PDA

View Full Version : Laptop Acer Aspire 4520 Murah!!!! Gileee!!


PinguSpy
09-02-2009, 11:15 PM
http://img10.imageshack.us/img10/9641/f1copysm6.gif

http://img8.imageshack.us/img8/6901/f2copyeh4.gif

MODEL LAPTOP: ACER Aspire 4520
SPEC: AMD TURION 2.0GHZ, RAM UPGARADE TO 3GB, Hardics 120GB,
NVIDIA Geforce 7000M, wireless LAN...
USIA BARANG: 7 bulan dan still baru xder sebarang kesan calar...
SEBAB NK JUAL: nk pakai duit skit...
PRICE: RM1950!!!!!!!

berminat PM me cara bayar C.O.D...


p/s: aku just tolong jual untuk member je nieh hehe

ba-e-segan
09-02-2009, 11:46 PM
wow hijau....lawa.lawa..

lutttfi
10-02-2009, 12:54 AM
murah murah..

kenshi27
10-02-2009, 12:58 AM
brang curi ke hape ni...

kenshi27
10-02-2009, 12:59 AM
umpama macam awek lawa doh ni tp nak wie kat ore laing...

kaklu
10-02-2009, 01:00 AM
ish, mcm tak murah jerk,

anoone
10-02-2009, 01:01 AM
harga baru baper???

notrexdame
10-02-2009, 01:05 AM
murah sgt2

podgie
10-02-2009, 06:15 AM
brang curi ke hape ni...

iskh2 ko ni....ilek r bro..xthu ujg pgkal jgn men sembuq je..

elmyda
10-02-2009, 06:40 AM
ishk brp thread psl notebook nih?

org lain2, brg lain2 ke yg sama?

MR.NUKE
10-02-2009, 08:04 AM
brang curi ke hape ni...

ish ish ish.. tak sayang mulooooot..:o

veriton77
10-02-2009, 08:15 AM
paling kurang boleh bagi brapa bro?

ratusanRM
10-02-2009, 08:26 AM
buleh kurang lagi ni.... harga market RM24++ :D:D:D

AlchemisT
10-02-2009, 08:36 AM
mahal jugak bagi aku yg tak mampu wuuwuuuu

raikko5
10-02-2009, 09:13 AM
murah ker?? murah aper.. kalau takat beza rm200 ajer dgn baru....
utk item yg 2nd hand....kalau RM1200-1500.. itu murah..
model baru utk spec sama pun dlm Rm2200... (4530)- dah kuar lebih dr 6 bulan dah..
jgn marah T.T.. ini pandangan aku ajer...
model baru dah takder keyboard color puith... heheheheeeh

ratusanRM
10-02-2009, 09:18 AM
murah ker?? murah aper.. kalau takat beza rm200 ajer dgn baru....
utk item yg 2nd hand....kalau RM1200-1500.. itu murah..
model baru utk spec sama pun dlm Rm2200... (4530)- dah kuar lebih dr 6 bulan dah..
jgn marah T.T.. ini pandangan aku ajer...
model baru dah takder keyboard color puith... heheheheeeh

sokong2 :)cgrock:)cgrock



harga 2nd sepatutnya dalam 1500 je :p:p

PinguSpy
10-02-2009, 07:53 PM
lol...tp barang stiil baru member aku neih memang seorang yg kuat jage brng...
kal0 tgk ini laptop memang 100% mcm baru!!! tiada sebarang kecacatan

the_ultimatez_najman
10-02-2009, 07:57 PM
lol...tp barang stiil baru member aku neih memang seorang yg kuat jage brng...
kal0 tgk ini laptop memang 100% mcm baru!!! tiada sebarang kecacatan

pingu ko kan dah kaya..ko jer yg beli...hehhe otai clickbank kita

PinguSpy
10-02-2009, 08:30 PM
nieh membe aku punyer loh dier suh aku tolong jual...

viper207
11-02-2009, 12:32 PM
http://img10.imageshack.us/img10/9641/f1copysm6.gif

http://img8.imageshack.us/img8/6901/f2copyeh4.gif

model laptop: acer aspire 4520
spec: amd turion 2.0ghz, ram upgarade to 3gb, hardics 120gb,
nvidia geforce 7000m, wireless lan...
usia barang: 7 bulan dan still baru xder sebarang kesan calar...
sebab nk jual: nk pakai duit skit...
price: rm1950!!!!!!!

Berminat pm me cara bayar c.o.d...


P/s: Aku just tolong jual untuk member je nieh hehe

http://i703.photobucket.com/albums/ww32/microintact/4730Z.jpg

ACER ASPIRE 4730Z

The 14.1" Aspire 4730Z, sporting Acer's cool new chassis design, is a value leader. Powered by the solid Intel Pentium Dual Core mobile processor, this notebook commands strong multitasking performance. Featuring Intel Graphics Media Accelerator 4500M(Intel GMA 4500M) graphics with support for Microsoft DirectX 10,the Aspire 4730Z runs video, multimedia applications and the latest games with ease. Equipped with Acer 3DSonic stereo speakers, Acer InviLink wireless technology, and a host of useful software solutions, the Aspire 4730Z is ideal for the budget-conscious consumer.

Product Description:
Intel Centrino Processor Technology
Intel Core Duo T3200 2.0Ghz
Windows XP Service Pack 3
1GB DDR2 Memory
160GB SATA Hard Drive
DVD Writer
14.1" WXGA Screen
1.3 Megapixel Camera
Intel GMA 4000MHD 128MB
2.3Kgs Weight
5 in 1 Card Reader
Wifi , Lan , Modem
Acer Aspire Genuine Carrying Bag
1 Year Warranty.
*Free mouse,pendrive.

Price : RM1690.00

Please call or sms to Ravin 019-344 5254.



rm 1950 :-?:-?:-?

notrexdame
11-02-2009, 12:34 PM
murah ker?? murah aper.. kalau takat beza rm200 ajer dgn baru....
utk item yg 2nd hand....kalau RM1200-1500.. itu murah..
model baru utk spec sama pun dlm Rm2200... (4530)- dah kuar lebih dr 6 bulan dah..
jgn marah T.T.. ini pandangan aku ajer...
model baru dah takder keyboard color puith... heheheheeeh

:)):))btol...mau2 skrg 1300 baru laku :D

elmyda
11-02-2009, 12:43 PM
actually bro, laptop ni skrg mcm hp.. lg lama lg drop harga. so mmg harga skrg tgh drop. model 4530 pn skrg br rm1899, turion 2.2, 250gb hdd, 1gb ram, wifi b/g/n, card storage, megapixel camera, bluetooth etc.

so camna nk jual dgn harga tu? kalau ko masuk area kampung jual bole la kot. hehe.. kt sini semua org celik IT..

elmyda
11-02-2009, 12:44 PM
aku rekomen ko pakai je la laptop ni.. jual pn rugi kaw2 skrg..

syaqiq2312
11-02-2009, 12:51 PM
cam mahal jer bro, baik kau pakai jer bro, harga skrg dah murah2

alip87
11-02-2009, 12:56 PM
yer2 pkai sndri jerk..skrng smua murah2 huahua.....:D:D

lutttfi
11-02-2009, 01:38 PM
TT..
ak bkn nak kate la..
mmg mahal..
kat low yat seken p0n baru 1200rm

Usahawan Muda
11-02-2009, 01:40 PM
best price brapa?

PinguSpy
11-02-2009, 05:13 PM
ntah... xperlah camtu memang mahal....
nanti aku ckp kt membe aku x yah jual lah... thx! ;D

Usahawan Muda
11-02-2009, 05:14 PM
member dia nie nak guna sesangat duit katanya...

so sesapa nak beli....offer lekas harga...

raikko5
11-02-2009, 06:52 PM
aduss... kesian laks kat T.T.. heheehehe..

stonz
12-02-2009, 12:07 AM
mhl la..skang ni core 2 duo baru rm2199....aspire 4935....

BobROK
22-02-2009, 04:57 PM
aku beli baru tahun 2008 awal tahun complete dengan ram harga dia RM 1850...