong dan jaipong serta jai ho depan korang tergelek-gelek

Nak jadikan adik angkat?
4.Ni baru betul zaman batu seremban dan batu kelikir.Kuno punya skill.Ni kalo buat kuih bagi makan kucing pun kucing muntah.Daripada beradik-berkakak angkat apakata korang 'angkat' keluar duit simpanan korang dalam bank buat rumah banglo lima puluh belas tingkat.Jangan kata awek tu terangkat, bapak serta mak angkat awek tu pun mampu terangkat tanpa was-was
0 Thanks, 0 Likes
Posted in Uncategorized
Views 2412 Comments 0
Total Comments 0

Comments

 
Resources saved on this page: MySQL 11.54%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.