Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!




Rate this Entry

Buaya Beranak ke Bertelur?

Posted 09-09-2010 at 10:41 AM by RuthlessFairy

Tarikh kejadian : 8 September 2010
Lokasi : Pejabat

Aku tak ingat kisah dia start mcm ne. tapi yang aku ingat dialog dia mcm ni

En Amir : tuu.. buaya dalam telur kat atas computer tu.(tabung diansour aku –rujuk sini http://www.carigold.com/portal/forums/blog.php?b=1431

Aku : Daddy ni..(aku panggil dia daddy sb dia mcm bapak-bapak).. ini bukan buaya la.. ini Dinosour. Kan benda ni dalam telur. Buaya manader bertelur. Buaya beranak!!!

*Pastu semua org gelak.*

Berdekah2 plak tu. Aku pun gelak jugak la. Gelakkan En Amir yang kata buaya tu bertelur

En Azli : ko tak tgk rencana ke? Buaya bertelur la!manader beranak.

En Ahmad : isk isk .. ha
hha (dia ni gelak tak henti)

Kurt : mana ko belajar ni weeii.. buaya mmg bertelur. Manaade dia beranak la.

*Ok fine. Aku malu. Tapi logiknye ada bahawa buaya itu beranak. Aku bukanlah apa.
Takut dorg tipu aku je. Sbb aku rasa buaya beranak.
Beranak seketul2. Mcm kucing.*

Aku : eleh.. korang tipu, kan? Secara logiknye, binatang besar mmg beranak la. Yang bertelur tu binatang kecik je. Buayakan besar. Mestilah dia beranak. Mcm ikan paus. Dia beranak sbb dia besar. Ikan lain kecik, sbb tu dia bertelur. Sedangkan kucing yang kecik dari buaya pun beranak.

Kurt : mana punye statement ko pakai ni.

Aku : logic la.. binatang kecik, bontot dia kecik. Binatang besar, bontot dia besar. Sbb tu buaya beranak.

*Benci tau. Time ni pun dorg gelak gile2.*

Sheila : Dinosour tu binatang besar. Kenapa dia bertelur?

Aku : siapa yang tahu dinosaur tu bertelur? Tak tah beranak. Species kecik je yg bertelur.

Kurt : tu lah.. time sekolah tido je kat blakang kelas.

Aku : Please ok. Aku bukan kelas corot. Oowwhh dulu aku tak amek bio. Aku amek fizik ngan kimia je.

En Amir: beranak atau tak ikut jenis darah la….

Aku : yeke? Tak cayalah.. Mana aci mcm tu…bukan ke..

Tibe –tibe..

“dah .. dah…ni apa bising2 ni? Sampai dengar kat meeting room? Please eh. Behave”

haa.. bos tetibe muncul.

Aku: bos, buaya ni beranak ke bertelur?

Bos : buat keje!! stop playing, ruth.

Errkk...Aku menjadik kecut.

Kepada korang. Buaya mmg bertelur ke?
Pelik.bontot dia kecik ke?
0 Thanks, 0 Likes
Posted in Uncategorized
Views 1997 Comments 1
« Sembang Kosong     Main     Broken - Sama »
Total Comments 1

Comments

  1. Old Comment
    feerdaus's Avatar
    ko ni imaginasi tinggi la...
    0 Thanks, 0 Likes
    Posted 27-09-2010 at 12:41 AM by feerdaus feerdaus is offline
 
Resources saved on this page: MySQL 12.50%
Switch to:
Group 2
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.