PDA

View Full Version : 'call girl' Melayu..


Pages : [1] 2

azlann1981
14-09-2006, 04:05 PM
http://i12.photobucket.com/albums/a209/kamsiah/Nasional_08201.jpg

20 hari dapat RM10,000

DENGAN hanya membuat tempahan menerusi panggilan telefon, dua agensi ‚€˜social escort‚€™ membawa ‚€˜call girl‚€™ mereka berjumpa wartawan Metro Ahad (MA) di sebuah hotel di Bukit Bintang, Kuala Lumpur, kelmarin.

Seperti dijanjikan, mereka membawa beberapa ‚€˜call girl‚€™ Melayu untuk dipilih. Agensi pertama membawa tiga ‚€˜call girl‚€™ manakala agensi kedua membawa dua.

Selepas dipilih dan bayaran dijelaskan, ejen itu meninggalkan ‚€˜call girl‚€™ berkenaan sambil memberitahu dia akan mengambilnya semula dalam tempoh sejam.

‚€˜Call girl‚€™ pertama dikenali sebagai Anne ditemui kira-kira jam 11 malam manakala yang kedua, Mimi ditemui jam 1 pagi. Kedua-duanya berpakaian seksi dan memiliki wajah cantik dengan potongan badan ala model.

Berikut perbualan yang dirakam wartawan Metro Ahad menggunakan alat perakam suara yang disembunyikan ketika di bilik hotel.

ANNE:

ANNE: Abang nak terus ‚€˜buat‚€™ ke nak mandi dulu?
MA: Relaks dulu. Kita borak-borak dulu.

ANNE: Ikut abanglah, lagi saya suka. Tak payah nak buang tenaga.

MA: Kenapa muka lawa macam ini buat keje call girl?
ANNE: Kerja senang bang, boleh buat banyak duit.

MA: Senang ke kerja macam ini?
ANNE: Senang je. Saya hanya perlu ‚€˜standby‚€™ (bersiap sedia). Dalam kereta, kedai makan atau rumah. Bila ejen dapat panggilan, saya dihantar kepada pelanggan. Kebanyakan pelanggan biasanya ‚€˜pakai‚€™ saya untuk tempoh sejam saja sebab tak ada duit nak bayar lebih.

MA: Boleh kaya ke kerja ‚€˜call girl‚€™ ni?
ANNE: Saya pernah dapat RM10,000 dengan hanya bekerja 20 hari. Sehari kalau lima pelanggan dapat komisen RM500. Kerja 20 hari dah dapat 10,000.

MA: You orang KL ke?
ANNE: Tak, Johor.

MA: Ada mak bapak lagi?
ANNE: Ada. Kalau dia orang tahu saya buat kerja macam ini, habislah saya.

MA: Tau takut. Macam mana boleh terjebak buat kerja ini? Ada orang paksa?
ANNE: Tak ada orang paksa pun. Semua kerelaan sendiri. Ikut kawan tak betul, macam inilah jadinya. Dulu saya budak baik bang, pakai baju kurung, pakai tudung. Bila sampai KL kejap je saya bertukar jadi liar. Mula-mula ‚€˜kaki clubbing‚€™, bila dah kenal macam-macam orang, ada yang tawarkan kerja ‚€˜call girl‚€™. Cuba sajalah.

MA: Berapa lama dah kerja macam ni?
ANNE: Baru lima bulan, tapi saya dah boleh pakai kereta sendiri, sewa kondominium dan pakai pakaian berjenama. Tapi bang, walaupun dapat banyak duit, saya selalu rasa macam tak cukup duit. Duit tu tak tahu ke mana perginya.

MA: Dah duit haram. Macam tulah. Bila nak berhenti?
ANNE: Entah. Sekarang tengah seronok.

MA: Umur berapa?
ANNE: Awal 20-an.

Perbualan bagaimanapun terhenti apabila Anne menerima panggilan telefon daripada seseorang.

ANNE: Abang, sebenarnya saya dah nak balik tadi. Tapi ‚€˜tauke‚€™ suruh datang sebab abang ‚€˜call‚€™. Kawan saya dah lama tunggu sebab kita orang ada hal.

MA: Nak pergi mana? Clubbing?
ANNE: Tak, nak balik rumah. (senyum). Penat. Kenalah jaga badan bang.

MA: Ikut suka awaklah.
ANNE: Abang jangan marah ya.

MA: Berapa bayaran?
ANNE: Sama saja. Berbual pun RM250.


MIMI:

MIMI: Jom abang, mandi.
MA: Sabar la, baru je masuk bilik.

MIMI: Nak balik dah abang, letih. Hari ini ramai US Navy (Tentera Laut Amerika Syarikat) kena layan. Tak larat.
MA: Wow, mat saleh pun you layan. Hebat.

MIMI: Nak buat macam mana. Kalau tak buat, tauke marah. Lagipun, mereka bayar lebih. RM500 sejam. Dua kali ganda abang bayar. Jomlah abang, mandi. Kita terus buat. Saya nak balik dah lepas ni. Abang last customer ni.
MA: Hish, tak nak la saya. Lepas US Navy, bahaya. Kita sembang je lah 10 atau 20 minit. Lepas tu nak balik, baliklah.

MIMI: Abang dari mana ni?
MA: Baru lepas balik kerja.

MIMI: Kerja kat mana?

MA: Dekat sini saja. Selalunya, siapa yang pakai awak?
MIMI: Semua jenis orang ada abang oi.

MA: Umur berapa? Nampak muda je, orang lawa pun buat kerja macam ini.
MIMI: Ala bang, dah 25 tahun. Lelaki ini semua suka ‚€˜free‚€™. Dahlah kita bagi ‚€˜free‚€™, kadangkala duit kita pun dia kebas. Baik kerja macam ini. Nak pakai, bayar. Saya tak nak jadi macam bohsia. Memper*****kan diri kita. Lebih baik kita cari duit betul-betul. Nanti taubat la.

MA: Oh, ada niat nak taubat. Tapi caranya tak betul. Macam tu senanglah, kita buat benda yang kita tahu dosa, nanti kita taubat. Kalau curi, kena tangkap polis boleh taubatkah? Kena jel dulu juga. Ini pun ada balasan Tuhan cik adik oi.

MIMI: Ala abang. Janji kita tak kacau orang, tak bunuh orang, tak bagi orang marah. Di luar tu, lagi banyak penjenayah. Abang, saya nak balik. Abang tak mau ke?

MA: Malaslah, bekas US Navy. Lain kalilah. Terima kasih.
MIMI: Patutnya saya yang kena terima kasih. Selamat saya... kalau semua ‚€˜customer‚€™ macam ini, syukur.

lazman
14-09-2006, 04:18 PM
Perkataan 'syukur' tu yg tak tahan..

StanNero
14-09-2006, 04:25 PM
hehehe gilaleh tahan godaan wartawan nie.. leh cayerr ke..

hahahaahah

azlann1981
14-09-2006, 04:39 PM
hehehe gilaleh tahan godaan wartawan nie.. leh cayerr ke..

hahahaahah

kekeke.....boleh percaya ker wartawan nie... :-D :-D
dua orang pula tu dia panggil... :-D

art
14-09-2006, 05:24 PM
hahaha...
adik dia musti nak tu...hehehehe..

lazman
14-09-2006, 05:42 PM
wartawan2x yg menyamar ini macam kebal nafsu jek..
dalam majalah majalah lain(maskulin,mastika,dll)..try lah semak.. pun selalunya mcm ni gak..klimak mesti tak jadi..:)

StanNero
14-09-2006, 05:48 PM
ntah2 masa tu call girl tu dah habis seksi dah..sure cuci mata..

wei nak kej la ako camner.. wei jom kita plak buat ulasan..under berita carigold..

hehe ako nak maik bahagian.. meh no call girl tue.. ako bayaq guna e-gold

wanzex
14-09-2006, 06:47 PM
hehehe gilaleh tahan godaan wartawan nie.. leh cayerr ke..

hahahaahah

kekeke.....boleh percaya ker wartawan nie... :-D :-D
dua orang pula tu dia panggil... :-D

kesian kaum sejenisku.
alaa..reporter tu buat ex jek.
tunjuk baik konon2.
klu stim menggunung pun sapak tau.



:evil: :evil: :evil:

StanNero
14-09-2006, 06:48 PM
miahahaha haha... memang pun..

duit 250 sokabar da kasik untuk claim..benda free plak tue.. hehe

wanzex
14-09-2006, 06:50 PM
Perkataan 'syukur' tu yg tak tahan..

ko silap baca.
bukan 'syukur' tapi 'CUKUR'
kekekek.

:-D :D :-D

nazha_n9
14-09-2006, 07:22 PM
mangaiii..korang kaum adam..kalau bab gini laju je ek...masing2 dh tk ingt anak bini kat umah la tu..huhuhuhu..kubur kata mari..umah kata pegi dh weiii...hahahahaa...

peringatan utk aku gak ni

aunpower
14-09-2006, 07:59 PM
Kesian..... Allah tak bagi hidayah lagi kat dieorang.... orang sanggup buat ape saje kerana wang....

wanzex
14-09-2006, 08:45 PM
Kesian..... Allah tak bagi hidayah lagi kat dieorang.... orang sanggup buat ape saje kerana wang....

tunggu bulan ramadhan kot.
setan2 @ iblis semua kena rantai.
baru leh buat ibadat byk2.
insya-Allah. amin.

hoiiii kekawan,
jangan luper bulan ramadhan
tu dah dekat.

:smt021

cariemas
14-09-2006, 09:03 PM
hahah.. ayat "syukur"tuhh paling power skali hahahah :D

awise
14-09-2006, 09:53 PM
hahah.. ayat "syukur"tuhh paling power skali hahahah :D

ya la, cam aku dengar dulu...
sorang artis mesia...artis dangdut...
dia kata masa kat atas pentas..
dia bersyukur kerana dapat hadir tuk buat persembahan...
dan dia mintak supaya dia sentiasa sihat..
tuk boleh bergelek lagi di atas pentas...
:(
gelek jgn tak gelek...
gelek ngan trektor la...
:badgrin:

StanNero
14-09-2006, 10:09 PM
tu satu.. ada one time artis kita pakai seksi xhingat..mulut asik dok sebut insyaalah.. segan ako dengaqnya.. huhu

ahmad81
14-09-2006, 10:18 PM
nak senang carik duit....
byk tu rm10000 sebulan....

mm... call 'girl' yer....

jgn sengkek sangat, ada plak jadi call 'boy'.... :oops:
bayar pakai egold...
:badgrin:

*******

the_vangardx
14-09-2006, 10:51 PM
meh sini adik nak call..hm boleh ke adik call..bwah umur ni :P

azlann1981
14-09-2006, 11:00 PM
kekeke...main call-callplak...macam nak beli pizza la pulak...kuikui :lol: :lol: :lol:

marwan
15-09-2006, 12:28 AM
tu satu.. ada one time artis kita pakai seksi xhingat..mulut asik dok sebut insyaalah.. segan ako dengaqnya.. huhubeb bukan setakat artis...ramai lagi orang macam ni...siap ada yang buat jamuan hari raya kat hotel...sebut bismillah sebelum minum air kencing setan....

aku bukan nak buat cerita..tapi ini depan mata kepala aku sendiri...time tu aku baru pas sekolah...duk keje part time banquet kat hotel...

auks
15-09-2006, 12:33 AM
korang percaya apa metro siarkan
muahahahaha
dah terang2 dialog ni dialog yg biasa depa siarkan sejak sekian lama
tebloid oi tebloid

zerylll
15-09-2006, 02:13 AM
Call Girl..

Ade job vacancy tak untuk Call Man..

Nak apply la

Boleh buat site income..

RM 10,000.00 beb sebulan.. gaji menteri tu..

zuljaalaa
15-09-2006, 02:27 AM
baper nombor phone call girl ni

ahmad81
15-09-2006, 02:29 AM
baper nombor phone call girl ni

ahh.. itu dia dah mai!!!
call man...
woiii... igt sket duit refund blum dapat lagi... :-D

zuljaalaa
15-09-2006, 03:08 AM
bak sini nombor call girl tue.. dapat duit refund bleh enjoy ngan call girl nie.. muahahahahaa..
aku bleh ajer nak jadi call boy.. hahahaha.. nak kene hantar resume kat mane aa??? :-D:-D

budaksetan
15-09-2006, 04:36 AM
berapa no nyew tu ?? den nak try gak neh.. nak buta ulasan... hehehe...

adar
15-09-2006, 05:04 AM
korang percaya apa metro siarkan
muahahahaha
dah terang2 dialog ni dialog yg biasa depa siarkan sejak sekian lama
tebloid oi tebloid

sama la. aku pun kureng percaya gn metro. banyak gempak je. aku kenal sorang pegawai polis, ada tittle DATUK lg, dia ckp surat kabar plg dia myampah sekali adalah harin metro. kekeke...sejak tu aku xbeli dah metro. kalo nak baca, baca online tp ingat...baca boleh percaya jgn. hahaha....

wanzex
15-09-2006, 06:41 AM
baper nombor phone call girl ni

hi bro, laju jerk nampak.

dengan aper kata nazha:
"mangaiii..korang kaum adam..kalau bab gini laju je ek...masing2 dh tk ingt anak bini kat umah la tu..huhuhuhu..kubur kata mari..umah kata pegi dh weiii...hahahahaa...

peringatan utk aku gak ni"

aku dengar je ler.

:-D :-D :-D

khairilhusni
15-09-2006, 06:51 AM
aku single... takper kan bro?

wanzex
15-09-2006, 07:05 AM
aku single... takper kan bro?

kah kah kah.
satu hari ko tau langit ni
tinggi ker rendah.

kekekek. gurau jer.

:smt023 :smt023 :smt023

psylord
15-09-2006, 08:58 AM
bkn langit tggi ke rendah,..tp neraka azab ke x...ekeke....nk dkat bln pose pn ade gak bkak thread cenggini...sadisss

the_vangardx
15-09-2006, 09:50 AM
sebagai panduan :D org kata

psylord
15-09-2006, 10:25 AM
kekeke..panduan ape tu??

the_vangardx
15-09-2006, 10:37 AM
terpulang pada org tu..benda nie takleh jangka..ade org amek sebagai iktibar ade org amek sbg pendorong..hm..aku pun takdela baik mana..tapi setakat ni tak sentuh lagi benda2 camtu..sbg pengetahuan je..input diberi..tgk la camana cara kita amek

azlann1981
15-09-2006, 10:39 AM
terpulang pada org tu..benda nie takleh jangka..ade org amek sebagai iktibar ade org amek sbg pendorong..hm..aku pun takdela baik mana..tapi setakat ni tak sentuh lagi benda2 camtu..sbg pengetahuan je..input diberi..tgk la camana cara kita amek

yup...betul tu...aku setuju 8)

psylord
15-09-2006, 10:42 AM
da ade org antar aku info psl call girl ni...siap no.skali..kekeke..mmg siottt..dugaan2...

adar
15-09-2006, 10:44 AM
da ade org antar aku info psl call girl ni...siap no.skali..kekeke..mmg siottt..dugaan2...

nak2...keke...gurau je.

art
15-09-2006, 10:56 AM
da ade org antar aku info psl call girl ni...siap no.skali..kekeke..mmg siottt..dugaan2...

mana no nye..
aku nk try la... :lol:

the_vangardx
15-09-2006, 11:02 AM
ala..takyah segan2 bnyk info ada kat net..search je..nasib je dapat yg cun ke tak :p

psylord
15-09-2006, 11:09 AM
isskk3...bln mulia da nk kunjung tibe..vangardx mcm ade pngalaman jekk..kekeke..gurau je jang..

adar
15-09-2006, 11:20 AM
da ade org antar aku info psl call girl ni...siap no.skali..kekeke..mmg siottt..dugaan2...

mana no nye..
aku nk try la... :lol:

yg ni ke http://www.adar.com/ ?

psylord
15-09-2006, 11:28 AM
pe la ko ni adar..ko kire da mngajak mmber lain..makin bnyk dose ko nnt..baik ko edit blk thread ko tu..

azlann1981
15-09-2006, 11:28 AM
kuikui..panas-panas :-D :-D :-D

adar
15-09-2006, 11:34 AM
sorry, tak terpikri lak. aku search je kat google td. tup2 jumpa website tu no 1

psylord
15-09-2006, 11:46 AM
baik lock atau delete je thread nihh..da mnyimpang bnyak da ni.. 8)

wanzex
15-09-2006, 11:47 AM
terpulang pada org tu..benda nie takleh jangka..ade org amek sebagai iktibar ade org amek sbg pendorong..hm..aku pun takdela baik mana..tapi setakat ni tak sentuh lagi benda2 camtu..sbg pengetahuan je..input diberi..tgk la camana cara kita amek

yup...betul tu...aku setuju 8)

tau xper.

hi,
abang azlann1981. avatar baru kerrrr?

:smt023 :smt023 :smt023

azlann1981
15-09-2006, 11:50 AM
terpulang pada org tu..benda nie takleh jangka..ade org amek sebagai iktibar ade org amek sbg pendorong..hm..aku pun takdela baik mana..tapi setakat ni tak sentuh lagi benda2 camtu..sbg pengetahuan je..input diberi..tgk la camana cara kita amek

yup...betul tu...aku setuju 8)

tau xper.

hi,
abang azlann1981. avatar baru kerrrr?

:smt023 :smt023 :smt023

kuikui....saje je nak test tukar avatar baru...lagipun aku minat gila citer kartun tu..... :D

psylord
15-09-2006, 11:53 AM
katun ape tu ekk??mcm pnah ku lihat...tp dimana yaa....

azlann1981
15-09-2006, 11:57 AM
katun ape tu ekk??mcm pnah ku lihat...tp dimana yaa....

Tajuk dia" Fruit Basket" la.....main kat TV7 tiap Ahad.....best kartun nie...penuh dgn mesej yang bagus dan mendalam...tu yang aku suka tengok tu...aku pasal kartun2 semua nie NO.1, walaupun umur aku dah 25 tahun..kuikui :lol: :lol:

wanzex
15-09-2006, 02:41 PM
............ walaupun umur aku dah 25 tahun..kuikui..................................... ....

25 tahun? nk post umo ni.
x cayer lah................

macam 45 jerrrrk.....
sori bang yer
gurau jer.

:-D :D :-D

azlann1981
15-09-2006, 02:47 PM
............ walaupun umur aku dah 25 tahun..kuikui..................................... ....

25 tahun? nk post umo ni.
x cayer lah................

macam 45 jerrrrk.....
sori bang yer
gurau jer.

:-D :D :-D

huhuhu...tak pasal2 aku tua 20 tahun.... :D

zuljaalaa
16-09-2006, 03:19 AM
:: DELETED BY ADMIN ::

Blues
16-09-2006, 08:59 AM
Kesian..... Allah tak bagi hidayah lagi kat dieorang.... orang sanggup buat ape saje kerana wang....

Betul tu aun.. Manusia ni sanggup buat apa saja kerana wang.. Jual tubuh, merompak, mencuri, menipu, buat HYIP scam dan mcm2 lagi... Janji dapat wang.. wang.. dan wang.. Pastu makan dan buang.. Dia ingat habis setakat tu saja... Apa daaa punya *******.. :!:

StanNero
16-09-2006, 09:02 AM
xyah la di lock thread nie.. ala diorg kebanyakkan dah pandai pikir sendiri..bukan sebab thread nie yg buat diorg nak carik call girl.. hehehe..

tapi tu la..moral of the story lakan.. kerana Duit.. huhu

apapaun ramadan nak dekat nie.. dugaan bulan posa dok kat KL nie.. huhu..awek seksi meksi..

kodoks78
17-09-2006, 12:28 AM
biasa le depa ni.. nak untung banyak... adehhhh... habis anak bangsa kita sehhh... dah jadi macam kuda kepang lak depa ni.. semua jenis orang leh tunggang...

wanzex
21-09-2006, 06:07 PM
:: DELETED BY ADMIN ::

wak konape pulok nih
kang kubo balango eah2 sihhh.
naye ajojo walimang ganu walimang oro.

aper citer nihh?

:-D :-D :-D

wanzex
21-09-2006, 06:12 PM
biasa le depa ni.. nak untung banyak... adehhhh... habis anak bangsa kita sehhh... dah jadi macam kuda kepang lak depa ni.. semua jenis orang leh tunggang...

astaghfirullah halazim.....................
ko ibaratkn kuda kepang.

:evil: :evil: :evil:

wanzex
27-09-2006, 06:39 PM
sadis sekali. yg -ve spt ne musti
org melayu. bangsat sgt kerrrrrrrrrrrrr..
menyampah !!!

zuljaalaa
27-09-2006, 07:36 PM
:: DELETED BY ADMIN ::

wak konape pulok nih
kang kubo balango eah2 sihhh.
naye ajojo walimang ganu walimang oro.

aper citer nihh?

:-D :-D :-D
huhuhu.. sebab aku buat promosi XxX hari tu.. wakakakaka

azlann1981
27-09-2006, 08:17 PM
:: DELETED BY ADMIN ::

wak konape pulok nih
kang kubo balango eah2 sihhh.
naye ajojo walimang ganu walimang oro.

aper citer nihh?

:-D :-D :-D

amenda la ko cakapkan nie wanzex...tak faham aku apako tulis...

azlann1981
27-09-2006, 08:19 PM
:: DELETED BY ADMIN ::

wak konape pulok nih
kang kubo balango eah2 sihhh.
naye ajojo walimang ganu walimang oro.

aper citer nihh?

:-D :-D :-D
huhuhu.. sebab aku buat promosi XxX hari tu.. wakakakaka

kekeke....aku ingat lagi apa yang ko tulis hari tu....time tu sempat gak ko buat promosi XxX.... :-D :-D

onetarmizi
27-09-2006, 09:44 PM
makk aiii 20hari dah dapat 10k tu..kita dok hentak dlm hyip 20hari pun blum tentu dapat, suku pun belum tentu..

Patutlah seronok buat kerja camni dapat duit senang..habistu bulan posa call girl ni mmg tak posa teruslah kan..klau tak camne nak main ngan dapat komisen..adui tak mau jd bohsia konon tapi kerja ni lg teruk dah ler dapat duit camtu at least bohsia takder plak buat mkn duit camni..

itulah klau ikut kawan yg tak betul, baik mana sekalipun mesti rosak..dunia dah akhir zaman..org melayu pun berani dah buat seks bebas ngan mane2 laki tak kira bangsa..org negro pun dia belasah nih bukan kira org camni janji dapat duit dan puaskan nafsu..klau camni kena AIDS baru tau :!:

jacksmith
27-09-2006, 10:36 PM
isk isk, sedih aku bangsa aku jadi cam nih

wanzex
27-09-2006, 11:01 PM
isk isk, sedih aku bangsa aku jadi cam nih

kita yg xkena mengena ne yg
dok sedih manjang. depa tu
senang lenang dpt 10, 20K.
moralnyer.....................???
WANG adalah segala2nyer.
;-) ;-) ;-)

wanzex
27-09-2006, 11:04 PM
sori double post

psylord
27-09-2006, 11:53 PM
hadehhh...ingatkan da sejuk thread nihh..hangat blk ....

the_vangardx
28-09-2006, 12:47 AM
itula..baru je aku login..ingat dah sejuk sekali dia up balik le :p

dakwah
28-09-2006, 12:49 AM
huhu.panas2... mcm kat melodi tv3

dakwah
28-09-2006, 12:49 AM
isk isk, sedih aku bangsa aku jadi cam nih

betul tu.. mcm mana lah leh jd mcm ni

azlann1981
28-09-2006, 05:11 AM
huhu.panas2... mcm kat melodi tv3

jom..kita terjah.... :-D

dakwah
28-09-2006, 05:14 AM
jom..kita terjah.... :-D

boleh.cameraman nya siapa?huhuhu

wanzex
28-09-2006, 06:08 AM
jom..kita terjah.... :-D

boleh.cameraman nya siapa?huhuhu

pihak bkuasa dok buat aperrr.
musti bkjasama... ler :-D jgn
buat mandai2, brk padanyer.... :smt021 :smt021 :smt021

frigid03
27-05-2008, 09:49 PM
ni bkn stakat call neh..:p

abahmu
27-05-2008, 09:53 PM
xda ke no kontek call girl tu?

aku nak buat interview gak ni :)) :)) :))

frigid03
27-05-2008, 09:55 PM
xda ke no kontek call girl tu?

aku nak buat interview gak ni :)) :)) :))

best tu..lom stat interview da ajak mandi:))

sniper_cr3w
27-05-2008, 09:58 PM
kalau call girl tu ajak aku , aku mesti cakap x nak .... x nak tunggu lama≤ :)

snowhazel_orange
27-05-2008, 10:05 PM
huhuhu adesh anak melayu!!!

wat malu jer..

abahmu
27-05-2008, 10:08 PM
huhuhu adesh anak melayu!!!

wat malu jer..

klu tgk dlm web sabul lg berlambak klip2 sex bdk2 melayu...nasib aku xda dlm tu :)) :)) :))


nak cari katna ye call girl ni...dulu pnh dpt budak MMU...aku dpt kot myspace..aku main hantam je..aku msg dia ajak main..dia kata boleh...1500 dia charge :D :D :D

saje je test myspace tu...bdk lawa...ID ape x ingat dh dlm myspace tu...

frigid03
27-05-2008, 10:10 PM
klu tgk dlm web sabul lg berlambak klip2 sex bdk2 melayu...nasib aku xda dlm tu :)) :)) :))


nak cari katna ye call girl ni...dulu pnh dpt budak MMU...aku dpt kot myspace..aku main hantam je..aku msg dia ajak main..dia kata boleh...1500 dia charge :D :D :D

saje je test myspace tu...bdk lawa...ID ape x ingat dh dlm myspace tu...

1500:o
kalo 150 bley gk yek abahmu:))

abahmu
27-05-2008, 10:11 PM
1500:o
kalo 150 bley gk yek abahmu:))

ko nak ke...klu nak nnt aku try cek dlm myspace aku hehehe...x sanggup aku bg 1500..klu free nak gak :)) :)) :))

frigid03
27-05-2008, 10:13 PM
ko nak ke...klu nak nnt aku try cek dlm myspace aku hehehe...x sanggup aku bg 1500..klu free nak gak :)) :)) :))

call girl takmola..aku nk call boy:))

abahmu
27-05-2008, 10:15 PM
call girl takmola..aku nk call boy:))

wow..advance ni :)) :)) :))

MANNIJAM
27-05-2008, 11:22 PM
boleh caya ker wartawan tu?......atk kan bayar rm250....sembang jer....mesti tak kuat sex ni...

ejoybaik
27-05-2008, 11:27 PM
takde sesapa ker nak bagi no tepon call girl tuh..
nak gak aku try call..
tak pon main2 misscall ker..

anuarinvestor
27-05-2008, 11:33 PM
wartawan tu sakit kot...tu yg x der rasa aper2...:)

waveVista
27-05-2008, 11:34 PM
ala search jer google 'KL escort girl' berlambak kuar nanti

anuarinvestor
27-05-2008, 11:35 PM
takde sesapa ker nak bagi no tepon call girl tuh..
nak gak aku try call..
tak pon main2 misscall ker..

"walk -in" terus jer bro.......x kan nak g tempat yg samer...kang kantoi kang:))

bintang4
27-05-2008, 11:37 PM
Rugi seh RM250 sejam..kalu kat siam rm250 tu cukup cover dua hari dua untuk tu..

beautifulmind
27-05-2008, 11:41 PM
http://i12.photobucket.com/albums/a209/kamsiah/Nasional_08201.jpg

gambar lama ni kan..

ejoybaik
27-05-2008, 11:42 PM
Rugi seh RM250 sejam..kalu kat siam rm250 tu cukup cover dua hari dua untuk tu..

wah.. nih macam biasa singgah ajer nih.. hahaha

bintang4
27-05-2008, 11:52 PM
wah.. nih macam biasa singgah ajer nih.. hahaha

Nengok2 negara org jer..:D :D

Gila Komik
27-05-2008, 11:56 PM
ceh ini citer lama daaaa...emm ade x no call girl ni hehehe

anuarinvestor
27-05-2008, 11:59 PM
makin panas lah malaysia ni.....emmm

Light
28-05-2008, 12:01 AM
heheheheheee..

DanielAriffin
28-05-2008, 12:03 AM
kekeke.....boleh percaya ker wartawan nie... :-D :-D
dua orang pula tu dia panggil... :-D

Hello geng..
Aku rasa dia balun dulu kot.. baru buat interview. :eek:

mikhail
28-05-2008, 12:03 AM
makin panas lah malaysia ni.....emmm

panaz cam islam hadhari,bakal2 nak dapat musibah malaysia ni kalo tak dibendung perkara ni,wartawan yg join sekaki tu tak kan tak usik,kucing kalo kenyang pon dia amik bau je ni kan manusia yg bernafsu hehehe....:D :D pk2 le sib wartawan tu.:eek: :eek:

ejus
28-05-2008, 12:08 AM
macam2 cara lah zaman skang nie..makin mudah plak tu...

mikhail
28-05-2008, 12:09 AM
macam2 cara lah zaman skang nie..makin mudah plak tu...

asal barang jadi duit bro kat kota ni hehehe....:eek: :eek:

waveVista
28-05-2008, 12:09 AM
aku jumpa nih

http://www.69sexygirl.com/
http://www.klescortmassage.com/

mikhail
28-05-2008, 12:10 AM
aku jumpa nih

http://www.69sexygirl.com/
http://www.klescortmassage.com/

best ni2x nak tumpang sekaki buleh ke?

NEMO
28-05-2008, 01:16 AM
aku jumpa nih

http://www.69sexygirl.com/
http://www.klescortmassage.com/

dah penah test ker:p

waveVista
28-05-2008, 01:22 AM
dah penah test ker:p

err tak penah :"> aku pemalu ngan pompuan :">
aku nak stacy jer :)paid :)paid

NEMO
28-05-2008, 01:27 AM
malu la konon...

waveVista
28-05-2008, 01:29 AM
malu la konon...

:p :p memang pemalu sakan

mista_forex
28-05-2008, 01:36 AM
mana la ko dapat link tu? dari bapak ayam ker?

St.Yong
28-05-2008, 01:46 AM
Meyimpang dah ni

monalito
28-05-2008, 04:44 AM
berbangga ke dengan kerje tu?

NEMO
28-05-2008, 04:49 AM
aku jumpa nih


http://www.klescortmassage.com/


callboy ni...:))

monalito
28-05-2008, 04:54 AM
ada ke melayu jd CallGirl?

sunnyfx
28-05-2008, 05:14 AM
Pompuan2 ni bagus campak kat negara afrika..
Baru tau langit tinggi rendah....
Suka melayan mat Amerika...
Selak kain tak rupa wanita....

Suka melayan mat Amerika..
Selak kain tak rupa wanita..
Hari ni suka riang gembira..
Lusa dapat AIDS baru nak berduka..

marley
28-05-2008, 05:21 AM
klu nk wat miskol je leh tak?:p

erDrAg00n
28-05-2008, 09:46 AM
xlh belah...makin terok...geli aku

aidiryatim
28-05-2008, 09:49 AM
klu nk wat miskol je leh tak?:p

m call pn nnt kena caj RM250 dlm bill tepon:)) :eek:

uTJoE
28-05-2008, 09:58 AM
kekeke.....boleh percaya ker wartawan nie... :-D :-D
dua orang pula tu dia panggil... :-D

ala...bagi la no agent call girl tu...makan sorang .. :eek: :eek: :eek:

:)cgrock :)cgrock

erDrAg00n
28-05-2008, 10:12 AM
ala...bagi la no agent call girl tu...makan sorang .. :eek: :eek: :eek:

:)cgrock :)cgrock

joe,joe...apa nk jadi nie???

p/s: jgn lupa panggil ak nanti...toron sama2:)) :))

marley
28-05-2008, 10:17 AM
joe,joe...apa nk jadi nie???

p/s: jgn lupa panggil ak nanti...toron sama2:)) :))

lama tak dgr prkataan toron :D

erDrAg00n
28-05-2008, 10:19 AM
lama tak dgr prkataan toron :D

adakah anda bekas mat rempit?

abahmu
29-05-2008, 03:37 AM
sape nk bdk johor yg tgh gersang..cal je leh terus ajak main hehehe...aku chat td channel kl...saje boring borak2 ngarut2 hahaha...aku mintak no..dia bg..then borak dlm fon..siap buat video call kat u...cantik..student utm...klu nak aku bg je no fon dia nnt....:)) :)) :))

sape nak mintak disini..jgn PM aku :D :D

NEMO
29-05-2008, 03:53 AM
sape nk bdk johor yg tgh gersang..cal je leh terus ajak main hehehe...aku chat td channel kl...saje boring borak2 ngarut2 hahaha...aku mintak no..dia bg..then borak dlm fon..siap buat video call kat u...cantik..student utm...klu nak aku bg je no fon dia nnt....:)) :)) :))

sape nak mintak disini..jgn PM aku :D :D

:o :o :o buek malu utm jer...


bak sini no fon nak nasihat ckit

abahmu
29-05-2008, 04:01 AM
:o :o :o buek malu utm jer...


bak sini no fon nak nasihat ckit

deleted hehe zara...

jgn bgtau aku yg bg :D :D :D

p/s mlm ni bini xda kat umah..tu la boleh masuk chatroom tu hehe...

NEMO
29-05-2008, 04:13 AM
0127447924 zara...

jgn bgtau aku yg bg :D :D :D

p/s mlm ni bini xda kat umah..tu la boleh masuk chatroom tu hehe...

ni abang senior nak kasi nasihat..:)) :))

abahmu
29-05-2008, 04:14 AM
ni abang senior nak kasi nasihat..:)) :))

sambil2 memancing :)) :)) :))

vedder9
29-05-2008, 02:25 PM
0127447924 zara...

jgn bgtau aku yg bg :D :D :D

p/s mlm ni bini xda kat umah..tu la boleh masuk chatroom tu hehe...

Aku call, dia x angkat pon :D

abahmu
29-05-2008, 04:15 PM
Aku call, dia x angkat pon :D

dia syak aku bg kot...xpe2..try cal lg 2-3 hari lg...hari ni dia marah kat aku...sbb aku janji dgn dia srh dtg kl la klu nak tu...sdgkan aku duk kat kota bharu :)) :)) :))

mesti dia bengang dgn aku hehe...

jarakkan skit dari hari ni..mgkn 2-3 hari lg dia lupa kot...

x pun try sms dia cakap ni kwn chat ni..dlm channel kl (YM)...pandai2 la kelentong hehe...

BizClub
29-05-2008, 04:23 PM
kalo la aku jumpa awal...
msti aku jaga baik2..
rugi wooo muka lawa tp hancuss...

tringat kt someone...:(

NEMO
29-05-2008, 04:24 PM
dia syak aku bg kot...xpe2..try cal lg 2-3 hari lg...hari ni dia marah kat aku...sbb aku janji dgn dia srh dtg kl la klu nak tu...sdgkan aku duk kat kota bharu :)) :)) :))

mesti dia bengang dgn aku hehe...

jarakkan skit dari hari ni..mgkn 2-3 hari lg dia lupa kot...

x pun try sms dia cakap ni kwn chat ni..dlm channel kl (YM)...pandai2 la kelentong hehe...

nyum nyum.....tgh nego ni:))

vedder9
29-05-2008, 04:27 PM
dia syak aku bg kot...xpe2..try cal lg 2-3 hari lg...hari ni dia marah kat aku...sbb aku janji dgn dia srh dtg kl la klu nak tu...sdgkan aku duk kat kota bharu :)) :)) :))

mesti dia bengang dgn aku hehe...

jarakkan skit dari hari ni..mgkn 2-3 hari lg dia lupa kot...

x pun try sms dia cakap ni kwn chat ni..dlm channel kl (YM)...pandai2 la kelentong hehe...

Xpa..aku try lagi tgh malam kang :))

frigid03
29-05-2008, 04:27 PM
nk suh aku usha ke..aku da kat jb neh:))

vedder9
29-05-2008, 04:34 PM
Abahmu..
ngko delete le nombor si zara tu..kang ramai2 org call dia..melepas plak aku :))

NEMO
30-05-2008, 01:07 AM
Abahmu..
ngko delete le nombor si zara tu..kang ramai2 org call dia..melepas plak aku :))

:eek: :eek: makan sorang nampak.....ada persaingan la baru kasanova

mikhail
30-05-2008, 02:26 AM
Abahmu..
ngko delete le nombor si zara tu..kang ramai2 org call dia..melepas plak aku :))


oooo....nak makan sorang2 kantoi tak ajak kawan2 join sekali,kawan2 pon nak makan kenduri gak,ada kene amik kupon ke nak tunggu turn harharhar....:eek: :eek:

ayob8899
30-05-2008, 02:31 AM
beratur 2...tunggu turn :eek: :-?

matola
30-05-2008, 02:33 AM
bukan kene amik kupon tp kene tunggu no dpanggil....wakakakaka

matola
30-05-2008, 02:34 AM
bile nak turn aku nie....

NEMO
30-05-2008, 02:34 AM
sape cepat dia dapt...sape lambat melopong

abahmu
30-05-2008, 02:49 AM
mak oii..ramainya..lg senang klu org tu cal dgn no johor..mesti dia angkat kan..

NEMO
30-05-2008, 02:52 AM
mak oii..ramainya..lg senang klu org tu cal dgn no johor..mesti dia angkat kan..

minah ni jinak2 merpati ni

vedder9
30-05-2008, 07:38 AM
:eek: :eek: makan sorang nampak.....ada persaingan la baru kasanova

Korang yang kat Johor le dapat bantai dulu, aku kat sempadan Thai nie sure last person-nye :))

wisezairy
31-05-2008, 08:03 PM
to be advised

strange_hole
31-05-2008, 08:17 PM
>>>>Perbualan bagaimanapun terhenti apabila Anne menerima panggilan telefon daripada seseorang.<<<<

MA: Berapa bayaran?
ANNE: Sama saja. Berbual pun RM250.


Masa tu Anne terima panggilan telefon atau tengah buat keje ngan wartawan tu... :eek: :eek: :eek: :eek:


:-? :-? :-?
next..

mikhail
31-05-2008, 10:01 PM
Korang yang kat Johor le dapat bantai dulu, aku kat sempadan Thai nie sure last person-nye :))

Ala! kau ni daripada kau turun johor semata nak amik kupon lebih baik kau pegi kat sebelah tu je,beribu2 lemon menunggu tak payah nak amik kupon harharhar....:eek: :eek:

vedder9
02-06-2008, 07:53 AM
Ala! kau ni daripada kau turun johor semata nak amik kupon lebih baik kau pegi kat sebelah tu je,beribu2 lemon menunggu tak payah nak amik kupon harharhar....:eek: :eek:

Blah sini dah macam terowong keretapi dah bro.. :))

PanDa GoLD
02-06-2008, 08:01 AM
wArTAWAN yERK??
hUhU..
KtEWr pUN maNE tAU yG dISEbALiK tAbIR TuH..
hUhU

azwe17
02-06-2008, 11:00 AM
memang wartawan ni pun guna jugak ni...

kptm
02-06-2008, 04:00 PM
dirumah tak mesra alam

walidshauqi
28-09-2009, 12:55 AM
aku macam penah baca je artikel ni kat mustika ...

Dzoolhelmiô
28-09-2009, 01:00 AM
suara mmg manje

aku PM dia tak reply pon :D

haudli
28-09-2009, 01:02 AM
aku PM dia tak reply pon :D

pm xdenga sore.dia pun baru 1x post..

haudli
28-09-2009, 01:03 AM
aku bukak info dia,tuan adar tgh pantau lak...jgn la tuan adar nampak id aku kat situ..

haudli
28-09-2009, 01:04 AM
cik sukan,xde nasehat ke?
cuba2 la bramah ngan ayu ni..

NEMO
28-09-2009, 01:04 AM
aku PM dia tak reply pon :D

callgirl mana layan pm bro..dah nama pun call..:))

Dzoolhelmiô
28-09-2009, 01:06 AM
callgirl mana layan pm bro..dah nama pun call..:))

aku nak tanya harga je :))

the_ultimatez_najman
28-09-2009, 01:07 AM
pengorek yg baek hati..hekhekhe

haudli
28-09-2009, 01:08 AM
aku nak tanya harga je :))

die tgh tengok sape yg berminat,ko post je no ko kat sini,nanti dia miscall.
tp kalau melihat kepada avatar ko tu,confirm dia caj lebih dr biasa..

the_ultimatez_najman
28-09-2009, 01:10 AM
wakaka...tambi pon nak gak jdi call girl

Dzoolhelmiô
28-09-2009, 01:10 AM
die tgh tengok sape yg berminat,ko post je no ko kat sini,nanti dia miscall.
tp kalau melihat kepada avatar ko tu,confirm dia caj lebih dr biasa..

tak boleh post no aku

nanti call boy lak call :D

NEMO
28-09-2009, 01:11 AM
la...kena tipu ker...

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:12 AM
la...kena tipu ker...

aku dah test nemo.. mmg berkari palit punya :eek::eek::eek::eek:

haudli
28-09-2009, 01:12 AM
tak boleh post no aku

nanti call boy lak call :D

call boy mmg suke mulut beso bro..
cuba call no 1 lagi.
ringtone lagu siti(raya)

CikSukan
28-09-2009, 01:12 AM
cik sukan,xde nasehat ke?
cuba2 la bramah ngan ayu ni..

Ermm..Ni si Ayu ni jumpa melalui search engine lah ni.#:-S Cukuplah hanya ada satu forum underground jer di Malaysia yg berurusniaga benda ni. Takyahlah kita panjangkan perkara mungkar macam ni.

Kalau saya admin, saya delete jer post dia tu, banyak buruk dari baik :)

haudli
28-09-2009, 01:14 AM
Ermm..Ni si Ayu ni jumpa melalui search engine lah ni.#:-S Cukuplah hanya ada satu forum underground jer di Malaysia yg berurusniaga benda ni. Takyahlah kita panjangkan perkara mungkar macam ni.

Kalau saya admin, saya delete jer post dia tu, banyak buruk dari baik :)

setuju sangat nih

the_ultimatez_najman
28-09-2009, 01:14 AM
Ermm..Ni si Ayu ni jumpa melalui search engine lah ni.#:-S Cukuplah hanya ada satu forum underground jer di Malaysia yg berurusniaga benda ni. Takyahlah kita panjangkan perkara mungkar macam ni.

Kalau saya admin, saya delete jer post dia tu, banyak buruk dari baik :)

apekah forum itu?

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:14 AM
Ermm..Ni si Ayu ni jumpa melalui search engine lah ni.#:-S Cukuplah hanya ada satu forum underground jer di Malaysia yg berurusniaga benda ni. Takyahlah kita panjangkan perkara mungkar macam ni.

Kalau saya admin, saya delete jer post dia tu, banyak buruk dari baik :)

tipu jer tuh wehhhh.. aku saja test tadi " sini india lahh" :eek::eek::eek:

haudli
28-09-2009, 01:14 AM
tuan bedul duk diam je..sibuk memorex ke?

adar
28-09-2009, 01:15 AM
dey tambi, apa kes pos no palsu. hampa harapan aku beb :eek:

haudli
28-09-2009, 01:15 AM
dey tambi, apa kes pos no palsu. hampa harapan aku beb :eek:

aiyak..tuan adar da besuara..

Dzoolhelmiô
28-09-2009, 01:16 AM
call boy mmg suke mulut beso bro..
cuba call no 1 lagi.
ringtone lagu siti(raya)

hahaha

biar betul bro

ntah aci mana yg jawab nanti

roBUST
28-09-2009, 01:16 AM
Ermm..Ni si Ayu ni jumpa melalui search engine lah ni.#:-S Cukuplah hanya ada satu forum underground jer di Malaysia yg berurusniaga benda ni. Takyahlah kita panjangkan perkara mungkar macam ni.

Kalau saya admin, saya delete jer post dia tu, banyak buruk dari baik :)

delete jer ayu ni..bhaye ni..t rusak CG ni:-?

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:17 AM
callgirl +6016 - 6600443

malas nak test dah nanti yang ni plak sarjan palit plak :eek::eek::eek:

adar
28-09-2009, 01:17 AM
Ermm..Ni si Ayu ni jumpa melalui search engine lah ni.#:-S Cukuplah hanya ada satu forum underground jer di Malaysia yg berurusniaga benda ni. Takyahlah kita panjangkan perkara mungkar macam ni.

Kalau saya admin, saya delete jer post dia tu, banyak buruk dari baik :)

tu no palsu la. kalo no melayu td mmg aku delete dah sbb tak mau aniaya bangsa sendiri. india? sendiri bikin la.

Dzoolhelmiô
28-09-2009, 01:18 AM
tenuk_belang, roBUST, thegreathafiz1, zerotech, viper207, MOD jr., sukan4Dhyip, sandaldm, the_ultimatez_najman, fuad.ismail, smartincome, bedul, loqueila, Overclock, Arxtivation, kawe78, wak lan, bdk nakal, skateedge, ID_ayu

ramai yg berhajat nie :D

viper207
28-09-2009, 01:18 AM
malas nak test dah nanti yang ni plak sarjan palit plak :eek::eek::eek:

yang nie laa paling best... mantap lagi baru umur 29 :eek::eek:

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:19 AM
tu no palsu la. kalo no melayu td mmg aku delete dah sbb tak mau aniaya bangsa sendiri. india? sendiri bikin la.

a ahh india... aku dah test msg tak balas, call kalu sekali dia jawab daaa " sini india laaa" :o:o:o:o

haudli
28-09-2009, 01:19 AM
hahaha

biar betul bro

ntah aci mana yg jawab nanti

coba coba jgn coba,kelak rasa ikut selera.kalau coba nanti senyum muka,hari2 te pk dia..lalalala

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:19 AM
yang nie laa paling best... mantap lagi baru umur 29 :eek::eek:

hohohoho liat tuh wehhhhhhhh silap2 dapat kapten sepaku berasa kari seminggu :eek::eek::eek:

adar
28-09-2009, 01:22 AM
a ahh india... aku dah test msg tak balas, call kalu sekali dia jawab daaa " sini india laaa" :o:o:o:o

ntah sape lah dengki kat india tu. tak pasal2 no naik kat CG :))

aku call td nak pastikan kot2 gadis melayu kena aniaya ke. mana tau dah break dgn pakwe, pastu pakwe bubuh no phone dlm tenet. laki skrg banyak tak leh pakai.

roBUST
28-09-2009, 01:22 AM
ramai yg berhajat nie :D

aku pn ader:eek:

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:23 AM
ntah sape lah dengki kat india tu. tak pasal2 no naik kat CG :))

aku call td nak pastikan kot2 gadis melayu kena aniaya ke. mana tau dah break dgn pakwe, pastu pakwe bubuh no phone dlm tenet. laki skrg banyak tak leh pakai.

aku test saja menggatal... nak tengok lagu mana... sekali berkari.. gelak aku :eek::eek::eek:

CikSukan
28-09-2009, 01:24 AM
ntah sape lah dengki kat india tu. tak pasal2 no naik kat CG :))

aku call td nak pastikan kot2 gadis melayu kena aniaya ke. mana tau dah break dgn pakwe, pastu pakwe bubuh no phone dlm tenet. laki skrg banyak tak leh pakai.

Pompuan pun sama gak, pakwe tinggalkan dia bagi No.Phone sepah kat kelab gay melayu..Rosak2#:-S

viper207
28-09-2009, 01:25 AM
aku test saja menggatal... nak tengok lagu mana... sekali berkari.. gelak aku :eek::eek::eek:

kalau cam avatar cik sukan :">:">

aku dah ajak kahwin dah :eek::eek::eek:

roBUST
28-09-2009, 01:25 AM
Pompuan pun sama gak, pakwe tinggalkan dia bagi No.Phone sepah kat kelab gay melayu..Rosak2#:-S

camne tau ni?:-?:-?:-?

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:25 AM
Pompuan pun sama gak, pakwe tinggalkan dia bagi No.Phone sepah kat kelab gay melayu..Rosak2#:-S

kalu kena gay ngan les mcmna plak? sama2 bagi no pon ke apa :D:D:D

haudli
28-09-2009, 01:25 AM
kalau cam avatar cik sukan :">:">

aku dah ajak kahwin dah :eek::eek::eek:

aku bg hantaran paling tinggi,,,

hafizuka
28-09-2009, 01:26 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 108 (19 members and 89 guests)
hafizuka, fx_selamber, haudli, thegreathafiz1, viper207, sukan4Dhyip, ViosGates, zerotech, qaz123, tenuk_belang, tatan, the_ultimatez_najman, fuad.ismail, smartincome, kawe78, wak lan, bdk nakal, skateedge, ID_ayu

dasat sambutan

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:27 AM
aku bg hantaran paling tinggi,,,

avatar cik sukan sama cam member aku kat u dulu2.. sebijik sama

hafizuka
28-09-2009, 01:27 AM
aku pun nak jadi wartawan la, 3 4 hari lagi aku letak interview aku lak huhuhuhuh

haudli
28-09-2009, 01:28 AM
avatar cik sukan sama cam member aku kat u dulu2.. sebijik sama

aik,aku pun ada member yg syok kat aku same muka ngan cik sukan..

CikSukan
28-09-2009, 01:28 AM
kalau cam avatar cik sukan :">:">

aku dah ajak kahwin dah :eek::eek::eek:

Tu yg sebaiknya, yg bujang berkahwin nikah elok2...Yg laki orang dah mengenyam tak tahan nak tukar2 rasa berpoligamy lah mintak dengan bini nak kahwin satu lagi..

Kalau desperado bujang bawak2lah berpuasa 6 dibulan syawal ni, lagi pekdah.

viper207
28-09-2009, 01:28 AM
hohohoho liat tuh wehhhhhhhh silap2 dapat kapten sepaku berasa kari seminggu :eek::eek::eek:

tiba boleh pulak die sibuk malam nie.... budak2 cg call :eek::eek::eek:

roBUST
28-09-2009, 01:29 AM
Tu yg sebaiknya, yg bujang berkahwin nikah elok2...Yg laki orang dah mengenyam tak tahan nak tukar2 rasa berpoligamy lah mintak dengan bini nak kahwin satu lagi..

Kalau desperado bujang bawak2lah berpuasa 6 dibulan syawal ni, lagi pekdah.

baik cik cukan:p:p:p

haudli
28-09-2009, 01:30 AM
Tu yg sebaiknya, yg bujang berkahwin nikah elok2...Yg laki orang dah mengenyam tak tahan nak tukar2 rasa berpoligamy lah mintak dengan bini nak kahwin satu lagi..

Kalau desperado bujang bawak2lah berpuasa 6 dibulan syawal ni, lagi pekdah.

cik sukan da kawen???

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:30 AM
aik,aku pun ada member yg syok kat aku same muka ngan cik sukan..

tul aaaa dulu orang panggei member aku tuh "siah lompat gagak" :eek::eek::eek:

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:31 AM
tiba boleh pulak die sibuk malam nie.... budak2 cg call :eek::eek::eek:

ayat tak boleh blah tadi aku dengar " sini india lahhh" :eek::eek::eek:

haudli
28-09-2009, 01:32 AM
tul aaaa dulu orang panggei member aku tuh siah lompat gagak :eek::eek::eek:


sejenis sukan ye...:-?

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:35 AM
sejenis sukan ye...:-?

bukan aaaa, aku merujuk pada member aku muka sama cam cik sukan... cara dia berjalan tuh mcm gagak melompat2

haudli
28-09-2009, 01:36 AM
bukan aaaa, aku merujuk pada member aku muka sama cam cik sukan... cara dia berjalan tuh mcm gagak melompat2

hahahaha,sib baik x sama ngan cik sukan aku..

sweezer
28-09-2009, 01:36 AM
mana nak carik call girl ni hah?
malas nak kuar umah... nak semua delivery jerk mcm McD:D

haudli
28-09-2009, 01:36 AM
mana nak carik call girl ni hah?
malas nak kuar umah... nak semua delivery jerk mcm McD:D

bole oder ngan adamma

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:38 AM
mana nak carik call girl ni hah?
malas nak kuar umah... nak semua delivery jerk mcm McD:D

wahahaha.... ko leh dpt banyak daaaa... :D:D:D:D

NEMO
28-09-2009, 01:39 AM
aku test saja menggatal... nak tengok lagu mana... sekali berkari.. gelak aku :eek::eek::eek:

berkari..ades.....kalu karipap ok gak..

hafizuka
28-09-2009, 01:40 AM
aik abe goldfinger pun kek sini gak hehehe bosan asyik tgk saham ngan property ke bang :D

Ahmad07
28-09-2009, 01:45 AM
sape up balik topik tahun 2006 nih??

notrexdame
28-09-2009, 01:46 AM
adusss thread zaman purba ni dah jadi pujaan

thegreathafiz1
28-09-2009, 01:50 AM
bahya gakk... nanti jiran cakap aku bapak ayam lak nanti:))

ko patut ajak akuuuuuu :eek::eek::eek::eek:

sweezer
28-09-2009, 01:50 AM
wahahaha.... ko leh dpt banyak daaaa... :D:D:D:D

bahya gakk... nanti jiran cakap aku bapak ayam lak nanti:))

NEMO
28-09-2009, 01:51 AM
bukan ada org up..tapi orang cari pelanggan

sweezer
28-09-2009, 01:51 AM
adusss thread zaman purba ni dah jadi pujaan

thread jer zaman purba tp call girl mmg dok on selalu:D

notrexdame
28-09-2009, 01:53 AM
thread jer zaman purba tp call girl mmg dok on selalu:D


berkari punya ke ko call? :p:eek:

sweezer
28-09-2009, 01:58 AM
berkari punya ke ko call? :p:eek:

kari hindustan berselera apa:D

notrexdame
28-09-2009, 02:03 AM
kari hindustan berselera apa:D

panas wooo :p

sweezer
28-09-2009, 02:05 AM
ko patut ajak akuuuuuu :eek::eek::eek::eek:

makan dalam talam laaa nanti.... sama2 gaul sama2 suap:eek:

Procodine
28-09-2009, 02:09 AM
uish..
ramai betui tokei call girl nie,
meh pm aku satu dua no tepon..
:))

eLLYaNa
28-09-2009, 02:11 AM
malas nak test dah nanti yang ni plak sarjan palit plak :eek::eek::eek:

mcm kenal je no tu:))

acan
28-09-2009, 02:15 AM
laku btol biz call girl mlm ni..

izack1981
28-09-2009, 02:19 AM
laku btol biz call girl mlm ni..


Acan macam minat nak try je tu...huhuhu...

P/S: Adehh..macam ni pun ada..Rosak budak2 skrg nie..

aku_adeq
09-10-2009, 02:48 PM
aku xrasa la reporter tu xsebat..klu dia jamah pown mana korang tau kan?lg 1 xkan la dia nk tulis yg dia test, n rasa camner..pe la korang nih...kucing dpt ikan mst la meleleh air liur..free lak tu company byr..hihihi..

kancil biru
09-10-2009, 03:13 PM
manusia yg kurang sangat didikan agama

man_spaq
09-10-2009, 03:20 PM
itu cerita yg dia rakam....yg off record nyer lain citer :D :D :D

mana ada kucing x makan ikan...hahahahahha

serban hitam
09-10-2009, 03:33 PM
MA: Malaslah, bekas US Navy. Lain kalilah. Terima kasih.
MIMI: Patutnya saya yang kena terima kasih. Selamat saya... kalau semua ‚Äėcustomer‚Äô macam ini, syukur.

MA: Mana boleh terus balik. Nanti jad pandang Perakam suara.
MIMI: Apa perekam suara Bang kerja Pa.

MA: wartawan tapi dah habis kerja dah.
MIMI::P

clorox_bersih
09-10-2009, 03:35 PM
hehehe gilaleh tahan godaan wartawan nie.. leh cayerr ke..

hahahaahah

ni mesti citenye dah kene cut dengan FINAS ni :)):)):))

lwashere
09-10-2009, 03:42 PM
percaya jele ngan wartawarn tu :)):))

rajaduit
09-10-2009, 03:49 PM
Aku baca dialog wartawan tu tak sampai 5 Minit,
takkan tu je sembang dia. kena bayar Mahal tu..
Cam tak caya je wartawan tu tak wat pa... hahahaha

clorox_bersih
09-10-2009, 03:55 PM
Aku baca dialog wartawan tu tak sampai 5 Minit,
takkan tu je sembang dia. kena bayar Mahal tu..
Cam tak caya je wartawan tu tak wat pa... hahahaha

kiki..tah2 wartawan tu tengah berlakon je kot dengan kawan dia kot..:)):))

nazri proshopbowler
09-10-2009, 03:56 PM
aku duk rasa yg wartawan ni buat cite sendiri je..nk bg paper dia laku. tu yg dialog dia pendek sgt.. haahaha.

ShamsurizaHusain
09-10-2009, 04:03 PM
Betul ke dialog tu. mcm rekaan jer.

chaosiky
09-10-2009, 04:03 PM
aku rasa wartawan ni borak slps servis la.....
baca dialog pn tak smpi 5 minit.....

NmY
09-10-2009, 04:15 PM
aku rasa wartawan ni borak slps servis la.....
baca dialog pn tak smpi 5 minit.....

reporter tu wat alim2 kucing jer kot....

brozul
09-10-2009, 04:24 PM
mana girl aku nak call ni?

ada ke?

NEMO
09-10-2009, 04:26 PM
2006 punya thread..............skrg call girl dah pakai tektik online dah

atzai
09-10-2009, 04:43 PM
ha..ha..ha
bolih caya ke ni
mcm dibuat-buat je cerita nya
kalau betul la...meh sini alamat web nya
nak call tengok.....he..he..he..

degawan_duit
09-10-2009, 04:48 PM
hehe.. wartawan niee reka je cerita tuh... nak bagi surat kabo terjual

Tokey.Site
09-10-2009, 04:49 PM
wartawan tu dah langgan tu
pastu no fon sorok , senang carik stok bila emergency

zulkifly2z
09-10-2009, 04:54 PM
tanjung balai.......

mangkaq
09-10-2009, 05:28 PM
Ada niat nak tobat tu!!!!apa punya org ada pemikiran macam tu!!!

haudli
09-10-2009, 05:41 PM
naik balik thread PAN47 ni ye...

eday84
09-10-2009, 06:02 PM
hurmm ramai ke us navy dh pki ni..
bolos saja lak nanti haha

habiburrahman
09-10-2009, 06:15 PM
apasal adik aku tetibe naik nie?? :eek:

zeroyjk
09-10-2009, 06:38 PM
zaman sekarang duit diutamakan....
duit lagi penting drp semua... any comment?

ceria28
09-10-2009, 06:45 PM
zaman sekarang duit diutamakan....
duit lagi penting drp semua... any comment?

Begitu lah gamaknya. Asal celik mata aje duit kerana segala2nya perlukan duit tetapi duit bukanlah segala2nya.

sunnyfx
09-10-2009, 06:51 PM
hurmm ramai ke us navy dh pki ni..
bolos saja lak nanti haha

US navy tu dtg sekapal beso bro.... memang tahap rabak dah tu.... aku kalo jenis mat saleh, mat bangla, pakistan semua dia sumbat , memang hilang selera. Baik aku cari SPA yang ada amoi made in China pergi berurut. :eek: :eek:

sunnyfx
09-10-2009, 06:52 PM
Ada made in Johor plak tu call girl ni. Hag thuii.....buat malu aku jer...

ferriz
09-10-2009, 07:03 PM
kehkeh..lawak btul wartawan tu..xkn sembang je kot :))

razif1224
09-10-2009, 07:13 PM
melayu yang layu nie...

kodek
09-10-2009, 07:22 PM
kehkeh..lawak btul wartawan tu..xkn sembang je kot :))

die tulis ape yg die sembang jer .. yg tak sembang mane leh tulis dlm paper .. hahaha .. alang2 company dah tanggung .. :)paid

viper207
20-02-2011, 08:16 AM
kehkeh..lawak btul wartawan tu..xkn sembang je kot :))

biase ler ayat caber... ntah2 die pelanggan tetap kot :))

kama_rull
20-02-2011, 08:29 AM
tak de nombor tel call girl tu ker?

viper207
20-02-2011, 08:31 AM
tak de nombor tel call girl tu ker?

tu laa xde sape2 nak share ker :">

a b c d e f
20-02-2011, 10:09 AM
yang 'tauke' dia bangsa apa?

aku_lapar_giler
20-02-2011, 10:15 AM
hekelleh.. ye2 je MA ni. xkn x layan kot...muahaha. mnipu tol la...

nass8085
20-02-2011, 10:18 AM
siapa ada nombor call girl 2 or nombor company 2, SHARE la. sangap2 bole try. :"> eh eh eh tak. kawan sy yg nak nombor 2. dia yg nak try.