Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs > sharemalaysia

Rate this Entry

Hyprobulksms

Posted 14-10-2010 at 08:16 AM by sharemalaysia

Hyprobulksms, sudah puas anda menerangkan kepada prospek anda mengenai sistem penghantaran SMS pukal ini adalah produk yang anda pasarkan secara pemasaran affiliate. Bemacam-macam ragam prospek ada akan jumpa semasa memasarkan hyprobulksms, ada yang bertanya mengenai plan pemasaran dan ada sesetengah yang lain hanya berminat untuk memiliki produk yang dinamakan hyprobulksms ini, sesetengahnya ada yang menggelarkan hyprobulksms sebagai eHyprobulksms juga kerana ianya adalah produk yang sama.

Walaupun anda mendapatkan prospek yang berminat, tetapi akhirnya mereka hanya berdiam diri selepas anda menerangkan hal-hal berkaitan hyprobulksms ini kepada mereka. Ada kemungkinan mereka itu terkeliru dengan penerangan anda. Dengan itu mereka tidak dapat memastikan sama ada adakah produk perniagaan ini yang memberikan faedah ke jalan usaha yang boleh menjadikan mereka kaya. Dengan itu, mereka mungkin membeli hyprobulksms dengan tanpa mengenal produk. Hasilnya mereka akan hanya puas serta seronok menikmati dan menggunakan produk hyprobulksms yang mereka beli untuk penghantaran SMS pukal atau SMS cara biasa, tetapi mereka mengharapkan kekayaan dari hyprobulksms dalam keadaan yang tidak berapa memahami plan pemasaran hyprobulksms.

Inilah satu kesilapan dalam usaha mencari pembeli hyprobulksms, penerangan yang tidak seimbang dan tepat akan menyebabkan prospek atau pembeli anda berada dalam keadaan yang kurang memahami. Saya mahu membantu anda semua yang sudah membeli pakej Hyprobulksms menerusi teknik pemasaran ini. Sila baca kaedah melakukan promosi yang betul sama seperti yang saya gunakan selama ini seperti di bawah:

Jika saya mendapat jemputan prospek, saya tidak akan menceritakan plan pemasaran hyprobulksms pada awal perbualan untuk mengelakkan prospek saya teruja dan hilang fokus untuk mengenali apakah sebenarnya hyprobulksms ini. Langkah pertama saya adalah menceritakan hyprobulksms sebagai sistem khas yang membolehkan pengguna menghantar MMS atau SMS pukal ke banyak nombor telefon pada kadar yang amat murah jika dibandingkan dengan segala perkhidmatan dari syarikat telekomunikasi yang terdapat di Malaysia ini. Penghantaran boleh dilakukan dengan penyambungan internet secara online. Dengan membeli hyprobulksms, saya ceritakan kegunaan sistem ini sekali. Saya ceritakan kelebihan menggunakan 1 klik untuk menghantar SMS atau MMS ke semua nombor handphone seperti mengadakan jemputan untuk apa sahaja upacara yang melibatkan para jemputan seperti majis perkahwinan, majlis perasmian atau apa sahaja.

Setelah itu saya terangkan kepada prospek saya bahawa sistem hyprobulksms ini adalah keperluan yang perlu dimiliki oleh segenap golongan masyarakat atau semua orang. Saya juga menerangkan kepada prospek saya yang mereka selama ini terus menerus memberi kekayaan kepada syarikat telekomukasi Malaysia yang tidak mungkin akan memberikan harga yang terbaik untuk penghantaran MMS. Terangkan juga bahawa prospek akan sentiasa rugi jika tidak membeli hyprobulksms kerana perbuatan mengkayakan syarikat lain dengan handphone yang hari-hari mereka gunakan. Saya beritahu kepada prospek saya bahawa adalah lebih baik membelanjakan RM75 untuk mendapatkan 500 SMS dan boleh tidak luput selama setahun. Saya juga katakan tidak ada syarikat telekomunikasi yang menyediakan perkhidmatan yang sama, bukan setakat SMS tak tahan setahun, tidak tambah nilai selama 3 bulan saja dah boleh membatalkan nombor mereka. Hyprobulksms adalah yang terbaik untuk SMS dan MMS.

Bila prospek mula menunjukkan minat, saya akan menerangkan kepada mereka bahawa untuk memiliki sistem ini sendirian memang boleh, tanpa bantuan saya pun boleh, bukan membeli dengan saya pun boleh. Tetapi harganya bukan murah, memerlukan RM2,500 sehingga lebih RM3,000 masih lagi berbaloi, tetapi masih lagi terikat untuk membeli SMS dan masih lagi perlu menambah nilai SMS itu. Saya terangkan kepada mereka bahawa jika mereka membeli pakej hyprobulksms dengan saya, mereka cuma memerlukan RM250 hingga RM1,000 sahaja. Saya terangkan kepada prospek saya yang mereka membeli hyprobulksms untuk seumur hidup dengan sekali bayaran sahaja, tiada yuran tahunan atau bil bulanan, gunakan bila-bila masa yang mereka suka asalkan ada nombor telefon untuk dihantar. Ini amat berbaloi!

Selepas itu saya akan menambahkan lagi penerangan kepada prospek saya bahawa jika sudah memiliki hyprobulksms dan tiba masa nak gunakan amat mudah, hanya keluarkan sejumlah wang RM75 sahaja untuk membeli 500 atau lebih SMS mengikut pakej. Setahun baru luput. Saya menerangkan juga kepada prospek saya bahawa tidak semestinya memiliki semua SMS itu dengan hanya membeli, tanpa membeli pun boleh untuk mendapatkan SMS yang mereka mahukan dengan plan auto-maintain.

Selepas saya menyebutkan perkataan auto-maintain, barulah saya menerangkan plan pemasaran hyprobulksms yang boleh menjadikan prospek saya menjana wang mereka memiliki perniagaan mereka sendiri.

Sila terangkan plan pemasaran hyprobulksms mengikut budi bicara anda sebaik mungkin. Sila buat penyampaian yang tepat kepada para prospek anda. Hehehe...

Sekian terima kasih, nantikan teknik-teknik lain yang bakal saya kongsikan bersama. Teruskan membaca blog ini.
0 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
Posted in Uncategorized
Views 794 Comments 0
Total Comments 0

Comments

 

All times are GMT +8. The time now is 07:44 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you