PDA

View Full Version : Tiket KL-Kota Bharu 15/09/09 - 9PM


fizdane
14-09-2009, 02:17 PM
Hi,

ada tak yang tengah cari tiket nak balik kg untuk raya ni. Saya ada tiket KL-KB untuk esok malam (15/9/2009) 9 malam.
Bas e.Budaya

Kalau minat boleh contact 017-305 8025

man_spaq
14-09-2009, 02:22 PM
ada brape tiket?

rege half price ke? :D :D

dr_zool
14-09-2009, 02:23 PM
mari2 beli tiket raye.
lai2.
hage same tt?

heihachi
14-09-2009, 02:31 PM
Huh..awainya balik raya..hari selasa tu..semangat
ini mesti kes TT dah ada transport lain tak jadik naik bas

bazsh
14-09-2009, 02:49 PM
TT orang Klate ke?
Wah...awal sungguh balik
Nak masak ketupat ke?

RuthlessFairy
14-09-2009, 04:55 PM
Hi,

ada tak yang tengah cari tiket nak balik kg untuk raya ni. Saya ada tiket KL-KB untuk esok malam (15/9/2009) 9 malam.
Bas e.Budaya

Kalau minat boleh contact 017-305 8025

baby~~~`...

fizdane
14-09-2009, 08:23 PM
ada brape tiket?

rege half price ke? :D :D


RM40. Kalau nak RM30 boleh la.. :D

fizdane
14-09-2009, 08:29 PM
mari2 beli tiket raye.
lai2.
hage same tt?


harga tiket RM40. Nak tolak RM30.

fizdane
14-09-2009, 08:34 PM
Huh..awainya balik raya..hari selasa tu..semangat
ini mesti kes TT dah ada transport lain tak jadik naik bas


ha'ah tak jadi balik ngn bas. Dah ada transport lain. ;)

fizdane
14-09-2009, 08:35 PM
TT orang Klate ke?
Wah...awal sungguh balik
Nak masak ketupat ke?


ye2.. :D
try aje la letak kat sini kot ada sapa tercari2 tiket bas lagi.

peija06
14-09-2009, 08:52 PM
aisey..bru je beli kat mudah bro..:p

fizdane
14-09-2009, 09:36 PM
tengok kat mudah tu banyak gak org jual tiket. :D
ni kes beli awal pastu tak jadi balik hari yg beli tu or sedara/kawan ajak balik naik keta ke..

bazsh
14-09-2009, 09:45 PM
Takpe la
Daripada letak kat kaunter dia baham paling kurang RM10
Kalo jual kat pembeli depan2 at least bole la jimat RM5 ke
Jadi la tu

fizdane
14-09-2009, 09:57 PM
ya betul tu :D

acan
14-09-2009, 09:58 PM
up tuk tket KB..
rindunyer nk blk sane..:((

geniusneuro
14-09-2009, 10:04 PM
up tuk tket KB..
rindunyer nk blk sane..:((

beli la, balik sane... :)

fizdane
15-09-2009, 01:44 AM
up tuk tket KB..
rindunyer nk blk sane..:((


tq.
sapa nak contact segera.

CL's
15-09-2009, 01:48 AM
up utk TT...:)

fizdane
15-09-2009, 02:03 AM
tq bro.
tiket bas KL-KB malam niii.. RM30 shj

hasbull
15-09-2009, 07:01 AM
Hi,

ada tak yang tengah cari tiket nak balik kg untuk raya ni. Saya ada tiket KL-KB untuk esok malam (15/9/2009) 9 malam.
Bas e.Budaya

Kalau minat boleh contact 017-305 8025

tumpang sekaki...:D
tiket blk raya KL-AS
pergi - balik
RM60 shj,bas SANI EKSPRESS
blk AS 18/9/09 pkul 10.30mlm nek di DUTA
blk ke KL 26/9/09 mlm dr AS
sape2 yg berminat call no ni.
012-5969980 (azliza)

bazsh
15-09-2009, 08:23 AM
tumpang sekaki...:D
tiket blk raya KL-AS
pergi - balik
RM60 shj,bas SANI EKSPRESS
blk AS 18/9/09 pkul 10.30mlm nek di DUTA
blk ke KL 26/9/09 mlm dr AS
sape2 yg berminat call no ni.
012-5969980 (azliza)
Bro..
Awat numpang2 thread
Rasanya lg elok bukak thread & topik sendiri
Coz orang yang masuk thread mana tau ada tiket aloq staq
Nnt susah nak jual

fizdane
15-09-2009, 04:38 PM
a'a betul tu. Sebab topik dah tulis KL-KB. Mana yg tak balik KB mungkin takkan buka pun thread ni.

peija06
15-09-2009, 08:37 PM
up sket..:)
ade lg 23 minit sblom berlepas..:p

peija06
15-09-2009, 08:39 PM
ade sorg membe aku nk balik awal lak. klo 17hb ade x?:-?
gara2 cuti peristiwa 17hbSeptember.:-?