PDA

View Full Version : JUS MANGOSTEEN Myhelth


Sue
13-02-2009, 07:29 PM
JUS MANGOSTEEN HEBAT - Myhelth-Syarikat Vip Lifestyle Sdn.Bhd

Berita baik untuk kita semua.....Jus mangosteen ( jus manggis)yang diimpot terus dari Thailand merupakan satu-satunya diDUNIA dihasilkan dari Penyelidikan Dan Kajian selama 11 tahun oleh Thai Mangosteen Research & Development Corporation (TMRDC). Jus ini diperolehi dari kulit, isi dan biji buah mangosteen...keseluruhan jus ini natural tanpa campuran gula/perisa/bahan pengawet dan sebagainya....iaitu 80% jus dan 20% air.

Dari testimonial pengamal jus mangosteen ini amat positif dimana jus ini dapat meningkatkan imunisasi seseorang ketahap maksima dan seterusnya dapat membantu menyembohkan berbagai-bagai penyakit dengan izin Allah SWT.....dan tempoh masa penyembohan juga amat menakjubkan dimana dinegara Thailand ujian 'clinical' telah juga dijalankan kepada pesakit HIV dimana pesakit ini telah pulih dan telah menjalani kehidupan saperti biasa kerana tahap imun mereka telah meningkat....begitu juga seorang pesakit kanser tahap keempat diSubang Jaya telah kembali pulih dan setakat ini telah boleh memandu kenderaan dalam jarak dekat.....Jus Mangosteen ini amat baik bagi mengatasi masaalah :

Anti Tumor Dan Mencegah Kanser
Meningkatkan Sistem Imun Badan
Anti Osteoporosis
Mengawal Tekanan Darah
Anti Parkinsonisme
Membantu Mencegah Demensia
Mencegah Tindakbalas Elergi Dan Masalah Kulit
Anti Stres
Anti Obesiti
Anti Kencing Manis (diabetics)
Anti Artritis
Anti Penuaan (anti ageing)
Anti Kesakitan ( pain killer)

HARGA....amat berpatutan iaitu harga pelanggan RM55 sahaja bagi sebotol ( 300 ml).....Bagi anda yang ingin menceburkan diri dalam perniagaan/mengedarkan produk ini juga amat dialu-alukan kerana perniagaan ini baru sahaja dilancarkan pada bulan September 2008 dan jualan bulanan produk ini telah mencapai lebih dari RM2juta .......disamping kita membantu rakan/teman/saudaramara semboh dari penyakit kita juga dapat membantu meningkatkan ekonomi kita dalam zaman gawat ini....

MODAL...bagi memulakan perniagaan ini juga tidaklah tinggi.....Bagaimana :

Anda boleh memulakan perniagaan dengan package:

1. Pengedar Silver = dengan membeli 6 botol jus mangosteen Myhelth bernilai RM240.00
2. Pengedar Gold = dengan membeli 24 botol jus mangosteen bernilai RM960.00

Untuk lebih jelas mengenai perniagaan dan produk ini hubungi kami:


Alamat HQ Vip Lifestyle Sdn.Bhd:
7 & 7A, Jalan NB2 10/2, Taman Nusa Bestari 2
81300 Skudai,
Johor
Tel : +607-5566884

Cawangan KL :
5 - 8,Jalan 14/155B, Aked Esplanad,
Taman Bukit Jalil,
57000 Kuala Lumpur
Tel: +603-89939882
Fax : +603-89939884

Sue
13-02-2009, 11:09 PM
Untuk mendapatkan sebotol Jus Mangosteen (300 ml) ini memerlukan sebanyak 45 butir buah manggis yang diambil 'essence'nya dari kulit yang berwarna purple kemerah-merahan, isi yang berwarna putih dan bijinya juga sekali diproses....

Saintis-saintis yang membuat kajian tentang jus mangosteen di Thai Mangosteen Research Development Corporation telah menemui GM-1 iaitu sejenis bahan yang paling aktif dikalangan 43 jenis xanthons dalam buah manggis.Secara semulajadi, XANTHONE mempunyai lebih 200 jenis dimana 43 jenis darinya terdapat dalam buah manggis....xanthone dalam buah manggis mudah sebati dengan sel-sel badan manusia sehingga 97%....dalam ertikata lain ia mengandongi 'anti oksiden'yang sangat tinggi dimana ianya mampu memberi tahap imun yang tinggi kepada tubuh manusia bagi menghindar segala penyakit..... daripada ujian didapati jika seseorang mengambil 300 ml ( sebotol) sehari selama 10 hari seseorang itu akan mempunyai tahap imun maksima!!!!

Kawan Kak Sue sendiri yang mengalami penyakit buasir (pile)yang agak serius dimana doktor telah memasukan alat bagi mengeluarkan nanah/darah telah mengambil 1 botol sehari dalam seminggu penyakit buasirnya Alhamdulillah telah semboh dan hari ini beliau telah kembali semula menjalankan perniagaan tanpa merasa sakit lagi.....anda janganlah curiga buah manggis ini kurniaan Allah SWT bagi membantu kita menyemboh dan menghindarkan penyakit....benarlah segala yang terdapat didalam AlQuran bahawa setiap penyakit ada ubatnya walau pun mereka yang bernasib malang ditimpa HIV!!!

ARIFFX
13-02-2009, 11:15 PM
vemma ke nih?

Sue
13-02-2009, 11:48 PM
vemma ke nih?

Bukan brand 'vemma' tapi brandnya 'Myhelth' diimpot terus dari Thailand oleh Syarikat Vip Lifestyle Sdn.Bhd.....marketingnya secara Direct selling.....banyak ganjarannya.......

Iryan MI
17-02-2009, 04:50 PM
Sue,

Saya dah cuba jus ini memang hebat...saya ambil 150ml sehari maknanya 1 botol saya minum untuk 2 hari kerana saya ada darah tinggi dan kencing manis.....ari tu ambil 2 botol memang ada perubahan dimana darah tinggi saya dah mulai turun dari 170 ke 120 saya ambil jus ni semasa expo diMaju Junction ....tapi sekarang saya nak dapatkan jus ni macam mane ye....dan macam mana pulak kalau nak jadi ahli? tolong pm saya........

Iryan MI
17-02-2009, 05:28 PM
Sue,

Saya dah cuba jus ini memang hebat...saya ambil 150ml sehari maknanya 1 botol saya minum untuk 2 hari kerana saya ada darah tinggi dan kencing manis.....ari tu ambil 2 botol memang ada perubahan dimana darah tinggi saya dah mulai turun dari 170 ke 120 saya ambil jus ni semasa expo diMaju Junction ....tapi sekarang saya nak dapatkan jus ni macam mane ye....dan macam mana pulak kalau nak jadi ahli? tolong pm saya........

Sue:

Saya tinggal diPutrajaya , sok bolehke saya dapatkan stok, saya perlukan segera......Sue tinggai dimana......

zairol
17-02-2009, 06:18 PM
Sue,

Saya dah cuba jus ini memang hebat...saya ambil 150ml sehari maknanya 1 botol saya minum untuk 2 hari kerana saya ada darah tinggi dan kencing manis.....ari tu ambil 2 botol memang ada perubahan dimana darah tinggi saya dah mulai turun dari 170 ke 120 saya ambil jus ni semasa expo diMaju Junction ....tapi sekarang saya nak dapatkan jus ni macam mane ye....dan macam mana pulak kalau nak jadi ahli? tolong pm saya........

Selamat datang ke carigold ye Iryan, baru 3 post. muncul sebab nak bli jus ni je ke? :-?

Sue
17-02-2009, 10:38 PM
Sue:

Saya tinggal diPutrajaya , sok bolehke saya dapatkan stok, saya perlukan segera......Sue tinggai dimana......

Sorry Iryan Kak Sue tak boleh nak online awal pasal balik ofis lambat......Sok Kak Sue lalu kat Putrajaya nanti Kak Sue hantarkan ngan borang ahli sekali Kak Sue bawa....ok

Sue
17-02-2009, 11:01 PM
Esok malam ada OPP dalam Bahasa Malaysia diCawangan KL jam 8 malam.....pada rakan-rakan yang ingin mengetahui lebih mendalam tentang produk dan juga marketing plannya jemputlah datang dan bawalah rakan/teman/sesiapa sahaja terutama mereka yang bermasaalah lihatlah sendiri & jumpalah mereka-mereka yang benar-benar telah sembuh dengan izin Allah jua.......orang-orang Cina ramai yang mengamalkan produk ini semenjak ia dibawa masuk dari Thailand.......produk jus manggis memang banyak dalam pasaran cuma 'myhelth' sahajalah satu-satunya didunia yang dihasilkan dari kajian secara klinikal oleh pakar-pakar sains & pakar2 perubatan Thailand....

Tambahan pula jusnya diproses dari kulit,isi & bijinya sekali rasanya masam2 manis saperti rasa yogurt.......

Alamat Cawangan KL Myhelth :

5 - 8,Jalan 14/155B, Aked Esplanad,
Bukit Jalil,
57000 Kuala Lumpur

Jumpalah Kak Rus...dia akan menunggu anda disana....

Bagi pasaran bumiputera ianya sangat luas...belum ramai lagi yang join perniagaan ini......apa tunggu lagi jom join sebelum orang lain 'rampas' rakan-rakan anda......

Ingin penjelasan lanjut lagi tang produk dan bis ini hubungilah Cassy Lee 019-2160166

Amy MI
18-02-2009, 12:08 AM
Untuk mendapatkan sebotol Jus Mangosteen (300 ml) ini memerlukan sebanyak 45 butir buah manggis yang diambil 'essence'nya dari kulit yang berwarna purple kemerah-merahan, isi yang berwarna putih dan bijinya juga sekali diproses....

Saintis-saintis yang membuat kajian tentang jus mangosteen di Thai Mangosteen Research Development Corporation telah menemui GM-1 iaitu sejenis bahan yang paling aktif dikalangan 43 jenis xanthons dalam buah manggis.Secara semulajadi, XANTHONE mempunyai lebih 200 jenis dimana 43 jenis darinya terdapat dalam buah manggis....xanthone dalam buah manggis mudah sebati dengan sel-sel badan manusia sehingga 97%....dalam ertikata lain ia mengandongi 'anti oksiden'yang sangat tinggi dimana ianya mampu memberi tahap imun yang tinggi kepada tubuh manusia bagi menghindar segala penyakit..... daripada ujian didapati jika seseorang mengambil 300 ml ( sebotol) sehari selama 10 hari seseorang itu akan mempunyai tahap imun maksima!!!!

Kawan Kak Sue sendiri yang mengalami penyakit buasir (pile)yang agak serius dimana doktor telah memasukan alat bagi mengeluarkan nanah/darah telah mengambil 1 botol sehari dalam seminggu penyakit buasirnya Alhamdulillah telah semboh dan hari ini beliau telah kembali semula menjalankan perniagaan tanpa merasa sakit lagi.....anda janganlah curiga buah manggis ini kurniaan Allah SWT bagi membantu kita menyemboh dan menghindarkan penyakit....benarlah segala yang terdapat didalam AlQuran bahawa setiap penyakit ada ubatnya walau pun mereka yang bernasib malang ditimpa HIV!!!

Kak Sue, saya sendiri telah mencuba jus ini, nampaknya alhamdullilah masalah sakit lutut saya berkurangan dengan izin Allah.

Saya juga telah mencadangkan jus ini kepada kawan saya yang mengalami masalah tekanan darahnya yang tidak stabil sejak kebelakangan ini. Setelah mencuba sebotol dan kini masih terus mengambilnya, masalah beliau berkurangan.

Kita berikhtiar, moga dengan izin Allah masalah yang dihadapi dapat diatasi.

Tq

Sue
18-02-2009, 12:16 AM
Kak Sue, saya sendiri telah mencuba jus ini, nampaknya alhamdullilah masalah sakit lutut saya berkurangan dengan izin Allah.

Saya juga telah mencadangkan jus ini kepada kawan saya yang mengalami masalah tekanan darahnya yang tidak stabil sejak kebelakangan ini. Setelah mencuba sebotol dan kini masih terus mengambilnya, masalah beliau berkurangan.

Kita berikhtiar, moga dengan izin Allah masalah yang dihadapi dapat diatasi.

Tq

Salam Amy....Alhamdulillah mudah-mudahan kawan anda akan cepat semboh tetapi jangan berhenti amalkan meminum jus ini walau pun telah sembuh kerana buah manggis kaya dengan vitamin dan mineral yang diperlukan oleh badan manusia....

Esok jangan lupa bawa kawan/teman/saudara mara datang ke OPP diHq Vip Lifestyle Sdn Bhd jam 8 malam....alamat ada saperti yang Kak Sue dah tulis diatas.....selepas kita bantu rakan/teman sembuh dari penyakit kita cari pula rezki betulkan Amy......

Sue
18-02-2009, 12:26 AM
Selamat datang ke carigold ye Iryan, baru 3 post. muncul sebab nak bli jus ni je ke? :-?

Salam Zairol:

Esok malam (18.2.2009)hari Rabu jemputlah datang keOPP diHQ Vip Lifestyle Sdn Bhd saperti alamat yang Kak Sue dah beri kat page 1lihat sendiri...dengar penerangan produk then baru buat keputusan.....peluang bisnes ni untuk market orang kita masih luas belum ramai lagi....kita adalah antara yang terawal (pioneer).......jom join...jom amalkan minum jus mangosteen setiap pagi dan malam insyallah terpelihara dari sebarang penyakit kerana jus mangosteen membantu meninggikan tahap imun.....pesakit HIV disebabkan imunnya rendah dan mudah dihinggapi oleh penyakit dan jangkitan kuman................begitu juga penyakit yang lain jus mangosteen mengandongi 'anti oksiden' yang sangat tinggi dimana ia membantu mengeluarkan toxin (lebihan garam, lebihan lemak, free radikal saperti carbon monoksid dari rokok dan sebagainya)

Amalkan Hidup Sihat.............:-h:-h:-h

Sue
18-02-2009, 12:36 AM
Saperkara lagi setakat ini Kak Sue telah mengambil 4 botol jus mangosteen...Kak Sue notice Kak Sue mudah berpeluh walau pun membuat kerja-kerja ringan dirumah saperti menyapu, membasuh baju,mengelap tingkap dan sebagainya...peluh keluar dengan dahsyat sekali.....kalau dulu Kak Sue perlu mengayuh basikal atau menyangkul dilaman baru peluh boleh keluar itu pun tak banyak sekarang ni dah tak perlu nak exercise berlebihan memadai kerja-kerja ringan.....jom bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan minumlah jus mangosteen Myhelth...insyallah berat badan anda akan menjadi normal dan langsing....iaitu salah satu fungsi jus mangosteen ialah 'anti obesiti'...........

lurve1169
18-02-2009, 11:27 AM
Salam tuan rumah.
Saya pun nak tumpang promosi kat sini.

Bagi mereka yang tinggal di Kuching Sarawak, anda bolehlah menghubungi saya untuk mendapatkan stok. Nak jadi ahli lagi la dialu-alukan.

Group kami menyediakan Latihan dan Service selepas jualan yg memuaskan. Tak lama lagi Group kami akan ada seorang Director dan Regional Director. Tak rugi anda join kami. Network kami cukup mantap dan akan berkembang pesat tak lama lagi.

-Kumpulan Kuda Puteh.

lurve1169
18-02-2009, 11:29 AM
Salam tuan rumah.
Saya pun nak tumpang promosi kat sini.

Bagi mereka yang tinggal di Kuching Sarawak, anda bolehlah menghubungi saya untuk mendapatkan stok. Nak jadi ahli lagi la dialu-alukan.

Group kami menyediakan Latihan dan Service selepas jualan yg memuaskan. Tak lama lagi Group kami akan ada seorang Director dan Regional Director. Tak rugi anda join kami. Network kami cukup mantap dan akan berkembang pesat tak lama lagi.

-Kumpulan Kuda Puteh.

Sue
18-02-2009, 11:58 AM
Salam tuan rumah.
Saya pun nak tumpang promosi kat sini.

Bagi mereka yang tinggal di Kuching Sarawak, anda bolehlah menghubungi saya untuk mendapatkan stok. Nak jadi ahli lagi la dialu-alukan.

Group kami menyediakan Latihan dan Service selepas jualan yg memuaskan. Tak lama lagi Group kami akan ada seorang Director dan Regional Director. Tak rugi anda join kami. Network kami cukup mantap dan akan berkembang pesat tak lama lagi.

-Kumpulan Kuda Puteh.

Salam :

Takpe boleh tumpang lalu nak promote pun takpe....Kak Sue cuma nak tolong maklumkan kepada orang lain mudah-mudahan bagi mereka yang sedang mengalami KESAKITAN mungkin sedang tercari-cari PENAWARuntuk mengubati sakit mereka....kita yang tak sakit ni mungkin tak merasainya.....apa salahnya kita berbuat amal jariah disamping mencari rezki....

:):):)

lurve1169
18-02-2009, 12:07 PM
Salam :

Takpe boleh tumpang lalu nak promote pun takpe....Kak Sue cuma nak tolong maklumkan kepada orang lain mudah-mudahan bagi mereka yang sedang mengalami KESAKITAN mungkin sedang tercari-cari PENAWARuntuk mengubati sakit mereka....kita yang tak sakit ni mungkin tak merasainya.....apa salahnya kita berbuat amal jariah disamping mencari rezki....

:):):)

TQ Kak Sue.
Betul kata Kak Sue tu. Myhelth adalah penawar yang mujarab bagi penyakit2 kronik dan yg susah diubati. Kat Kuching ni dah ada testimoni pesakit barah yang dah semakin sihat. Alhamdulillah.

Sue
18-02-2009, 12:18 PM
TQ Kak Sue.
Betul kata Kak Sue tu. Myhelth adalah penawar yang mujarab bagi penyakit2 kronik dan yg susah diubati. Kat Kuching ni dah ada testimoni pesakit barah yang dah semakin sihat. Alhamdulillah.

Alhamdulillah.... diSubang Jaya ada seorang wanita pesakit barah peringkat keempat...advanced stage telah hampir pulih dan masa ini telah boleh memandu kenderaan dalam jarak dekat....cuba bayangkan betapa bersyukurnya mereka telah dibantu dengan jus 'Myhelth'...wanita tersebut sebenarnya telah terlantar dan menunggu masa sahaja...tapi ajal & maut ditangan Allah...ada rezki dia lagi Allah kurniakan dia Jus Mangosteen ini dia amalkan sebotol sehari alhamdulillah telah pulih dan dapat menjalani kehidupan normal semula....:):):)

Sue
18-02-2009, 12:24 PM
Salam,

Dijemput sekali lagi malam ini ada OPP diHQ jam 8 malam...masuk percuma....dengar.... lihat....telah yakin barulah minum/join bisnes ini....insyallah usaha kita membantu orang lain akan dipermudahkan Allah akan kita....jom datang beramai-ramai....Jumpa Kak Rus disana....OK

Alamat HQ ada kak Sue nyatakan di ms 1.....

lurve1169
18-02-2009, 03:34 PM
Tak rugi anda mencuba jus Myhelth. Rasanya memang sedap dan banyak khasiatnya. Letak dlm peti ais, memang rasanya macam yogurt. Kalau dibekukan, heh lagi kow, terus jadik eskrim... heheh..

Saya syorkan kepada pesakit2 barah, terutamanya yg lelaki ni, barah prostat, amat mujarab sekali. Ramai yg malu nak mengaku, tapi kalau anda ada simpton kencing tak lawas tu, haa, tanda2 awal tu.

Jadi, jus Myhelth adalah pilihan yg tepat. Anda jadi ahli, dapat lagi duit buat networking..

Kesihatan dan kekayaan seiringan.
-Group Kuda Puteh.

lurve1169
18-02-2009, 03:48 PM
http://myhelth.files.wordpress.com/2009/02/pek.jpg

Ini adalah satu Pek Produk Myhelth yg terdiri drp 6 Botol. Jika anda jadi ahli Pakej Silver (RM240 Sem/ RM260 SS), anda akan dapat satu pek ini. Jadi lebih murah jika anda jadi ahli (lebih kurang RM 44 sebotol berbanding harga runcit RM55 sebotol - Harga SS).

Baiduri Sejati
18-02-2009, 03:48 PM
Salam :

Malam ini jam 8.00 malam jemput anda sume ke HQ Vip Lifestyle Sdn Bhd pengedar produk Jus Mangosteen 'Myhelth'di 5-8,Jalan 14/155B,Aked Espland,Bukit Jalil......OPP malam ini dalam Bahasa Malaysia.....Kak Rus tunggu anda sume.....percayalah anda tidak menyesal menyertai kami......

Jumpa anda disana...

Baiduri Sejati
19-02-2009, 10:52 AM
http://myhelth.files.wordpress.com/2009/02/pek.jpg

Ini adalah satu Pek Produk Myhelth yg terdiri drp 6 Botol. Jika anda jadi ahli Pakej Silver (RM240 Sem/ RM260 SS), anda akan dapat satu pek ini. Jadi lebih murah jika anda jadi ahli (lebih kurang RM 44 sebotol berbanding harga runcit RM55 sebotol - Harga SS).

Kak Rus nak up sikit pasal OPP 'Myhelt' semalam diHQ Vip Lifestyle Sdn.Bhd......testimoni terbaru seorang wanita muda baru berusia lewat 20an yang menghidapi 'BARAH PAYU DARAyang telah agak serious kerana pembedahan perlu dilakukan untuk membuang ketulan cancer yang telah pun membengkak & menanah telah sembuh dengan izin Allah SWT selepas 8 hari mengambil 1 botol jus setiap hari....masyallah betapa rahmat Allah diturunkan kepada wanita ini,suaminya yang bersama ngan beliau merasa amat bersyukur kerana mereka mempunyai anak-anak yang masih kecil yang memerlukan perhatian sepenuh dari ibu mereka....

Bagi anda diluar sana yakinlah setiap penyakit ada ubatnya itu janji Allah SWT....ayuh join kami dengan menjadi ahli anda dapat membeli dengan lebih murah....cuma RM40 sebotol......:):):)

Sue
19-02-2009, 11:09 AM
Salam :

Terima kasih Kak Rus yang telah upkan the latest news mengenai 'jus mengosteen Myhelth'......satu lagi berita baik dari Kak Rus sendiri yang diceritakan kepada Kak Sue kerana dia selama ini mengalami sakit dilutut sebelah kanan iaitu 'cartilage'..tulang rawan yang semakin tipis menyebabkan kesakitan apabila berjalan kerana geselan dibahagian lututnya....pada peringkat awal dia hanya mengambil 100ml sehari untuk selama beberapa hari tetapi selepas pergi OPP dan melihat testimoni pesakit yang telah semboh beliau telah menambahkan dosage jus mangosteen kepada 300ml (1 botol)sehari....memang amat menakjubkan bila dihari ketiga beliau telah boleh mendaki anak-anak tangga LRT tanpa merasa sakit dibahagian lututnya...sebelum ini beliau terpaksa berhati-hati dan jika tersilap kakinya akan merasa amat sakit pada waktu malam.......jika ingin berkongsi pengalaman kisah benar ini telefonlah Kak Rus.....

Sue
19-02-2009, 11:46 PM
Dari kajian yang dijalankan diThai Mangosteen Research Corporation bahawa
dengan meminum jus mangosteen sebanyak 300 ml ( sebotol)sehari selama 10 hari seseorang itu akan mencapai tahap maksima imunisasi....maka dengan itu sekiranya seseorang mengalami penyakit...penyakit itu akan semboh kerana imun badan telah boleh melindungi badan dari sebarang penyakit.....

Selepas 10 hari pengambilan jus mangosteen bolehlah dikurangkan setiap hari ketahap badan manusia yang normal iaitu 60ml sehari.....maksudnya mengamalkan minum sebotol sehari ialah semasa merawat penyakit dan apabila penyakit telah semboh memadai kita amalkan 60ml sehari bagi memastikan badan kita cukup imun bagi mencegah dari sebarang penyakit.....

lurve1169
20-02-2009, 02:16 PM
Perhatian kepada semua Ahli VIP Lifestyle Kuching.

Malam ni pada jam 8.00 pm akan diadakan majlis beramah-mesra dengan Super Leader dari Johor, bertempat di Stokis Kuching. Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, bolehlah terus ajukan kepada beliau.

Wassalam.

lurve1169
21-02-2009, 12:43 PM
Meletup!!! Gegarkan Bumi Borneo!!!

http://myhelth.files.wordpress.com/2009/02/taklimat5.jpg

lurve1169
23-02-2009, 08:52 AM
Makin Meletup!!!

http://myhelth.files.wordpress.com/2009/02/d20.jpg
Mr. Chong pun excited ambik gambar...

Sue
23-02-2009, 04:59 PM
Salam Lurve1169 :

Wau hebatnya Kucing...Malatop nih....apa pun tahniah!!!!

Pada anda diluar sana bukan sahaja kita dapat membantu

rakan/teman/saudara mara semboh dari berbagai-bagai penyakit....malah

bisnes ini akan berkembang kerana produknya bagus...berkesan...marketing

plannya juga amat menakjubkan....banyak ganjaran....Vip Lifestyle Sdn Bhd

sudah berkembang diSingapura dan akan berkembang ke Brunei, Indonesia dan

negara-negara Asian dan akan datang keseantero dunia....ayuh anda jangan

terlewat join Kak Sue/Kak Tim atau teman-teman Kak Tim saperti

disignature tuh....nak tau marketing plannya dan dapatkan produk tel Kak

Sue...........kita bina kehidupan ini dan carilah rezki sebanyak mungkin

dibumi Allah mudah-mudahan kita dapat membantu sesama makhluk Allah SWT...

janggut_X
23-02-2009, 05:59 PM
eden mcm ado kemuskilan plak kek sini.sumo newbies jo yang posting...adakah eden yang perasan sahajo..adehhhh...takpo lah...tak yah pikir ar..mosti sodap jus manggis ni.tak ponah torai seumur idup..

lurve1169
23-02-2009, 07:06 PM
eden mcm ado kemuskilan plak kek sini.sumo newbies jo yang posting...adakah eden yang perasan sahajo..adehhhh...takpo lah...tak yah pikir ar..mosti sodap jus manggis ni.tak ponah torai seumur idup..

Salam Janggut.

Mungkin kami ni newbies kat forum, tapi saya dah lama buat biz 'product based' ni. Dah 10 thn. Masuk forum ni pun cuma nak bantu kawan2 yg ada masalah kritikal. Biasanya saya buat offline.

try la rasa jus ni tuan, sedap macam yogurt.

Untuk pengetahuan penduduk di kuching, kami telah pun melantik seorang doktor Panel yg mewakili syarikat iaitu Dr. Razak. Boleh tengok kat blog kami.

hafz4n
23-02-2009, 10:42 PM
wow jus manggis.. mcm sedap jer.. :)

Sue
23-02-2009, 11:38 PM
eden mcm ado kemuskilan plak kek sini.sumo newbies jo yang posting...adakah eden yang perasan sahajo..adehhhh...takpo lah...tak yah pikir ar..mosti sodap jus manggis ni.tak ponah torai seumur idup..

Toksahlah muskil....dia orang yang ngan Kak Sue tu memang newbies baru nak belajar-belajar posting....dia orang tak pernah online...kerana Jus Mangosteen nilah Kak Sue ajar dia orang belajar online jadi ahli CG kerana ahli CG setakat ni dah lebih 36,000 orang itu merupakan market yang besar kerana ahli Carigold pun mungkin sedang tercari-cari produk herba yang baik dan memberi kesan yang pantas betulkan!!!...lagi pun Jus Mangosteen Myhelth memang baru masuk pasaran Malaysia....Jus Manggis hanya terdapat diThailand sahaja mereka buat kajian herba secara klinikal...insyallah kalau Malaysia juga dah jadi pengeluar kita boleh promote nanti....

Anda bila nak join nanti lambat orang lain kobeh downline nanti...keahlian seumur hidup takyah bayar yuran ahli memadai beli 1 set 6 botol RM240.00 dan boleh jadi member....

Kalau tak yakin taliponlah syarikat carilah Miss Cassy Lee 019-2160166....dia seorang therapist....banyak pengalamannya.....

Untuk jelas lagi lihatlah :

http://vip-lifestyle.blogspot.com

Sue
23-02-2009, 11:45 PM
wow jus manggis.. mcm sedap jer.. :)

Salam :

Memang sedap rasanya masam-masam manis saperti yogurt kerana diproses keseluruhan kulit, isi dan bijinya...untuk mendapatkan 300ml (1 botol) jus ini memerlukan 45 biji buah manggis yang terpilih...dan cara prosesnya mengikut teknologi pemakanan yang terkini tanpa menghilangkan khasiat dan nilai tereputiknya (perubatannya).telah diuji oleh pakar-pakar Sains dan Doktor Perubatan diThailand.....ayuh kita hargai pemberian Allah SWT...setiap penyakit ada ubatnya ....memang benar....harganya jika dibandingkan dengan nilai perubatan yang terkandung didalamnya memanglah tak boleh dibandingkan memang hebat....

Sue
24-02-2009, 12:00 AM
Sebagai maklumat tambahan Kak Sue dah amalkan pemakanan herba dari jus cendawan (lingzhi/shitake), jus mengkudu (noni-morinda citrifolia ),dan berbagai herba lagi dan kini ditambah pulak dengan jus ajaib jus manggis (mangosteen)dari umur Kak Sue belasan tahun atas tunjuk ajar ibu Kak Sue....sehingga kini Alhamdulillah Kak Sue tidak pernah menghidapi sebarang penyakit saperti kencing manis, darah tinggi,darah rendah atau masalah buah pinggang dan sebagainya....setiap tahun Kak Sue menjalani ujian darah Alhamdulillah tidak ada masalah.....itulah agaknya berkat kepercayaan Kak Sue kepada kurniaan ILAHI yang tak ternilai harganya tumbuhan yang dijadikannya.....Kak Sue masih boleh berjalan kaki berbatu-batu jaraknya setiap hari tanpa mengalami keletihan....umur Kak Sue sekarang dah lebih separuh abad.....percayalah kalau kita yakin air sejuk pun boleh jadi penawar (air zam-zam mengandongi mineral tertinggi didunia PH 14)dan rambut Kak Sue pun masih hitam lagi....tak percaya....

Bukan tujuan Kak Sue nak iklankan diri sekadar bukti betapa hebatnya herba kurniaan Allah SWT dapat membantu kita menjaga diri kerana badan kita yang satu ini adalah AMANAH ALLAH DIBERIKAN KEPADA KITA.....kita mesti menjaganya dengan baik dan janganlah kita menganiaya badan kita dengan memberi dadah (perubatan alopathy dadah-steroid sebagai pemangkin)

http://vip-lifestyle.blogspot.com

lurve1169
24-02-2009, 07:17 AM
Salam semua...

Up sikit Myhelth pagi2 hari ni.

Kak Sue, sejak group Kuching dah ada doktor panel ni, ramai pulak ahli2 perubatan yg join VIP Style, Alhamdulillah. Satu perkembangan yg positif.

Pihak kami dalam proses mendokumentasikan testimoni pengguna, banyak jugak, paling ramai yg kena diabetis, ramai yg dah sembuh. yang dulu cucuk insulin hari2, sekarang dah tak payah cucuk lagi.

Kepada anda yg berada di luar sana, rebutlah peluang yg ada ni, kesihatan dapat, pendapatan pun lumayan.

Sue
24-02-2009, 11:29 AM
Salam semua...

Up sikit Myhelth pagi2 hari ni.

Kak Sue, sejak group Kuching dah ada doktor panel ni, ramai pulak ahli2 perubatan yg join VIP Style, Alhamdulillah. Satu perkembangan yg positif.

Pihak kami dalam proses mendokumentasikan testimoni pengguna, banyak jugak, paling ramai yg kena diabetis, ramai yg dah sembuh. yang dulu cucuk insulin hari2, sekarang dah tak payah cucuk lagi.

Kepada anda yg berada di luar sana, rebutlah peluang yg ada ni, kesihatan dapat, pendapatan pun lumayan.

Salam:

Kat sini ada seorang Doktor Perubatan (wanita) yang join ngan upline Kak Sue setakat ni dia ligat merekrut member dikalangan warga perubatan dikawasan Terengganu dan Kelantan......memang hebat produk ini kerana doktor-doktor yakin oleh kerana kajian dan penyediaan jus ini secara klinikal dan dikeluarkan oleh Thai Mangosteen Research Corporation....

Diperingkat awal ramai yang memerhati insyallah sikit hari lagi bila ramai orang telah yakin.... produk ini akan meletop dimana-mana sahaja.....:):):);;);;);;)

Sue
24-02-2009, 11:33 AM
http://myhelth.files.wordpress.com/2009/02/pek.jpg

ini adalah satu pek produk myhelth yg terdiri drp 6 botol. Jika anda jadi ahli pakej silver (rm240 sem/ rm260 ss), anda akan dapat satu pek ini. Jadi lebih murah jika anda jadi ahli (lebih kurang rm 44 sebotol berbanding harga runcit rm55 sebotol - harga ss).

go mangosteen 'myhelth' go

http://vip-lifestyle.blogspot.com

Sue
24-02-2009, 11:48 AM
Salam tuan rumah.
Saya pun nak tumpang promosi kat sini.

Bagi mereka yang tinggal di Kuching Sarawak, anda bolehlah menghubungi saya untuk mendapatkan stok. Nak jadi ahli lagi la dialu-alukan.

Group kami menyediakan Latihan dan Service selepas jualan yg memuaskan. Tak lama lagi Group kami akan ada seorang Director dan Regional Director. Tak rugi anda join kami. Network kami cukup mantap dan akan berkembang pesat tak lama lagi.

-Kumpulan Kuda Puteh.

Salam :

Kak Sue nak maklumkan bahawa minggu ini genap 3 minggu kumpulan kami menjadi ahli Vip Lifestyle Sdn Bhd dan juga telah mengamalkan minuman jus mangosteen 'myhelth' juga hampir 3 minggu.....alhamdulillah upline Kak Sue iaitu Kak Rus telah dinaikan pangkat ke 'DIRECTOR' dan tak lama lagi insyallah Kak Sue pula........sebagai Director Vip Lifestyle Sdn Bhd diberi ganjaran 1% dari CTO dari syarikat......banyak tu....nak jadi director pun tidaklah susah iaitu kita jadi 'Gold' dan dibawah kita (1st level ada 3 member silver/gold)dan 2nd level ada 9 member silver/gold.....mudahkan......:)paid:)paid:)paid

lurve1169
24-02-2009, 12:07 PM
Salam :

Kak Sue nak maklumkan bahawa minggu ini genap 3 minggu kumpulan kami menjadi ahli Vip Lifestyle Sdn Bhd dan juga telah mengamalkan minuman jus mangosteen 'myhelth' juga hampir 3 minggu.....alhamdulillah upline Kak Sue iaitu Kak Rus telah dinaikan pangkat ke 'DIRECTOR' dan tak lama lagi insyallah Kak Sue pula........sebagai Director Vip Lifestyle Sdn Bhd diberi ganjaran 1% dari CTO dari syarikat......banyak tu....nak jadi director pun tidaklah susah iaitu kita jadi 'Gold' dan dibawah kita (1st level ada 3 member silver/gold)dan 2nd level ada 9 member silver/gold.....mudahkan......:)paid:)paid:)paid

Waaa, tahniah utk Kak Rus. Kak Sue pun tak lama lagi tu, InsyaAllah dapat Director. Saya pun hujung bln ni Regional Director, amin...

Sue
24-02-2009, 12:40 PM
Waaa, tahniah utk Kak Rus. Kak Sue pun tak lama lagi tu, InsyaAllah dapat Director. Saya pun hujung bln ni Regional Director, amin...

Wah Tahniah sekali lagi.....dah berapa orang bawah 'lurve1169' yang dah jadi Director (sume level)?....kalau tak silap Kak Sue nak jadi Regional Director perlu ada direct 5 Director ( 1st level) betulkan......yang hebat tu bonus/keuntongan Director perolehi 'infinity'......sampai bila-bila.....anda yang masih memerhati tu....jom join ngan kami!!!!!!!!!!!

GO MANGOSTEEN 'MYHELTH' GO!!!

Amy MI
24-02-2009, 01:40 PM
eden mcm ado kemuskilan plak kek sini.sumo newbies jo yang posting...adakah eden yang perasan sahajo..adehhhh...takpo lah...tak yah pikir ar..mosti sodap jus manggis ni.tak ponah torai seumur idup..

Salam janggut_x:

Kak Z pun baru nilah cuba-cuba belajar online....Dalam Carigold ni memang thread yang meriah dengan segala produk....
Jom join ngan Kak Z ......jangan tengok je....produk ni memang bagus dan sangat berkesan dalam tempoh yang sengkat....Kak Z pun kerana masalah sakit dibahagian lutut tu yang cuba minum jus ni....memang ajaib selepas 2 botol nampak banyak perubahan dan sakit pun telah semakin berkurangan....alhamdulillah.....

lurve1169
24-02-2009, 04:35 PM
Wah Tahniah sekali lagi.....dah berapa orang bawah 'lurve1169' yang dah jadi Director (sume level)?....kalau tak silap Kak Sue nak jadi Regional Director perlu ada direct 5 Director ( 1st level) betulkan......yang hebat tu bonus/keuntongan Director perolehi 'infinity'......sampai bila-bila.....anda yang masih memerhati tu....jom join ngan kami!!!!!!!!!!!

GO MANGOSTEEN 'MYHELTH' GO!!!

Terima kasih Kak Sue. Nak jadi Regional Director cuma perlu ada 3 Director. Saya pakai matrix 3x3, ada org lebih, masuk bawah 3 kaki tadi, tu yg cepat tu. Tak semestinya kaki 1st level yg jadi Director, kalau ada 3 org Director, pada kaki yg berlainan, dan level yg berlainan pun masih dapat Regional Director.

Lepas Regional Director(RD), Executive Director(ED), Syaratnya ada 3 RD bawa kita.

Lepas ED, National Director(ND), Syaratnya ada 3 ED bawah kita.

Last sekali International Director(ID), haa, yg ni kena ada 5 ND bawah kita. kena pasang lagi la 2 kaki.

Kalau nak tahu lebih lanjut berkenaan Pelan Pemasaran, Klik sini (http://myhelth.wordpress.com/pelan-pemasaran/).

Kalau usaha berterusan,InsyaAllah sekejap jer nak dpt pangkat tu semua.

lurve1169
27-02-2009, 07:28 AM
Salam semua.

Login Page baru untuk member telahpun ditukar berikutan dgn peningkatan kapasiti server.

Klik di sini untuk ke login page. (http://demo.is.com.my/vip/cgi/admin/a_member_login.php)

Sue
27-02-2009, 01:48 PM
Salam semua.

Login Page baru untuk member telahpun ditukar berikutan dgn peningkatan kapasiti server.

Klik di sini untuk ke login page. (http://demo.is.com.my/vip/cgi/admin/a_member_login.php)

Tq 'lurve1169'.....bagi member-member Vip Lifestyle yang telah berdaftar sila semak no ahli anda dan semak juga pendaftaran ahli-ahli dibawah anda.......

Sue
27-02-2009, 01:51 PM
Salam Amy MI:

No Ahli Kak Sue dah check iaitu MY4565556.....ID guna no ahli dan Password guna no KP lepas tu bolehlah tukar PW.....bila cukup bulan nanti boleh lihat penyata bonus juga..........

Sue
27-02-2009, 01:56 PM
Bagi mereka yang berdaftar Ahli Silver boleh upgrade ke Gold dengan menambah lagi RM720 ada 1 hari lagi....esok ofis diBukit Jalil buka hingga jam 2 petang......banyak benefit yang dapat iaitu bonus penajaan infiniti....sampai bila-bila.....kalau Ahli Silver dapat bonus setakat 1st level sahaja.......

Amy MI
27-02-2009, 02:34 PM
Kak Sue, saya sendiri telah mencuba jus ini, nampaknya alhamdullilah masalah sakit lutut saya berkurangan dengan izin Allah.

Saya juga telah mencadangkan jus ini kepada kawan saya yang mengalami masalah tekanan darahnya yang tidak stabil sejak kebelakangan ini. Setelah mencuba sebotol dan kini masih terus mengambilnya, masalah beliau berkurangan.

Kita berikhtiar, moga dengan izin Allah masalah yang dihadapi dapat diatasi.

Tq

Kak Sue,

Dah ramai kawan-kawan saya yang mencuba, dan mereka menyatakan banyak perubahan tentang masalah yang mereka hadapi.
Ada antaranya yang telah membeli semula dan terus menjadi ahli.
Dengan perkembangan begini, saya rasa begitu teruja untuk meluaskan lagi maklumat ini, supaya lebih ramai lagi akan tau khasiat jus ini dan terus menjadi pengguna yang sihat, ceria, malah jika rajin, dapat pula pendapatan tambahan.
Kita berusaha, berikhtiar dan jika diizinkanNYA semuanya akan berjalan lancar dan memberi sumber rezeki kepada kita semua hendaknya ....Amin.

lurve1169
27-02-2009, 03:55 PM
Salam semua.

Di bawah saya sertakan gambar Dr. Razak yg kini menjadi Dr. Panel (Penasihat) di Kuching. Beliau boleh saudara/saudari temui di Stokis Kuching, Sarawak. Anda boleh bertanya kepada beliau tentang produk atau penyakit anda.

http://myhelth.files.wordpress.com/2009/02/d4.jpg
Dr. Razak (pertama dari kiri) semasa Dinner pertama kami di Saddad Court.

Sue
27-02-2009, 04:53 PM
Kak Sue,

Dah ramai kawan-kawan saya yang mencuba, dan mereka menyatakan banyak perubahan tentang masalah yang mereka hadapi.
Ada antaranya yang telah membeli semula dan terus menjadi ahli.
Dengan perkembangan begini, saya rasa begitu teruja untuk meluaskan lagi maklumat ini, supaya lebih ramai lagi akan tau khasiat jus ini dan terus menjadi pengguna yang sihat, ceria, malah jika rajin, dapat pula pendapatan tambahan.
Kita berusaha, berikhtiar dan jika diizinkanNYA semuanya akan berjalan lancar dan memberi sumber rezeki kepada kita semua hendaknya ....Amin.

Alhamdulillah........tidak ada perkara yang lebih menggembirakan dari dapat membantu orang lain.....produk MYHELTH ini masih baru dipasaran Malaysia walau pun Jus Mangosteen telah lama diketahui oleh orang ramai tetapi produk Myhelth adalah yang terbaik kerana ia diperbuat 100% natural dimana 80% jus manggis dan 20% lagi adalah air....manakala produk jus manggis (mangosteen) yang lain yang berada dipasaran kebanyakannya peratusan jus manggis adalah kurang dan ianya ditambah dengan perasa-perasa saperti strawberry/orange dan sebagainya....dan harganya juga lebih mahal dari Jus Mangosteen Myhelt........=D>=D>=D>

Sue
27-02-2009, 04:58 PM
Salam semua.

Di bawah saya sertakan gambar Dr. Razak yg kini menjadi Dr. Panel (Penasihat) di Kuching. Beliau boleh saudara/saudari temui di Stokis Kuching, Sarawak. Anda boleh bertanya kepada beliau tentang produk atau penyakit anda.

http://myhelth.files.wordpress.com/2009/02/d4.jpg
Dr. Razak (pertama dari kiri) semasa Dinner pertama kami di Saddad Court.

Kalau Doktor-Doktor Perubatan pun yakin dengan produk ini....ayuh anda yang sedang tercari-cari rawatan....jom join ngan kami dan rasailah kebaikan khasiat JUS MANGOSTEEN MYHELTH.......:-h:-h:-h:-h

lurve1169
28-02-2009, 10:03 AM
http://myhelth.files.wordpress.com/2009/02/maha08.jpg
Tan Sri Muhyiddin Yassin sedang mendengar penerangan berkenaan Jus Manggis Myhelth drp Mr.Duane Wilson - Founder of Vip Lifestyle Int.

Sue
01-03-2009, 01:20 PM
Salam sume :

Berita gembira Kak Sue nak laporkan bulan Februari...group kami telah ada

International Director - Miss Cassy Lee, Regional Director - En.Khairul

(isterinya yang semboh dari kanser payudara) dan Kak Rus -

Director....Kak Sue pula insyallah Director bulan Mac ini....

Ayuh rakan-rakan yang masih tercara-cari rawatan dan perniagaan yang

pulangannya baik inilah produknya dan inilah marketing plan yang hebat

insyallah kumpulan Kak Sue akan menyeberang keMedan dalam bulan Mac

ini....

Kumpulan kami baru sebulan ye dalam rawatan & perniagaan Myhelth ini....ALHAMDULILLAH...

GO MANGOSTEEN 'MYHELTH' GO

lurve1169
01-03-2009, 03:19 PM
Salam sume :

Berita gembira Kak Sue nak laporkan bulan Februari...group kami telah ada

International Director - Miss Cassy Lee, Regional Director - En.Khairul

(isterinya yang semboh dari kanser payudara) dan Kak Rus -

Director....Kak Sue pula insyallah Director bulan Mac ini....

Ayuh rakan-rakan yang masih tercara-cari rawatan dan perniagaan yang

pulangannya baik inilah produknya dan inilah marketing plan yang hebat

insyallah kumpulan Kak Sue akan menyeberang keMedan dalam bulan Mac

ini....

Kumpulan kami baru sebulan ye dalam rawatan & perniagaan Myhelth ini....ALHAMDULILLAH...

GO MANGOSTEEN 'MYHELTH' GO

Salam Kak Sue.
Hebat... makin hebat!
Tak lama lagi ramai yg akan dapat pergi ke TMRDC di Thailand ye?
Insentif kereta pun ramai yg akan dapat nanti.

Waa .. kak Sue nanti jd Director la pulak., jgn lupa belanja kita orang ye?

Sue
02-03-2009, 04:24 PM
Salam Kak Sue.
Hebat... makin hebat!
Tak lama lagi ramai yg akan dapat pergi ke TMRDC di Thailand ye?
Insentif kereta pun ramai yg akan dapat nanti.

Waa .. kak Sue nanti jd Director la pulak., jgn lupa belanja kita orang ye?

Insyallah ada rezki nanti kita jumpa kat Thailand....alhamdulillah hari ni Kak Sue register seorang kawan yang sedang peringkat pemulihan dari 'diabetees' dia dah peringkat 'injection insulin'selepas 3 botol dia minum jus mangosteen badannya mulai sihat dan tidak merasai keletihan saperti selalu kerana lebihan gula yang terdapat didalam darah seseorang pesakit kencing manis akan menyebabkan mudah letih dan lesu........dia terus join ahli Gold.....

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

lurve1169
07-03-2009, 06:19 PM
Petang tadi pada jam 3.00 pm kami telah mengadakan mesyuarat dengan Pengasas VIP Lifestyle Int., Mr. Duane Wilson dan anaknya di Kelab VIP Nusantara, Kuching.

http://myhelth.files.wordpress.com/2009/03/vip2.jpg

Lawati blog kami untuk berita penuh. (http://myhelth.wordpress.com/2009/03/07/mesyuarat-bersama-pengasas-vip-lifestyle-int/)

ejalmlk
07-03-2009, 06:25 PM
Petang tadi pada jam 3.00 pm kami telah mengadakan mesyuarat dengan Pengasas VIP Lifestyle Int., Mr. Duane Wilson dan anaknya di Kelab VIP Nusantara, Kuching.

http://myhelth.files.wordpress.com/2009/03/vip2.jpg

Lawati blog kami untuk berita penuh. (http://myhelth.wordpress.com/2009/03/07/mesyuarat-bersama-pengasas-vip-lifestyle-int/)



Apasal aku tgk ada sebotol jer kat belakang tuee ... huhuhuhu:)):p

ejalmlk
07-03-2009, 06:25 PM
kalau kat melaka nak beli mcm mana ek

lurve1169
08-03-2009, 09:50 AM
Apasal aku tgk ada sebotol jer kat belakang tuee ... huhuhuhu:)):p

Salam ejalmlk.

Memang la ko nampak sebotol je, dah aku letak sebotol, kalau aku letak 10000 botol, baru la ko nampak 10000 botol...:D

Takde la, gurau jer, gambar tu kat bilik mesyuarat Kelab VIP Nusantara kami di Kuching. Kalau nak tengok byk botol, turun kat bawah, ada stokis. Nak jadi ahli terus pun boleh. :D

lurve1169
08-03-2009, 10:01 AM
kalau kat melaka nak beli mcm mana ek

kalau nak beli kat Melaka kena cari Mobile Stokis / Stokis. Cuba hubungi:

Alamat HQ Vip Lifestyle Sdn.Bhd:
7 & 7A, Jalan NB2 10/2, Taman Nusa Bestari 2
81300 Skudai,
Johor
Tel : +607-5566884

Cawangan KL :
5 - 8,Jalan 14/155B, Aked Esplanad,
Taman Bukit Jalil,
57000 Kuala Lumpur
Tel: +603-89939882
Fax : +603-89939884

Atau cuba tanya Kak Sue, mana tau dia ada Group kat Melaka.

lurve1169
08-03-2009, 10:04 AM
http://myhelth.files.wordpress.com/2009/03/d6.jpg

Untuk berita penuh sila lawati blog kami. (http://myhelth.wordpress.com/2009/03/08/dinner-with-mr-duane/)

Sue
10-03-2009, 08:35 PM
kalau kat melaka nak beli mcm mana ek

Salam:
Kalau kat Melaka takde masalah Kak Sue boleh supply Kak Sue selalu balik kampong....Melaka tu kat mane....dah join member ke....nanti PM Kak Sue no. tel ok..........

Sori lambat jawab masa cuti 3 ari tu broadband Kak Sue ada problem....

Sue
10-03-2009, 08:43 PM
http://myhelth.files.wordpress.com/2009/03/d6.jpg

Untuk berita penuh sila lawati blog kami. (http://myhelth.wordpress.com/2009/03/08/dinner-with-mr-duane/)

Salam sume:
Malam ini 8.30 Mr.Duane bersama ngan member diCawangan Bukit Jalil......sesiapa yang ada kesempatan jemput datang.....kenalilah "The Founder of Myhelth Mangosteen"

Sue
31-03-2009, 04:05 PM
Salam sume: kepada mereka yang berminat ingin mencuba produk jus mangosteen myhelth bagi rawatan penyakit kanser......datanglah keCawangan diTaman Bukit Jalil esok 1.4.2009 ( Rabu) jam 8.30 malam...ceramah mengenai produk & rawatan penyakit kanser akan disampakan oleh Dr.Razak dari Kuching, Serawak...beliau adalah pakar perubatan yang telah memberi rawatan kepada pesakit-pesakitnya dengan jus mangosteen myhelth....juga seorang lagi Doktor Pakar Kanser dari Kuala Lumpur iaitu Dr.Zeti akan berkongsi pengalaman dalam rawatan ini......

Datanglah beramai-ramai...masuk percuma bawalah rakan/teman/saudaramara....apatah lagi kalau anda ada pesakit kanser bawalah bersama-sama mudah-mudahan kita dapat membantu mereka pulih saperti biasa......kalau datang carilah Kak Sue/Kak Tim insyALLAH kita sama-sama memberi manfaat kepada yang memerlukan...

Nak share juga pengalaman Kak Sue.....tahun lepas Kak Sue jatuh semasa menaiki tangga diBank Negara menuju ke Komuter...sakitnya tidak tertahan kerana doktor mengesahkan bahawa otot dibahagian tapak kaki kiri Kak Sue telah terkoyak....alahai selama 9 bulan Kak Sue sengsara berjalan terdencot-dencot kesakitan doktor hanya memberi pain killer dan akan melakukan operation untuk menjahit dibahagian otot yang terkoyak......walau bagaimana pun selepas Kak Sue kenal jus mangosteen dan mengamalkan meminumnya mengikut dosage yang disyorkan oleh doktor-doktor pakar MYHELTHalhamdulillah kesakitan yang Kak Sue alami telah semboh dan sekarang Kak Sue dah boleh memakai kasut yang bertumit semula dan Kak Sue juga telah batalkan appoitment dengan Pakar Bedah diHospital Putrajaya...............dah tak perlu bedah ..........

Sue
31-03-2009, 04:16 PM
http://myhelth.files.wordpress.com/2009/03/d6.jpg

Untuk berita penuh sila lawati blog kami. (http://myhelth.wordpress.com/2009/03/08/dinner-with-mr-duane/)

Apa kabar 'lurve1169' lama tak dengar berita dari Sarawak.........good news Kak Sue dah confirm naik 'DIRECTOR'dalam bulan MAC............

Sue
30-07-2009, 09:16 AM
Oleh kerana 'marketing Plan' syarikat ini tidak memberangsangkan dan tidak sapertimana yang diwar-warkan..........MAKA KAK SUE MOHON MR.MOD TOLONG DELETE THREAD INI.......terima kasih banyak..........

ilhamjabil
15-06-2010, 12:56 PM
Oleh kerana 'marketing Plan' syarikat ini tidak memberangsangkan dan tidak sapertimana yang diwar-warkan..........MAKA KAK SUE MOHON MR.MOD TOLONG DELETE THREAD INI.......terima kasih banyak..........

Produk bagus sy sekarang dah minum banyak...Eloklah pengurus VIP tukar plan..:o:o.baru bole kaya:-?

Beyondbiz Network
30-09-2010, 10:05 PM
Salam 1Malaysia

http://enerchi2u.com

Jus Enerchi, kandungan 32 jenis berries, cordycep, aloe vera dan chorolofil

maklumat lanjut sila lajari http://enerchi2u.com/?id=admin

terima kasih

kesumadewi
08-02-2011, 11:22 AM
boleh tahu nama penuh dr razak dan dr zeti ni?

[QUOTE=Sue;3994644]Salam sume: kepada mereka yang berminat ingin mencuba produk jus mangosteen myhelth bagi rawatan penyakit kanser......datanglah keCawangan diTaman Bukit Jalil esok 1.4.2009 ( Rabu) jam 8.30 malam...ceramah mengenai produk & rawatan penyakit kanser akan disampakan oleh Dr.Razak dari Kuching, Serawak...beliau adalah pakar perubatan yang telah memberi rawatan kepada pesakit-pesakitnya dengan jus mangosteen myhelth....juga seorang lagi Doktor Pakar Kanser dari Kuala Lumpur iaitu Dr.Zeti akan berkongsi pengalaman dalam rawatan ini......