PDA

View Full Version : HR Marketing Sdn Bhd (376772U)(AJL931412) - www.hrgroup2u.biz


Pages : 1 2 3 [4]

sekolah atap
02-12-2011, 11:49 AM
www.hrniaga2u.com/marzuki
ini bukan web syarikat (web syarikat www.hrgroup2u.com)

tujuan web ini di buat untuk menjadi salah 1 cara kita buat promosi dengan kos yang paling rendah. bayangkan kalau kita nak jumpa prospek 1 demi 1, mesti menggunakan masa dan duit yang banyak. jadi dengan dengan web ini.. senang utk kita promosi dan selepas itu mungkin sekali atau 2 kali sebulan kita boleh jumpa network kita.

web ini masih baru dilancarkan dan di update sentiasa. Owner/admin web ini masih mencari leader diseluruh negeri yang ingin menjadi mobil stokis dikawasan masing2

sekolah atap
02-12-2011, 11:52 AM
utk berjaya dalam mana-mana MLM kita perlukan promosi berterusan. kita boleh buat secara offline dan jugak online atau kita combine kan..supaya masa 24jam sehari yang kita ada penuh dengan aktiviti.

bayangkan diluar sana sama ujan ..panas kita masih boleh melakukan bisnes dengan online... sampaikan kepada semua kawan2 kita pasal kebaikan susu kambing.

salam, www.hrniaga2u.com/marzuki

sekolah atap
02-12-2011, 12:21 PM
Sama ada kita lulus PMR, SRP, SPM, STPM,IJAZAH, MASTER,PhD...
Dalam HR Marketing,kejayaan sesorang itu tidak bergantung kepada tahap kelulusan belajar. Dalam HR Marketing adalah kehidupan seharian, membeli, mengguna, mempromosi, dan begitulah seterusnya.. ulang..ulang.

Berjaya atau tidak bergantung kepada endurance masing2, tahan lasak kita, kalau kita fikir postif.. memang seronok dalam bisnes ini.

www.hrniaga2u.com/marzuki

sekolah atap
02-12-2011, 12:23 PM
jom pi mengadap Allah dahulu.. time ke masjid..

sekolah atap
02-12-2011, 02:18 PM
alhamdulillah.. tenang bila dah habis jumaat tadi. sekarang balik ke dunia...

kenapa kita dari hari ke hari bekerja dan memikir utk MENGKAYAKAN ORANG LAIN, boleh tak kita fikirkan bagaimana nak PERKAYAKAN DIRI SENDIRI.

salah satu cara dengan bisnes susu kambing..
dijemput menyertai team saya yang sekarang begitu aktif di perak

www.hrniaga2u.com/marzuki

malaysia4life
03-12-2011, 01:12 PM
ini pandangan saya,
sekarang terlalu banyak program yang fastrack, masuk rm30.rm50,rm100 dan macam2 seumur idup. sponsor 1 orang terus dapat modal. Banyak jugak yang ikut HYIP plan, masuk rm100, tiap2 hari dapat duit tanpa sponsor sorang pun. 6thn lepas saya pun salah seorang dari mereka. tapi selepas itu saya sedar apa yang saya buat tak ke mana..duit yang dapat.. masuk..kemudian habis begitu saja.. . itu sebab 6 thn saya tutup cerita..apa2 pun tak buat.. hanya bekerja dan bekerja. sehinggala saya diprkenalkan dengan susu kambing higoat. kali pertama..saya menolak kerana asas saya kukuh.. banyak dah kat pasar malam.. tapi masa tu saya tak tengok pun marketing plan. terlalu negatif masa tu.. 6 bulan kemudian kawan saya jumpa lagi sekali.. ajak saya.. masa tu saya depan laptop saya..saya cakap ..kejap.. saya buka website syarikat.. tengok plan..ALAMAK mudahnya utk buat.. dalam 5 minit saya hulurkan rm100 .. saya bagitau kawan saya.. daftarkan nama saya dan wife saya.. bagi saya 1 thn utk berjaya. Kali ini saya buat betul2.. offline.. dan online..saya buat 1 website utk group saya. alhamdulilah.. walaupun perlahan.. online terus memberikan hasil yang baik..

saya dah nekad, inilah perjuangan saya untuk menjadikan saya bebas dari kesusahan..saya nak kaya...supaya saya dapat bantu anak bangsa... tuan semua bagaimana??

saya dengan iklas mencari 14 rakaniaga yang inginkan kebebasan kewangan, yang betul2 ingin berjuang dalah wadah perjuangan produk halal..daftar segera diwebsite saya.. 15 rakaniaga akan saya iklankan dimana2 bersama2 dgn saya.

www.hrniaga2u.com

malaysia4life
03-12-2011, 02:56 PM
METRO AHAD 17/7/2011, JUMAAT.

Khairat kematian telah di berikan kepada 39 orang pewaris setelah di mulakan dari januari 2010.

Saya bukan cerita pasal mati tapi pasal syarikat HR Marketing begitu prihatin kepada rakaniaga mereka.

sertai lah team kami, www.hrniaga2u.com

malaysia4life
03-12-2011, 03:07 PM
setiap hari .. 2jam..sambil minum ke..makan ke.. sembang ke.. buat lah promosi pada rakan diluar sana yang belum tahu kehebatan HR Maketing, insyallah ita berjaya.

yakin
percaya
iklas
pasti kita akan kaya suatu hari nanti

www.hrniaga2u.com

malaysia4life
03-12-2011, 03:11 PM
kita sepadukan 50% offline dan 50% online.. memang kita dalam perjalanan untuk berjaya.

ENDURANCE - ketahanan diri dari segala halangan dan rintangan .. itu lah kunci kejayaan mana2 syarikat yang kit ceburi.

dah ingat.. setiap kegagalan.. ALLAH ingin menguji umatnya agar sentiasa mengingati dan menginsafi diri.

jadilah leader hebat dikawasan anda
www.hrniaga2u.com

malaysia4life
03-12-2011, 04:15 PM
program smart consumer masih berjalan sehingga 8-2-2011. ambil pelang ni untuk berjaya secara cepat... dengan bermodalkan rm322 kita berpeluang mendapat pangkat excutive dalam masa singkat

sila tengok di www.hrniaga2u.com

sekolah atap
03-12-2011, 07:49 PM
salam warga CG yang hebat2,
jom bersama dengan saya dalam HR Marketing, bila lagi nak berjaya dengan syarikat malaysia yang bagi payment sehingga 85% kepada ahli.

syarikat hebat dah 13thn dalam pasaran
produk terbukti hebat dgn pelbagai testimoni
produk halal lagi suci
marketing mudah utk kita ikuti
telah lahirkan jutawan2 yang hebat
ramai yang berpendapatan 4-5 angka sebulan

semua dah terhidang didepan kita,
daftar percuma di www.hrniaga2u.com/marzuki

web syarikat: www.hrgroup2u.com

malaysia4life
04-12-2011, 02:10 PM
salam warga CG yang hebat2,
jom bersama dengan saya dalam HR Marketing, bila lagi nak berjaya dengan syarikat malaysia yang bagi payment sehingga 85% kepada ahli.

syarikat hebat dah 13thn dalam pasaran
produk terbukti hebat dgn pelbagai testimoni
produk halal lagi suci
marketing mudah utk kita ikuti
telah lahirkan jutawan2 yang hebat
ramai yang berpendapatan 4-5 angka sebulan

semua dah terhidang didepan kita,
daftar percuma di www.hrniaga2u.com/marzuki

web syarikat: www.hrgroup2u.com

tepat apa yang tuan bagitau.
yang penting kita pacak niat kita.. kita nekad apa yang kita buat, kita tetap kan hati dan ALLAH pasti sediakan yang terbaik untuk kita.. terus berjuang utk kita dan rakan2 kita

www.hrniaga2u.com

sekolah atap
05-12-2011, 06:15 PM
ramai kawan2 bertanya, syarikat MLM apakah yang mantap di Malaysia. Saya katakan HR MARketing antara yang terbaik di Malaysia kerana:
1. sudah 13 thn dalam pasaran dengan 11thn secara trading dan 2thn secara MLM. Jadi produk dan ketahanan syarikat sudah teruji.
2.Produk berasaskan susu kambing yang menjadi asas dalam bisnes ini mempunyai pelbagai khasiat yang sudah terbukti dengan pelbagai testimoni.
3. Marketing plan yang mudah dan adil kepada semua.. sapa yang kerja dia lah yang berjaya bukan diatas sentiasa kaya berbanding dengan yang dibawah.
4. Tiada riba dan halal. Syarikat mempunyai 2 kilang yang mana 1 sen pun tidak ada meminjam dari Bank. dan yang paling penting mempunyai panel Syariah untuk memantau semua produk.

Dan yang paling penting.. sudah ramai rakaniaga yang mendapat pendapana 4-5 angka sebulan dengan menggunakan produk dan sharing dengan kawan2 yang lain

sertai lah team HRC Station 18 yang mantap ini
www.hrniaga2u.com/marzuki - web yang dibina utk kita buat sponsoring..

sekolah atap
05-12-2011, 06:57 PM
Ramai yang tunggu dan lihat.. kenapa tak diambil peluang ini.
Dalam HR Marketing, kita menggunakan konsep smart consumer. Dimana kita tak menjual pun.. hanya tukarkan produk yang kita pakai di rumah seperti sabun, shampoo, kopi, bedak, gincu, perfume, ubat gigi dan lain2. Jadi kita tiada tekanan membeli diluar apa yang kita gunakan. Senang citer.. kat kedai beli sabun.. kat sini pun ada sabun.

Perkara ke2 ialah kita share dengan kawan2 pasal bisnes ini, di malaysia orang tak halau kita kalau kita cerita pasal kebaikan. Bahkan orang yg mnta sedekah pun kita boleh hulurkan bantuan ini kan bisnes untuk masa depan.

daftar free disini,
www.hrniaga2u.com/marzuki

web syarikat: www.hrgroup2u.com

sekolah atap
05-12-2011, 07:01 PM
kepada surirumah atau yang rakan2 yang tidak bekerja.. inilah peluang terbaik utk mendapat pendapatan yang lumayan.. Group HRC Staion 18 merupakan group yang sangat aktif dalam menjalankan bisnes ini.

kami juga mencari leader2 diseluruh Malaysia untuk bersama2 kami dalam meluaskan rangkaian bisnes yang hebat ini.

www.hrniaga2u.com/marzuki

sekolah atap
05-12-2011, 07:07 PM
setiap bulan paling kurang mantain hanya 60PV, lebih kurang rm110 untuk menikmati bonus dari HR Marketing.

Senang cerita beli saya 4 kotak susu higoat bernilai RM110 (RM27.50 sekotak), nilainya dah pun 60PV.

1 kotak susu = 15 sachet
4 kotak susu = 60 sachet
1 hari minum 2 sachet pagi dan malam
1 bulan 60 sachet... bukan ke ini amalan yang amat berguna.. khasiat yang tinggi..
# sakit kepala boleh hilang, kencing manis, darah tinggi boleh dikurangkan.
bonus pun dapat, kerana belin 60PV dah pun berpangkat GANGSA

memang mudah...
daftar disini www.hrniaga2u.com/marzuki

malaysia4life
05-12-2011, 10:33 PM
saya ingin mengajak semua rakan CG bersama saya dalam HR Marketing..susu kambing minuman sunnah.

Saya sedang mencari rakaniaga yang berminat menjadi leader dan stokis dikawasan masing2.

sila daftar dan hubungi saya di www.hrniaga2u.com

malaysia4life
05-12-2011, 10:47 PM
saya akan letakkan/publish nama leader setiap kawasan di website untuk memudahkan servis kepada network.

www.hrniaga2u.com

malaysia4life
05-12-2011, 10:56 PM
dibawah ini adalah leader yang saya sudah listkan di web www.hrniaga2u.com

SENARAI LEADER-LEADER NEGERI (SETIAP KAWASAN)

PERAK
CHEMOR :
MOHD JAFFRI HASSAN : NO TEL: 019-5104448 [mobil stokis]

IPOH :
ROSLAN BAHARIN. NO TEL: 012-4576369 [mobil stokis]

JELAPANG:
AZLAN ZAINAL ABIDIN. NO TEL: 013-5203087

SELANGOR
UKM & BANGI:
MOHD HAFIFFY GHAZALI. NO TEL: 019-3698513

malaysia4life
05-12-2011, 11:03 PM
selepas ini saya akan iklan di berita harian.. mungkin untuk sebulan.. ambil kesempatan ini untuk menjadi leader di kawasan sedara/i

www.hrniaga2u.com

sekolah atap
06-12-2011, 06:34 PM
Berikan anak2 tablet susu kambing mereka sukakannya. Khasiat yang tinggi membantu anak2 menjadi lebih sihat dan cerdas minda.

daftar di www.hrniaga2u.com/marzuki

sekolah atap
06-12-2011, 06:45 PM
MENGAPA PILIH HR MARKETING
1. SYARIKAT YANG KUKUH SEJAK TAHUN 1996. MEMILIKI KILANG SENDIRI BERTARAF GMP (PENERAJU UTAMA PRODUK ASAS SUSU KAMBING)
2. PRODUK YANG BERPOTENSI DIPASARAN MUDAH DIJUAL, BERKESAN,BERKUALITI, SUCI,SELAMAT DAN HARGA BERPATUTAN MAMPU UNTUK SEMUA GOLONGAN
3. PLAN PEMASARAN YANG LEBIH MUDAH, ADIL DAN LUMAYAN (TERBUKTI RAMAI YANG SUDAH BERJAYA)
4. MEMPUNYAI BARISAN KEPIMPINAN YANG HEBAT TELAH MEMBANTU RAMAI AHLI BARU UNTUK BERJAYA
5. SISTEM PENGURUSAN ONLINE YANG EFECTIF,CEKAP DAN CEPAT MEMBANTU PENCAPAIAN JUALAN YANG TINGGI.

www.hrniaga2u.com/marzuki

sekolah atap
06-12-2011, 07:06 PM
Dalam MLM perlukan usaha berterusan, oleh itu kita perlukan tools untuk kita buat promosi merentasi sempadan. Yang penting kos untuk kita lakukan bisnes mestilah rendah.

oleh itu, daftar di sini www.hrniaga2u.com/marzuki
gunakan website ini utk membuat promosi pada rakan2 kita dan juga seluruh umat islam di malaysia

malaysia4life
07-12-2011, 12:24 AM
jom sertai saya dalam her marketing.. guna web saya untuk promosi
cepat dan senang

www.hrniaga2u.com

malaysia4life
07-12-2011, 12:30 AM
saya perlukan 12 leader & mobil stokis dari seluruh malaysia untuk servis network saya.

daftar di www.hrniaga2u.com

malaysia4life
07-12-2011, 12:51 AM
saya ingin mengajak semua rakan CG sama ada ahli atau pelawat.. menjadi member www.hrniaga2u.com

kita gegarkan malaysia dengan network kita

sekolah atap
07-12-2011, 06:25 PM
Jadikan MLM sebagai batu loncatan untuk kita nikmati PASSIVE INCOME.
HR Marketing adalah antara syarikat yang terbaik di Malaysia utk kita mencapai cita2 kita walau tahap mana kita belajar..

daftar segera di www.hrniaga2u.com/marzuki
kita buat online 50% dan offline 50%.. pasti kita berjaya...
salam

sekolah atap
07-12-2011, 06:46 PM
percaya kepada diri sendiri dan fokus kepada apa yang kita buat adalah kunci utama dalam mana2 bisnes.

jom kawan2.. kita buat betul2 higoat..
www.hrniaga2u.com/marzuki

sekolah atap
07-12-2011, 07:15 PM
Perniagaan MLM adalah sangat istimewa jika kita jalankan secara serius dan melakukannya dengan kaedah dan cara yang betul.

HR Marketing telah menyediakan segala keperluan dan kemudahan untuk kita bergiat dengan aktif untuk mengembangkan rangkaian perniagaan kita...

dijemput bersama dengan team kami, www.hrniaga2u.com/marzuki
jumpa anda di puncak kejayaan

malaysia4life
07-12-2011, 10:26 PM
Sertailah team kami yang aktif secara online dan offline

daftar free di www.hrniaga2u.com

sekolah atap
08-12-2011, 12:17 PM
salam Warga CG dan pelawat,
Saya ingin mengajak rakan2 berada dalam HR Marketing, partime atau fultime.

Sapa yang ada kat ipoh boleh terus jumpa saya..kita citer panjang lebar

www.hrniaga2u.com/marzuki

daftar free di situ..

sekolah atap
08-12-2011, 12:20 PM
Hati-hati dengan gincu yang dipakai oleh wanita.. kadar plumbum yang tinggi boleh sebabkan barah/cancer.

Dalam HR Marketing, diperbuat dari susu kambing.. pasti halal dan suci.

nona
10-12-2011, 10:05 AM
Hati-hati dengan gincu yang dipakai oleh wanita.. kadar plumbum yang tinggi boleh sebabkan barah/cancer.

Dalam HR Marketing, diperbuat dari susu kambing.. pasti halal dan suci.

kajian yang sebeginilah yang kita nak..pelanggan takkan was was lagi

sekolah atap
11-12-2011, 02:16 PM
Alhamdulillah bonus sudah pun dapat, rezeki anak-anak, inilah nikmatnya mendapat pendapatan dari sumber yang halal, tenang rasanya. Walau pun tak banyak tapi puas sebab dapat ringankan bebanan barang yang semakin hari semakin zalim harganya.

Saya masih tak faham ramai yang akur bisnes ini boleh berjaya tapi tak ramai yang mengambil kesempatan. Ramai yang memberi alasan tak cukup masa, 24jam tu singkat sangat.. terlalu sibuk walhal Allah dah kurniakan masa yang cukup. AKAL mesti memainkan peranan bukannya hati.

saya dengan iklas ingin mengajak rakan2 bersama dalam HR Marketing, produk berasaskan susu kambing, susu ke-2 terbaik selepas susu IBU.

www.hrniaga2u.com/marzuki

sekolah atap
11-12-2011, 03:58 PM
ni soalan dari kawan yang jumpa tadi:
soalan: boleh ke bisnes ni berkembang.. sebab berlambak dalam pasaran pasal susu kambing

jawapan saya mudah:
1. higoat perintis kepada produk susu kambing
2. higoat mempunyai kilang GMP
3. higoat memberi ramai orang islam income bulanan 4-5 angka.. bahkan 6 angka.

mana kita nak.. nak jadi pengguna bijak atau pengguna yang biasa-biasa..terpulang.. hak masing-masing

magicmoney
31-07-2012, 12:46 AM
susu kambing hi-goat murah2 untuk d jual.
tengok sini
www.borongdelima.blogspot.com

mohdamin
01-08-2012, 06:13 AM
Hati-hati dengan gincu yang dipakai oleh wanita.. kadar plumbum yang tinggi boleh sebabkan barah/cancer.

Dalam HR Marketing, diperbuat dari susu kambing.. pasti halal dan suci.

Kita org pakai ck. Ape class produk melayu. Bukan ada lab test pun

izack1981
01-08-2012, 03:23 PM
Kita org pakai ck. Ape class produk melayu. Bukan ada lab test pun

Cari yang HALAL...HR Terbaik:)paid:)cgrock

BMW
09-09-2012, 01:25 AM
Terbaikkkk

emas baladi
12-09-2012, 10:27 PM
Assalamu'laikum..

Memperkenalkan HIGOAT Tepung susu kambing-HIGH PROTEIN-HIGH CALCIUM

SUSU TERBAIK SELEPAS SUSU IBU

DAPATKAN VCD PERCUMA RAKAMAN RANCANGAN HALAQAH DI TV9 BERTAJUK SUSU KAMBING-Sila sms saya alamat anda..
SUSU KAMBING------

Susu kambing kaya dengan protien, enzim dan mengandungi faktor anti penuaan, antiarthritis serta antibarah. Ia mengandungi antibodi untuk merawat penyakit gastrik, demam kuning, lelah, penyakit kulit, memulih tenaga batin, sakit jantung peringkat awal, ulser perut serta membantu dalam pembentukan tulang dan gigi. Ia juga sering dijadikan bahan membuat dadih, ais krim, keju dan mentega. Industri komestik juga mengeluarkan produk berasaskan susu kambing seperti syampu, krim muka, sabun dan krim pencukur.
Penyelidikan : Pusat Maklumat Utusan

------KELEBIHAN SUSU KAMBING-------

Paling hampir dengan susu ibu(minuman terbaik di dunia selepas susu ibu).
Para Nabi meminum susu kambing dan membela kambing (membela dan meminum susu kambing adalah sunnah).
Tiada dijangkiti penyakit kambing gila (yang ada penyakit lembu gila...).
Kurang dijangkiti penyakit kuku dan mulut berbanding lembu.
Kambing mempunyai sistem pertahanan tubuh yang kuat.
Kambing betina beranak 2 kali setahun,1 hingga 4 ekor berbanding lembu setahun sekali dan hanya seekor.
Lembu hanya mempunyai nafsu mengawan sekali dalam satu tahun berbanding kambing, setiap hari.
Susu kambing lebih mudah dihadam. Hanya memerlukan 20 minit berbanding susu lembu memerlukan 2 jam.


------KHASIAT SUSU KAMBING--------
Susu kambing paling berkesan dan lebih berkhasiat jika dibandingkan dengan susu lembu dalam menyembuh serta mencegah penyakit "dalaman" antara lain:

Penyakit deman kuning.
Penyakit lemah jantung.
Penyakit darah tinggi
Penyakit Migrane / Pening2.
Penyakit sendi, sakit urat saraf dan buah pinggang.
Penyakit batuk kering atau TB.
Penyakit yang menyerang jantung, limpa dan hati seperti Hipertitis.
Penyakit saraf dan tulang belakang yang dialami bila usia semakin lanjut.
Cukup bermenafaat bagi mereka mereka yang mengalami lemah tenaga batin.
Sesuai diminum siwaktu pagi dan malam saebelum tidur.




SUSU KAMBING ADALAH YANG TERBAIK
-----------------------------------------SELEPAS SUSU IBU-----------------------------------------
Tidak menyebabkan alahan
Membantu sistem imunisasi tubuh
Bersifat alkali
Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
Membantu sistem penghadaman
Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, otot, sendi, kulit & tisu saraf)
Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah
Tingkatkan tenaga batin
Sesuai untuk awet muda

DAPATKAN VCD PERCUMA RAKAMAN RANCANGAN HALAQAH DI TV9 BERTAJUK SUSU KAMBING-Sila sms saya alamat anda..atau download di sini :-

http://www.kumpulan-usahawan-muslim.com.my/susukambing_01.mpg


PERTANYAAN DAN BELIAN SILA HUBUNGI ZUL -019-3334115


emas saya telah amal susu kambing Alhamdulila kesihanta dia makn stabil sekang

emas baladi
12-09-2012, 10:28 PM
emas saya telah amal susu kambing Alhamdulila kesihanta dia makn stabil sekang


emak tu buakn emas..saya jual emasnya haaaaa

3Lyanna
11-10-2013, 09:14 AM
Salam n slmt pg semua...
lamanye menyepi geng2 HR..jom jana pendapatan semula dgn produk br syarikat HR MARKETING "TRUEWHITE N TRIMMERZ"

Saya mencari agen / stokis yang berminat untuk menyertai group saya untuk memperkenalkan TRUWHITE dan TRIMMERZ di kawasan KL/SELANGOR/ pantai timur & Selatan...TRUWHITE dan TRIMMERZ adalah produk baru keluaran HR marketing yang juga mengeluarkan produk berasaskan susu kambing iaitu HI GOAT.

Berminat blh PM / SMS saya Puan Lyanna ) 012-5969829.
Modal permulaan sbg agen ialah RM150 dan stokis RM3200.00

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/3Lyanna/hr6.jpg

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/3Lyanna/hr11.jpg

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/3Lyanna/hr3.jpg

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/3Lyanna/hr12.jpg

zasa121
11-10-2013, 04:37 PM
to leader MLM, palyer networking, player binary jom join sya jadi pioneer utk product FASHION BRANDED ..Lain dari Yang LAIN;)

3Lyanna
13-10-2013, 08:12 AM
Dgn daftar menjadi ahli skrg anda layak mendpt:
Truewhite (rm150) or trimmerz (rm170)
Free keahlian HR
Free shaker
Free starter kit
Free 4 ketul sabun susu kmbg kolagen or whitening set ( bergantung stok yg ada )
Berminat jom daftar skrg dgn perkenalkn ahli br membeli truewhite or trimmerz anda lyk mendpt rm50..n dpt bonus tmbhan yg lain..
Jgn lps peluang dgn sykt yg telah lama dipasaran sjk 1998 hgga kini..smuanye disebabkan keyakinan org rmai dgn sumber semulajadi susu kambing..
Jom ape lg meh daftar skrg mungkin ini peluang anda menjadi "aku yg dlu bknnya yg skrg".....:)cgrock

zasa121
17-10-2013, 12:46 PM
bagus prodik HR..SYA ahli..;)

3Lyanna
20-10-2013, 02:41 PM
Salam aura sukses.
Berfikiran besar ialah ingin melakukan sesuatu utk kebaikan orang ramai bukan semata mata utk kebaikan diri sendiri sahaja. "Think Big" anda menjemput " luck " rezeki melimpah ruah tanpa disangka.Bermula dgn kejayaan yg kecil dgn rasa syukur akan menuju kejayaan yg besar...

Berminat jom daftar skrg dgn perkenalkn ahli br membeli truewhite or trimmerz anda lyk mendpt rm50..n dpt bonus tmbhan yg lain..
Jgn lps peluang dgn sykt yg telah lama dipasaran sjk 1998 hgga kini..smuanye disebabkan keyakinan org rmai dgn sumber semulajadi susu kambing..
Jom ape lg meh daftar skrg mungkin ini peluang anda menjadi "aku yg dlu bknnya yg skrg".....

BERMINAT HUBUNGI SY: 012-5969829 ( Pn.Lyanna )

3Lyanna
20-10-2013, 02:56 PM
PROMOSI UNTUK IBU-IBU HAMIL DAN PENGIDAP GASTRIK
HI GOAT MIX INGIN MEMBANTU ANDA

1 box hi goat mix ada 21 sachet ( 7 sachet natural hi goat , 7 sachet higoat + sphyru dan 7 sachet higoat+kurma+madu ).Hi goat mix dah membantu anda cara pemakana sunnah yang diperkaya dengan susu kambing. Baik utk ibu , baby dan pengidap gastrik )

PROMOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanya RM150 ( tidak termasuk kos pos ) untuk 4 kotak higoat mix ( ada 84 sachet-utk 4 box ) , free 1 botol hi goat tablet ( ganti gula-gula sebagai kunyahan berkhasiat diwaktu lapang ) dan FREE keahlian .MUMMY semua jangan lepaskan peluang ini. Cukup utk stok sebulan tu yer.

PM saya cepat-cepat tau...
Puan Lyanna ( 012-5969829 )
pat-pat nya siapa cepat dia punya
sementara HR Marketing masih buat promosi ni yer......


Khasiat Higoat Mix Pack
Kebaikan Susu Kambing
Baik untuk mereka yang alah pada susu lembu.
Kaya dengan protein, enzim-enzim dan vitamin A yang penting untuk kesihatan.
Merawat gastrik, ulser perut, penyakit kuning, lelah, susah tidur, penyakit kulit, hepatitis A, migrain, dan masalah buah pinggang.
Menguatkan paru-paru dan sistem imin dan mengandungi nutrient yang mengurangkan risiko penyakit arthritis (inflamasi sendi).
Mengawal atur tahap gula dalam darah, meningkatkan daya kepekaan dan tumpuan.
Kebaikan Kurma dan Madu
Vitamin A dan niasin yang terkandung di dalam madu membantu membentuk dan memelihara kulit. Madu juga kaya dengan riboflabin dan thiamin yang membantu melepaskan tenaga daripada makanan dan karbohidrat. Ia juga baik untuk sel-sel saraf dan fungsi jantung. Manakala kurma pula mengandungi mineral seperti zat besi, magnesium, kalsium dan kalium yang sangat diperlukan oleh tubuh.
Memuluh, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan.
Memulihkan sel-sel urat besar.
Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
Merangsang tenaga batin.
Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
Membersihkan sel-sel darah.
Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah.
Kebaikan Spirulina
Makanan kesihatan yang semulajadi dan lengkap.
Penting untuk pembentukan enzim, hormon dan antibodi.
Membantu membersih darah dan membuang toksin di dalam tubuh.
Kaya dengan anti-oksida.
Menguatkan sistem imun badan, sistem jantung dan menurunkan kadar kolestrol.
Membersihkan perut serta meningkatkan kelancaran sistem usus dan penghadaman.
Mengurangkan keasidan badan akibat pengambilan makanan berasid.
Sesuai untuk semua peringkat umur, wanita mengandung, pesakit kencing manis dan lain-lain.

http://i757.photobucket.com/albums/xx211/3Lyanna/hr18.jpg

Zam7686
21-10-2013, 10:07 AM
Biasanya kita atau rakan2 serta family kita top up hp, untungkn kedai hp je. Sy ada cara bagaimana tiap kali top up hp, kita pun akan dpt keuntungan tanpa jual top up. Sila whatsapp ke 013-3017686 dan sy akn kongsikan info menarik ini..

Zam7686
21-10-2013, 10:15 AM
Biasanya kita atau rakan2 serta family kita top up hp, untungkn kedai hp je. Sy ada cara bagaimana tiap kali top up hp, kita pun akan dpt keuntungan tanpa jual top up. Sila whatsapp ke 013-3017686 dan sy akn kongsikan info menarik ini..

zasa121
22-10-2013, 10:10 AM
Jom buat networking utk produk2 branded ..whatsapp sy 0193334115 tq