PDA

View Full Version : Rumah/Hartanah untuk di jual - Puchong Area


salmiah_salim
05-05-2009, 11:33 AM
Salam semua,

Berikut saya senarai kan beberapa Hartanah/Rumah yang ingin di jual untuk Puchong Area:-

1. 3rd Floor, Jalan Utama 2/1, Taman Perindustrian Puchong Utama
895 sq. ft., Apartment
RM75,000.00

2. 10th Floor, Jalan Permai 2/4, Taman Puchong Permai
625 sq. ft., Flat
RM75,000.00

3. 10th Floor, Jalan Permai 2/1, Taman Puchong Permai
652 sq. ft., Flat
RM75,000.00

4. 4th Floor, Block A, Taman Puchong Permai
585 sq. ft., Flat
RM60,000.00

5. Jalan Teratai 6, Taman Puchong Perdana
990 sq. ft., Double Storey Terrace
RM160,000.00

* Deposit serendah RM500.00
* Harga boleh runding
* Permohonan Pinjaman Perumahan akan diuruskan
* Khidmat nasihat guaman juga tersedia

Jangan lepaskan peluang ini!!!!!!
Sila hubungi saya segera di talian yang tertera

salmiah_salim
05-05-2009, 01:15 PM
:)cgrockKepada semua member-member cg, pertanyaan saudara/saudari di alu-alukan.

salmiah_salim
05-05-2009, 06:17 PM
:)cgrockKepada semua member-member cg, pertanyaan saudara/saudari di alu-alukan.

tak der ker member-member CG yang berminat bak beli rumah??? :((

qtub
06-05-2009, 12:28 PM
Hi, kat area lain ada tak? seri kembangan/bandar baru bangi ke?
Tq

adar
06-05-2009, 12:32 PM
:)):)) TT tak nak berniaga kot. mlm td aku call 2 kali tak angkat.

yg jln teratai 6 tu, 18x55 kan? kecik la TT. freehold ke?

aku ada usha kat putra prima, dlm 200K, 20x70 leh dpt. freehold gak. adeh...

salmiah_salim
07-05-2009, 01:05 PM
:)):)) TT tak nak berniaga kot. mlm td aku call 2 kali tak angkat.

yg jln teratai 6 tu, 18x55 kan? kecik la TT. freehold ke?

aku ada usha kat putra prima, dlm 200K, 20x70 leh dpt. freehold gak. adeh...

sori lah bro tak angkat aku dah tido lar. letih..... itu market price.

salmiah_salim
07-05-2009, 01:08 PM
hi, kat area lain ada tak? Seri kembangan/bandar baru bangi ke?
Tq

cek pm bro....:d

Zul.H
07-05-2009, 03:47 PM
:)):)) TT tak nak berniaga kot. mlm td aku call 2 kali tak angkat.

yg jln teratai 6 tu, 18x55 kan? kecik la TT. freehold ke?

aku ada usha kat putra prima, dlm 200K, 20x70 leh dpt. freehold gak. adeh...


Putra Prima

Komposisi penduduk :

95 % cina

4 % lain-lain

Melayu kurang 1 %


cuba cek dalam lama web KPKT

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4147845#post4147845

adar
07-05-2009, 09:48 PM
Putra Prima

Komposisi penduduk :

95 % cina

4 % lain-lain

Melayu kurang 1 %


cuba cek dalam lama web KPKT

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4147845#post4147845

omak ai... mcm tak best je duduk puchong ni. penuh gn cina je. better duduk shah alam tp cam jauh je dr tempat kerja. :((

salmiah_salim
08-05-2009, 11:29 AM
omak ai... mcm tak best je duduk puchong ni. penuh gn cina je. better duduk shah alam tp cam jauh je dr tempat kerja. :((

keje kat maner Tuan???

cdan
01-07-2009, 01:51 AM
Teman tolong bump sikit untuk TT...
tengah mengintai2 juga rumah below MV...hehe...

elan
02-07-2009, 07:16 PM
Teman tolong bump sikit untuk TT...
tengah mengintai2 juga rumah below MV...hehe...

sama le mcm aku, tgh mengintai rumah yang blow MV...:)):))

adranath
02-07-2009, 09:37 PM
rumah lelong aku nak..:)

cdan
02-07-2009, 11:26 PM
rumah lelong aku nak..:)

jom intai rumah lelong disini --> http://jom2lelong.blogspot.com/