Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!

Forums Blogs
New Posts
Register Login


Rate this Entry

Usahawan Sangat Tegar

Posted 21-09-2011 at 08:32 PM by tenteraangin

Link asal :- Usahawan Tegar

Pengertian Usahawan Tegar
Usahawan tegar ni secara relatifnya adalah seorang yang kepala bisnes. Menda nak bisnes je. Nampak beg nak jual, nampak name tag nak jual, nampak rumput nak jual, nampak pau kacang, nak jual, sampai nampak taik pun nak jual. Itulah kegilaan bilamana usahawan tersebut tegar ataupun terlampau tegar.

Jadi, baguskah menjadi usahawan yang tegar ni. Jawapan dia adalah bagus bro. Daripada menjadi mat rempit tegar, adalah best menjadi usahawan tegar. Kalo da usahawan ni, konfirm la kayo rayo. APa lagi, bila kaya raya, ramai la awek awek nak mencucuk.



Usahawan Tegar Dan Cara Mendapatkannya.
Semuanya bermula daripada attitude dan perangai masing2. Nak jadi usahawan sebegini, mungkin mengambil masa yang panjang. Dan biasanya usahawan tegar ni memang kuat semangat dan sabar.

Usahawan tegar memang camtu. Kadang2 panas baran. Walaupun duduk dalam air cond still panas, orang duk sebelah dia pun rasa panas. Ibarat duduk di sebelah unggun api. Jadi, amat lah best untuk usahawan tegar ni duduk di kutub utara.

Amenda la pak cik melalut ni.. Pasal nak join cabaran SEO usahawan tegar jer pun.. Keyword low tak de sangat trafik ni…
0 Thanks, 0 Likes
Posted in Uncategorized
Views 736 Comments 0
Total Comments 0

Comments

 
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.