Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Blogs > maliq7776

Rate this Entry

Seo contest hidup seorang blogger

Posted 13-08-2010 at 06:49 AM by maliq7776

Salam/Hi,

Untuk hujung minggu ni nampak nya aku masih tak leh rehat lah gayanya, bila bro denaihati ada buat cabaran SEO Hidup Seorang Blogger. So sapa2 nak join, Jom meriah kan suasana. Hadiah agak lumayan bhai. Jangan lepas kan peluang anda. Cuma aku agak terkilan sebab ramai otai2 SEO tak join. huhu
Tempoh yang diberi hanya sebulan, dan minimum PR site adalah 2. Memang menarik beb cabaran ni

Apa2 pun, Good Luck aku ucapkan untuk peserta2 semua.
Posted in Uncategorized
Views 1259 Comments 5
Total Comments 5

Comments

  1. Old Comment
    khas4u's Avatar

    Hidup Seorang Blogger

    wah bro.. laju jer ni. terus terpacak no 1.. mmg hidup seorang blogger lah ni..
    Posted 14-08-2010 at 12:03 AM by khas4u khas4u is offline
  2. Old Comment
    haha...sesajar nak belajo Skill SEO baru bro

    meh meh Hidup Seorang Blogger
    Posted 15-08-2010 at 04:30 AM by maliq7776 maliq7776 is offline
  3. Old Comment
    MoneyGear's Avatar
    Saje2 cari pasal SEO Contest, jumpe lak page ni. hehe.. ni ade lagi list SEO Contest - http://www.worldseocontest.com

    Rs dalam bln 9 nanti ade SEO Contest hadiah $1000 lagi.
    Posted 17-08-2010 at 08:23 PM by MoneyGear MoneyGear is online now
  4. Old Comment
    Thanks bro MoneyGear
    Posted 18-08-2010 at 01:16 AM by maliq7776 maliq7776 is offline
  5. Old Comment
    mijie's Avatar
    memang terbaik la ko maliq, sampai ke sini yer
    Posted 20-08-2010 at 12:52 AM by mijie mijie is offline
 

All times are GMT +8. The time now is 11:52 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE