Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE

You're expecting smooth & fast browsing by early this morning till now as we have fixed some lagging issues that had caused unpleasant browsing since last Sunday. Thank you for your great support into this great community :))


Go Back   CariGold Forum > Blogs > tenteraangin

Rate this Entry

Usahawan Sangat Tegar

Posted 21-09-2011 at 08:32 PM by tenteraangin

Link asal :- Usahawan Tegar

Pengertian Usahawan Tegar
Usahawan tegar ni secara relatifnya adalah seorang yang kepala bisnes. Menda nak bisnes je. Nampak beg nak jual, nampak name tag nak jual, nampak rumput nak jual, nampak pau kacang, nak jual, sampai nampak taik pun nak jual. Itulah kegilaan bilamana usahawan tersebut tegar ataupun terlampau tegar.

Jadi, baguskah menjadi usahawan yang tegar ni. Jawapan dia adalah bagus bro. Daripada menjadi mat rempit tegar, adalah best menjadi usahawan tegar. Kalo da usahawan ni, konfirm la kayo rayo. APa lagi, bila kaya raya, ramai la awek awek nak mencucuk.



Usahawan Tegar Dan Cara Mendapatkannya.
Semuanya bermula daripada attitude dan perangai masing2. Nak jadi usahawan sebegini, mungkin mengambil masa yang panjang. Dan biasanya usahawan tegar ni memang kuat semangat dan sabar.

Usahawan tegar memang camtu. Kadang2 panas baran. Walaupun duduk dalam air cond still panas, orang duk sebelah dia pun rasa panas. Ibarat duduk di sebelah unggun api. Jadi, amat lah best untuk usahawan tegar ni duduk di kutub utara.

Amenda la pak cik melalut ni.. Pasal nak join cabaran SEO usahawan tegar jer pun.. Keyword low tak de sangat trafik ni…
Posted in Uncategorized
Views 691 Comments 0
Total Comments 0

Comments

 

All times are GMT +8. The time now is 03:44 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you