PDA

View Full Version : Seterika Sistem Philips(updated page#1) -Memudahkan kerja Menggosok Pakaian Anda


duskcircle
03-02-2009, 01:35 PM
Anda mahukan penjimatan masa ketika menggosok pakaian anda sekeluarga??

Anda mahukan penjimatan elektrik yang biasanya tinggi sekiranya menggosok pakaian menggunakan seterika biasa??

Anda mahukan badan anda sentiasa cergas daripada kepenatan menggosok pakaian berjam-jam lamanya??

Anda pasti pengguna yang bijak dan ingin melaburkan sedikit untuk mendapatkan penjimatan yang maksimum!!!

Mahukah anda memiliki sebuah seterika yang menjimatkan masa dan tenaga elektrik anda??

Kini anda boleh miliki sepenuhnya sebuah seterika berteknologi tinggi dengan HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN berbanding ditempat lain!!!

SETERIKA SISTEM PHILIP

http://i430.photobucket.com/albums/qq23/duskcircle/ironphilip1.jpg
http://i430.photobucket.com/albums/qq23/duskcircle/ironphilip2.jpg

# Stim seterika sistem menembusi lebih jauh ke dalam fabrik - melicinkan pakaian berkedut dengan mudah.

# Plat tapak Careeza dengan hujung wap - menghilangkan kedut di tempat yang sukar dicapai.

# Seting wap boleh ubah dengan pencetus/pengaktif wap.

# Tangki air 1.4L pasang tanggal yang lebih besar.

# Waranti pengilang dikenakan.

Spesifikasi:

Boiler Wattage: 1200W
Iron Wattage: 800W
Weight: 4.6kg
Dimensions Base: 200 x 300mm
Cord Length: 2.5m
Hose Length: 1.9m

Jadi, jika anda seorang pengguna yang bijak pasti akan mencari sesuatu yang menguntungkan anda...benar??

Saya menawarkan sesuatu barang yang sangat menguntungkan anda.

Yang pasti, pengguna sistem seterika ini sungguh berpuas hati setelah menggunakan sistem seterika ini.

Tak kira, anda sudah berkeluarga atau belum, pastinya seterika ini menjadikan pakaian anda sangat cantik tanpa ada kedutan yang mengurangkan keyakinan diri anda dikhlayak ramai. Pasti anda bangga memilikinya.

Dengan harga RM1199.00 sahaja anda mampu untuk memilikinya.

Penghantaran adalah percuma!!

Apa??mahal?? Baiklah, anda juga boleh membayar secara ansuran menggunakan kad kredit anda. Zero Interest - 12bln.

Jika anda ingin membelinya dengan harga yang saya tawarkan ini pastinya anda tidak berjumpa ditempat lain...,

Jadi, apa tunggu lagi, moh le beli weh

Promosi bulan ini.

tunggu la yer...saya bagitau lain!!:D:D

duskcircle
03-02-2009, 02:48 PM
up skit la...,

misscordelia
03-02-2009, 02:52 PM
RM1199 sahaja? wow!!

up utk tuan tanah :D

ezis2u
03-02-2009, 02:52 PM
Dengan harga RM1199.00 sahaja anda mampu untuk memilikinya.
Penghantaran adalah percuma!!

murah sangat reger ko nih klu nak dibandingkan dengan penjimatan elektrik yang diperolehi...

duskcircle
03-02-2009, 02:57 PM
Dengan harga RM1199.00 sahaja anda mampu untuk memilikinya.
Penghantaran adalah percuma!!

murah sangat reger ko nih klu nak dibandingkan dengan penjimatan elektrik yang diperolehi...

kepuasan mengguna!!! itu lah rahsianya..., kalau kita mampu beli mercedes takkan kita nak beli proton pulakkan??:):)

Kalau ada org jual kat supermarket seterika ni dengan harga yg mahal dari harga saya ni..., takkan takde org mau pulakkan...,:):)

Kalau nak boleh saya arrangekan...,:)cgrock:)cgrock

duskcircle
03-02-2009, 02:57 PM
RM1199 sahaja? wow!!

up utk tuan tanah :D

ada supermarket jual rm1559.00. wow murahnyerrrrr

tokputih
03-02-2009, 03:00 PM
ingatkan 119.90 hengget.... ghopanya 1199.00 memang hebat...l :D

duskcircle
03-02-2009, 03:03 PM
ingatkan 119.90 hengget.... ghopanya 1199.00 memang hebat...l :D

ramai dah yg beli, bukannya org kaya2 yg beli..., boleh beli pakai credit card..., satu lg, berbaloi utk jangka masa panjang.

satu lg, dia ada badan utk letak sterika tu..., bukan sterika ajer...,:)cgrock:)cgrock

duskcircle
03-02-2009, 04:05 PM
up skit la...

ghettoriot
03-02-2009, 04:13 PM
perh menarik gile
duit pon tertarik
huhu

duskcircle
03-02-2009, 04:14 PM
perh menarik gile
duit pon tertarik
huhu

boleh bayar pakai credit card bulan2....,

duskcircle
03-02-2009, 04:32 PM
lekas...bulan Februari/ bulan ni ada barang free..., papan seterika berharga RM2++.++ milik anda secara PERCUMAAAAAA!!!!!

janggut_X
03-02-2009, 05:32 PM
perghhh...eden tak tekomen nengok rego nyo..apo apo pun eden upkan lah tuk tuan..

duskcircle
04-02-2009, 12:47 PM
perghhh...eden tak tekomen nengok rego nyo..apo apo pun eden upkan lah tuk tuan..

bukan ape yob, kalau teman boleh buat demo ke yob, rasa2nya, yob pun nak beli..., rasa2nye aje la..., biasanye yg buat demo kat org tgk kat iron ni, 80% beli...., sebab mmg berbaloi dengan duit yg kuar...,

Teman pun x pakse la sape2 nak tgk...,

So, ada sape yg nak teman tunjukkan demo kat tempat kome, bgtau le pada teman yer..., teman boleh pergi insyallah...

boleh di arrangekan...,

TQ

tEnuKLang
04-02-2009, 12:49 PM
adeh...blm upaya lagi aku mencapainya

duskcircle
04-02-2009, 12:52 PM
TUAN2/PUAN2

Kalau tuan2/puan2 nak teman tunjuk Seterika ni macamana Fungsinye boleh PM atau EMEL ke teman utk maklumkan mintak teman buat demo di tempat kome....,

Ni benar2 nak tunjuk seterika ni macamana fungsi dia...,


Ok. Teman Tunggu dari kome semua

lekas...bulan Februari/ bulan ni ada barang free..., papan seterika berharga RM2++.++ milik anda secara PERCUMAAAAAA!!!!!

dyean78
04-02-2009, 01:04 PM
cuber tuan tanah kasi tunjuk gambo sikit....apa yg lain sgt tue sampai ribu2 harga nie....lain beno ker bentuk seterika nie.....

duskcircle
04-02-2009, 01:12 PM
cuber tuan tanah kasi tunjuk gambo sikit....apa yg lain sgt tue sampai ribu2 harga nie....lain beno ker bentuk seterika nie.....

itu la teman kabo kan, kalau boleh, bior teman tunjuk realnye kat kome. Bgtau kat mana tempat boleh jumpa, nanti teman tunjukkan.

Gambo tu, nanti le teman uploadkan kemudian. Sebab masa takde lg..., tp kalau nak jumpa teman tunjuk demo ke kome insyallah boleh..., mcmana???

Nak tgk betul2..., kat Giant ada jual seterika ni dan tengok ke harga yg dijual kat situ...., mahal teman kabo kan... RM15xx.xx

duskcircle
04-02-2009, 01:15 PM
lekas...bulan Februari/ bulan ni ada barang free..., papan seterika berharga RM2++.++ milik anda secara PERCUMAAAAAA!!!!!

duskcircle
04-02-2009, 03:09 PM
TUAN2/PUAN2

Kalau tuan2/puan2 nak teman tunjuk Seterika ni macamana Fungsinye boleh PM atau EMEL ke teman utk maklumkan mintak teman buat demo di tempat kome....,

Ni benar2 nak tunjuk seterika ni macamana fungsi dia...,


Ok. Teman Tunggu dari kome semua

lekas...bulan Februari/ bulan ni ada barang free..., papan seterika berharga RM2++.++ milik anda secara PERCUMAAAAAA!!!!!

duskcircle
05-02-2009, 11:11 AM
TUAN2/PUAN2

Kalau tuan2/puan2 nak teman tunjuk Seterika ni macamana Fungsinye boleh PM atau EMEL ke teman utk maklumkan mintak teman buat demo di tempat kome....,

Ni benar2 nak tunjuk seterika ni macamana fungsi dia...,


Ok. Teman Tunggu dari kome semua

lekas...bulan Februari/ bulan ni ada barang free..., papan seterika berharga RM2++.++ milik anda secara PERCUMAAAAAA!!!!!

duskcircle
05-02-2009, 02:46 PM
TUAN2/PUAN2

Kalau tuan2/puan2 nak teman tunjuk Seterika ni macamana Fungsinye boleh PM atau EMEL ke teman utk maklumkan mintak teman buat demo di tempat kome....,

Ni benar2 nak tunjuk seterika ni macamana fungsi dia...,


Ok. Teman Tunggu dari kome semua

lekas...bulan Februari/ bulan ni ada barang free..., papan seterika berharga RM2++.++ milik anda secara PERCUMAAAAAA!!!!!

gengjawa
05-02-2009, 02:53 PM
byr bulan guna CC tu 0% ker?

duskcircle
06-02-2009, 10:04 AM
byr bulan guna CC tu 0% ker?

iye. Zero interest...., senang kita jumpa...mcmana??

duskcircle
06-02-2009, 10:04 AM
TUAN2/PUAN2

Kalau tuan2/puan2 nak teman tunjuk Seterika ni macamana Fungsinye boleh PM atau EMEL ke teman utk maklumkan mintak teman buat demo di tempat kome....,

Ni benar2 nak tunjuk seterika ni macamana fungsi dia...,


Ok. Teman Tunggu dari kome semua

lekas...bulan Februari/ bulan ni ada barang free..., papan seterika berharga RM2++.++ milik anda secara PERCUMAAAAAA!!!!!

duskcircle
06-02-2009, 11:02 PM
up utk anda ketahuan

duskcircle
07-02-2009, 11:20 AM
Ok...,Pagi ni..., sekali lagi lah yer..., saya nak informkan, kalau sesapa nak tahu lebih dekat pasal seterika yg org kata mahal tapi sebenarnya murah kalau dibandingkan di supermarket siap boleh
bayar ansuran lg...,

duskcircle
07-02-2009, 11:21 AM
EMEL SAYA NO HP KORANG saya akan tunjukkan demo camne rupa seterika ni dan cara nak guna kannye..., barula kome rasa oooo rupanya tak kisah harganye riban2...,

rissa
07-02-2009, 11:29 AM
kehadapan tuan tanah yg amat dihormati aka salute de grande, nak tumpang tanya hair dryer ada x:D:D

p.s my dryer dah blow:((

:)

skateedge
07-02-2009, 11:37 AM
aku de nampak seterika ni kt Harvey Norman Mid Valley..Harga tak silap RM1299 ke atau RM1399..
memang beso laa seterika ni..function pun byk..

aidiryatim
07-02-2009, 11:43 AM
Boiler Wattage: 1200W
Iron Wattage: 800W

uih.. baru plan nk suh KERAjaan byrkn bill letrik sy~X( ..
mm tp satu inovasi yg menarik:)

duskcircle
07-02-2009, 11:51 AM
kehadapan tuan tanah yg amat dihormati aka salute de grande, nak tumpang tanya hair dryer ada x:D:D

p.s my dryer dah blow:((

:)

dryer takde la rissa...., tq coz bertanya...,

duskcircle
07-02-2009, 11:53 AM
aku de nampak seterika ni kt Harvey Norman Mid Valley..Harga tak silap RM1299 ke atau RM1399..
memang beso laa seterika ni..function pun byk..

mmg saya offer ni murah dr pasaraya... so apa lg.. moh le weh

duskcircle
07-02-2009, 04:41 PM
Boiler Wattage: 1200W
Iron Wattage: 800W

uih.. baru plan nk suh KERAjaan byrkn bill letrik sy~X( ..
mm tp satu inovasi yg menarik:)

berminat ker??

gengjawa
07-02-2009, 05:59 PM
aku de nampak seterika ni kt Harvey Norman Mid Valley..Harga tak silap RM1299 ke atau RM1399..
memang beso laa seterika ni..function pun byk..

yer ker?
sok wak try survey harvey norman kat tempat wak pulak:D

gengjawa
07-02-2009, 05:59 PM
iye. Zero interest...., senang kita jumpa...mcmana??

CC apa yg diterima?
berapa bulan bleh ansur nie yer?

duskcircle
09-02-2009, 03:29 PM
CC apa yg diterima?
berapa bulan bleh ansur nie yer?

refer PM tuan :D:D

duskcircle
10-02-2009, 11:02 AM
ape kabor yob n yong semua..., udah buat keputusan ker, teman nunggu aje...,

aeonflux
10-02-2009, 11:08 AM
seterika ni ker yg leh iron baju kt bdn patung terus??
paham ke tak soklan sy tt??

duskcircle
10-02-2009, 12:08 PM
seterika ni ker yg leh iron baju kt bdn patung terus??
paham ke tak soklan sy tt??

ni bukan dry iron..., yg tu dry iron..., utk baju kot ke atau baju yg tak boleh basuh dengan air...,

yg ni mcm sterika biasa, cuma dia boleh iron atas bawah skali, so jimat masa n tenaga la..., mmg betul2 ilang kedut la..., siap line tepi tajam la..., betul ke istilah tajam...,

@sap_plan
10-02-2009, 12:26 PM
RM1199 sahaja? wow!!

up utk tuan tanah :D

wow..RM1199 sahaja!..mmg mantap

janggut_X
10-02-2009, 12:27 PM
sapo yang ado duit tu,pastu plan nak boli streika.buleh boli kek TT ni.barang ni baik ni..pueh adi.mosti byk function...

duskcircle
10-02-2009, 12:31 PM
wow..RM1199 sahaja!..mmg mantap

kat hypermarket yg dikenali dengan harga murah pun takleh dapat harga ni yob..., teman baru aje gi tgk di jusco ipoh, jenama TEFAL harganya RM15XX.XX. kira lebih kurang sama function, mmg mantap yob...,:D:D

duskcircle
10-02-2009, 12:33 PM
sapo yang ado duit tu,pastu plan nak boli streika.buleh boli kek TT ni.barang ni baik ni..pueh adi.mosti byk function...

tq dan credit pd janggut X..., kalau tuan janggut X nak promote leh bgtau la pd kengkawan lain, PM saya kalau nak buat demo...,:):)

fanlee
10-02-2009, 12:34 PM
rm1199 banyak tu bg org yg takde duit mcm aku nie ,ia satu pembaziran plak,
tp good luck for tt tunggu jer nanti mesti ader org beli

duskcircle
10-02-2009, 12:36 PM
Promosi bulan ini.

Beli sistem sterika ini, anda dapat PERCUMA Iron Board(Papan Seterika) berharga RM2XX.XX bulan ini sahaja. Cepat sebelum terlambat. Ate..., ape tunggu lagi..., moh le tukar kerajaan eh tukar iron baru...hehe:D:D

tonye
10-02-2009, 12:37 PM
tak melekat ke? yg panasonic pun kadang2 melekat jugak!

duskcircle
10-02-2009, 12:38 PM
rm1199 banyak tu bg org yg takde duit mcm aku nie ,ia satu pembaziran plak,
tp good luck for tt tunggu jer nanti mesti ader org beli

bayar ansuran 4 bulan boleh kalau bayar cash..., kalau pakai credit card boleh 12bulan...,

duskcircle
10-02-2009, 12:39 PM
tak melekat ke? yg panasonic pun kadang2 melekat jugak!

yg ni, kalau letak pastu lupa nak angkat, tak terbakar baju..., lagi satu tak melekat tu mmg x melekat..smooth mcm bawa keter kat hiway...:D:D

gengjawa
10-02-2009, 05:55 PM
brg nie mmg best rasanya
akan memudahkan org umah wak buat kerja
cuma buat masa nie kena dahulukan keperluan dari kehendak
insyallah..tgh menabung dari sekarang

duskcircle
11-02-2009, 09:55 AM
brg nie mmg best rasanya
akan memudahkan org umah wak buat kerja
cuma buat masa nie kena dahulukan keperluan dari kehendak
insyallah..tgh menabung dari sekarang

agak2 bila wak nak mula membeli:-?:-?:):)

kasmarol
11-02-2009, 09:57 AM
stereka seribu aduyai...

gengjawa
11-02-2009, 09:59 AM
agak2 bila wak nak mula membeli:-?:-?:):)

tggu harga murah lagi kot..
nie brg mlm ker?
sbb wak ader terdengar pasal upline2 nie
sykt mana punya yer?

duskcircle
11-02-2009, 10:08 AM
tggu harga murah lagi kot..
nie brg mlm ker?
sbb wak ader terdengar pasal upline2 nie
sykt mana punya yer?

ni philip punya, tp ada kaitan dgn mlm juga la.., cumanya saya offer harga ni sebab murah dr harga biasa di supermarket...,lg satu boleh bayar ansuran..., ape salahnya beli kalau dia berkualiti dan berbaloi dengan wang yg kita belanjakan...tul tak wak??:):)

duskcircle
11-02-2009, 10:09 AM
stereka seribu aduyai...

ramai dah yg pakai...berbaloi..., lg pun leh bayar ansuran pakai kad kredit...zero interest....,

gengjawa
11-02-2009, 10:16 AM
ni philip punya, tp ada kaitan dgn mlm juga la.., cumanya saya offer harga ni sebab murah dr harga biasa di supermarket...,lg satu boleh bayar ansuran..., ape salahnya beli kalau dia berkualiti dan berbaloi dengan wang yg kita belanjakan...tul tak wak??:):)

betul..betul..betul..:D

happymior
11-02-2009, 10:19 AM
huuhuh..mahalnye......lagi mhal dr mesin basuh umah aku

duskcircle
11-02-2009, 10:21 AM
huuhuh..mahalnye......lagi mhal dr mesin basuh umah aku

tak sama fungsi..., takpe bro, bgtau saya bila boleh saya tunjuk demo kat bro ke atau kawan2...., ada la habuan skit2 kalau promote..., :):)

ciNTasUCi
12-02-2009, 10:33 PM
tuan tanah kalau boleh tunjuk gmbar iron board tu sekali bleh x? n kalau area kl bleh dtg ker?

duskcircle
13-02-2009, 10:01 AM
tuan tanah kalau boleh tunjuk gmbar iron board tu sekali bleh x? n kalau area kl bleh dtg ker?

kasi no hp bro dlm emel saya ke atau PM saya.., nanti kita arrange kan yerk...TQ

duskcircle
13-02-2009, 12:48 PM
Promosi bulan ini. Tinggal beberapa hari lagi!!

Beli sistem sterika ini, anda dapat PERCUMA Iron Board(Papan Seterika) berharga RM2XX.XX bulan ini sahaja. Cepat sebelum terlambat. Ate..., ape tunggu lagi..., moh le tukar kerajaan eh tukar iron baru...hehe:D:D

duskcircle
14-02-2009, 12:52 PM
Jimat elektrik jimat tenaga...nape??sebab sterika ni boleh hliangkan kedut atas dan bawah serentak

gengjawa
14-02-2009, 01:56 PM
best betul sterika nie..

duskcircle
14-02-2009, 02:54 PM
agak2 bila wak nak mula membeli:-?:-?:):)

ulangan pd tuan wak

gengjawa
15-02-2009, 09:00 PM
ulangan pd tuan wak

tggu offer lebih baik kot:D
manatau kali nie offer meja sterika
bulan depan beli sterika dpt free anak gajah:D

duskcircle
16-02-2009, 09:48 AM
tggu offer lebih baik kot:D
manatau kali nie offer meja sterika
bulan depan beli sterika dpt free anak gajah:D

nak offer camne tu en wak?? boleh terangkan lebih cerah skit tak??:D:D:D

gengjawa
16-02-2009, 10:11 AM
nak offer camne tu en wak?? boleh terangkan lebih cerah skit tak??:D:D:D

eh..xder la
main2 je:D:D

duskcircle
18-02-2009, 09:35 AM
eh..xder la
main2 je:D:D

nak bg diskaun kat wak ni...boleh jumpa ke hujung minggu ni?? ke nak tau terus harga seterika ni??:):)

gengjawa
18-02-2009, 12:24 PM
nak bg diskaun kat wak ni...boleh jumpa ke hujung minggu ni?? ke nak tau terus harga seterika ni??:):)

pm wak harga offer tu
bgtau sekali cash @ guna CC ye:)
tq offer:)cgrock

duskcircle
21-02-2009, 06:59 PM
pm wak harga offer tu
bgtau sekali cash @ guna CC ye:)
tq offer:)cgrock

wak tunggu yer...insyallah saya contact wak..TQ :):)

ratusanRM
21-02-2009, 07:08 PM
wow menariknya :o:o:o



seterika free je dapat time kawen :)):))

duskcircle
21-02-2009, 07:14 PM
wow menariknya :o:o:o

seterika free je dapat time kawen :)):))

minat ke bro??minat saya contact bro...amacam??ada berani??:):)

gengjawa
21-02-2009, 10:58 PM
wak tunggu yer...insyallah saya contact wak..TQ :):)

mmg masih menunggu nie:D

gengjawa
21-02-2009, 10:59 PM
wow menariknya :o:o:o



seterika free je dapat time kawen :)):))

angkat la sebijik ustaz
tentu org umah hepi sgt nnt:)cgrock

duskcircle
24-02-2009, 11:35 AM
angkat la sebijik ustaz
tentu org umah hepi sgt nnt:)cgrock

ye...benda baik apa salahnya kalau berguna sampai betahun...,:):)

gengjawa
24-02-2009, 12:00 PM
offer meja sterika dah nak sampai penghujungnya..

duskcircle
01-03-2009, 06:25 PM
iya..., hari berakhirlah promosi meja seterika secara percuma..., harap akan ada dimasa akan datang promosi-pormosi yang lain...,

gengjawa
01-03-2009, 06:30 PM
apa pula promosi bagi bulan mac nie?

duskcircle
01-03-2009, 06:33 PM
takde lg la wak...,tunggu bulan2 yg lain plak

gengjawa
01-03-2009, 06:41 PM
takde lg la wak...,tunggu bulan2 yg lain plak

tggu bulan mengambag la mcm nie:-?

duskcircle
04-04-2009, 11:52 AM
Up balik la thread nih...uppppppppp!!!

gengjawa
06-04-2009, 09:20 AM
ada new offer ker bln april nie?

duskcircle
26-04-2009, 02:58 AM
belum ada apa2 offer lagi

miXxer
26-04-2009, 03:01 AM
puas aku dok pikir ni.. tangki air tu utk ape? jimat letrik tang mana?

rafiz2000
26-04-2009, 04:00 AM
tangki air tu kan utk 'stim'kan sterika....

ko nak stim gak ker??:eek::eek::eek:

huhuhu..soklan maut nie..nak stim macam mana tu?
:)):)):))

aloong_05
24-05-2009, 09:40 AM
ader offer lagi ker TT???tak boleh kureng lagi ke regenye tu???

duskcircle
16-06-2009, 12:24 PM
hello everybody...lama tak online kat sini..., ok, mcmana anda semua??? ceriaka hidup anda selalu...!!!

Ok pasal sterika nih..., kalau nak baju anda sentiasa smart bergaya dihadapan member anda, customer anda, eloklah anda beli sterika ni. berbaloi baloi kata amy search dlm iklan celcom!!!

Harga dah murah banding harga pasaran..., tapi taklah murah kalau nak compare ngn strika biasa yg kita dok pakai tuh...., mcm beli kete mercedes S Class ngan Kancil Full Spec, mana mau harganya sama..., camtulah strika ni..., ok...leh faham yer...

Korang kalau tgk realnye strika ni mau belinye..., pasal ape mmg berbaloi baloiiiii!!!

so, contact saya la kalau nak tau pasal sterika ni yerk... nak buat demo pun boleh...bg tau aje...TQ!!!

duskcircle
29-08-2010, 08:24 AM
ada ke orang nak iron ni?...masih available lg ni

duskcircle
24-12-2011, 02:48 PM
iron pilihan terbaik

qayyum2009
24-12-2011, 02:53 PM
salam tt blh trade in ke? :D

TXT
24-12-2011, 02:56 PM
da lama rupa nya produk ni
ingt kan baru lg
nmpk cam menarik
tp rega nya mmg 1k++ lg ke TT

duskcircle
24-12-2011, 03:02 PM
da lama rupa nya produk ni
ingt kan baru lg
nmpk cam menarik
tp rega nya mmg 1k++ lg ke TT

Yes...still harga tu...boleh bayar pakai kad kredit...,so, mcmana??

TXT
24-12-2011, 03:06 PM
Yes...still harga tu...boleh bayar pakai kad kredit...,so, mcmana??

TQ TT
rega nya masih d luar kemampuan teman :(
tp mmg menarik :)cgrock

ilhamic
24-12-2011, 03:08 PM
fuyooo.. x dak bideo ke

TXT
24-12-2011, 03:14 PM
fuyooo.. x dak bideo ke

besa nya ada video kan

duskcircle
24-12-2011, 03:19 PM
TQ TT
rega nya masih d luar kemampuan teman :(
tp mmg menarik :)cgrock

try jual...panggil saya gi buat demo..saya bimbing u...,
insyallah...u still get income then boleh buy satu for u...

mr_x6006
25-12-2011, 11:00 PM
Trbaik hrganya... Gud luck TT.

bazsh
25-12-2011, 11:11 PM
Huhu sterika pun harga riban2 skrg

duskcircle
26-12-2011, 12:56 AM
Huhu sterika pun harga riban2 skrg

bro, boleh byr 4kali atau 12kali pakai kad kredit.

Nak kena saya tunjuk betul2 baru tau camne dianye power tu...

amacam??bila??

duskcircle
14-06-2012, 01:08 AM
mesti best pnya...

kamaldani81
14-06-2012, 07:46 AM
Seterika ni yang boleh gosok baju pd hanger tu ke?

duskcircle
11-01-2013, 12:46 AM
Seterika ni yang boleh gosok baju pd hanger tu ke?

tak bro..., yg mcm guna sterika biasa... tp cepat n kedutan x mudah kedut balik...,

only1
11-01-2013, 12:51 AM
Fuhh!! ade jgk seterika harga riban2.

duskcircle
11-01-2013, 12:56 AM
Fuhh!! ade jgk seterika harga riban2.

ada..seterika ni lah..., klu tgk harga...org laki mmg kata emm..., mahal..., tp saya dah jual lebih dr 10 biji...knp?? sebab tahu nak guna n benefit nya sangat la banyak...cth benefit nya ialah penggunaan elektrik sgt rendah..., sebab masa menggosok dari 2 jam hanya ke 45 minit aje...,

dah jimat kos elektrik dah kat situ..., so, masa beli tu agak tinggi.., tp long lasting tu bagus la utk costing electrik...

putera555
08-04-2013, 04:11 PM
ada..seterika ni lah..., klu tgk harga...org laki mmg kata emm..., mahal..., tp saya dah jual lebih dr 10 biji...knp?? sebab tahu nak guna n benefit nya sangat la banyak...cth benefit nya ialah penggunaan elektrik sgt rendah..., sebab masa menggosok dari 2 jam hanya ke 45 minit aje...,

dah jimat kos elektrik dah kat situ..., so, masa beli tu agak tinggi.., tp long lasting tu bagus la utk costing electrik...

bro.. ade jual iron yg ade hanger tu x? cari kat luar xde stok je brand philips:D:D

azmijamaludin
08-04-2013, 04:16 PM
wah....dasyatnyer harga dia leh wat masak nasik sekali ker....