PDA

View Full Version : [Jual/Beli] Rumah 3 Bilik Di Johor Bahru


Pages : [1] 2 3

smartincome
29-04-2009, 07:14 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 4.6%

BAYARAN BULANAN DARI RM490

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat
2)Rumah 2 Tingkat
3)Rumah Semi-D
4)Rumah Bungalow

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank
6)Laporan Kredit dari Bank Negara

Maklumat Lanjut:-

aspirasi.group@gmail.com

smartincome
30-04-2009, 02:52 PM
Rumah Untuk Dijual

Jalan Bacang, Taman Kota Masai

owndferra
30-04-2009, 03:55 PM
waaa..ini sudah bgs...

jah2008
30-04-2009, 09:12 PM
kalau meniaga sendiri, ape dokumen diperlukan? kalau nak beli rumah harga dlm rm250k, ape syarat nak lulus loan?

smartincome
01-05-2009, 02:56 PM
Jika berniaga sendiri,

Dokumen Yang Diperlukan ialah:-

- Business Registration
- 3 Month Current Account Statement
- J Form
- Saving Account
- IC Photocopy


Syarat nak lulus berpandukan pada kekuatan dokumen dan Akaun bank anda, dan atas budi bicara pihak bank.

smartincome
04-05-2009, 04:37 PM
Sesiapa yang berminat??

Boleh hubungi TT.

smartincome
05-05-2009, 05:13 PM
Rumah untuk dijual..

Jalan Betik

Jalan Bacang

Taman kota Masai..

smartincome
07-05-2009, 11:21 AM
Taman Scientex

Untuk dijual.....

smartincome
08-05-2009, 07:24 PM
Berminat nak tahu lanjut,

Tentang proses pembelian.

Boleh hubungi saya.

smartincome
12-05-2009, 02:58 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM453

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank



Jom beli Rumah...

Peluang memiliki rumah sendiri di masa interest tengah rendah..

agrofutures
13-05-2009, 06:16 PM
tuan carikan buyer ke kalo ada rumah nak jual?
mertua saya ada rumah nak jual, nanti saya tanyakan..

smartincome
18-05-2009, 12:17 PM
Ok. Bro..

Apa hal contact saya..

smartincome
27-05-2009, 02:01 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM453

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank



Miliki Rumah Idaman anda sekarang. Sementara Interest masih rendah...

smartincome
30-05-2009, 10:40 PM
Miliki rumah Idaman anda hanya dengan cara termudah...

smartincome
01-06-2009, 10:10 PM
Rumah untuk dijual:-

Area Kota Masai.
- Jalan Bacang
- Jalan Nenas

Pinjaman Sehingga 100%...

Chut
01-06-2009, 10:50 PM
Tuan tolong carikan buyer rumah teres 2 tingkat, pemilik bekas pensyarah UTM lokasi Taman Sri Skudai..dekat ngan UTM , Taman U ...dia mintak tolong jualkan..dia pindah ke UTM KL,apa-apa hal PM kawan..harga lebih murah dari market price

smartincome
09-06-2009, 12:06 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM453

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

smartincome
14-06-2009, 03:01 PM
Jom Beli Rumah....

Tanpa Deposit...

Pinjaman Sehingga 100%..

smartincome
16-06-2009, 03:02 PM
Rumah Untuk Dijual


Taman Flora Height
- Jalan Seroja. Rumah sudah di tile sepenuhnya....
- 20 x 70

smartincome
27-06-2009, 02:20 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM408*

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

smartincome
18-07-2009, 01:40 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM408*

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

Percuma LCD TV Samsung 32inch

nonama
20-07-2009, 11:28 AM
bro, kwn tgh mencari umah teres 2 tkt area JB, Skudai ke perling ke Austin ke yg dah renovate ade ke? kalau ade PM kwn k... thx

smartincome
20-07-2009, 06:54 PM
bro, kwn tgh mencari umah teres 2 tkt area JB, Skudai ke perling ke Austin ke yg dah renovate ade ke? kalau ade PM kwn k... thx

Salam... bro boleh bagi contact no?

Kawan akan call bro.

smartincome
21-07-2009, 04:00 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM408*

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

Percuma LCD TV Samsung 32inch

smartincome
26-07-2009, 01:46 PM
B.U.M.P Today....

smartincome
27-07-2009, 03:37 PM
B.U.M.P Today....

smartincome
31-07-2009, 02:53 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM408*

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

Percuma LCD TV Samsung 32inch

smartincome
12-08-2009, 04:18 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM408*

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

Percuma LCD TV Samsung 32inch

moneymaker3000
12-08-2009, 04:26 PM
rumah2 kat jb skang harga turun kan?

AlchemisT
12-08-2009, 04:33 PM
kat jb byk umah nak jual..murah2 lak tu...
bump utk TT

smartincome
13-08-2009, 12:05 AM
rumah2 kat jb skang harga turun kan?


Harga Rumah tak turun bro...

Kalau harga tak naik, harga maintain aje:D

Tak nak beli rumah kat jb ni...

Buat sewakan...

smartincome
13-08-2009, 12:12 AM
kat jb byk umah nak jual..murah2 lak tu...
bump utk TT

Bro AlchemisT..

Bila free? jom duk minum...

smartincome
21-08-2009, 01:59 PM
Sesiapa yang nak Jual Rumah 3bilik...

Di Area JB...

Boleh hubungi saya..

smartincome
31-08-2009, 10:53 PM
Ingin mencari Rumah untuk dijual di Kawasan Taman Kota Masai.

Rumah Teres 3Bilik.

Jalan Bacang, Jambu, Nenas, Ciku, Betik...

smartincome
03-09-2009, 01:55 PM
Up sket...

sarialong
03-09-2009, 03:22 PM
menarik nih..aku akan menyusul kemdian

theBLOGGERboy
03-09-2009, 03:28 PM
peh bro ayat ko jom beli rumah tu agak menyeramkan..
wakaka, ayat ko cam umah senget dua..:D
pape pon aq stay jer ngan mak aq.:D

smartincome
05-09-2009, 01:07 PM
peh bro ayat ko jom beli rumah tu agak menyeramkan..
wakaka, ayat ko cam umah senget dua..:D
pape pon aq stay jer ngan mak aq.:D

Betul Harga Rumah bukan seringgit dua, tapi sampai bila nak duduk bawak ketiak mak:D, jgn marah bro, gurau aje...

Jika bro beli, tapi tak nak duduk, bro boleh sewakan.

Boleh jadi Tuan Rumah Jutawan...:)

smartincome
09-09-2009, 11:33 AM
menarik nih..aku akan menyusul kemdian


Jom jumpa kat Gathering JB, Sabtu ni...:D

smartincome
27-09-2009, 04:53 PM
Sesiapa yang berminat nak beli Rumah di kawasan Johor Bahru boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut....

evilgoodguy
29-09-2009, 08:07 PM
Sesiapa yang berminat nak beli Rumah di kawasan Johor Bahru boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut....

bump....bump

smartincome
01-10-2009, 09:54 PM
Anda nak beli @ jual rumah?

Sila hubungi saya sebagai konsultan anda...

lestari17
03-10-2009, 07:51 PM
TT, sy nak cari umah jgk ni..... Area Tmn Perling, Bandar Baru Uda, Taman Uda Utama...harga 100k.... ~X(~X(~X(

lestari17
03-10-2009, 07:54 PM
TT kalau Boleh email sy yup..... alamall83@yahoo.com.my~X(~X(

azam575
03-10-2009, 08:33 PM
TT, sy nak cari umah jgk ni..... Area Tmn Perling, Bandar Baru Uda, Taman Uda Utama...harga 100k.... ~X(~X(~X(
ada ke bro? hehehehe ....

lestari17
03-10-2009, 09:32 PM
ada ke bro? hehehehe ....

Ade la kot....Biar TT pening nak cari port.....:D

putriely
03-10-2009, 09:57 PM
Anda nak beli @ jual rumah?

Sila hubungi saya sebagai konsultan anda...


Aku kerja KL./..tp orang tua ada rumah kat Ulu Tiram...tp satu hari aku akn balik kerja JB....

Minat pdpt ko..kat JB area mana beli rumah tak menyesal utk disewakan...area student UNIKL pasir gudang yg akn dibangunkan tu apa pdpt ko..atau ko ada location lebih baik?

smartincome
05-10-2009, 12:54 PM
TT, sy nak cari umah jgk ni..... Area Tmn Perling, Bandar Baru Uda, Taman Uda Utama...harga 100k.... ~X(~X(~X(

Maaf, takde la harga RM100K kat area tu.. RM150K ada la..

smartincome
05-10-2009, 12:58 PM
Aku kerja KL./..tp orang tua ada rumah kat Ulu Tiram...tp satu hari aku akn balik kerja JB....

Minat pdpt ko..kat JB area mana beli rumah tak menyesal utk disewakan...area student UNIKL pasir gudang yg akn dibangunkan tu apa pdpt ko..atau ko ada location lebih baik?

Area UNIKL ok. kerana student akan duduk di area yang berdekatan.

Contoh area yg bagus:-

Taman Kota Masai
Taman Scientex
Tmn Rinting
Seri Alam

smartincome
06-10-2009, 07:33 PM
Jom beli rumah...

lestari17
06-10-2009, 10:47 PM
Maaf, takde la harga RM100K kat area tu.. RM150K ada la..

Ade ke TT.... kat mane les berminat ni...
baru ker 2nd ni???:-?:-?:-?

smartincome
07-10-2009, 06:03 PM
Ade ke TT.... kat mane les berminat ni...
baru ker 2nd ni???:-?:-?:-?


Bila free? set masa & tempat kita jumpa...

Saya explain detail proses...

lestari17
07-10-2009, 07:35 PM
Bila free? set masa & tempat kita jumpa...

Saya explain detail proses...

Ok nti saye inform yek......
:D:D:D

owndferra
07-10-2009, 10:45 PM
Jom beli rumah...

jom beli umah..kawan pon ade terpikir nak beli umah nie..:)

smartincome
07-10-2009, 11:49 PM
jom beli umah..kawan pon ade terpikir nak beli umah nie..:)

Jom la beli..

Pinjaman sehingga 100%.

Bank, Guaman dan lain2, saya uruskan...:)

owndferra
08-10-2009, 09:00 PM
bro bile nak jumpe??
minggu lepas x jadi... :D

agrofutures
09-10-2009, 07:48 AM
salam TT,
nak tanya rumah area permas jaya berapa market value kalo nak jual yea? umah 2 tingkat 3 bilik.

saiful6626
10-10-2009, 01:20 AM
blacklist boleh?

smartincome
10-10-2009, 09:46 AM
bro bile nak jumpe??
minggu lepas x jadi... :D

sms saya jika nak jumpa...:D

smartincome
10-10-2009, 09:47 AM
salam TT,
nak tanya rumah area permas jaya berapa market value kalo nak jual yea? umah 2 tingkat 3 bilik.

Salam... Permas market value tgk kawasan mana...

pm pada saya alamat dan keluasan rumah...

Saya akan checkkan berapa market value..

smartincome
10-10-2009, 09:49 AM
blacklist boleh?

Blacklist x boleh bro...

smartincome
12-10-2009, 04:47 PM
jom beli rumah

evilgoodguy
14-10-2009, 12:25 AM
beli rumah

zero downpayment,

tanpa upfront,

dokumen ringkas,

kawasan sekitar jb

smartincome
15-10-2009, 06:06 PM
jom beli...

sementara BLR masih rendah...

smartincome
16-10-2009, 11:46 AM
Beli rumah tanpa Deposit..

Pinjaman sehingga 100%..

CikguMusi
19-10-2009, 01:51 AM
Area UNIKL ok. kerana student akan duduk di area yang berdekatan.

Contoh area yg bagus:-

Taman Kota Masai
Taman Scientex
Tmn Rinting
Seri Alam

Ashid...aku dimaklumkan student UNIKL ni diorang punya hostel dan ada...dalam Vista Seri Alam...thats why vista seri alam dah tutup dia punya jualan w/pun masih byk kosong...

p/s; salah tolong betulkan

smartincome
20-10-2009, 04:27 PM
Ashid...aku dimaklumkan student UNIKL ni diorang punya hostel dan ada...dalam Vista Seri Alam...thats why vista seri alam dah tutup dia punya jualan w/pun masih byk kosong...

p/s; salah tolong betulkan

Minta maaf Cikgumusi...

Saya tak dpt pastikan ini...boleh bertanya pada pihak pengurusan vista sri alam...

smartincome
20-10-2009, 04:30 PM
Mencari Rumah untuk dijual di kawasan:-
1)Bandar Putra, Kulai
2)Taman U
3)Kota Masai
4)Tmn Rinting

Sila Hubungi saya...

Pembeli sedia ada...

haudli
21-10-2009, 08:50 AM
jom jual rumah anda....

smartincome
21-10-2009, 10:39 AM
Mencari Rumah untuk dijual di kawasan:-
1)Bandar Putra, Kulai
2)Taman U
3)Kota Masai
4)Tmn Rinting

Sila Hubungi saya...

Pembeli sedia ada...

evilgoodguy
23-10-2009, 08:41 PM
Kenapa masih menyewa dgn kadar sewa rm400-rm600 sebulan

dengan rm450-rm600 sebulan anda boleh memiliki sebuah rumah sendiri

apa yang anda tunggu lagi......miliki hartanah anda sendiri....

Nilai hartanah semakin meningkat....jangan buang masa lagi

amazinggold88
23-10-2009, 08:43 PM
klu bli rmh,gji kte kne bp kli gnda dri byrn blnn

evilgoodguy
23-10-2009, 09:05 PM
klu bli rmh,gji kte kne bp kli gnda dri byrn blnn

nak kena tgk gak komitmen lain yg kita ada....secara kasar kiraan yer gaji kita masih ada dlm 60%-70% dari gaji asal

amazinggold88
23-10-2009, 10:42 PM
nak kena tgk gak komitmen lain yg kita ada....secara kasar kiraan yer gaji kita masih ada dlm 60%-70% dari gaji asal

hohoho
kne bljr nnt mcm mane nk bli rmh
sblm khwn nk kne bli dlu :D:D

smartincome
24-10-2009, 06:01 PM
Jom Beli Rumah...

amazinggold88
24-10-2009, 06:39 PM
Jom Beli Rumah...

tnggu 2-3 thn lgi lh nmpknye.hehehe

cdan
24-10-2009, 06:51 PM
selain emas, hartanah adalah aset yang tidak susut nilai....
tukarkan simpan bulanan dari ringgit kepada emas
bila tiba masa sesuai, tukarkan emas kepada ringgit semula, kemudian beli rumah atau buat belanja nawin.... ini sesuai buat izan....

amazinggold88
24-10-2009, 06:54 PM
selain emas, hartanah adalah aset yang tidak susut nilai....
tukarkan simpan bulanan dari ringgit kepada emas
bila tiba masa sesuai, tukarkan emas kepada ringgit semula, kemudian beli rumah atau buat belanja nawin.... ini sesuai buat izan....

:D:D:D
mmg ini yng sdng dlkukn tuan

cdan
24-10-2009, 06:54 PM
Jom Beli Rumah...

teruskan usaha bro....

eday84
24-10-2009, 07:16 PM
hohoho
kne bljr nnt mcm mane nk bli rmh
sblm khwn nk kne bli dlu :D:D

uiks dh nak kawen dah ke bro?
huhu aku belum mula lg menabung..

eday84
24-10-2009, 07:16 PM
wau8.. ini dah bagus ni..
murah je umah2 nye..

kalau la aku keje johor cam dulu huhu

amazinggold88
24-10-2009, 07:19 PM
uiks dh nak kawen dah ke bro?
huhu aku belum mula lg menabung..

:eek::eek:
blm lglh bro
tp klu x stat skrng,ble lgi nk stat

cdan
24-10-2009, 10:48 PM
wau8.. ini dah bagus ni..
murah je umah2 nye..

kalau la aku keje johor cam dulu huhu

bukan ke kat rawang banyak rumah lelong yang murah2....

smartincome
26-10-2009, 02:24 PM
Jom Beli Rumah....

Area JB..

Tanpa Upfront...

sarialong
26-10-2009, 04:25 PM
aku minat gak nih...tapi bkn skang aaa sebab aku nak cari org rumah dlu aaa..nati aku roger ngko TT..

smartincome
26-10-2009, 11:57 PM
aku minat gak nih...tapi bkn skang aaa sebab aku nak cari org rumah dlu aaa..nati aku roger ngko TT..

Nanti kawan siapkan dgn pakej beli rumah dpt org rumah....:D

smartincome
02-11-2009, 12:51 PM
Jom Beli Rumah...

Area Tmn Kota Masai...

Tmn Rinting...

evilgoodguy
10-11-2009, 10:22 PM
jom beli rumah

tmn putri wangsa 2 tkt bulanan anggaran rm550-rm600

tmn daya 1 tkt bulanan anggaran rm550-rm600

tmn desa harmoni 2 tkt bulanan anggaran rm650-rm700

berminat boleh contact aku atau TT

smartincome
18-11-2009, 01:04 PM
bump tuk hari ni...

smartincome
19-11-2009, 11:07 AM
Rumah untuk dijual di Tmn Kota Masai...

Rumah 3Bilik.

Pinjaman Sehingga 100%...

Tiada Upfront..

smartincome
20-11-2009, 06:13 PM
Jom Beli Rumah...

smartincome
24-11-2009, 12:27 PM
Rumah untuk dijual di Seri Alam & Tmn Kota Masai & Tmn Scientex

smartincome
25-11-2009, 10:45 AM
Rumah untuk dijual..

Taman Desa Harmoni...

4 Bilik...

smartincome
09-12-2009, 12:26 PM
jom beli rumah...

smartincome
16-12-2009, 12:09 PM
Jom Beli Rumah...

Tanpa Deposit...

Tanpa Upfront...

JB sahaja...

mokhaini
16-12-2009, 12:17 PM
interest rendah ni bank mana? or loan dgn U? Rumah area Taman Bukit Tiram tak ada ker?

smartincome
16-12-2009, 04:35 PM
interest rendah ni bank mana? or loan dgn U? Rumah area Taman Bukit Tiram tak ada ker?

BLR 5.55% - BLR yang ditetapkan oleh bank negara. Bank tolk lagi 1.80%...

Guna Bank RHB & CIMB, Nak area bukit tiram ada...

Kita jumpa bang, Bila free?:D

smartincome
04-01-2010, 12:10 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

BAYARAN BULANAN DARI RM425

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM90K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

shah_azli
04-01-2010, 12:14 PM
salam bos
rumah area pasir gudang
area tmn air biru, tmn mawar, tg puteri & tmn pasir putih saje

kota masai, scientex, cahaya masai tak nak

harga bwh 100k ade?

xalimx
04-01-2010, 12:17 PM
area kempas ada tak? rumah murah? baru keje ni...dlm 3 bulan gak ni, kalo ad details, leh PM tak? thx

smartincome
04-01-2010, 07:38 PM
area kempas ada tak? rumah murah? baru keje ni...dlm 3 bulan gak ni, kalo ad details, leh PM tak? thx

Kita jumpa bro... senang sikit nak cerita..

sabtu @ ahad ni ke... kol saya @ evilgoodguy..

xalimx
04-01-2010, 08:57 PM
Kita jumpa bro... senang sikit nak cerita..

sabtu @ ahad ni ke... kol saya @ evilgoodguy..

erk...jauh nya..sy di kl...nak turun johor...sob3x...

thedoctor
04-01-2010, 09:00 PM
ok tu tk jauh sgt tu...bp jam jer..hehe

smartincome
05-01-2010, 12:53 PM
Kat KL ke?

bila2 ada turun JB, call kawan k...

smartincome
07-01-2010, 11:06 AM
Jom beli...

smartincome
12-01-2010, 11:40 AM
Rumah untuk dijual

-Tmn Kota Masai
-Tmn Scientex

zuten12000
12-01-2010, 12:35 PM
rumah untuk dijual

-tmn kota masai
-tmn scientex


takde keja atau biz lesen, tapi acct bank msuk 3--4k sbln bleh ke buat loan?
Area tampoi

evilgoodguy
15-01-2010, 05:27 PM
rumah untuk dijual

jln duku tmn kota masai rm130k full loan

jln duku tmn kota masai rm145k renovation rm15k

jln mangga tmn kota masai rm155k renovation rm25k

jln kancil tmn scientex rm120k nego new paint,tiles,table top

semua rumah teres 1 tingkat 3 bilik 2 bilik air

berminat lah contact aku atau pun tt

smartincome
20-01-2010, 12:28 PM
bump for today...

mokhaini
20-01-2010, 12:42 PM
bro ... rumah untuk disewa tak ada ker?

area yg aku berkenan
1) bukit tiram (tapi bukan banang atau soga) aku prefer 1 tingkat ..... rumah panti aku tak mau
2) bukit jaya
3) bestari indah .....

satu lagi ... kalao blacklist kau boleh tolong adjust ke beli rumah? .......

smartincome
25-01-2010, 12:32 PM
bro ... rumah untuk disewa tak ada ker?

area yg aku berkenan
1) bukit tiram (tapi bukan banang atau soga) aku prefer 1 tingkat ..... rumah panti aku tak mau
2) bukit jaya
3) bestari indah .....

satu lagi ... kalao blacklist kau boleh tolong adjust ke beli rumah? .......

Maaf bro, blacklist x bole bro...

smartincome
27-01-2010, 10:13 AM
Jom Beli Rumah...

Area Johor Bahru...

Tanpa Upfront...

evilgoodguy
28-01-2010, 12:25 PM
jln nuri
bandar putra kulai
1 tingkat
4 bilik
24 x 75
rm140k
international lot

jln ciku
tmn kota masai
pasir gudang
1 tingkat
3 bilik
renovation rm30k
rm130k
international lot

jln palas
tmn teratai
pulai
1 tingkat
3 bilik
renovation rm50k
rm135k
international lot

smartincome
03-02-2010, 10:59 AM
Rumah untuk dijual:-

Tmn Scientex

Tmn Rinting

Tmn Kota Masai

smartincome
02-03-2010, 12:36 PM
Mencari Rumah Untuk Dijual :-

Tmn Rinting

Tmn Kota Masai

Saleng, Senai

Tmn Universiti

Tmn Scientex

Tmn Johor Jaya

Tmn Desa Harmoni

Sila Hubungi saya, pembeli sedia ada...

smartincome
02-03-2010, 12:38 PM
Rumah Untuk Dijual:

Tanjung Puteri Resort. Jalan Lampam.
International Lot.

Taman Kota Masai. Jalan Bacang.
International Lot.

smartincome
03-03-2010, 10:58 AM
bump today....

smartincome
04-03-2010, 07:21 PM
Mencari Rumah Untuk Dijual :-

Tmn Rinting

Tmn Kota Masai

Saleng, Senai

Tmn Universiti

Tmn Scientex

Tmn Johor Jaya

Tmn Desa Harmoni

Sila Hubungi saya, pembeli sedia ada...

arafatprofit
04-03-2010, 07:27 PM
kat bandar pontian takder ker

smartincome
06-03-2010, 02:48 PM
kat bandar pontian takder ker

Maaf bro... pontian takde...:D

smartincome
18-03-2010, 04:46 PM
Berita Baik buat warga johor bahru.

Mereka yang blacklist kini boleh membuat pinjaman.

Bagi yang berminat, sediakan :-

1) Ic Fotostat
2) 3 Bulan Slip Gaji
3) Surat Pengesahan Kerja
4) Penyata KWSP
5) Statement Bank Akaun Masuk Gaji

smartincome
18-03-2010, 04:50 PM
Lokasi Pilihan.

Tmn Kota Masai

Tmn Scientex

Tmn Rinting

Megah Ria

Johor Jaya

Puteri Wangsa

evilgoodguy
18-03-2010, 05:16 PM
Lokasi Pilihan.

Tmn Kota Masai

Tmn Scientex

Tmn Rinting

Megah Ria

Johor Jaya

Puteri Wangsa

detail dah dpt ker bro ??

aspirasi management
21-03-2010, 04:03 PM
Berita Baik buat warga johor bahru.

Mereka yang blacklist kini boleh membuat pinjaman.

Bagi yang berminat, sediakan :-

1) Ic Fotostat
2) 3 Bulan Slip Gaji
3) Surat Pengesahan Kerja
4) Penyata KWSP
5) Statement Bank Akaun Masuk Gaji

Maklumat Lanjut, Hubungi 019-7540234

smartincome
22-07-2010, 05:02 PM
Miliki Rumah Idaman Anda Sekarang...

Tanpa Deposit.

Area Johor Bahru, Kulai & Senai...

smartincome
26-07-2010, 03:50 PM
Jom Beli Rumah

Tanpa Deposit

Pinjaman Sehingga 100%

smartincome
26-07-2010, 03:51 PM
jom beli rumah

smartincome
27-07-2010, 01:14 PM
jom beli rumah

Up untuk hari ini....:D:D:D

CTOS boleh loan...:)cgrock

black_apple
27-07-2010, 04:33 PM
tp kwsp aku dh x de duit...
cmne 2??:-?:-?

smartincome
28-07-2010, 05:15 PM
tp kwsp aku dh x de duit...
cmne 2??:-?:-?

Takde duit KWSP pun boleh beli Umah...

Beli yang boleh 100% loan.

Area Kota Masai, Pasir Gudang.:)paid

smartincome
29-07-2010, 05:23 PM
Miliki Rumah idaman anda sekarang...

Beli rumah Tanpa Deposit.

Sewa Rumah pun nak kena deposit....

dekdot
29-07-2010, 11:26 PM
[QUOTE=smartincome;6069121]Berita Baik buat warga johor bahru.

Mereka yang blacklist kini boleh membuat pinjaman.

Bagi yang berminat, sediakan :-

1) Ic Fotostat
2) 3 Bulan Slip Gaji
3) Surat Pengesahan Kerja
4) Penyata KWSP
5) Statement Bank Akaun Masuk Gaji

Maklumat Lanjut, Hubungi 019-7540234[/Q

saya berminat...basic sebulan gaji berape yg boleh..?

smartincome
30-07-2010, 03:57 PM
[QUOTE=smartincome;6069121]Berita Baik buat warga johor bahru.

Mereka yang blacklist kini boleh membuat pinjaman.

Bagi yang berminat, sediakan :-

1) Ic Fotostat
2) 3 Bulan Slip Gaji
3) Surat Pengesahan Kerja
4) Penyata KWSP
5) Statement Bank Akaun Masuk Gaji

4[/Q

saya berminat...basic sebulan gaji berape yg boleh..?


Gaji RM1400 TIADA HUTANG LAIN....

smartincome
31-07-2010, 04:23 PM
jom beli rumah....

:)cgrock

smartincome
01-08-2010, 06:28 PM
jom beli rumah

:)cgrock

Jom Beli Rumah. Tanpa Deposit.

smartincome
02-08-2010, 03:44 PM
Rumah di Tmn Flora Height, Seri Alam untuk dijual.

Rumah 3Bilik. Tiles.

cikpyan
02-08-2010, 04:01 PM
Salam Bro,

Ape kawan nak buat ngan rumah kat Jalan Mangga, Taman Kota Masai ni ye

Sekarang ade orang menyewa ... tapi rase2 macam nak jual la rumah tu sbb dah dekat 6 tahun x berkesempatan tengok2 rumah. Tau2 jer cukup bulan duit sewa bank in ... Pilihan kawan

1. Cari orang yang boleh tolong maintenance rumah ... berbayar
2. Cari orang yang boleh tolong cari penyewa yang boleh bayar lebih lagi
3. Cari orang yang boleh tolong jualkan rumah

Mohon T.T bagi cadangan dan pendapat ... boleh call kawan 013 2498 573

1. apa syarat2 yang perlu kawan patuhi kalau nak ?

smartincome
03-08-2010, 04:23 PM
Salam Bro,

Ape kawan nak buat ngan rumah kat Jalan Mangga, Taman Kota Masai ni ye

Sekarang ade orang menyewa ... tapi rase2 macam nak jual la rumah tu sbb dah dekat 6 tahun x berkesempatan tengok2 rumah. Tau2 jer cukup bulan duit sewa bank in ... Pilihan kawan

1. Cari orang yang boleh tolong maintenance rumah ... berbayar
2. Cari orang yang boleh tolong cari penyewa yang boleh bayar lebih lagi
3. Cari orang yang boleh tolong jualkan rumah

Mohon T.T bagi cadangan dan pendapat ... boleh call kawan 013 2498 573

1. apa syarat2 yang perlu kawan patuhi kalau nak ?

Kawan ada try call bro tadi... tapi tak angkat.

Nak kawan jualkan pun boleh juga, berapa harga nak jual?

Nak sewakan lebih tinggi pun boleh, skrg sewakan berapa?

smartincome
05-08-2010, 03:15 PM
Bump today...

DanishDania
05-08-2010, 06:13 PM
saya nk jual umah saya d mutiara rini
corner lot
4 bedroom
3 bathroom
keluasan rumah 1540kaki persegi
keuasan tanah tepi pun ukurannya lebih kurang mcm 2 jg

mmg syg sgt2 nk jual sbb d valuable area. tp terpaksa:((
ada sape2 yg nk beli tlg hub sya segera ye. terima kasih

smartincome
07-08-2010, 12:59 PM
saya nk jual umah saya d mutiara rini
corner lot
4 bedroom
3 bathroom
keluasan rumah 1540kaki persegi
keuasan tanah tepi pun ukurannya lebih kurang mcm 2 jg

mmg syg sgt2 nk jual sbb d valuable area. tp terpaksa:((
ada sape2 yg nk beli tlg hub sya segera ye. terima kasih

Berapa harga nak jual?

DanishDania
08-08-2010, 10:18 AM
Berapa harga nak jual?
dlm RM300k....

smartincome
10-08-2010, 04:51 PM
dlm RM300k....

Mahal sgt tu Cik DanishDania...

Market Value pun tak sampai mcm tu...:D

smartincome
11-08-2010, 02:33 PM
Up sikit untuk bulan puasa ni...

smartincome
16-08-2010, 04:38 PM
Jom miliki rumah idaman anda sekarang

smartincome
17-08-2010, 03:46 PM
CTOS boleh buat...

smartincome
18-08-2010, 02:24 PM
up untuk hari ini...

smartincome
19-08-2010, 02:18 PM
jom beli rumah

:)cgrock

jom beli rumah

ahmadz
23-08-2010, 08:18 AM
Saya nak jual rumah di taman nusa damai, pasir gudang. Double storey, 3 bilik, table top. Kos sederhana rendah. Beli 80k, boleh jual berapa ek?

smartincome
23-08-2010, 12:40 PM
Saya nak jual rumah di taman nusa damai, pasir gudang. Double storey, 3 bilik, table top. Kos sederhana rendah. Beli 80k, boleh jual berapa ek?

Kos sederhana rendah tak ambil bang. Hanya single storey & double storey RM100K keatas sahaja.

smartincome
26-08-2010, 03:15 PM
Miliki Rumah Idaman anda sekarang...

Tanpa Deposit

alshadid
26-08-2010, 03:24 PM
salam bro area kulai indahpura ada ke? tapi jangan kawasan teratai udahla

smartincome
26-08-2010, 03:31 PM
Ada bro...

Minat ke? boleh kita jumpa.

Kawan terangkan detail proses A~Z.

Jgn Risau, kawan tak ambil apa2 deposit.

smartincome
28-08-2010, 04:46 PM
Up sikit untuk hari ini...

Beli rumah tanpa deposit...

Pinjaman 100%

smartincome
02-09-2010, 01:53 PM
Bagi yang berminat nak memilik rumah sendiri.

Tanpa deposit.

Pinjaman sehingga 100%

Urusan bank,peguam & kwsp diuruskan.

eh?
02-09-2010, 02:08 PM
tokey.. area segamat ada ke?

smartincome
02-09-2010, 04:14 PM
tokey.. area segamat ada ke?

Maaf bro...

Johor Bahru, Kulai & Senai aje yg ada....

smartincome
03-09-2010, 12:53 PM
Jom beli rumah...

CTOS boleh loan...

smartincome
04-09-2010, 10:32 PM
Beli rumah tanpa deposit di johor bahru...

smartincome
10-09-2010, 10:55 AM
Beli rumah tanpa deposit...

Hubungi saya utk maklumat lanjut...

smartincome
13-09-2010, 02:44 PM
Jom Beli Rumah...

Tanpa Deposit...

CTOS boleh loan...

Maklumat lanjut, hubungi saya.

smartincome
16-09-2010, 03:34 PM
Yang berminat nak beli rumah area Johor Bahru

Sila hubungi saya utk maklumat lanjut

Yang penting, Tanpa Deposit,

smartincome
17-09-2010, 05:12 PM
Tanpa deposit

CTOS boleh Loan

Pinjaman 100%

Area Tmn Kota Masai

sharmila
18-09-2010, 05:22 PM
I'm looking for a hse at Johor,which consist of at least 4~5 rooms. Kindly advise the best and lowest houses.



KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM453

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

Maklumat Lanjut:-

Hubungi- Muhammad 019-7540234

smartincome
19-09-2010, 11:19 AM
I'm looking for a hse at Johor,which consist of at least 4~5 rooms. Kindly advise the best and lowest houses.

Jika berminat, sila hubungi saya...

Atau kita berjumpa utk saya terangkan maklumat lanjut...

smartincome
21-09-2010, 11:00 AM
Rumah Untuk Dijual

Taman Kota Masai

-Jalan Bacang
-Jalan Duku
-Jalan Mangga

Pinjaman 100%

Urusan Guaman & Pengeluaran KWSP diuruskan...

Maklumat lanjut, hubungi saya...

smartincome
23-09-2010, 11:37 AM
Rumah Full Renovation utk dijual di Tmn Kota Masai...

Detail boleh hubungi saya...

Muhammad_27
23-09-2010, 11:41 AM
kalo bandar dato' onn cmne?

smartincome
23-09-2010, 11:43 AM
Rumah untuk disewa.

Tmn Kota Masai.

No 40, Jln Bacang 2, Tmn Kota Masai.

Sewa RM400sebulan.

smartincome
23-09-2010, 11:45 AM
kalo bandar dato' onn cmne?

Dato Onn takde buat buat masa ni...

Hanya buat Rumah 2nd @ SubSale...

Kalau minat Tmn U @ Pulai...

Saya boleh dapatkan...

smartincome
23-09-2010, 04:03 PM
Jom Beli Rumah...

smartincome
24-09-2010, 02:56 PM
Rumah Untuk Disewa

Taman Kota Masai

No 40, Jln Bacang 2,

Sewa RM400

smartincome
25-09-2010, 02:49 PM
Rumah untuk dijual

Taman Kota Masai - Jalan Duku

Taman Scientex - Jalan Kancil / Jalan Helang

smartincome
27-09-2010, 04:14 PM
Rumah untuk dijual

Taman Kota Masai - Jalan Bacang

Taman Scientex - Jalan Kancil / Jalan Helang

Taman Bukit Tiram - Jalan Banang

smartincome
28-09-2010, 12:10 PM
Untuk dijual...

Tmn Desa Harmoni...

1 Tingkat

smartincome
29-09-2010, 11:29 AM
Mencari Rumah Untuk Dijual :-

Tmn Rinting

Tmn Kota Masai

Saleng, Senai

Tmn Universiti

Tmn Scientex

Tmn Johor Jaya

Tmn Desa Harmoni

Sila Hubungi saya, pembeli sedia ada..

smartincome
29-09-2010, 11:31 PM
Miliki rumah idaman anda sekarang...

smartincome
30-09-2010, 02:52 PM
Rumah Untuk Dijual

Jalan Duku, Taman Kota Masai

smartincome
01-10-2010, 12:52 PM
Taman Senai Utama

Untuk dijual

smartincome
01-10-2010, 03:09 PM
Rumah Untuk Disewa

Taman Kota Masai

Jalan Bacang

smartincome
02-10-2010, 09:42 AM
Jom Beli Rumah

Tanpa Deposit

Pinjaman Sehingga 100%...

smartincome
03-10-2010, 09:00 AM
Anda ada rumah untuk disewakan?

Tetapi tiada penyewa?

Sila hubungi saya, saya ada penyewa yg berminat nak sewa area Jb, Senai, Kulai, Pasir Gudang..

smartincome
03-10-2010, 02:43 PM
Tawaran Bulan October...

Beli Rumah dgn saya.

Percuma SSP BSN RM100.

Anda berpeluang memenangi BMW @ Mercedes setiap bulan...

Mana tahu rezeki anda.

smartincome
04-10-2010, 11:17 AM
Miliki Rumah Idaman Anda Sekarang

Tanpa Upfront

Tanpa Deposit

Pinjaman 100%

smartincome
04-10-2010, 01:16 PM
Rumah Untuk Dijual:

- Taman Kota Masai

- Taman Scientex

smartincome
04-10-2010, 01:17 PM
Rumah Untuk Dijual:

Taman Kota Masai

Taman Scientex

tanabe07
04-10-2010, 04:06 PM
Salam tt umah sewa area bandar muar ade tak?

smartincome
04-10-2010, 09:47 PM
Salam tt umah sewa area bandar muar ade tak?

Muar takde la bro...

Area JB aje yg ada

smartincome
05-10-2010, 12:05 PM
CTOS Boleh Loan

Maklumat Lanjut Boleh Hubungi Saya...

smartincome
06-10-2010, 11:24 AM
Mencari Rumah Untuk Dijual...

- Jalan Nenas/Mangga.

- Taman Kota Masai.

smartincome
06-10-2010, 02:50 PM
Rumah Untuk Disewa..

Taman Kota Masai:

- Jalan Bacang

- Sewa RM400 Sebulan

- Kemasukkan 15/10/10

smartincome
07-10-2010, 11:12 AM
Jom Beli Rumah

Pinjaman Sehingga 100%

Urusan Bank, Guaman, Kwsp Diuruskan.

smartincome
08-10-2010, 11:36 AM
Anda Nak Beli/Jual/Sewakan?

Sila Hubungi Saya Sebagai Konsultan Anda...

smartincome
09-10-2010, 12:04 PM
Tawaran Bulan October...

Beli Rumah dgn saya.

Percuma SSP BSN RM100.

Anda berpeluang memenangi BMW @ Mercedes setiap bulan...

Mana tahu rezeki anda.

yusry2007
11-10-2010, 05:07 AM
bos..
apament/rumah di jb ader tak dkt arae jb.. kalau bleh dkt dgn larkin. tkpon jcorp..
bajet bulanan 4rat kebawah...

yusry2007
11-10-2010, 05:12 AM
Rumah Untuk Disewa..

Taman Kota Masai:

- Jalan Bacang

- Sewa RM400 Sebulan

- Kemasukkan 15/10/10

bos, yg nie dkt tak dgn jcorp..
:D

Muhammad_27
11-10-2010, 06:41 AM
bos, yg nie dkt tak dgn jcorp..
:D

kalo jalan bacang dalam setengah jam...

zam_c61
11-10-2010, 08:00 AM
agen fee brapa bos cas. katakan ada kawan nak tolak umah dia 135k. brapa loan yg perlu sy masukkan untuk dpt full loan siap loywer dan tah apa2 lagi tah..dpt bos bole listkan kat sini apa2 kos sampai dapat kunci.

yusry2007
11-10-2010, 02:35 PM
kalo jalan bacang dalam setengah jam...

wah, jauh gak tu bos.. thanks for info...

smartincome
12-10-2010, 07:59 AM
agen fee brapa bos cas. katakan ada kawan nak tolak umah dia 135k. brapa loan yg perlu sy masukkan untuk dpt full loan siap loywer dan tah apa2 lagi tah..dpt bos bole listkan kat sini apa2 kos sampai dapat kunci.

Loan base on market value...

Contoh market value: RM140k.

Loan bank bagi base on 90% : RM126k.

Jurunilai anggaran RM570~RM630.

Kos Lawyer ikut harga rumah. Biasa RM3800 untuk RM130K.

Detail boleh jumpa bro.

smartincome
12-10-2010, 11:56 AM
Jika Anda Ada Rumah Untuk Disewakan..

- Area Flat Seri Alam.

Sila Hubungi Saya, Saya Ada Ready Penyewa.

smartincome
13-10-2010, 01:27 PM
Rumah untuk dijual...

Taman Aman Senai...

alshadid
13-10-2010, 04:13 PM
kat kulai yang umah agak baru ade ke TT....rumah yang ade tnah skit ke...

smartincome
13-10-2010, 04:28 PM
kat kulai yang umah agak baru ade ke TT....rumah yang ade tnah skit ke...

Kulai ada..

Area Bandar Putra & Indahpura

smartincome
14-10-2010, 10:30 AM
Rumah untuk dijual:

Taman Kota Masai
Taman Senai Utama
Bandar Putra

smartincome
14-10-2010, 12:31 PM
Jom Beli Rumah

Pinjaman Sehingga 100%

Urusan Bank, Guaman & Kwsp Diuruskan...

smartincome
15-10-2010, 10:15 AM
Jom Beli Rumah...

Tanpa Deposit...

Tanpa Upfront...

JB sahaja...

smartincome
15-10-2010, 02:17 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

smartincome
17-10-2010, 03:01 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

smartincome
17-10-2010, 03:04 PM
Rumah untuk dijual

Tmn Kota Masai

1tingkat 3bilik

Pinjaman 100%

smartincome
18-10-2010, 10:44 AM
Mencari Rumah Untuk Dijual :-

Tmn Rinting

Tmn Kota Masai

Saleng, Senai

Tmn Universiti

Tmn Scientex

Tmn Johor Jaya

Tmn Desa Harmoni

Sila Hubungi saya, pembeli sedia ada...

smartincome
18-10-2010, 02:42 PM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM408*

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank

Percuma LCD TV Samsung 32inch..

smartincome
19-10-2010, 11:51 AM
Miliki Rumah Idaman Anda Sekarang Dgn

Pinjaman Sehingga 100%,

Urusan Bank, Kwsp, Guaman diuruskan...

smartincome
20-10-2010, 11:23 AM
Jom Beli Rumah

Tanpa Deposit, Pinjaman Sehingga 100%.

Miliki Rumah Idaman Anda Sekarang....

smartincome
21-10-2010, 07:33 PM
Mencari Rumah Untuk Disewa di area :-

Tmn Rinting

Tmn Kota Masai

Saleng, Senai

Tmn Universiti

Tmn Scientex

Tmn Johor Jaya

Tmn Desa Harmoni

Sila Hubungi saya, penyewa sedia ada...

smartincome
22-10-2010, 12:47 PM
Berminat nak tahu dengan lebih lanjut,

Tentang proses pembelian.

Boleh hubungi saya.

smartincome
22-10-2010, 06:59 PM
Rumah untuk disewa diperlukan...

Di jalan bacang, nenas, duku, ciku. Tmn Kota Masai.

Ada 6org berminat nak sewa rumah.

Owner please kawan ye...

smartincome
25-10-2010, 10:57 AM
Rumah Utk DiSewa Diperlukan:

Tmn Kota Masai...

- Jln bacang
- Jln Nenas
- Jln Ciku
- Jln Duku
- Jln Jambu

smartincome
26-10-2010, 11:37 AM
Miliki Rumah idaman Anda sekarang,

Tanpa Upfront
Tanpa deposit
Pinjaman 100%

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, hubungi saya.

smartincome
27-10-2010, 11:00 AM
KENAPA MASIH MENYEWA...

Miliki Rumah Idaman Dengan Cepat & Mudah.

~ Tanpa Deposit
~ Pinjaman Sehingga 100%
~ Urusan Guaman Diuruskan
~ Lokasi boleh dipilih
~ KWSP boleh dikeluarkan

INTEREST SERENDAH 3.7%

BAYARAN BULANAN DARI RM408*

Jenis Rumah

1)Rumah 1 Tingkat Harga Dari RM85K
2)Rumah 2 Tingkat Harga Dari RM120K
3)Rumah Semi-D Harga Dari RM140K
4)Rumah Bungalow Harga Dari RM280K
5)Apartment Harga Dari RM100K

Lokasi Pilihan Anda......
Kempas
Ulu Tiram
Skudai
Tampoi
Pasir Gudang
Plentong
Kulai
Senai

Dokumen Yang Diperlukan

1)Salinan Kad Pengenalan
2)Surat Pengesahan Kerja
3)Slip Gaji(3Bulan)
4)Penyata KWSP
5)Buku Simpanan Bank/Penyata Bank
Percuma LCD TV Samsung 32inch..

smartincome
28-10-2010, 10:31 AM
Anda mempunyai rumah untuk disewakan?

Disekitar Kota Masai @ Pasir Gudang..

Boleh hubungi Saya...

Saya ada ready penyewa.

smartincome
29-10-2010, 11:43 AM
Anda ada rumah untuk dijual/disewakan?

Sila hubungi saya. Saya ada penyewa/buyer..

Rumah 3 bilik sahaja.

Kawasan di Perlukan, di Tmn Kota Masai, Tmn Mawar Dan sekitar Pasir Gudang.

smartincome
30-10-2010, 03:56 PM
Anda ada rumah untuk dijual/disewakan?

Sila hubungi saya. Saya ada penyewa/buyer..

Rumah 3 bilik sahaja.

Kawasan di Perlukan, di Tmn Kota Masai, Tmn Mawar Dan sekitar Pasir Gudang.

smartincome
30-10-2010, 09:51 PM
Mencari rumah untuk dijual di kawasan pasir gudang....

1) Tmn Kota Masai
2) Tmn Scientex
3) Tmn Pasir Putih

smartincome
31-10-2010, 04:39 PM
Anda ada rumah untuk dijual/disewakan?

Sila hubungi saya. Saya ada penyewa/buyer..

Rumah 3 bilik sahaja.

Kawasan di Perlukan, di Tmn Kota Masai, Tmn Mawar Dan sekitar Pasir Gudang.

smartincome
31-10-2010, 07:42 PM
Jom miliki rumah sendiri...

Tanpa Deposit...

smartincome
01-11-2010, 11:51 AM
Jom Beli Rumah

Tanpa Deposit

Pinjaman Sehingga 100%

smartincome
02-11-2010, 12:28 PM
Up sikit untuk hari ini...

Beli rumah tanpa deposit...

Pinjaman 100%

smartincome
03-11-2010, 11:25 AM
Jika ada rumah untuk disewakan.

Sila PM saya.

Saya ada ramai yang berminat nak sewa.

Area P.Gudang, Masai, JB, Skudai, Senai & Kulai.

smartincome
08-11-2010, 02:22 PM
Jika ada rumah untuk disewakan.

Sila PM saya.

Saya ada ramai yang berminat nak sewa.

Area P.Gudang, Masai, JB, Skudai, Senai & Kulai.

ancieh
08-11-2010, 02:39 PM
TAMPOI BOLEH DAPAT KE RM 140k SEMI-D????

smartincome
10-11-2010, 11:43 AM
Miliki Rumah idaman anda sekarang...

Beli rumah Tanpa Deposit.

Sewa Rumah pun nak kena deposit....

smartincome
11-11-2010, 10:48 AM
Anda nak beli/jual/sewakan rumah?

Sila hubungi saya sebagai konsultan anda..

smartincome
15-11-2010, 06:15 PM
Miliki Rumah idaman anda sekarang...

Beli rumah Tanpa Deposit.

Sewa Rumah pun nak kena deposit....

smartincome
15-11-2010, 06:20 PM
TAMPOI BOLEH DAPAT KE RM 140k SEMI-D????

Tak boleh BRO....

smartincome
19-11-2010, 12:08 PM
Anda ada rumah untuk disewakan?

Hubungi saya sekarang...

Saya ada ramai penyewa yang berminat nak sewa.

linuar09
19-11-2010, 01:03 PM
salam,
saya mencari rumah sewa area pasir gudang...budgat dlm rm350....ader x? hubungi saya 019-775 8952

black_apple
19-11-2010, 02:24 PM
kwn tgh cari uma sewe skg ni...area nk kt tampoi klu leh sbb kwsan 2 kira kt tgh2..klu dpt uma tmn lg cntik...
bajet sewe 450 ke bawah..nk duk family la...
klu de pm kwn k...b4 next year ke..yg pnting uma selese n clear...

smartincome
19-11-2010, 10:43 PM
kwn tgh cari uma sewe skg ni...area nk kt tampoi klu leh sbb kwsan 2 kira kt tgh2..klu dpt uma tmn lg cntik...
bajet sewe 450 ke bawah..nk duk family la...
klu de pm kwn k...b4 next year ke..yg pnting uma selese n clear...

Ok. Kawan akan dapatkan...

smartincome
19-11-2010, 10:46 PM
salam,
saya mencari rumah sewa area pasir gudang...budgat dlm rm350....ader x? hubungi saya 019-775 8952

Ok. Nanti kawan call...

Ada satu kat Tmn Kota Masai. Tapi sewa RM400. Jalan Bacang...

smartincome
20-11-2010, 11:47 AM
Rumah untuk dijual...

Taman Kota Masai.

Taman Scientex

smartincome
23-11-2010, 10:36 AM
Runah untuk dijual...

Tmn Desa Cemerlang...

Jalan Ara. 2Tingkat...

smartincome
23-11-2010, 02:11 PM
Rumah untuk dijual

Taman Scientex

Jalan kancil

Rumah 1tingkat

budokpehe
24-11-2010, 12:49 PM
Salam. Saya mencari rumah sewa area pasir gudang. Budget dlm RM350 sewa.

smartincome
25-11-2010, 08:30 PM
Salam. Saya mencari rumah sewa area pasir gudang. Budget dlm RM350 sewa.

Ada satu di tmn kota masai.

Sewa RM450. Deposit total RM1100 + RM200 agen komisen.

Rumah 1 tingkat, 3bilik. Jalan bacang.

smartincome
26-11-2010, 11:08 AM
Miliki Rumah idaman anda sekarang...

Beli rumah Tanpa Deposit.

Sewa Rumah pun nak kena deposit....

smartincome
28-11-2010, 02:03 PM
Rumah untuk dijual

Tmn Desa Cemerlang

Jalan Ara

darwish001
28-11-2010, 10:28 PM
black list bole ke bro?

smartincome
28-11-2010, 10:32 PM
black list bole ke bro?

Kita jumpa bro...

Kawan cite detail...

smartincome
28-11-2010, 10:33 PM
Tmn Johor Jaya

1tingkat untuk dijual