PDA

View Full Version : Ana Edar Sdn Bhd (248768X)(AJL93346)- www.anaedar.com


fique
01-01-2009, 11:21 PM
Assalamualaikum,

PELUANG BAIK UNTUK MENJADI USAHAWAN PERNIAGAAN ISLAM YANG BERJAYA !!

Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. telah ditubuhkan pada tahun 1993 untuk membenarkan barangan Ana diedarkan oleh warga Ana untuk warga Ana secara Pasaran Berbilang Tingkat atau "Multi Level Marketing".

Produk jenama Ana mula dipasarkan sejak tahun 1983 lagi. Rangkaian barangan muslim ini lahir hasil daripada rasa keprihatinan Allahyarham Othman b. Omar dan isteri beliau Hajjah Esah bt. Omar untuk memenuhi keperluan umat Islam khususnya bagi mendapatkan produk yang suci dari sudut syara' serta bermutu tinggi.

Hari ini, Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. menawarkan lebih 20 produk dalam berbagai bidang termasuk penjagaan diri, makanan dan juga minuman. Perniagaan dijalankan secara 'multi-level marketing' atau pasaran berbilang tingkat, yang bertujuan memberi pulangan semaksima mungkin kepada para ahli/pengedar, dan pada masa yang sama memenuhi keperluan harian umat Islam.

ayie206
01-01-2009, 11:27 PM
Assalamualaikum,

PELUANG BAIK UNTUK MENJADI USAHAWAN PERNIAGAAN ISLAM YANG BERJAYA !!

Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. telah ditubuhkan pada tahun 1993 untuk membenarkan barangan Ana diedarkan oleh warga Ana untuk warga Ana secara Pasaran Berbilang Tingkat atau "Multi Level Marketing".

Produk jenama Ana mula dipasarkan sejak tahun 1983 lagi. Rangkaian barangan muslim ini lahir hasil daripada rasa keprihatinan Allahyarham Othman b. Omar dan isteri beliau Hajjah Esah bt. Omar untuk memenuhi keperluan umat Islam khususnya bagi mendapatkan produk yang suci dari sudut syara' serta bermutu tinggi.

Hari ini, Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. menawarkan lebih 20 produk dalam berbagai bidang termasuk penjagaan diri, makanan dan juga minuman. Perniagaan dijalankan secara 'multi-level marketing' atau pasaran berbilang tingkat, yang bertujuan memberi pulangan semaksima mungkin kepada para ahli/pengedar, dan pada masa yang sama memenuhi keperluan harian umat Islam.




wahhh.. ngam2 100 posting ko ye..
citer la detail sikit.. :)cgrock:)paid:)cgrock

nampaknya banyak company mula tumbuh buat MLM biz.. adakah sebab kegawatan ekonomi yang melanda sekarang myebabkan mereka beralih angin??? :-?:-?

fique
01-01-2009, 11:41 PM
wahhh.. ngam2 100 posting ko ye..
citer la detail sikit.. :)cgrock:)paid:)cgrock

nampaknya banyak company mula tumbuh buat MLM biz.. adakah sebab kegawatan ekonomi yang melanda sekarang myebabkan mereka beralih angin??? :-?:-?

HEHEHE...:D:D

ANA EDAR SDN BHD, 100% mengamalkan perniagaan secara Islam. Sistem rangkaian pemasarannya memang amat terbuka. Mudah dan lumayan. Tidak memerlukan modal yang banyak dan risiko adalah rendah. Produk yang dijual memang bermutu dan cara pembuatan secara Islam 100%
Antara produk ialah Qaseh (Kekanda/Adinda)

http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/119.jpg

http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/120.jpg

Qaseh mengandungi campuran2 pemakanan sunnah Rasulullah s.a.w. Antaranya ialah Madu lebah,kurma,Air zam-zam,Buah Tiin, Buah Zaitun,Habbatus Sauda' juga Za'ffran, Sireh, Ginko Biloba serta gabungan herba terpilih. :D

Kalau nak tahu, untuk menghasilkan produk ni, pekerja2 diwajibkan mengambil wudhuk, supaya dapat membaca ayat2 al-quran dan doa2 semasa proses pembuatan Qaseh ini.

cakaplepas
01-01-2009, 11:43 PM
wah..ada lagi rupanya anaedar ni..lama tu

fique
01-01-2009, 11:49 PM
wah..ada lagi rupanya anaedar ni..lama tu

Nampaknya, saudara pun dah mengenali Ana Edar ni. :D

Sekarang ni, syarikat lagi maju. Antara produk pilihan ialah Produk Qaseh ni. Amacam? Marilah mencuba, sambil mengguna sambil tu lah kita dapat beramal. Sebab kite dapat mengamalkan sunnah2 nabi.Alhamdulillah...

fique
01-01-2009, 11:56 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/design-web-click.gif

Duta Kehormat produk kami ialah Ustaz Wan Akashah dan Ustazah Siti Nor Bahyah.

Rajin2 lah tgk TV9 hari Selasa malam. Rancangan Semanis kurma.

Ramai yang telah mengamalkan pemakanan melalui Qaseh (Kekanda/Adinda). Pelbagai penyakit kronik dapat di atasi. Sumenya berkat dari Allah s.w.t melalui cara pemakanan sunnah Rasulullah S.A.W.



Kalau ingin tahu lebih lanjut, boleh terus menghubungi saya Taufiq 019-2130479.

kufat
02-01-2009, 12:13 AM
Plan marketing camne bro bleh terangkan?

fique
02-01-2009, 12:28 AM
Plan marketing camne bro bleh terangkan?

Ok, Plan Marketing amat mudah untuk diamalkan. Secara kesuluruhannya, plan yang ditawarkan amat terbuka. So, downline yang baru masuk tak merana untuk kejar kenaikan pangkat dan boleh naik dengan begitu cepat.Melalui plan ni ade 4 jenis bonus yang akan diberi :

1)Bonus Unit saham (10%)
2)Bonus prestasi (sehingga 20%)
3)Bonus Generasi (sehingga 40%)
4)Bonus Kepimpinan (sehingga 25%)

Selain itu, plan ni tak diberi ketetapan berapa downline patut dibina untuk kita naik pangkat.Kalau kita cuma ade 2 orang downline pun masih boleh dapat bonus2 seperti diatas. Cume bezanya ialah berapa peratus yang kite dapat bergantung kepada nilai mata yang terkumpul.

p/s: Bro, u dok mane? Kalau ingin tahu lebih detail sms saya 019-2130479.

cakaplepas
02-01-2009, 12:30 AM
Nampaknya, saudara pun dah mengenali Ana Edar ni. :D

Sekarang ni, syarikat lagi maju. Antara produk pilihan ialah Produk Qaseh ni. Amacam? Marilah mencuba, sambil mengguna sambil tu lah kita dapat beramal. Sebab kite dapat mengamalkan sunnah2 nabi.Alhamdulillah...

ketika sy kecik..kakak kakak ku ramai yg masuk

fique
02-01-2009, 12:39 AM
ketika sy kecik..kakak kakak ku ramai yg masuk

Oh yeke?, hehehe

Dulu Ana Edar ni jual produk kosmetik rasanye. Start tahun 2007, company mula menkomersilkan produk madu ni.

Ape lagi join la :D :D

fique
02-01-2009, 10:09 AM
Assalamualaikum rakyat MALAYSIA :D

KEPADA ANDA YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN DARI PERNIAGAAN SECARA ISLAM, ANA EDAR ADALAH PLATFORM YANG TERBAIK UNTUK ANDA.

DENGAN BERMODALKAN RM500, ANDA MAMPU MEMPEROLEH PENDAPATAN BULANAN SEHINGGA 4 ANGKA

TAK PERCAYA? SILA HUBUNGI SAYA, TAUFIQ 019-2130479 UNTUK KETERANGAN LANJUT. SAYA AKAN TUNJUKKAN BAGAIMANA UNTUK MENCAPAINYA !! KAMI INGIN MEMBENTUK SATU KUMPULAN PERINTIS DARI SETIAP NEGERI. INI PELUANG ANDA MENJADI INSAN TERAWAL UNTUK BUKTIKAN ANDA MAMPU BERJAYA :)cgrock:)cgrock

PRODUK YANG DIJUAL MEMANG BOLEH DIKETENGAHKAN DI PASARAN SEKARANG, KERANA PRODUK-PRODUK DISAHKAN OLEH IMP (ISLAMIC MANUFACTURING PRACTISE).TIADA LAGI KERAGUAN BAGI PRODUK2 NI DISAMPING DAPAT MENAMBAHKAN BERKAT PAHALA KERANA KITA DAPAT MEMPERJUANGKAN AMALAN SUNNAH DAN ISLAM SECARA TIDAK LANGSUNG.

fique
02-01-2009, 10:18 AM
Assalamualaikum rakyat MALAYSIA

KEPADA ANDA YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN DARI PERNIAGAAN SECARA ISLAM, ANA EDAR ADALAH PLATFORM YANG TERBAIK UNTUK ANDA.

DENGAN BERMODALKAN RM500, ANDA MAMPU MEMPEROLEH PENDAPATAN BULANAN SEHINGGA 4 ANGKA

TAK PERCAYA? SILA HUBUNGI SAYA, TAUFIQ 019-2130479 UNTUK KETERANGAN LANJUT. SAYA AKAN TUNJUKKAN BAGAIMANA UNTUK MENCAPAINYA !! KAMI INGIN MEMBENTUK SATU KUMPULAN PERINTIS DARI SETIAP NEGERI. INI PELUANG ANDA MENJADI INSAN TERAWAL UNTUK BUKTIKAN ANDA MAMPU BERJAYA :)cgrock:)cgrock

PRODUK YANG DIJUAL MEMANG BOLEH DIKETENGAHKAN DI PASARAN SEKARANG, KERANA PRODUK-PRODUK DISAHKAN OLEH IMP (ISLAMIC MANUFACTURING PRACTISE).TIADA LAGI KERAGUAN BAGI PRODUK2 NI DISAMPING DAPAT MENAMBAHKAN BERKAT PAHALA KERANA KITA DAPAT MEMPERJUANGKAN AMALAN SUNNAH DAN ISLAM SECARA TIDAK LANGSUNG

fique
06-01-2009, 03:03 PM
Kasi up skit :D:D

fique
06-01-2009, 03:09 PM
Assalamualaikum,
Jadilah orang yang terawal untuk menjadi ahli ANA EDAR.Produk yang berkualiti dan sistem pemasaran yang BEST!! Boleh menjana 4 angka paling MINIMUM..

PM SAYA DENGAN KADAR SEGERA....

fique
06-01-2009, 03:30 PM
ANTARA KEBAIKAN DALAM KANDUNGAN JUS QASEH KEKANDA/ADINDA :D :D

1. KURMA1. KURMA


--------------------------------------------------------------------------------

a. Yang Dipilih Para Rasul

Lebih 1400 tahun buah yang berkhasiat ini dianugerahkan kepada manusia dikenali menurut sejarah. Masyarakat seluruh dunia kini mengiktiraf buah yang tahan lasak atas kemampuannya tumbuh di padang pasir dari Timur Tengah Arab ini sebagai makanan wajib harian atas keberkesanannya dalam memberi tenaga, membantu memperkemaskan sistem fungsi tubuh dan otak.

b. Sejarah

Dalam sejarah Islam, antara fakta yang amat popular mengenai kurma yang amat tinggi khasiat ini adalah catatan sejarah Saidatina Maryam ‘Alaihissalam ketika mahu melahirkan Nabi Isa ‘Alaihissalam dirakam di dalam Al-Quran; (Ketika ia hendak bersalin) maka kesakitan itu memaksanya (pergi bersandar) ke pangkal sebatang pohon tamar (kurma); Al-Quran [17] Surah Maryam [Ayat 23]

Lalu ia diseru dari sebelah bawahnya: "Janganlah engkau berdukacita (wahai Maryam), sesungguhnya Tuhanmu telah menjadikan di bawahmu sebatang anak sungai.” Al-Quran [17] Surah Maryam [Ayat 24]

Dan gegarlah ke arahmu batang pohon tamar itu, supaya gugur kepadamu buah kurma yang masak. Maka makanlah dan minumlah serta bertenanglah hati dari segala yang merunsingkan. Al-Quran [17] Surah Maryam [Ayat 25 - 26]

c. Kurniaan umpama hadiah dari Allah untuk kita

Jika dari sudut logik akal manusia, seorang ibu yang baru bersalin perlu mengamalkan gabungan pelbagai jenis makanan untuk menggantikan kembali kepada si ibu yang kehilangan banyak tenaga dan darah, tetapi kesemua itu Allah lengkapkan hanya dengan satu jenis makanan yakni Kurma.

Kurma tinggi kandungan Thiamin (Vitamin B1) yang mana digunakan dalam perawatan sebagai pencuci bagi mengatasi masalah usus. Dalam bentuk cecair, sirup dan kanji, kurma mampu membantu mengatasi masalah sakit tekak, selsema, katar bronkus dan diambil untuk meredakan demam dan pelbagai masalah berkaitannya. Ia juga satu amalan tradisional yang dipercayai mampu mengatasi masalah toksin alkohol. Biji kurma juga digunakan dalam beberapa rawatan tradisional. Kebiasaannya seorang Ibu perlu berpantang pelbagai jenis makanan semasa hamil dan selepas bersalin bagi memastikan badan Ibu dan bayi berada dalam situasi terbaik.

Jika kurma amat sesuai untuk ibu-ibu hamil dan selepas bersalin dalam menambah tenaga, darah yang berkurangan dan sistem pencernaan yang terbaik, sudah pasti ia baik untuk diamalkan oleh semua golongan usia..!

Allah Subhanahu Wata’ala memerintahkan Saidatina Maryam ‘Alaihissalam memakan buah kurma, sudah pasti ia adalah kurniaan terbaik dariNya dengan berfirman kepada Saidatina Maryam ‘Alaihissalam; “bertenanglah hati dari segala yang merunsingkan..”.

Bayangkan seorang Ibu yang bersalin keseorangan di padang pasir yang terpencil tanpa bantuan orang lain. Dalam keadaannya yang lemah lagi tidak berdaya akibat bertarung nyawa dalam melahirkan anaknya, kehilangan tenaga dan kehilangan darah yang banyak sekali..

d. Keberkatan

Makanan Pilihan Rasul, Ulama’ & Ahli Ibadah

Daripada Salman ibn 'Aamir, “Sesungguhnya Rasulullah Sallallahu 'Alaihi Wasallam bersabda: Jika salah seorang di antara kamu hendak berbuka puasa, berbukalah dengan kurma sebab kurma itu barakah (berkat), kalau tidak ada maka dengan air kerana air itu bersih dan suci.” (Hadis riwayat Abu Daud dan At-Tirmizi)

Sabda Rasulullah Sallallahu 'Alaihi Wasallam: “Sebaik-baik makanan sahur orang yang beriman adalah buah tamar” (Hadis riwayat Abu Daud)

Diriwayatkan daripada Abu Musa r.a. katanya:

"Anakku lahir, lalu aku membawanya kepada Nabi s.a.w. lalu baginda menamakannya dengan nama Ibrahim dan meletakkan pada lelangitnya (bertahnik) dengan buah kurma. (dijelaskan tambahan dalam riwayat Imam Bukhari) “.. maka Baginda Sallallahu 'Alaihi Wasallam mendoakan kebaikan dan mendoakan keberkatan baginya, lalu menyerahkan kembali kepadaku." (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim)

e. Kesihatan & Kekuatan Jasmani & Ruhani

Kurma Menenangkan Perasaan

Di dalam Al-Quran Surah Maryam Ayat 26, Allah Subhanahu Wata’ala berfirman kepada Saidatina Maryam ‘Alaihissalam; “..bertenanglah hati dari segala yang merunsingkan”. Cuba renungkan bukti saintifik ini yang ditemui oleh mereka yang pakar;

“Amalan Rasulullah Sallallahu 'Alaihi Wassallam memakan tamar (kurma) adalah baik sebab ia mengandungi karbohidrat tinggi, di samping asid amino, antaranya triptofan yang didapati boleh menenangkan perasaan”. -Dr Suriya Osman¹.

Kurma Memelihara Kesihatan

Berdasarkan kajian kimia dan fisiologi Dr Ahmad Abdul Ra'ouf Hisyam dan Dr. Ali Ahmad Syahhat, data berikut diperoleh ².

Memakan ruthab dan atau tamar ketika berbuka puasa akan menambahkan peratus kandungan glukosa dan sukrosa dalam badan.

Penyakit anemia (kurang darah) akan berkurangan dan tubuh tidak pucat.

Ketika perut kosong, saat itulah makanan yang mengandungi nutrien glukosa dan sukrosa akan mudah dicerna dan diserap secara cepat dan maksimum. Jadi, kandungan glukosa dan sukrosa dalam ruthab dan tamar yang banyak itu menjadikan proses mencerna dan menyerap di dalam badan sangat mudah.

Ia berserat tinggi, mengandungi kalsium, potassium, folate, vitamin A, B, B1, B2, B3 C dan E, bebas lemak dan bebas kolestrol.

Amat Membantu Dalam Mencegah Penyakit Kronik Seperti Jantung & Kencing Manis.

"Dari segi perubatan, amalan memakan kurma setiap hari boleh mengurangkan risiko seseorang itu diserang penyakit kronik seperti jantung dan kencing manis kerana mengandungi zat galian seperti potasium, kalsium dan zat besi yang boleh menyihatkan sel darah merah". Prof. Madya Aslah Zain.³

fique
06-01-2009, 10:34 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/kenapaada.jpg

fique
06-01-2009, 10:39 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan1.jpg

fique
06-01-2009, 10:48 PM
IMG]http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan2.jpg[/IMG]
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan3.jpg

fique
06-01-2009, 10:50 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan2.jpg

fique
06-01-2009, 10:54 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan4.jpg

fique
06-01-2009, 10:57 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan5.jpg

CALL/SMS :019-2130479 untuk keterangan lanjut.. :D :D

fique
06-01-2009, 10:59 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan6.jpg

fique
06-01-2009, 11:03 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/Plan7.jpg

fique
06-01-2009, 11:06 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan8.jpg

kamal_kampong
06-01-2009, 11:06 PM
ooo..produk keluaran Muslim rupanya..

cuma modal permulaan tu agak tinggi rasanya company perlu tengok balik..tapi sesetengah company modal tinggi pun kalo kena dengan caranya boleh pegi jauh gak..lagipun company lama gini, banyak pengalaman nih..

apa2 pun, selamat maju jaya..hidup produk n perniagaan Muslim

-PERNIAGAAN ITU SUNNAH-

fique
06-01-2009, 11:09 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan9.jpg

fique
06-01-2009, 11:16 PM
ooo..produk keluaran Muslim rupanya..

cuma modal permulaan tu agak tinggi rasanya company perlu tengok balik..tapi sesetengah company modal tinggi pun kalo kena dengan caranya boleh pegi jauh gak..lagipun company lama gini, banyak pengalaman nih..

apa2 pun, selamat maju jaya..hidup produk n perniagaan Muslim

-PERNIAGAAN ITU SUNNAH-

Assalamualaikum,

Kamal_desa, :D modal takde lah tinggi, keahlian cuma RM30,dan belian 2 botol Qaseh (RM 119.80)dah boleh dapat bonus dah.

Kalau kite bijak, dengan pembelian 2 botol Qaseh, ditambah dengan rangkaian yang bijak, INSYAALLAH,kite boleh dapat bonus RM26,950-00!!.

fique
07-01-2009, 08:18 AM
Assalamualaikum,

Kepada semua muslimin dan muslimat,marilah bersama-sama menyertai Jemaah perniagaan Islam yang moden dan menjamin kehidupan anda.

Jadilah perintis Usahawan ANA EDAR,kami akan membantu anda untuk mencapai matlamat anda!!!

Hanya bermodalkan RM30(pendaftaran) dan RM200(modal) anda mampu memperoleh sehinggan RM26,000!!!

tidak percaya?? PM saya atau call/sms 019-2130479

fique
07-01-2009, 05:42 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/kenapaana11.jpg

fique
08-01-2009, 10:47 AM
Kasi up untuk hari ni...:d :d

sismawi
08-01-2009, 11:24 AM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/kenapaana11.jpg

begitulah kehidupan hari ini

fique
08-01-2009, 12:49 PM
begitulah kehidupan hari ini

Itu lah lumrah dunia..

Kalau you inginkan kebebasan kewangan PM saya, di samping mempromosi bisnes ni, saya akan berikan beberapa teknik kewangan yang boleh membantu kita. Antaranya ialah dengan penggunaan OD vs ASB.

Kepada sesiapa yang inginkan bantuan @khidmat nasihat hubungi saya. Saya akan cuba berikan yang terbaik kepada para muslimin/muslimat yang inginkan pendapatan sampingan melalui perniagaan ANA EDAR dan sistem kewangan yang berkesan.

fique
09-01-2009, 10:55 AM
assalamualaikum sume :d :d

peace_louver
09-01-2009, 11:02 AM
ermmmm.........marketing plan dier besh tak?bape riban jafik ahli?

rakyat_jelata
09-01-2009, 11:18 AM
aik...
ada lg...

rakyat_jelata
09-01-2009, 11:19 AM
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=50434&highlight=tirainiaga

fique
09-01-2009, 12:47 PM
ermmmm.........marketing plan dier besh tak?bape riban jafik ahli?

hmmm.. best gak la,sebab modal die kecik...:D jadi ahli just bayar RM30 je... :D :D

fique
12-01-2009, 08:56 PM
ASSALAMUALAIKUM...

Sesiapa berminat sila hubungi saya 019-2130479.:D:D

fique
14-01-2009, 11:48 AM
assalamualaikum muslimin dan muslimat.

Saya ingin memaklumkan bahawa pihak ana edar sdn bhd mengadakan siri roadshaw "kenapa ana" di beberapa tempat di seluruh malaysia.tujuan program ini di adakan ialah untuk memberi pendedahan tentang peluang perniagaan islam di ana edar dan pengetahuan produk-produk.

Tiket roadshaw berharga rm29.90, setiap pembelian tiket anda akan diberikan secara percuma 1 produk qaseh (kekanda/adinda)yang berharga rm 71.90. Makanan disediakan.

Peluang keemasan untuk anda yang inginkan kejayaan dalam perniagaan islam!!!hubungi saya dengan kadar segera sebelum khamis ini (15 januari 2009)di talian :019-2130479, 3 orang pertama akan diberi tiket secara percuma!!.

rebut peluang ini!!!

Siri roadshaw di kuala lumpur:

17 januari 2009 (sabtu)- ibu pejabat-no.9 jalan 6 taman batu off greenwood park,68100 batu caves,selangor

31 januari 2009 (sabtu)- ibu pejabat-no.9 jalan 6 taman batu off greenwood park,68100 batu caves,selangor

siri di pahang dan pulau pinang, akan diberitahu kelak. :D

fique
14-01-2009, 12:34 PM
Leader-leader di bahagian utara(penang,perlis,kedah) di perlukan!!!

Peluang keemasan jika anda di kawasan ini. Jadilah jemaah ana edar yang terawal sebagai kumpulan perintis disetiap negeri dan berpeluang mendapat pendapatan bulanan dari rm8,000 hingga rm 26,950 sekurang2nya.:d

jika anda berminat tapi tidak mempunyai pengalaman, kami akan memberi bimbingan secara terus-menerus sehingga anda menjadi usahawan yang berkaliber.

pipstar
14-01-2009, 12:39 PM
dah ramai ker ahli ?

fique
14-01-2009, 02:07 PM
dah ramai ker ahli ?

Walaupun ana edar dah 25 tahun beroperasi. Tetapi pihak syarikat dibawah bimbingan anak arwah ceo, telah banyak membuat perubahan termasuklah produk dan marketing plan.

So,jika you masuk,boleh dikire antara terawal terutamanya di luar kawasan lembah kelang. Dengan marketing plan yang stabil dan produk yang diyakini boleh jual.

Kalau you jenis aggresive, insyaallah rangkaian akan berkembang dengan cepat sebab ramai lagi tidak tahu Company Ana Edar ni.

Amacam?

amirrash
14-01-2009, 02:15 PM
ni yang masuk tv kan?

fique
14-01-2009, 02:19 PM
ni yang masuk tv kan?

Ye.. kalau selalu tgk TV9 rancangan semanis kurma. Kite punya duta kehormat Ustazah Siti Nur Bahyah dan Ustaz Wan Aqashah. :D

Encik Berminat ke?

fique
14-01-2009, 02:55 PM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/plan8.jpg

JOM KITA SERTAI ANA EDAR:)cgrock:)cgrock

amirrash
14-01-2009, 05:24 PM
tak pe jalan dulu. sy banyak sgt syarikat lain yang saya dah masuk. nak kena konsentrate pada yang ada ni dulu.

fique
14-01-2009, 05:54 PM
tak pe jalan dulu. sy banyak sgt syarikat lain yang saya dah masuk. nak kena konsentrate pada yang ada ni dulu.

hehehe... bro ni mesti usahawan berjaya ye. Ok x pe. Tp kalau nak cube produk Qaseh bole hubungi saya k. Saya leh bg harga special....:D

amirrash
14-01-2009, 05:58 PM
takde la berjaya pun. berjaya join ada lah. haha..takpe kalau ada rezeki nanti saya masuk lah jugak ana edar ni. salam semua

fique
14-01-2009, 06:17 PM
assalamualaikum muslimin dan muslimat.

Saya ingin memaklumkan bahawa pihak ana edar sdn bhd mengadakan siri roadshaw "kenapa ana" di beberapa tempat di seluruh malaysia.tujuan program ini di adakan ialah untuk memberi pendedahan tentang peluang perniagaan islam di ana edar dan pengetahuan produk-produk.

Tiket roadshaw berharga rm29.90, setiap pembelian tiket anda akan diberikan secara percuma 1 produk qaseh (kekanda/adinda)yang berharga rm 71.90. Makanan disediakan.

Peluang keemasan untuk anda yang inginkan kejayaan dalam perniagaan islam!!!hubungi saya dengan kadar segera sebelum khamis ini (15 januari 2009)di talian :019-2130479, 3 orang pertama akan diberi tiket secara percuma!!.

rebut peluang ini!!!

Siri roadshaw di kuala lumpur:

17 januari 2009 (sabtu)- ibu pejabat-no.9 jalan 6 taman batu off greenwood park,68100 batu caves,selangor

31 januari 2009 (sabtu)- ibu pejabat-no.9 jalan 6 taman batu off greenwood park,68100 batu caves,selangor

siri di pahang dan pulau pinang, akan diberitahu kelak. :d

jangan lepaskan peluang:d:d

fique
17-01-2009, 10:49 AM
http://www.youtube.com/watch?v=CoRHJ5NO8Qk

fique
17-01-2009, 08:29 PM
Assalamualaikum

Kepada muslim/muslimah, peluang anda menjadi yang terawal untuk menjadi usahawan di ANA EDAR.SIRI ROADSHOW TELAH BERLANGSUNG PETANG TADI, dan akan berlangsung lagi di tempat2 berikut :

31 Januari : Di greenwood,Kuala Lumpur
7 Februari : Seri Indah Resort,Jln hj Busu,Batu Buruk,Kuala Terengganu
13 Februari : Hotel Raudhah,Kota Bharu,Kelantan
14 Februari : Skudai,Johor
15 Februari : Melaka
21 Februari : Cawangan Ana Edar,Pulau Pinang
22 Februari : Greenwood,Kuala Lumpur
28 Februari : Seremban,Negeri Sembilan


Harga tiket roadshow =RM29.90 dan percuma Produk Qaseh :D.
Jadilah 3 terawal bagi setiap siri roadshow, untuk mendapatkan tiket percuma dari Kumpulan Kami.

Kami akan sedia membantu anda,tidak kira dari sudut marketing,modal dan produk,jika anda berminat dan berazam untuk menjadi usahawan.Jadilah perintis dari kumpulan kami.

fique
19-01-2009, 11:10 PM
JOM KITA SERTAI ANA EDAR:)cgrock:)cgrock

175 mata =RM419.30,amacam?:-?:o

fique
20-01-2009, 01:05 PM
Bump-bump-bump

ahmad100
08-04-2009, 01:12 AM
JOM JOIN ANAEDAR :)cgrock

supplement yg bagus utk kesihatan!

p/s: tolong promote bg pihak wife sbb dia dah amalkan :)paid

khairul_izwan
13-04-2009, 01:53 PM
salam..
uihhssshh.. ade lagi ana edar??.. lama woo ana edar ni..zaman aku skolah rendah lagi.. mak aku bukak stokis dulu..

fique
17-04-2009, 02:52 PM
hehehe... wujud lagi ana edar. tp wajah terbaru..

nasa
04-05-2009, 08:20 AM
salam..
uihhssshh.. ade lagi ana edar??.. lama woo ana edar ni..zaman aku skolah rendah lagi.. mak aku bukak stokis dulu..


wah, hebatnya mak ko. siap bukak stokis.
usaha tangga kejayaan. chaiyok!!!

ixora7
26-12-2009, 01:26 AM
senyap je thread nih....mari sertai jemaah Ana, Tingkatkan Kesihatan dan Kecantikan Bersama Rngkaian Produk Bermutu Ana..3 produk yang terbaik Ana iaitu jus qaseh,kristal garam sole dan air mineral beralkali ana www.qaseh.info

ixora7
07-01-2010, 07:03 PM
Salam ziarah....MLM Bumiputra Islam 100% yang paling lama bertahan, menuju ke-26 tahun semakin teguh dengan produk yang semakin berkhasiat dan bermutu. Promosi yang hebat dikenali sbg SIP2 (Smart-Ikh-One Pack2) dengan harga istemewa hanya RM699 sahaja.
Pakej ini menawarkan produk-produk bermutu iaitu:

1 unit Penapis Air Natural

1 unit jus Qaseh

2 kotak teh uncang Mas Cotek

1 kit jualan

1 tiket taklimat sesi Pengenalan ANA

75 nilai mata untuk ahli baru

Dapatkan segera peluang ini...Hubungi saya Nor - 012 2921045 / ym nor2819@yahoo.com

aes
07-01-2010, 08:44 PM
Salam ziarah....MLM Bumiputra Islam 100% yang paling lama bertahan, menuju ke-26 tahun semakin teguh dengan produk yang semakin berkhasiat dan bermutu. Promosi yang hebat dikenali sbg SIP2 (Smart-Ikh-One Pack2) dengan harga istemewa hanya RM699 sahaja.
Pakej ini menawarkan produk-produk bermutu iaitu:

1 unit Penapis Air Natural

1 unit jus Qaseh

2 kotak teh uncang Mas Cotek

1 kit jualan

1 tiket taklimat sesi Pengenalan ANA

75 nilai mata untuk ahli baru

Dapatkan segera peluang ini...Hubungi saya Nor - 012 2921045 / ym nor2819@yahoo.com

ni kira berbaloi jgk ni .... mcm2 dpt

ixora7
07-01-2010, 10:01 PM
mari sertai jemaah ANA...mmg berbaloi-baloi. Satu rumah satu penapis air..berilah keluarga anda air yg berkhasiat...produk bermutu tak semestinya mahal...dalam ANA plan marketing yg mudah dan hebat..semua org dapat manfaat..hanya RM30 keahlian seumur hidup. Jana pendapatan anda dengan perbelanjaan..mmg berbaloi.

ixora7
07-01-2010, 10:35 PM
Taklimat dan Program Ana Edar Sdn. Bhd sepanjang Januari

09 Jan 2010
1)Mengenali Kelebihan Mas Cotek ANA - Pej. Urusan Ana Edar Sdn Bhd Gombak.
(10 PG)
2)SIP2 - Johor Bahru RM39.90/Percuma 1 Qaseh
(2 ptg)
3)Taklimat Pengenalan Ana - SP Inn Sg Petani Kedah RM39.90/Percuma 1 Qaseh
(2 ptg)

10 Jan 2010
1)Mengenali Kelebihan Produk Mas Cotek Ana - Kuantan Pahang RM39.90/Percuma 1 Qaseh
(2 ptg)

13 Jan 2010
1)Mengutuhkan Ekonomi Ummah Melalui Perjuangan ANA - Pej Urusan Ana Edar Sdn Bhd. (Penceramah Duta Kehormat Ana Dato' Ustazah Siti Nor Bahyah)
(8.30 mlm)

16 Jan 2010
1)Wardina 5S - Pej. Urusan ANA Edar Sdn.Bhd Gombak
(10 pg)
2)Mengenali Kelebihan Produk Mas Cotek ANA - Caw. Ana Edar Zone Utara Seberang Jaya Pulau Pinang RM39.90/Percuma 1 Qaseh
(2ptg)
3)Wardina 5S - Hotel The Palace Kota Kinabalu Sabah RM45.00/Percuma 1 Qaseh
(1tgh)

17 Jan 2010
1)Mengenali Kelebihan Produk Mas Cotek ANA - Kuala Perlis, Perlis RM39.90/Percuma 1 Qaseh
(2ptg)

20 Jan 2010
1)SIP2 - Pej Urusan Ana Edar Sdn Bhd Gombak
(8.30mlm)

22 Jan 2010
1)Mengenali Kelebihan Produk Mas Cotek ANA - Kota Bahru Kelantan RM39.90/Percuma 1 Qaseh
(3ptg)

23 Jan 2010
1)Rangkaian Produk Terbaru ANA - Pej Urusan Ana Edar Sdn Bhd. Gombak
(10pg)
2)Mengenali Kelebihan Produk Mas Cotek ANA - Seri Indah Resort Kuala Terengganu RM39.90/Percuma 1 Qaseh
(2ptg)

24 Jan 2010
1)Seminar Tunas Keusahawan 2 - Melaka
(0830pg - 5 ptg)

27 Jan 2010
1)Mantapkan Perniagaan Melalui Jihad - Pej. Urusan Ana Edar Sdn. Gombak
(Penceramah Duta Kehormat Ustaz Wan Akashah)
(8.30mlm)

Kearah Memartabatkan Ekonomi Ummah

Jom beramai-ramai hadir kemajlis ilmu ini...semoga memberi kebaikan dan manfaat..

ixora7
07-01-2010, 11:49 PM
Taklimat Pengenalan ANA (TPA) sepanjang Januari & Februari 2010 dengan tiket RM29.90/Percuma 1 1 Qaseh....jgn lpskan peluang...jom sertai jemaah ANA Edar Sdn Bhd...

ixora7
07-01-2010, 11:51 PM
jika anda berminat beritahu kami....

ixora7
08-01-2010, 07:32 AM
bg up thread nih....ayuh kawan-kawan mari memartabatkan amalan pemakanan sunnah.....produk ANA bukan untuk diperaga tp untuk kesejahteraan keluarga.

degaOne
08-01-2010, 11:38 AM
Dapatkan juga produk hebat ana edar ini :

PREMIER BIOENERGY ALKALINE FILTER

Dengan 7 tahap penapisan.Menapis sehingga 99.9% bakteria, kuman, klorin, karat, keladak, bau dan kotoran.Tulen, lebih oksigen dan lebih mudah diserap ke dalam sel tubuh badan untuk meningkatkan metabolisma dan proses detoksifikasi. Ditambah dengan penapis alkaline energizer bagi meningkatkan kealkalian air kepada tahap tertinggi serta menstabilkan kealkalian air untuk tempoh lebih lama menjadikannya amat sesuai untuk mengatasi keasidan dalam badan.Dengan paip sisi platinum yang berprestij.

Tak perlu beribu2 ringgit untuk dapatkan penapis air berteknologi tinggi dan halal di minum. Hanya dengan harga :
Sabah/Sarawak : RM 949.00
Semenanjung : RM 899.00

Aku dah beli dan guna, setakat ni rumah aku jimat api gas sbb tak perlu masak air, klu nak air panas cuma tuang je air dari penapis ana edar dalam water heater n terus buat air kopi panas.

Kopi pun aku minum RINDU CAFE dari ana edar, memang sedap hehe...

ixora7
08-01-2010, 02:55 PM
Keluaran produk yang terbaru...

Teh uncang mas cotek ana & kapsul mas cotek

baik untuk detox dan kencing manis....:d

ixora7
08-01-2010, 09:26 PM
kasi up ini thread...produk terbaik JUS QASEH ADINDA & KEKANDA....
Berilah kesihatan yg terbaik utk keluarga anda yg tersayang...

ixora7
09-01-2010, 02:36 PM
Adakah anda ingin kesihatan yg baik....mari sertai jemaah ANA...ada sesuatu yg anda akan temui disini...

ixora7
10-01-2010, 10:09 AM
Salammmm....selamat hari minggu...ceriakan pagi anda dgn rindu cafe dan teh uncang mas cotek...

ixora7
13-01-2010, 09:46 AM
Jemputan Istemewa! Ceramah motivasi bsama Duta Ana Dato' Ust Siti Norbahyah rabu 13/01 jam 8.30mlm di HQ Gombak. Datang beramani-ramai. Masuk PERCUMA!

degaOne
13-01-2010, 03:44 PM
Kita Mesti Pilih .... :P

ixora7
14-01-2010, 09:12 PM
PRODUK TERBARU....!!!!
Teh Mas Cotek & Kapsul Mas Cotek............Berkhasiat & Bertenaga

Kajian terhadap produk keluaran Ana Edar Sdn.Bhd.ini yang dilakukan oleh FRIM (Institut Kajian Perhutanan Malaysia) dan Agensi Nuklear Malaysia mendedahkan produk tersebut.
1.Mempunyai khasiat anti kanser,anti oksidan dan anti kencing manis.
2.Kajian imuniti keatas abstrak herba ini sedang dijalankan, bagi
melihat adakah ianya berpotensi untuk membantu meningkatkan
ketahanan sistem badan kita dalam melawan penyakit seperti kanser,
HIV dll.
3.Membantu untuk memulihkan tenaga luaran dan dalaman.

Kajian juga menunjukkan bahawa mas cotek memberi kesan-kesan positif kepada tubuh badan kita keranan kandungannya seperti:
1.Flavonoid - Antioksidan yang tinggi dan mampu melancarkan pengaliran
darah yang sihat,agen anti radang,anti virus dan membantu
melindungi hati.
2.Tannin - Menegangkantisu yag lemah, mengeringkan lebihan air akibat
cirit-birit dan melindungi tisu rosak akibat terbakar atau ekzema.
3.Triterpenoids - Meningkatkan sistem ketahanan badan & penyerapan
nutrien.
4.Proanthocyannis - Melindungi tisu pengaliran darah, jantung, tangan,
kaki dan mata. ia adalah antioksida yang kuat.
5.Phenols - Anti radang dan anti septik.

AMALKAN SEKARANG !!

ixora7
14-01-2010, 09:20 PM
SIP2
Smart Ikh~one Pack 2
RM699/-

Strategi PINTAR mengembangkan Jemaah Anda di samping membangunkan kumpulan secara AGRESIF & BIJAK!

Ciri-ciri istemewa SIP2:

1 Penapis Air Natural dengan 5 tahap penapisan
1 unit Qaseh
2 kotak Teh Herba Mas Cotek (Produk Terbaru)
1 Kit Jualan
1 Tiket Taklimat Pengenalan Ana
Nilai mata 75
Intensif Pengenal RM 100

MARI DAPATKAN SEGERA PELUANG INI!!!!!

ixora7
14-01-2010, 09:25 PM
NANTIKAN KEDATANGANNYA!.........MAJLIS ANUGERAH PEMENANG ANA 2010

1HB MEI 2010 JAM 2.00PM

Kategori cabutan.....

CABUTAN PROTON EXORA
CABUTAN PERODUAN ALZA
CABUTAN MODENANS
CABUTAN 20 BARANGAN ELEKTRIK

Dan berbagai lagi.......!
Mari sertai jemmah ANA EDAR SDN.BHD.......ANA merubah kehidupan!

degaOne
14-01-2010, 10:12 PM
NANTIKAN KEDATANGANNYA!.........MAJLIS ANUGERAH PEMENANG ANA 2010

1HB MEI 2010 JAM 2.00PM

Kategori cabutan.....

CABUTAN PROTON EXORA
CABUTAN PERODUAN ALZA
CABUTAN MODENANS
CABUTAN 20 BARANGAN ELEKTRIK

Dan berbagai lagi.......!
Mari sertai jemmah ANA EDAR SDN.BHD.......ANA merubah kehidupan!


Apa syarat nak dapatkan tiket cabutan ni ixora? menarik nih...

:-?

ixora7
15-01-2010, 05:20 PM
Mmmg cukup menarik degaone...anda buat anda dapat...apa lagi meh rebut peluang ni...aku dh dpt satu tiket, jual penapis air...hehe, maner tau ader rezeki...syarat2nyer

4 Tiket cabutan
01 JAN - 30 MAC 2010
1. 1 KOTAK (20 QASEH) - 1 TIKET (BELIAN AHLI DLM SATU RESIT)
2. 3 WARDINA5S DLM 1 RESIT PEMBELI - 1 TIKET
__________________________________________________ _____________

AHLI + STOKIS
(1 JAN - 1 MEI 2010)
1.1 SIP2 (1 TIKET PENGENALAN & 1 TIKET PEMBELI)
2.1 SET PREMIER RM899 (1 TIKET PENGENAL & 1 TIKET PEMBELI)

Lain2 kategori anugerah...
* PP, PPW & PPN Terbaik
* Penajaan Tertinggi
* Anugerah KHAS
* Jualan Tertinggi
* dan lain2.....

ANA Merubah Kehidupan...!

Jom kita meriahkan lagi....

ixora7
15-01-2010, 05:22 PM
Untuk 20 barangan elektrik adalah melalui tiket yg dibeli utk Majlis Anugerah...rege kalu tak silap RM45.00...Mari tgk siapa yang kena...

ixora7
08-02-2010, 11:45 PM
Amalkan QASEH untuk kesihatan yang berkualiti...
Qaseh Kekanda : Gabungan makanan sunnah seperti pati kurma,madu,zaitun,habbatus sauda',buah tiin,za'faran serta herba terpilih khusus untuk kesihatan lelaki seperti tribulus & guarana. Membantu membekalkan tubuh badan dengan tenaga,nutrien dan zat penting.

http://i903.photobucket.com/albums/ac237/izznur/IMG_0795JPG1.jpg
RM 71.90 (SM)
RM 76.90 (SS)

Qaseh Adinda : Gabungan makanan sunnah seperti pati kurma,madu,zaitun,habbatus sausa',buah tiin,za'faran serta herba terpilih khusus untuk kesihatan wanita seperti manjakani & pegaga. Membantu membekalkan tubuh badan dengan tenaga,nutrien dan zat penting.

http://i903.photobucket.com/albums/ac237/izznur/IMG_0797.jpg
RM 71.90 (SM)
RM 76.90 (SS)

Mari amalkan Qaseh...pasti berbeza...hadiahkan buat yang tersayang...:):):)

ixora7
09-02-2010, 12:03 AM
PRODUK TERBARU....!!!!
Teh Mas Cotek & Kapsul Mas Cotek............Berkhasiat & Bertenaga

Kajian terhadap produk keluaran Ana Edar Sdn.Bhd.ini yang dilakukan oleh FRIM (Institut Kajian Perhutanan Malaysia) dan Agensi Nuklear Malaysia mendedahkan produk tersebut.
1.Mempunyai khasiat anti kanser,anti oksidan dan anti kencing manis.
2.Kajian imuniti keatas abstrak herba ini sedang dijalankan, bagi
melihat adakah ianya berpotensi untuk membantu meningkatkan
ketahanan sistem badan kita dalam melawan penyakit seperti kanser,
HIV dll.
3.Membantu untuk memulihkan tenaga luaran dan dalaman.

Kajian juga menunjukkan bahawa mas cotek memberi kesan-kesan positif kepada tubuh badan kita keranan kandungannya seperti:
1.Flavonoid - Antioksidan yang tinggi dan mampu melancarkan pengaliran
darah yang sihat,agen anti radang,anti virus dan membantu
melindungi hati.
2.Tannin - Menegangkantisu yag lemah, mengeringkan lebihan air akibat
cirit-birit dan melindungi tisu rosak akibat terbakar atau ekzema.
3.Triterpenoids - Meningkatkan sistem ketahanan badan & penyerapan
nutrien.
4.Proanthocyannis - Melindungi tisu pengaliran darah, jantung, tangan,
kaki dan mata. ia adalah antioksida yang kuat.
5.Phenols - Anti radang dan anti septik.

AMALKAN SEKARANG !!:)cgrock:)cgrock

ixora7
14-02-2010, 11:21 PM
bg up.....:D

ixora7
14-02-2010, 11:25 PM
mcm2 ader...jom klik pd gambar
http://s903.photobucket.com/albums/ac237/izznur/th_IMG_0795JPG1.jpg (http://s903.photobucket.com/albums/ac237/izznur/?action=view&current=5804f205.pbw)

fique
18-02-2010, 12:57 PM
salam,

kasi bump. dah lama x masuk thread sendiri :D

ixora7
22-02-2010, 12:06 AM
salam,

kasi bump. dah lama x masuk thread sendiri :D

wslm...iyer bg up balik thread ni...akhirnyer ku temui tuan tanah ni...salam perkenalan...:)cgrock

ixora7
28-02-2010, 02:21 PM
jom sertai ANA EDAR SDN BHD....BERBALOI, marketing plan yang memikat..ANDA BUAT,ANDA DAPAT...

ixora7
18-03-2010, 06:26 PM
Jom kenali Ana....anda buat anda dapat....:)cgrock

ronaldinhood
13-04-2010, 10:41 AM
nak tumpang promote ni, modal rm36 je..tp income tiap2 bulan,

Strategi kami yang paling mudah untuk anda untuk mencatat PENDAPATAN BULANAN TETAP RM 2,222.00 setiap bulan dalam tempoh 3 MINGGU sahaja iaitu Seorang memperkenalkan program ini kepada 10 orang rakan mereka,

LANGKAH PERTAMA:
BONUS GANJARAN KESETIAAN
Anda beroleh Bonus Ganjaran Kesetiaan (Jaminan Asas) mengikut pakej di atas SETIAP PEMBELIAN PERIBADI anda.

Contoh:
Anda membeli salah satu produk milysa seperti Kopi Emperor atau Teh Misai Kucing atau Serbuk Pencuci (rujuk pakej produk) pada harga RM 36.00 dengan Bonus Ganjaran Kesetiaan (jaminan asas) bernilai NM2 (Nilai Mata) setiap bulan (Basic Package).

LANGKAH KEDUA:
BONUS GANJARAN KESETIAN RANGKAIAN ANDA
Setiap pembelian peribadi rangkaian anda diberi Bonus Ganjaran Kesetiaan (Jaminan asas) mengikut pakej sehingga level 3.

Contoh:
Sebaik sahaja Anda selesai membuat pembelian & pendaftaran, Tugas anda ialah perlu memperkenalkan program ini kepada sekurang-kurangnya 10 orang yang membuat pembelian RM 36 sama seperti anda di langkah pertama (Minggu Pertama). 10 orang rakan anda ini akan berada di level 1 anda.

Pendapatan MINGGU PERTAMA anda ialah::
Jaminan Asas anda sendiri = NM2 ( NM2 x Anda)
Jaminan Asas rakan anda level 1 = NM20 ( NM2 x 10)
NM22
LANGKAH KETIGA :
10 orang rakan anda yg berada di level 1 ini seperti anda juga perlu memperkenalkan kepada 10 orang rakan mereka yang perlu membuat pembelian RM36 seperti langkah pertama. Mereka (100 orang=10 x 10) akan berada di level ke-2 anda.

Pendapatan MINGGU KEDUA anda ialah:
Jaminan Asas anda sendiri = NM2 (NM2 x Anda)
Jaminan Asas 10 rakan anda level 1= NM20 (NM2 x 10)
Jaminan Asas 100 orang level 2 = NM200 (NM2 x 10 x 10)
NM222

Seperti anda dan 10 orang rakan anda tadi, 100 orang yg berada di level 2 anda perlu memperkenalkan kepada 10 orang rakan-rakan mereka yang perlu membuat pembelian RM36 seperti langkah pertama, Alhamdulillah,

Pendapatan MINGGU KETIGA anda ialah:
Jaminan Asas anda sendiri = NM2 (NM2 x Anda)
Jaminan Asas 10 rakan anda = NM20 ( NM2 x 10 org)
Jaminan Asas 100 orang = NM200 (NM2 x 10x10)
Jaminan Asas 1000 orang = NM2000 (NM2 x 10 x 10 x 10)
NM2,222
*NM1 = RM1.00
Anda kini memiliki PENDAPATAN BULANAN TETAP yang dijamin SETIAP BULAN sebanyak RM2,222.00. Bonus anda akan kekal sebagai Pendapatan Tetap TANPA PERLU MEMBUAT BELIAN ATAU PUN MENJUAL BARANGAN SETIAP BULAN.

POTENSI PENDAPATAN:
Pakej SILVER (RM360.00) = RM22,220.00 Setiap Bulan
Pakej GOLD (RM3,600.00) = RM222,220.00 Setiap Bulan
Pakej PLATINUM (RM36,000.00) = RM2,222,220.00 Setiap Bulan

Contoh di atas adalah untuk memudahkan pengiraan sahaja di mana pihak Syarikat tidak menetapkan berapa ramai ahli perlu membuat penajaan dan kemasukan semula (re-entry). Sila rujuk upline terdekat anda atau Admin untuk info lebih lengkap.
Pendapatan bulanan akan berterusan selama 36 bulan di mana Auto-Renew akan berlaku pada bulan ke-31 selama 6 bulan mengikut Pakej terakhir yang diupgrade. Contohnya, jika Pakej terakhir adalah Pakej Silver, pemotongan Auto-Renew akan dibuat sebanyak RM60.00 daripada pendapatan semasa selama 6 bulan. Dengan itu, pada bulan ke-37 pendapatan akan berterusan lagi sehingga 36 bulan berikutnya. Tempuh 36 bulan dikira dari tarikh ahli mendaftar Pelan Bonanza.

Bayaran Auto-Renew adalah seperti di bawah:
Auto-Renew Pakej Basic: Potongan RM6.00 sebulan
Auto-Renew Pakej Silver: Potongan RM60.00 sebulan
Auto-Renew Pakej Gold: Potongan RM600.00 sebulan
Auto-Renew Pakej Platinum: Potongan RM6,000.00 sebulan

Nota: Pemotongan Auto-Renew akan dilakukan mulai Bulan Ke-31 hingga Bulan Ke-36. Ahli boleh membayar secara manual sekiranya pendapatan bulanan lebih rendah dari jumlah potongan bulanan tersebut.
PINJAMAN DALAM TABUNG TABARRU'
Setiap ahli milysa layak membuat pinjaman secara automatik daripada Milysa Excell Sdn. Bhd. sebaik sahaja memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan.

Syarat-syarat:
Pendapatan minima RM1,000.00 (Seribu Ringgit).

Cara Pengiraan:
Sekiranya pendapatan anda RM 2,000 sebulan. Sebanyak 20% akan ditabungkan
RM 2,000 X 20% = RM 400

Bulan 1 - RM 400 akan disimpan dalam tabung tabarru'
Bulan 2 - RM 400 akan disimpan dalam tabung tabarru'
Bulan 3 - RM 400 akan disimpan dalam tabung tabarru'
Bulan 4 - RM 400 akan disimpan dalam tabung tabarru'
Bulan 5 - RM 400 akan disimpan dalam tabung tabarru'
Bulan 6 - RM 400 akan disimpan dalam tabung tabarru'

Apabila Anda sudah berada selama 6 bulan atau lebih dalam Plan Bonanza anda sudah layak membuat pinjaman seperti berikut.

Dalam contoh di atas,
wang tabungan anda terkumpul sebanyak
RM 2,400 (RM400 x 6 bulan)

wang tersebut dikalikan 15x
RM 2,400 X 15 = RM 36,000.00

Anda layak meminjam nilai barangan sebanyak
RM 36,000.00

Bayaran bulanan pinjaman anda akan ditolak dari pendapatan bulanan tetap anda iaitu dalam contoh di atas RM 2,000.00

berminat,n nak taw lebih lanjut,pm me for detail, far_easy_7@yahoo.com.my...modal basic rm36 je,low risk..modal besar boleh support kalo xcukup...cepat!!!kita jana income pasif bersama milysa..

Ikut peraturan bro!

fazimi916
16-04-2010, 08:15 AM
Saya pun baru join, jom kita meriahkan thread nih. Sesiapa area Klang, Shah Alam, Meru, Puncak alam. dialu2kan call saya untuk keterangan lanjut.

ixora7
17-04-2010, 12:47 AM
Ikut peraturan bro!

la....awat sosat sini nih....

ixora7
17-04-2010, 12:49 AM
Saya pun baru join, jom kita meriahkan thread nih. Sesiapa area Klang, Shah Alam, Meru, Puncak alam. dialu2kan call saya untuk keterangan lanjut.

jom samer kiter meriahkn....Ke Arah Memartabatkan Ekonomi Ummah...:)cgrock:)cgrock

AkuHenjutJer
17-04-2010, 01:07 PM
Salam semua!

AkuHenjutJer
17-04-2010, 01:09 PM
bg up.....:D

DISINI RUPANYA SAUDAGAR ANA EDAR NI MUEHEHEHEHEHEHE
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ixora7
17-04-2010, 11:26 PM
DISINI RUPANYA SAUDAGAR ANA EDAR NI MUEHEHEHEHEHEHE
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

tq awak sudi singgah...he he singgah la selalu...jom martabatkan ekonomi Islam..Insya Allah berkat..:)

fazimi916
19-04-2010, 01:36 PM
Mari2....daftar RM30 sahaja.

fazimi916
20-04-2010, 10:06 PM
Anda bebas memilih mana2 sykt MLM di luar sana. Saya cuma ingin tekankan tentang anaedar

1. Beroperasi sejak 1983.
2. Low profile
3. Produk dijamin HALAL

Bukan nak heboh2 pasal kaya tapi membantu ekonomi islam. Kita hanya berusaha, kaya atau tidak bukan kerja kita.

ixora7
21-04-2010, 03:59 PM
iyer..betul2....anda buat anda dapat...jom dapatkan produk berkualiti , hidup dirahmati....

ixora7
23-04-2010, 10:38 PM
maju Ana untuk umat Islam sedunia....

ixora7
29-04-2010, 11:30 PM
Kawan2 jom meriahkan MAFA 2010...:)cgrock

ixora7
17-05-2010, 10:10 PM
Bermula dgn modal yang rendah hanya rm30 seumur hidup, ada khairat kematian...peluang perniagaan bg yg berminat, berniaga sambil berdakwah...mudah-mudahan insya Allah berkat dgn rezeki berpanjangan...:)

fazimi916
20-05-2010, 08:29 AM
Jum try produk Qaseh... pek percubaan yang cukup murah2...
self collect atau boleh hantar door 2 door bagi area klang meru puncak alam shah alam setia alam kapar...mari3...

ixora7
20-05-2010, 11:36 PM
iye mmg ckup berbaloi dgn khasiat tk terkata...jom memartabatkan ekonomi ummah...

fazimi916
26-05-2010, 08:37 AM
isk....apehal dpt cek ni?
Nak kate cari org? tak pun.
Nak kate menjual? tak pun lagi.
Baru join bulan April, bulan Mei dpt cek dah.

Kalau dpt cari ahli + jual + apa2 pun....mesti dpt cek lagi BESARRRRRRRR PUNYERRRRRRRRRRRR....

NAK TAU LANJUT, MOH CALL +019.648.7179/ JUMPE AREA MERU/ KLANG/ SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ KAPAR/ SUBANG PERDANA/ SUNGKAI & SLIM RIVER PUN BOLEH.

ixora7
28-05-2010, 10:54 AM
isk....apehal dpt cek ni?
Nak kate cari org? tak pun.
Nak kate menjual? tak pun lagi.
Baru join bulan April, bulan Mei dpt cek dah.

Kalau dpt cari ahli + jual + apa2 pun....mesti dpt cek lagi BESARRRRRRRR PUNYERRRRRRRRRRRR....

NAK TAU LANJUT, MOH CALL +019.648.7179/ JUMPE AREA MERU/ KLANG/ SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ KAPAR/ SUBANG PERDANA/ SUNGKAI & SLIM RIVER PUN BOLEH.

mmg kita dpt cek wlpn seringgit bkn boucer yg ader expire, blh tolak brg,bleh cash dan luput pun tk der. Betapa baiknya ANA EDAR...mantain 50 mata ajer...ramai dh dpt 4-5 angka ,produk guna pakai sendiri...semulajadi ...tp itulah depa tk faham2 gak...tgk company melayu tk gah mcm bangsa asing...jd pandang seblh mata...wlpnpun tk serik2 dgn rugi beriban2...iyor la modal rm30 ajer...jd tk confident nk dpt besorrr turrrr....:))...pdhal disini la kesihatan adalah juga kekayaan...produk2 dpt memberi manfaat pd semua pihak...kita tk jual ubat...kita mengamalkn amalan pemakanan sunnah dan herba semata dr konsep semulajdi...Sykt Ana Edar memenuhi keperluan masyarakat Islam khusus bg mdptkn produk yg suci dr sudut syara' serta bermutu tinggi dan memartabatkn ekonomi ummah...:)

ixora7
28-05-2010, 11:33 AM
http://i722.photobucket.com/albums/ww223/fiq_hize/kenapaana11.jpg

Fikir2knlah...pilihan yg terbaik...:)

ixora7
28-05-2010, 01:32 PM
Jom....ambil peluang ini...:)cgrock

anapinky
28-05-2010, 01:49 PM
thumbs up...

ixora7
29-05-2010, 09:37 AM
KESIHATAN ADALAH JUGA KEKAYAAN......:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ixora7
30-05-2010, 02:22 PM
ANA tempat sehentian membeli belah...jimat duit...produk berkualiti...dapat bonus...:)cgrock

ixora7
04-06-2010, 11:17 PM
upppppp.......upppppppp.....:)cgrock

ixora7
20-06-2010, 10:19 PM
uppppp...upppppp :)cgrock:)cgrock

dollarkey
13-10-2010, 01:00 AM
mmg kita dpt cek wlpn seringgit bkn boucer yg ader expire, blh tolak brg,bleh cash dan luput pun tk der. Betapa baiknya ANA EDAR...mantain 50 mata ajer...ramai dh dpt 4-5 angka ,produk guna pakai sendiri...semulajadi ...tp itulah depa tk faham2 gak...tgk company melayu tk gah mcm bangsa asing...jd pandang seblh mata...wlpnpun tk serik2 dgn rugi beriban2...iyor la modal rm30 ajer...jd tk confident nk dpt besorrr turrrr....:))...pdhal disini la kesihatan adalah juga kekayaan...produk2 dpt memberi manfaat pd semua pihak...kita tk jual ubat...kita mengamalkn amalan pemakanan sunnah dan herba semata dr konsep semulajdi...Sykt Ana Edar memenuhi keperluan masyarakat Islam khusus bg mdptkn produk yg suci dr sudut syara' serta bermutu tinggi dan memartabatkn ekonomi ummah...:)

Welcome to the real world sir:">

ixora7
01-01-2011, 01:05 AM
Welcome to the real world sir:">

ada apa2 yg x kena dollarkey? :-?

tokputih
01-01-2011, 01:10 AM
sebenarnya ana edar ni kawan tok punya... sama belajau.. sama sekolah.. sama umur... :)

joerob
01-01-2011, 02:14 AM
bagus ana edar nie..aku dpt maintain ngan produk qaseh dan garam sole tu jer

tok_wan
14-02-2011, 09:01 AM
Amalkan QASEH untuk kesihatan yang berkualiti...
Qaseh Kekanda : Gabungan makanan sunnah seperti pati kurma,madu,zaitun,habbatus sauda',buah tiin,za'faran serta herba terpilih khusus untuk kesihatan lelaki seperti tribulus & guarana. Membantu membekalkan tubuh badan dengan tenaga,nutrien dan zat penting.

http://i903.photobucket.com/albums/ac237/izznur/IMG_0795JPG1.jpg
RM 71.90 (SM)
RM 76.90 (SS)

Qaseh Adinda : Gabungan makanan sunnah seperti pati kurma,madu,zaitun,habbatus sausa',buah tiin,za'faran serta herba terpilih khusus untuk kesihatan wanita seperti manjakani & pegaga. Membantu membekalkan tubuh badan dengan tenaga,nutrien dan zat penting.

http://i903.photobucket.com/albums/ac237/izznur/IMG_0797.jpg
RM 71.90 (SM)
RM 76.90 (SS)

Mari amalkan Qaseh...pasti berbeza...hadiahkan buat yang tersayang...:):):)

up thread ni...

ixora7
26-02-2011, 10:58 PM
Alhamdulillah....lm dh x jenguk sini....coz g bljr...:)
t.qaseh tokputih, tok-wan dan jo...jom sama2 kita gunakn produk yg suci dan halal lg baik...:)cgrock

Naza NXL
26-02-2011, 11:06 PM
Selamat Berhari Minggu Sahabat2 Ku..
Sebarkan imej positif perniagaan MLM, sebarkan kasih sayang,
jauhi scam dan jumpa anda di puncak kejayaan!!
:)paid :)paid :)paid

http://i842.photobucket.com/albums/zz348/NazaNXL/a-naza-logo.png

ixora7
26-02-2011, 11:18 PM
selamat berhari minggu sahabat2 ku..
Sebarkan imej positif perniagaan mlm, sebarkan kasih sayang,
jauhi scam dan jumpa anda di puncak kejayaan!!
:)paid :)paid :)paid

http://i842.photobucket.com/albums/zz348/nazanxl/a-naza-logo.png

welcome.....

afiqahkaya
27-02-2011, 07:25 AM
Alhamdulillah....lm dh x jenguk sini....coz g bljr...:)
t.qaseh tokputih, tok-wan dan jo...jom sama2 kita gunakn produk yg suci dan halal lg baik...:)cgrock

Jom?menarik ni..Email detail boleh?

Naza NXL
28-02-2011, 11:43 PM
sebenarnya ana edar ni kawan tok punya... sama belajau.. sama sekolah.. sama umur... :)

Tok wan umur brapa???

http://i842.photobucket.com/albums/zz348/NazaNXL/a-naza-logo.png

ixora7
06-03-2011, 11:18 PM
Jom?menarik ni..Email detail boleh?

Mmmg menarik, skrg semakin byk peningkatan...produk terbaru personal care...apa yg penting Selamat, Halal dan bermutu...:)cgrock

Naza NXL
07-03-2011, 01:08 AM
Tok wan umur brapa???

http://i842.photobucket.com/albums/zz348/NazaNXL/a-naza-logo.png

Tok wan xjawab lagi... tok wan umur brapa???

http://i842.photobucket.com/albums/zz348/NazaNXL/a-naza-logo.png

ixora7
31-03-2011, 10:28 PM
Personal care Ana Edar...gunakan tanpa ragu-ragu....:)

41049

ixora7
31-03-2011, 10:31 PM
Amalkan pemakanan Sunnah, bina kesihatan, fizikal dan spritual...

41050

ixora7
31-03-2011, 10:34 PM
Pening nk cr duit lebih....bermula disini...MLM yg berlandaskan syariah...hanya guna utk diri sendir...kongsikn kebaikan dgn 5 org...Insya Allah berbaloi2...

41053

ixora7
31-03-2011, 10:37 PM
Mencari yyang HALAL itu wajib....:)

41054

tok_wan
01-04-2011, 07:53 PM
Tok wan xjawab lagi... tok wan umur brapa???

http://i842.photobucket.com/albums/zz348/NazaNXL/a-naza-logo.png

ha ha sabar bro..40an la

ixora7
21-05-2011, 02:23 PM
Bg up tread ni....Info terkini RABBANI duta Ana edar....:)

untung2u
21-05-2011, 05:36 PM
Mantap tuan...ini baru real biznes!!!

ixora7
04-08-2011, 09:19 AM
Assalamualaikum....penggemar susu kambing, mari cuba Power Goat keluaran Ana Edar. Produk terbaru! Harga hanya RM35 sebungkus yg mengandungi 20 sachets. Baik utk diamalkan di bulan Ramadhan ini. Hubungi saya utk order. Nor 012 2921045...

ixora7
04-08-2011, 09:26 AM
Susu kambing POWER GOAT dpt membantu :,
Kalsium dapat membina tulang dan gigi yang kuat
Protein diperlukan untuk tumbesaran optimum dan pembaharuan sel
Prebiotik membantu penghadaman yang sihat
Membantu mengurangkan kolesterol dalam darah
Hipoalegenik - Tidak menyebabkan alahan laktosa
Tanpa sebutir gula di dalamnya....

Sungguh berkhasiat....:)cgrock

Dapatkn segera....order Nor- 012 2921045

areff
04-08-2011, 04:37 PM
kt mana nak beli produk ana edar nie?

ixora7
05-08-2011, 09:49 AM
kt mana nak beli produk ana edar nie?

Salam En Areff, duk area mana ye? kalu nk order by pos bleh juga...bleh sms/ctc sy..tq

areff
05-08-2011, 12:14 PM
Salam En Areff, duk area mana ye? kalu nk order by pos bleh juga...bleh sms/ctc sy..tq

sy dok kt selatan...klu pos cas sapa byr?

ixora7
26-08-2011, 06:09 AM
sy dok kt selatan...klu pos cas sapa byr?

pos biasanya customer yg byr...:)

ixora7
16-01-2012, 11:31 PM
Mari dptkn produk Ana Edar ....HALAL . SELAMAT . BERMUTU...