PDA

View Full Version : Handphones henset 2nd murah


fanlee
15-03-2009, 01:51 PM
ade banyak henset basic aku nak tolak kat member member cg sekalian
1#
nokia 1200(zitron)
masih dalam waranty 11bulan
free charge
free pos
harga rm75(nett)
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image049.jpg

2#

1110i (booking shany)regular custemer
harga rm65(nett)
+rm5 poslaju
free charge

3#
nokia 1208(co)lour
harga rm85
+rm5 poslaju
free charge

4#
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image028.jpg
nokia 1600(colour)
rm85
+rm5 poslaju

5#
samsung x150
rm100(nett)
free charge
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image039.jpghttp://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image041.jpg

6#
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image030.jpg
nokia 3100
rm85
+rm5 poslaju
free charge

tomie
15-03-2009, 01:55 PM
ade banyak henset basic aku nak tolak kat member member cg sekalian

1#
nokia 8250(butterfly)
harga rm60(nett)
tambah rm5 poslaju
free charge

2#
1110i
harga rm65(nett)
+rm5 poslaju
free charge

3#
nokia 1208(co)lour
harga rm859
+rm5 poslaju
free charge

4#
nokia 1600(colour)
rm85
+rm5 poslaju


gambar nanti aku update

waaa!!
ni henset nostalgia ceq ni....:((
:">

*** upload la pic mai sini satop! :D :">

keli80
15-03-2009, 02:05 PM
bro,kalau angkat no 1,2 n 4 barape kire rege borong ..:eek::eek:

fanlee
15-03-2009, 10:59 PM
jap tengah upload gambor sume

notrexdame
15-03-2009, 11:03 PM
3#
nokia 1208(co)lour
harga rm859
+rm5 poslaju
free charge


RM859 KE

BOCK
15-03-2009, 11:05 PM
waaa!!
ni henset nostalgia ceq ni....:((
:">

*** upload la pic mai sini satop! :D :">

ni mesti masa zaman bergayut nih :))

fanlee
15-03-2009, 11:05 PM
3#
nokia 1208(co)lour
harga rm859
+rm5 poslaju
free charge


RM859 KE

sowi talah taip
rm85 jer

BOCK
15-03-2009, 11:11 PM
3#
nokia 1208(co)lour
harga rm859
+rm5 poslaju
free charge


RM859 KE

huhu ni mesti yang 8g punya kot .... siap ade terompong skali nih

namasayais
15-03-2009, 11:17 PM
bro
ade tak henset seken hen yang murah2 , mcm rege kat atas tp nak yang ada radio punya

podgie
15-03-2009, 11:19 PM
sowi talah taip
rm85 jer

trkjut aku nengok 1st pages..:D:D
sib bek TT da ubah..free bump skli :)):))

ayie206
15-03-2009, 11:21 PM
waaa!!
ni henset nostalgia ceq ni....:((
:">

*** upload la pic mai sini satop! :D :">

sama la.. siap gantung kat leher tu dulu time tgh toppp :)cgrock:)cgrock

fanlee
15-03-2009, 11:22 PM
huhu ni mesti yang 8g punya kot .... siap ade terompong skali nih

yg rm859 tu 9G dah jual tinggal 1208 yg 2G jer:eek::eek::eek:

fanlee
16-03-2009, 12:18 AM
gambar dat masuk

fanlee
16-03-2009, 12:23 AM
bro,kalau angkat no 1,2 n 4 barape kire rege borong ..:eek::eek:

kalu amik banyak tolak rm5 sebiji
minimum 4 biji

fanlee
16-03-2009, 02:54 AM
apasal gambar tak kuar ye

ehsano
16-03-2009, 08:23 AM
offer masih terbuka lg dak..??
la ni ncet wat hal..
nk balas 1 ncet la..
ncet mn yg msih offer..???
mn yg dah terjual..??

fanlee
16-03-2009, 11:39 AM
offer masih terbuka lg dak..??
la ni ncet wat hal..
nk balas 1 ncet la..
ncet mn yg msih offer..???
mn yg dah terjual..??

promosi masih terbuka

fanlee
16-03-2009, 04:13 PM
awat gambar aku hilang korang nampak tak huhuhu

may4ver
16-03-2009, 05:21 PM
kalu amik banyak tolak rm5 sebiji
minimum 4 biji

klu beli yang no 1 n no 6 berapa?

fanlee
16-03-2009, 05:57 PM
klu beli yang no 1 n no 6 berapa?

rm155 siap pos
free 2 charge

fanlee
17-03-2009, 12:43 PM
nokia 8250 boking -may4ever
tunggu bayar jer

amir_dais
17-03-2009, 12:46 PM
aiseh...
bru je pas angkut fon 2nd...
thread ni bru ke mmg dh lma tp aku x tgk..??:-?:-?

bump skali utk thread tuan tanah...

may4ver
17-03-2009, 12:48 PM
nokia 8250 boking -may4ever
tunggu bayar jer

rm65 termasuk chrager kan...

fanlee
17-03-2009, 12:51 PM
aiseh...
bru je pas angkut fon 2nd...
thread ni bru ke mmg dh lma tp aku x tgk..??:-?:-?

bump skali utk thread tuan tanah...

dah 3-4 hari dah tread nie ade

bossprepaid
17-03-2009, 12:51 PM
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image031.jpg
ni kalau may tak endak...
teman endak skarang!!

may4ver
17-03-2009, 12:53 PM
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image031.jpg
ni kalau may tak endak...
teman endak skarang!!

boss, tah booked dah...
tp tak bayar lagi...
klu boss bayarkan boleh...:D

ps : i'm sorry boss...

bossprepaid
17-03-2009, 12:53 PM
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image031.jpg

NGIMBAU KENANGAN SILAM NIE....

fanlee
17-03-2009, 12:54 PM
rm65 termasuk chrager kan...

yup rm65 siap charge
kalu ko bankin sebelum kul 2pm aku boleh hantar skali sbb dah ade 3 barang nak pos
nanti kalo dah bankin sms aku alamat n name
0139096333(no aku)

may4ver
17-03-2009, 12:54 PM
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image031.jpg

NGIMBAU KENANGAN SILAM NIE....

betul tu...
time mengorat dulu pakai hs ni lah..:eek:

bossprepaid
17-03-2009, 12:55 PM
boss, tah booked dah...
tp tak bayar lagi...
klu boss bayarkan boleh...:D

ps : i'm sorry boss...

hahaha...
laju je mike....:))
sapa cepat dia dapat!!
tengah nunggu tac je nie...

may4ver
17-03-2009, 12:55 PM
yup rm65 siap charge
kalu ko bankin sebelum kul 2pm aku boleh hantar skali sbb dah ade 3 barang nak pos
nanti kalo dah bankin sms aku alamat n name
0139096333(no aku)

klu sebelum pukul 2 tak dan kot bro...
sbb klu kuar pun petang kang...
sbb ada budak kursus la ni...

bossprepaid
17-03-2009, 12:56 PM
tuan tanah...
kalau ada simkad abih ngan 4 nombor nie...
info2 yea..
maxis 0330

fanlee
17-03-2009, 12:57 PM
aik kuar plak gambor awat aku tak nampak pun
internet slow kot

may4ver
17-03-2009, 12:57 PM
hahaha...
laju je mike....:))
sapa cepat dia dapat!!
tengah nunggu tac je nie...


boss macamana nak buat transfer guna online yer...
sbb berapa kali ambik tac kt maybank...
tp bila nak transfer dia cakap nombor tak diterima dah...
macamana yer...

p/s : off topic sat...

bossprepaid
17-03-2009, 12:57 PM
klu sebelum pukul 2 tak dan kot bro...
sbb klu kuar pun petang kang...
sbb ada budak kursus la ni...

hhaha...
berpindah miik le hanset kekupu tuh....:D

bossprepaid
17-03-2009, 12:58 PM
boss macamana nak buat transfer guna online yer...
sbb berapa kali ambik tac kt maybank...
tp bila nak transfer dia cakap nombor tak diterima dah...
macamana yer...

p/s : off topic sat...

ambek 1 kali jea...
biasanya tac tuh tahan lama..
kalau cimb, leceh ckit...:D

fanlee
17-03-2009, 12:59 PM
klu sebelum pukul 2 tak dan kot bro...
sbb klu kuar pun petang kang...
sbb ada budak kursus la ni...

k makna esok la baru aku pos

may4ver
17-03-2009, 01:00 PM
ambek 1 kali jea...
biasanya tac tuh tahan lama..
kalau cimb, leceh ckit...:D

tp dia cakap bila saya nak try buat dia ckap no tak sah dah...
konfius saya...
dah berapa kali buat tp pernah dapat...

hil.my
17-03-2009, 01:33 PM
hp tv dual sem, ada yg seken x?

fanlee
17-03-2009, 05:57 PM
hp tv dual sem, ada yg seken x?

wat masa nie belum sampai lg

fanlee
17-03-2009, 10:04 PM
lai lai lai mri pilih

fanlee
19-03-2009, 11:47 AM
bump
nokia 8250 dah sold ke may4ever
jap lagi nak g poslaju

fanlee
20-03-2009, 10:28 AM
bump untuk eset murah

shany
20-03-2009, 05:01 PM
bump untuk eset murah

up utk TT..:D:D

golokFly_30
21-03-2009, 01:37 AM
up untuk tuan tanah kedaung..dah up ni leh r kasi murah harga nset yang teman msg mike tadi..hu3x..:D

fanlee
21-03-2009, 10:29 AM
up untuk tuan tanah kedaung..dah up ni leh r kasi murah harga nset yang teman msg mike tadi..hu3x..:D

nanti teman tengok berape kena caj buka lock code dulu ye

apeng8264
21-03-2009, 10:33 AM
eloo.. yang rm10 ada tak??

fanlee
21-03-2009, 10:36 AM
eloo.. yang rm10 ada tak??

alamak rm10:o:o:o
ko ade ker jual kat aku plak
kalu aku ade pun henset botol air/henset nokia batu bata:eek::eek::eek::eek::eek:

golokFly_30
21-03-2009, 12:59 PM
eloo.. yang rm10 ada tak??

rm 10?wau,bajet sungguh mike ye..10 hengget housing pun tak dapat yeop.

fanlee
21-03-2009, 10:40 PM
rm 10?wau,bajet sungguh mike ye..10 hengget housing pun tak dapat yeop.

henset mike tunggu teman sms mike dulu ye

akecema
21-03-2009, 10:42 PM
bro ader tak 2nd NOKIA E65..
brape harga kalo ader

manja
21-03-2009, 10:49 PM
salam tt nak tanye N Gage ada tak? klu ada brp rm ye? sy nak survey rm dulu. tq

fanlee
21-03-2009, 11:39 PM
salam tt nak tanye N Gage ada tak? klu ada brp rm ye? sy nak survey rm dulu. tq

n-gage qd ade rm230 jer memori 512mb

fanlee
21-03-2009, 11:40 PM
bro ader tak 2nd NOKIA E65..
brape harga kalo ader

e65 takde lg la bro
6120 ade tak sempat aku letak kat tread dah ade member cg sambar :)):))

golokFly_30
22-03-2009, 02:35 AM
ha..ha..ha..pastikan orang tu aku..tapi harga kasi kurang k...:D

fanlee
23-03-2009, 12:44 AM
hahah tunggu esok tenghari aku rojer ko ye

fanlee
24-03-2009, 11:55 AM
bump lg sape yg berminat

may4ver
24-03-2009, 12:02 PM
ada hs baru lagi tak?

fanlee
24-03-2009, 12:09 PM
ade tp tak amik gambar lg

may4ver
24-03-2009, 12:09 PM
ade tp tak amik gambar lg


hs apa bro?
harga?

fanlee
24-03-2009, 12:11 PM
lupalak ade dalam 3-4 biji lagi tak ingat model ape ntah
v3x,l6 yg lain tak berape ingat

marineblue
24-03-2009, 12:27 PM
6#
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image030.jpg
nokia 3100
rm85
+rm5 poslaju
free charge[/SIZE][/QUOTE]

aku nak yang nih

fanlee
24-03-2009, 01:03 PM
6#
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/Image030.jpg
nokia 3100
rm85
+rm5 poslaju
free charge[/SIZE]

aku nak yang nih[/QUOTE]

ade lg bro/sis cuma bankin rm90
pastu saya akan pos ker bro :)paid:)paid
n ingat saya tak akan post water colour
saya akan pos henset n3100&charge beserta resit pembelian nwaranty selama 7 hari

may4ver
24-03-2009, 02:24 PM
aku nak yang nih

ade lg bro/sis cuma bankin rm90
pastu saya akan pos ker bro :)paid:)paid
n ingat saya tak akan post water colour
saya akan pos henset n3100&charge beserta resit pembelian nwaranty selama 7 hari[/QUOTE]

ayat berbisa ni...:eek:

ibnughazali
24-03-2009, 02:27 PM
ade lg bro/sis cuma bankin rm90
pastu saya akan pos ker bro :)paid:)paid
n ingat saya tak akan post water colour
saya akan pos henset n3100&charge beserta resit pembelian nwaranty selama 7 hari

ayat berbisa ni...:eek:[/QUOTE]

:)):)):eek::eek: tumpang skaki.. tmbh sket.. NO casing/magazine will be delivered :)cgrock :)paid:)paid

ibnughazali
24-03-2009, 02:31 PM
Berkenan betul aku dgn NO 5.. brape biji ade Towkey? Minta2 kalu masyuk nnti tak terSOLD lagik.. :)paid:)paid

fanlee
24-03-2009, 08:03 PM
Berkenan betul aku dgn NO 5.. brape biji ade Towkey? Minta2 kalu masyuk nnti tak terSOLD lagik.. :)paid:)paid

ade lg hp nie nak ker ade sebiji jer tinggal

bossprepaid
24-03-2009, 08:07 PM
http://i426.photobucket.com/albums/pp350/fanleez/sp10ds.jpg
tanya kat sini je lah...
tokeinyea sama...
hset ateh tu..
dua2 skali jalan ke simnya?

fanlee
24-03-2009, 08:13 PM
dia boleh pakai 2sim tp stanby 1 sim jer
cuma kalu nak tukar sim ke-2 tak perlu on off dia ade short cut menu untuk tukar line

bossprepaid
24-03-2009, 08:17 PM
dia boleh pakai 2sim tp stanby 1 sim jer
cuma kalu nak tukar sim ke-2 tak perlu on off dia ade short cut menu untuk tukar line

kk, ingat leh standy dua2 terus...
hehe...
ingat nak rembat satu, jenis dua2 leh standby...

shinichi maki
24-03-2009, 10:57 PM
nak tanye
sd card tuk sony k800i bape
i gigg

fanlee
24-03-2009, 11:00 PM
nak tanye
sd card tuk sony k800i bape
i gigg

k800i pakai m2 la bro nak 1gb or 2gb

shany
24-03-2009, 11:02 PM
TT..1100 dh ade yg pnya ker..?? :D:D
berkenan lh... :">:">

fanlee
24-03-2009, 11:07 PM
TT..1100 dh ade yg pnya ker..?? :D:D
berkenan lh... :">:">

belum lg tp dah ade yg tanya
sape cepat dia dapat

fanlee
24-03-2009, 11:08 PM
ibnughazali yg tanya 1100 td tak tau nak ker taknak
sape cepat dia dapat hehe

shany
24-03-2009, 11:10 PM
belum lg tp dah ade yg tanya
sape cepat dia dapat

pm shany best price..:D:D

fanlee
24-03-2009, 11:37 PM
nak tanye
sd card tuk sony k800i bape
i gigg

1gb rm33+rm3 pos express

may4ver
25-03-2009, 10:49 AM
kata nak upload pic bro..

fanlee
25-03-2009, 10:51 AM
pic yg msns lg ade yg takde gambar lg ker

may4ver
25-03-2009, 11:37 AM
pic yg msns lg ade yg takde gambar lg ker


yang katas semalam ada hs nak jual lagi tu...
tp tak ada pic...

fanlee
25-03-2009, 11:41 AM
yang katas semalam ada hs nak jual lagi tu...
tp tak ada pic...

ooo yg tue ker tengah upload tp tak dpt2 internet slow

may4ver
25-03-2009, 11:43 AM
ooo yg tue ker tengah upload tp tak dpt2 internet slow

ym kt saya....
nur_islamiah84
nanti saya kasi tepek...

fanlee
26-03-2009, 10:48 AM
tengah cuba upload gambar

yusry2007
26-03-2009, 02:07 PM
2#

1110i
harga rm65(nett)
+rm5 poslaju
free charge

bro fanlee org kaya hpon.. ini brg ader lagi tak????

fanlee
26-03-2009, 07:46 PM
bro fanlee org kaya hpon.. ini brg ader lagi tak????[/QUOTE]

bro ke yg call koi td ptg td
mana ade kaya kayap ade la:">:">:">

fanlee
01-04-2009, 10:56 AM
bump sikit pg nie

ibnughazali
01-04-2009, 11:00 AM
Bro Fanlee, 2# nokia 1100 ade housing baru tak? Kalu ade brape ringgit?

fanlee
01-04-2009, 11:04 AM
bro nak beli hausing jer ker

fanlee
01-04-2009, 11:09 AM
Bro Fanlee, 2# nokia 1100 ade housing baru tak? Kalu ade brape ringgit?

2#1119i bukan 1100 bro

ibnughazali
01-04-2009, 11:12 AM
2#1119i bukan 1100 bro

opss. sori ade x housing 1100? dgn keypad skali? Brape ringgit? Just curious

fanlee
01-04-2009, 11:22 AM
opss. sori ade x housing 1100? dgn keypad skali? Brape ringgit? Just curious

kalu hausing rm5 jer

fanlee
01-04-2009, 04:54 PM
mari bump........

hanz
24-05-2009, 04:06 AM
nokia 1200(zitron) = RM50
nokia 1208(co)lour = RM50
nokia 1600(colour) = RM50
nokia 3100 = RM50

so semua skali rm200 tuk 4 hp nie...boleh la TT...plz.....

endingman86
24-05-2009, 04:45 AM
nokia 1200(zitron) = RM50
nokia 1208(co)lour = RM50
nokia 1600(colour) = RM50
nokia 3100 = RM50

so semua skali rm200 tuk 4 hp nie...boleh la TT...plz.....

pergh......ko nak borong kat sini jugak ke?collector jugak la ko nieh...huhuhu....nasib baik pagi ni aku nak gi pasar karat..borong hp kat sane lak...hehehe

fanlee
25-05-2009, 01:26 AM
dah 4 hari cg takleh tembus ne baru leh tembus


hp nie semua dah sold dah aku rase aritue dah colse tread nie
sory yek semua hp murah murah ade buyer borong selalu x sempat aku nak isi kat tread dia mesej aku dulu tanye hp seken

zeal_tech
25-05-2009, 01:54 AM
pergh...
aku tringin sgt 3100 tue..
kalau ada lg nk tolak rege rm50...
pm2 le aku..
muhaha...