PDA

View Full Version : LAMI - Cara Cepat Nak Kuruskan Badan


pakdamek
25-02-2009, 05:12 PM
Pil diet untuk mengurangkan selera makan dan berat
Pil ini terbukti berkesan untuk mengurangkan selera makan.

Bila tengok makanan, memang takde selera.

Hanya perlu makan sebiji sehari selepas sarapan (kalau sebelum sarapan, seharian la tak makan
apa-apa.)

Tanpa kesan sampingan selain dari melangsingkan badan anda.

Mengandungi:

1. Guazumae Ulmifolia Folium - 150 mg
2. Murrayae Paniculate Folium - 100 mg
3. Morinda Citrifolia Fructus - 50 mg
4. Punicae Granati Cortex - 50 mg
5. Curcumae Heynianae Rhizoma - 50 mg
6. Parameriae Barbata Cortex - 50 mg
7. Zingiber Purpurei Rhizoma - 50 mg

Sesuai untuk lelaki dan wanita.

Sekotak mengandungi 30 biji pil untuk sebulan.

*AMARAN - tidak sesuai untuk orang mengandung, menyusui anak dan darah tinggi.

Untuk tempahan, hantarkan email ke
thekelan@gmail.com

Harga termasuk kos penghantaran. COD tidak di benarkan kerana tiada masa.

“HINDARI LENGAN BERLEMAK DAN PERUT BERLIPAT”

alonso
25-02-2009, 05:13 PM
agak2 la nak cod pon takde masa...

notrexdame
25-02-2009, 05:17 PM
agak2 la nak cod pon takde masa...

ko bukan da kurus ker :-?

alonso
25-02-2009, 05:19 PM
ko bukan da kurus ker :-?

tak,aku just tanya psl cod je:eek::eek:

pakdamek
25-02-2009, 05:20 PM
yer la..keje tiap2 hari stay back. Bukan jual burger, kita professional.

husniezar
25-02-2009, 05:21 PM
harganya baper pakdamek??xde kesan sampingan ker?dasat la...smpi xlalu makan ni...biar btull? :o:o

notrexdame
25-02-2009, 05:21 PM
tak,aku just tanya psl cod je:eek::eek:

pakai pos jer :p

marlen
25-02-2009, 05:23 PM
brapa puluh ringgit ni?

pakdamek
25-02-2009, 05:26 PM
Aku bagi awek aku makan.

Pagi sebelum makan ubat ni, dia kena makan dulu. Kalau tak, x lalu sampai mlm.

Sampaikan, aku pernah gaduh ngan dia kat pizza hut sebab dia x nak makan bila aku belanja dia.

Kesan sampingan??? xde la pulak...tapi confirm cepat kurus..

harga RM50 je x termasuk pos..aku x ambil banyak pun...

Heart^BeE
25-02-2009, 05:29 PM
bg le testi skit...sape2 yg pnh amik ubat nih,sblm n slps..:)

anief2020
25-02-2009, 05:29 PM
gmbrnye plzzz

pijoe
25-02-2009, 05:30 PM
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 5
Poster Rank: #14184
Thanked 0 Times
Groaned at 0 Times
Active Level

kalau tak boleh COD...baik berhati hati...hang bukannya verify apa apa pun.... aku berminat tapi kalau COD aku beli...confirm...dan nyatakan harga sekali. nama pil tu sekali...aku tau banyak jugak jenis suppliment yang kuruskan badan nih...

pakdamek
25-02-2009, 05:34 PM
kalau gambar xde la pulak...

Aku nak try sendiri, aku dah kurus...susah tu..nanti tinggal tulang pulak..

Walau x makan, kalau x senaman pun x fit jugak,kan?

Ubat ni effect untuk kurangkan selera makan. Kurus @ gemuk @ geleber terpulang pada usaha kita sendiri.

Kalau soalannya, samada ubat ni boleh tutup nafsu makan, aku betul2 sure!

Yang lain, terserah la.. Kurang makan + senaman berkala = Cantek!

goldtrader
25-02-2009, 05:34 PM
duromin kot

husniezar
25-02-2009, 05:37 PM
satu lagi...pic dia xde ke?haaa...itu yg pentingnya...

pakdamek
25-02-2009, 05:37 PM
Ooohhh...lupa plak pasal COD ni...hmmm..ok..ok...

Hari minggu saje la...aku kat area shah alam...nama ubatnya "LAMI".

Gambar nanti aku upload kemudian. Aku kat ofis ni.

pakdamek
25-02-2009, 05:39 PM
Ooohhh...lupa plak pasal COD ni...hmmm..ok..ok...

Hujung minggu saje la...aku kat area shah alam...nama ubatnya "LAMI".

Gambar nanti aku upload kemudian. Aku kat ofis ni.

rexoxo
25-02-2009, 05:41 PM
tuan tanah dh kurus??

pakdamek
25-02-2009, 05:44 PM
lorr..bukan la kurus sangat pun. Aku jenis x kisah..gemuk @ kurus...

Nafsu makan aku kuat. Nanti x enjoy pulak kalau asyik xde selera. Betul x??

pakdamek
25-02-2009, 05:45 PM
-sambung dari rumah pulak-

-bye-

goldtrader
25-02-2009, 05:48 PM
http://pic80.picturetrail.com/VOL1931/12008548/21350079/350785114.jpg

hmm ini??

anne44
25-02-2009, 06:57 PM
nak tengok gambar produknye pakdamek..

nasa_nyer
25-02-2009, 06:59 PM
macam menarik..

raikko5
25-02-2009, 10:33 PM
mana pic nyer??

pakdamek
25-02-2009, 10:43 PM
Haaaa...sama mcm dalam gambar...mana u dapat???

raikko5
25-02-2009, 10:46 PM
yg tu ker bro??

raikko5
25-02-2009, 10:54 PM
dengar citer ader side effect??

pakdamek
25-02-2009, 10:57 PM
yup...itu gambarnya..

Side effect eh?? x pernah dengar la pulak..member2 yang makan pun x pernah komplen apa2 pun. Cuma letih skit la, sebab x makan..

pakmaun
25-02-2009, 10:59 PM
xde gambar org yg kurus kerana mkn ubat TT ke???

raikko5
25-02-2009, 11:03 PM
sbb ader komplain kat mesra.net...
itu confius tu..

aloong_05
25-02-2009, 11:04 PM
sori bro...aku ader dgar pasal kesan ubat nie pada org dh berkawin...
abis semua urat ilang selera.....
komen skit....

pakdamek
25-02-2009, 11:05 PM
ish...takde la..

aku bukan manufacturer...x la sehebat ada sample dan model kurus.

Aku jual pun berdasarkan pengalaman peribadi...member2 aku semua turun berat..tapi body still lembik la..sebab x bersenam..

Anggapkan benda ni mcm supplement untuk menolong..xkan ada produk yg boleh buat tubuh kita jadi mcm will smith @ c.ronaldo tanpa senaman.

raikko5
25-02-2009, 11:05 PM
sori bro...aku ader dgar pasal kesan ubat nie pada org dh berkawin...
abis semua urat ilang selera.....
komen skit....

urat aper tu bro??

pakdamek
25-02-2009, 11:07 PM
pasal orang dah berkahwin ni...

emmm....member2 aku semua dah kawin.

Cuma, ada yg cakap, period datang lambat skit...tapi aku x pasti la itu kesannya.

Kalau period lambat, aku ada ubatnya...makan ubat tu 2 hari turut2, terus datang.

Kalau pakwe2 yg tgh panic tu, leh la dapatkan ubat ni dari aku. Nanti kalau aku ada masa, aku listkan...

aloong_05
25-02-2009, 11:11 PM
pasal orang dah berkahwin ni...

emmm....member2 aku semua dah kawin.

Cuma, ada yg cakap, period datang lambat skit...tapi aku x pasti la itu kesannya.

Kalau period lambat, aku ada ubatnya...makan ubat tu 2 hari turut2, terus datang.

Kalau pakwe2 yg tgh panic tu, leh la dapatkan ubat ni dari aku. Nanti kalau aku ada masa, aku listkan...

bukan masalah pada periodla...tapi pada kemampuan kejantanan tu...
cepat alah...:D

pakdamek
25-02-2009, 11:16 PM
ohhh...ye ke?? kasihannya...by the way, 73% wanita negara ni x puas...ekekeke

moneymaker
26-02-2009, 01:40 AM
diluluskan oleh kkm x?anyway pepepun SIY mmg sesuatu...bump to coklatnano bump to pakdamek

happymior
26-02-2009, 05:59 AM
diluluskan oleh kkm x?anyway pepepun SIY mmg sesuatu...bump to coklatnano bump to pakdamek

:)paid sempat lg promosi :))

pil2 ni jangan sesuka hati je mKn...
MAKE SURE ADE approval dulu...
kat sekolah aku skrg dok glemer DIETIN...huhuh testi mmg gmpak...tp cek hologram stiker, xde...

aku ttp setia dgn SIY tp :((mahal ooooo

ahmn77
30-05-2010, 09:22 PM
bro,
pil kurus (http://www.kuruskanbadan.com) ni ada jual lagi tak? pil ni buatan malaysia ke? rasa mcam berminat nak cuba pil kurus (http://www.kuruskanbadan.com) ni. ada laman web tak? skerang ni macam-macam pil kurus (http://www.kuruskanbadan.com) di pasaran, tapi macam gimik aje yang lebih.

xerocracker
30-05-2010, 11:01 PM
kalo lasmi nih...aku penah gak makan...tapi lepas orang kata..ada macam2 efek..takot jugak la kan...dah lama dah orang ckp pasal masalah produk nih.....mmg ada yang dah kurus...

masa aku makan dulu..efek dia stakat tekak amat kering dan dahaga...pas dengar orang kata ubat nih bahaya aku stop..

aku xderla nak kaco thread bisnes TT..sekadar beringat..dengar kata ada dua jenis produk nih..tapi nama lebe kurang...beza pengedarnyer...kalo xsilap..

source bincang pasal lasmi dan lain2: (search google jer tadi)

http://www.apisfarmasi.com/2009/07/lami-atau-lasmi-dicemari-racun.html
http://kelabdiet.com/viewtopic.php?t=493

zaralove
30-05-2010, 11:14 PM
Aku bagi awek aku makan.

Pagi sebelum makan ubat ni, dia kena makan dulu. Kalau tak, x lalu sampai mlm.

Sampaikan, aku pernah gaduh ngan dia kat pizza hut sebab dia x nak makan bila aku belanja dia.

Kesan sampingan??? xde la pulak...tapi confirm cepat kurus..

harga RM50 je x termasuk pos..aku x ambil banyak pun...

uit...cian awek... so skrang ader kurang??

masmawar
31-05-2010, 12:21 AM
hahahhaha....rm50?????
mak aii ...mahalnya...aku bli rm15 ja..
abis mahal rm18 je...huhuhu
lg pun ubat ni x sesuwai mkn...cz org kata x d luluskn KMM....
bnyk kesan sampingan....huhuhu tp x tau la...tgk atas org la kot..

fanlee
31-05-2010, 12:59 AM
bg la gambar ker jenama product ker
harga pun x letak

haudli
24-06-2010, 06:26 PM
bg la gambar ker jenama product ker
harga pun x letak

pokdin ade jual kat kedai..rege rm 18...kehkehkeh...tumpang thread tt..

liana91
18-07-2010, 08:27 PM
salam semua...maaf, saya cuma nak berkongsi pengalaman..saya pernah mengambil pil lami untuk kuruskan berat badan..keputusan memang bagus dan saya turun beberapa kg..malangnya, saya mula mendapat kesan negatif.sy dapat gastrik, sakit tulang, sakit pinggang , banyak angin dan migrain..sy terus stop mengambil pil ni dan berat saya terus naik melambung walaupun pengambilan makanan sy kurang.maksudnya sekali anda mengambil pil ni anda kena teruskan jika tidak berat badan anda akan naik dari berat badan sebelum anda menggunakan produk ni.bukan saya nak burukkan produk ni..cuma saya tak nak sesiapa mendapat kesan sama seperti saya.fikir2kan dulu sebelum mengguna kerana mungkin anda tak nampak kesannya sekarang tapi di kemudian hari takut anda akan menyesal..t.kasih

asasindino
13-07-2011, 09:20 AM
kat sini ada jual ebook pasal kuruskan badan http://www.wangcyber.com/forum/produk-digital/41865-terbukti-formula-diet-xtreme-jadikan-tubuh-anda-mesin-pembakar-lemak.html

safia
05-06-2013, 01:53 PM
turunkn berat badan xsusah sebenarnya.
sy pd bulan 4 haritu berat badan sy 110,sekarang alhamdulillah berat saya
75kg.da skrg sy sendiri jadi supplier utk pil duromine.mmg berkesan utk mereka yg
tiada masa utk bersenam dan sebagainya.utk pertanyaan lanjut mengenai duromine hubungi sy
ok 0129169648

pakdamek
05-06-2013, 02:06 PM
turunkn berat badan xsusah sebenarnya.
sy pd bulan 4 haritu berat badan sy 110,sekarang alhamdulillah berat saya
75kg.da skrg sy sendiri jadi supplier utk pil duromine.mmg berkesan utk mereka yg
tiada masa utk bersenam dan sebagainya.utk pertanyaan lanjut mengenai duromine hubungi sy
ok 0129169648

oit...bukak thread sendiri la...jangan nak hijack thread orang....melayu mcm ni la.... :-?

pakdamek
05-06-2013, 02:16 PM
perhatian:

Saya dah stop jual produk ini sebab ianya tidak di luluskan oleh kkm dan supplier saya telah berhenti supply produk ini.

Admin,
tolong close thread ini.

Thanks.